10 σκέψεις σχετικά με το “ΕΛΛΗΝΕΣ: ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !!!

 1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ!!!!!

  Μου αρέσει!

 2. Το σουνίτικο Τζαμί στον Βοτανικό η Τρομοκρατία και η Δημοκρατία

  Οι Βαχαμπιστές εκτελούν μπλόγκερ αλλά οι ΜΚΟ σιωπούν

  Το «μετριοπαθές» Ισλάμ των Βαχαμπιστών της Σαουδικής Αραβίας καταδίκασε σε θάνατο τον Σαουδάραβα μπλόγκερ Ραΐφ Μπανταβί, για τις πολιτικές θέσεις που διατύπωσε στο μπλόγκ του. Ο Ραΐφ Μπανταβί, (Raif Badawi), είχε δημιουργήσει την ιστοσελίδα «Απελευθερώστε τους φιλελεύθερους Σαουδάραβες», και συνελήφθη τον Ιούνιο του 2012 επειδή με τα σχόλια του «προσέβαλλε το Ισλάμ» και προωθούσε τις «φιλελεύθερες αξίες».
  Το δικαστήριο της σαρίας τον καταδίκασε αρχικά στις αρχές αυτής της εβδομάδας σε επτά χρόνια φυλάκισης και 600 ραβδισμούς, αλλά, «κατόπιν εφέσεως του εισαγγελέως», (όπως θα λέγαμε εδώ), καταδικάστηκε χθες σε θάνατο από ανώτερο δικαστήριο με την κατηγορία της «αποστασίας από το Ισλάμ».
  Το CNN έκανε ένα ρεπορταζάκι , η «Διεθνής Αμνησία» μετέδωσε την είδηση και το «Human Rights Watch» διαμαρτυρήθηκε διακριτικά. Μέχρι εκεί όμως.

  Η σιωπή των ανθρωπιστικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων και των ΜΚΟ που μάχονται για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» δεν προκαλεί εντύπωση διότι οι οργανώσεις αυτές «λαδώνονται» από τα καθεστώτα του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας. Για τον λόγο αυτό ο Κωνσταντίνου και οι περί αυτόν δεν πήγαν στην Σαουδαραβική πρεσβεία για να «διαμαρτυρηθούν».

  Η «Διεθνής Αμνηστία» (Amnesty International) όπως αποκάλυψε έκθεσή του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών χρηματοδοτείται με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα, από μια ΜΚΟ βιτρίνα του καθεστώτος του Κατάρ, την Al Karama που έχει την έδρα της στην Ελβετία, και ιδρύθηκε από τον Καταριανό καθηγητή ιστορίας Abdul Rahman Bin Umair Al Nuaimi.
  Η ΜΚΟ Al Karama υποτίθεται ότι παρακολουθεί τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στις αραβικές χώρες και συνδέεται τόσο με την Amnesty International όσο και το Human Rights Watch. Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών χαρακτήρισε τον «ανθρωπιστή» καθηγητή Al Nuaimi σαν «χρηματοδότη τρομοκρατών» (terrorist financier and facilitator), και πάγωσε όλα τα περιουσιακά του στοιχεία στις ΗΠΑ, και απαγόρευσε στους Αμερικανούς πολίτες «να κάνουν δουλειές» μαζί του.
  Σύμφωνα με τους αμερικανούς ο Al Nuaimi «υποστήριζε οικονομικά» την Al Qaeda για περισσότερο από μια δεκαετία καθώς και την Αλ Νούσρα που σφάζει γυναικόπαιδα και χριστιανούς στην Συρία, και την Αλ Σεμπαμπ που ευθύνεται για την επίθεση στο εμπορικό κέντρο του Ναιρόμπι. Μόνο φέτος ο Al Nuaimi μετέφερε σε λογαριασμό του Abu-Khalid Al Suri στενού συνεργάτη του αρχηγού της Αλ Κάιντα Ayman Al Zawahiri 600000 δολάρια και διευκόλυνε την χρηματοδότηση της ιρακινής Αλ Κάιντα με 2.000.000 δολάρια το μήνα από Καταριανούς δωρητές. Η «Διεθνής Αμνησία» παραδέχτηκε ότι η ΜΚΟ Al Karama την βοήθησε στο παρελθόν ενώ η Human Rights Watch αρνήθηκε κάθε σχόλιο.

  Το χαλιφάτο στην Ευρώπη

  Οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας έχουν αποκαλύψει ότι από τα μέσα Αυγούστου του 2003, οι σαλαφιστές /βαχαμπιστές της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν τη δημιουργία μιας τρομοκρατικής υποδομής στη Μέση Ανατολή , την Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Ρωσία. Αυτή είναι η πρώτη φάση κατάκτησης της Ευρώπης, σύμφωνα με το σχέδιο «Ευρώπη 3000».

  Σύμφωνα με αυτή τη βασική σύλληψη των σαλαφιστών /βαχαμπιστών της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ , η Ευρώπη πρέπει να γίνει μια μουσουλμανική επικράτεια (από τα Ουράλια μέχρι τη Μ. Βρετανία). Η διαδικασία εφαρμογής του σχεδίου είναι διαιρεμένη σε στάδια και βασίζεται σε μια τακτική «βίας και μίσους». Οι εκπαιδευμένοι στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, στον Καύκασο, και στο Αφγανιστάν, ισλαμιστές εξτρεμιστές-τρομοκράτες, διακινούνται είτε παράνομα είτε νόμιμα από «ταξιδιωτικά γραφεία» και «ανθρωπιστικές οργανώσεις» και «νομιμοποιούνται» ως μετανάστες στην Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ.

  Στις παρυφές της πλειονότητας των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας, θα δημιουργηθούν μουσουλμανικοί θύλακες που θα διευρύνονται . Ο κύριος στόχος είναι ένταξη των θυλάκων αυτών σε ένα ενιαίο μουσουλμανικό κέντρο, στο εγγύς μέλλον .
  Η Βόρεια Ελλάδα, η Βοσνία, η Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, η πΓΔΜ, η νότια Σερβία και το Μαυροβούνιο, πρέπει να γίνουν μακροπρόθεσμα ένα ενιαίο ισλαμικό κράτος που θα τεθεί υπό την πλήρη στρατιωτική και πολιτική επιρροή της Τουρκίας.
  Θα δημιουργηθεί δηλαδή μια «πράσινη ζώνη» και η σχέση της με την Ευρώπη θα ελέγχεται από την Κωνσταντινούπολη. Αυτό άλλωστε ήταν και το περιεχόμενο των πρόσφατων δηλώσεων του Ερντογάν.

  Σε αυτό το πλαίσιο αποφασίστηκε να αρχίσει η εκπαίδευση Βοσνίων τρομοκρατών με σλαβική εμφάνιση , Τσετσένων και Αλβανών. Υπεύθυνος για τη στρατολόγηση στελεχών με «λευκή ευρωπαϊκή εμφάνιση» και δημιουργία αυτής της τρομοκρατικής βάσης ορίστηκε τότε ο Σαχίντ Εμίρ Μουζά Αζί , που είναι βετεράνος του πολέμου στο Αφγανιστάν και στενά συνδεδεμένος με την Αλ Κάιντα. Οι «μαχητές» αυτοί μπορούν χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, να διασκορπιστούν ως μετανάστες σε όλο τον κόσμο, χωρίς να κινήσουν τις υποψίες της αστυνομίας και των υπηρεσιών ασφαλείας. Τους ονομάζουν «λευκούς διαβόλους». Είναι καλά εκπαιδευμένοι και έτοιμοι για «τζιχάντ» σε όλη την Ευρώπη και στη Ρωσία. Από αυτούς προέρχονται και οι «Ευρωπαίοι μαχητές» στη Συρία, ενώ με βάση αυτές τις πληροφορίες δεν είναι καθόλου περίεργο που η ομάδα των «αναλυτών»του EMU του «Εκόνομιστ» τοποθετούν την Ελλάδα στην ομάδα «πολύ υψηλού κινδύνου» για ταραχές μαζί με χώρες όπως η Αίγυπτος, η Βενεζουέλα, η Συρία, το Μπαγκλαντές, ο Λίβανος, η Αιθιοπία, και η Ουκρανία.

  Το δεύτερο μέρος αυτού του σχεδίου είναι το «Καύκασος 3000», καθώς το ΝΑΤΟ θα επεκταθεί προς τα ανατολικά και θα αναλάβει τον έλεγχο της Κασπίας Θάλασσας.

  Ανθρωπισμός και …Εργασία

  Η στρατολογία των «βαχαμπιτών μαχητών» γίνεται από διάφορες χώρες. Εκτός από τους «λευκούς διαβόλους», στρατολογούνται και από φτωχές ισλαμικές χώρες όπως το Αφγανιστάν, το Πακιστάν , την Υεμένη μέσω διαφόρων οργανώσεων που εργάζονται κάτω από την κάλυψη είτε του «ανθρωπισμού» είτε των «Κέντρων απασχόλησης», και αποτελούν παραρτήματα των ,μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ. (Η Κρατική Ασφάλεια του Κατάρ που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2004).
  Για παράδειγμα στη Βοσνία δραστηριοποιούνται τυπικά απαγορευμένες ανθρωπιστικές οργανώσεις που βρίσκονται στη μαύρη λίστα των τρομοκρατικών ομάδων που συντάσσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Τέτοιες ΜΚΟ είναι το «Ιδανικό μέλλον της Βοσνίας», το Ταμείο «Αλ Χαραμαϊν », το «Ταμείο Φιλανθρωπίας Αλ Νασχάμπ Αλ Ακτσά », το «Τζεμιάτ αλ Φουρκάν» και το «Ταΐμπάχ αλ Φουρκάν».

  Παράλληλα τα «Κέντρα απασχόλησης» προσλαμβάνουν φτωχούς υποψήφιους μαχητές και μετά οι άνθρωποι αυτοί μεταφέρονται σε εβδομαδιαία βάση σε κέντρα κατάρτισης στην Ντόχα και τη Σαουδική Αραβία και υπόκεινται σε ιδεολογική αλλά και στρατιωτική εκπαίδευση. Στην κεντρική Βοσνία, σε καθεστώς παρανομίας, λειτουργεί ένα δίκτυο στρατοπέδων, όπου η μουσουλμανική νεολαία περνά μια θρησκευτική και ανατρεπτική προετοιμασία, τρίμηνης διάρκειας. Ο τέως πράκτορας της CIA Robert Baer στο βιβλίο του «Sleeping with the Devil», που εκδόθηκε το 2003 αποκάλυψε ότι η «εξέγερση» των ισλαμιστών στην Τσετσενία ξεκίνησε από το 1992 με την «αθόρυβη» μεταφορά των πρώτων 40 Τσετσένων μαχητών σε ένα μυστικό στρατόπεδο εβδομήντα πέντε μίλια νοτιοανατολικά του Ριάντ για να υποβληθούν σε στρατιωτική και ιδεολογική εκπαίδευση για τέσσερις μήνες .
  Εν τω μεταξύ οι διάφορες «ανθρωπιστικές οργανώσεις»- με ισλαμικά χρήματα – πολλαπλασιάζονται. Στους λογαριασμούς τους εισρέουν κάθε χρόνο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και δολάρια. Επαρκούν απόλυτα και για μισθούς και για λαδώματα και για στρατολόγηση οπαδών και για τη δημιουργία κέντρων – θρησκευτικών και στρατιωτικών. Επιπλέον, οι πόροι δαπανώνται σε επιχειρήσεις διακίνησης ναρκωτικών λαθρομεταναστών και γυναικών και για αγορές όπλων για τα καυτά σημεία.

  Με απλά λόγια. Οι μυστικές υπηρεσίες της Σαουδικής Αραβίας του Κατάρ και της Τουρκίας βρίσκονται πίσω από το Τζαμί, την πρέζα, τις πουτάνες, τους λαθροματανάστες, την Αλβανική μαφία, και το δίκτυο των ΜΚΟ.

  Μου αρέσει!

 3. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ YOU TUBE ΤΗ MΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ROZALINA PETERSEN , ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.ΜΕΤΑ ΣΗΚΏΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΆΚΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΊΖΕΤΑΙ ΤΑ CONTRAILS (ΜΙΚΡΕΣ ΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ) ΑΠΟ ΤΑ CHEMTRAIL (ΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ 1 ΩΡΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ). ΜΕΤΑ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΕΠΑΘ(ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ) ΑΝ ΕΧΕΤΑΙ ΒΙΣΜΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΚΑΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔΙΑ;;. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΤΗΝ FEEX ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ EUROCONTROL ΛΟΓΟ ΥΨΟΥΣ ΠΤΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ . ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΖΕΟΛΙΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΒΑΡΈΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ , ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΩΜΆ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΟΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ , ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ Ο ΟΧΛΟΣ ΨΙΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΠΛΗΡΟΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΥΓ:ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ::ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΞΟΝΑ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑ ΙΣΛΑΜ ΚΙΝΑ), ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΞΟΝΑ ΝΑΤΟ(ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΩΠΗ)+ΙΑΠΩΝΙΑ + ΑΦΡΙΚΗ, 

  ——————————————————————————————–

  Ο υδράργυρος είναι από τα τοξικότερα στοιχεία που υπάρχουν στην φύση.
  Η παρούσα μελέτη έγινε στο Πανεπιστήμιο της πόλης Calgary στον Καναδά και είναι βασισμένη σε άμεση μικροσκοπική παρατήρηση της επίδρασης του υδράργυρου σε εγκεφαλικούς νευρώνες.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω ορισμένων σχολιασμών και αποριών σε διάφορες ιστοσελίδες στο θέμα υδράργυρος/αλουμίνιο (με αφορμή το παρόν βίντεο), οι ενδιαφερόμενοι ας δουν και το παρακάτω βίντεο (στο ίδιο κανάλι), όπου γίνεται σύντομος λόγος (και) για τα νανοσωματίδια.
  Το αλουμίνιο δεν προκαλεί φυσικά τα ίδια αρνητικά αποτελέσματα με τον υδράργυρο, όπως δείχνει αυτό το βίντεο, προκαλεί όμως άλλα, π.χ. στην μορφή του υδροξειδίου του: Al(OH)3 (το οποίο π.χ. εμπεριέχεται σε ορισμένα εμβόλια) και κάποια άλλα αρνητικά αποτελέσματα στην ενδεχόμενη νανοσωματιδιακή του μορφή.

  http://www.youtube.com/watch?v=jvlgijdFWBQ

  Μου αρέσει!

  • Τα σχόλια περιττεύουν. Ήδη έχουν γραφτεί πολλά, έχουν δοθεί συνεντεύξεις, μέχρι και από πιλότους αεροσκαφών. Εκεί που βρισκόμουν το καλοκαίρι, τους έβλεπα πρωί 08 : 00 η ώρα να σχεδιάζουν τα σύννεφά τους που σε λίγο τα αέρια κρέμαγαν σαν σταφύλια στο στερέωμα για να απλωθούν στην συνέχεια σαν αράχνες στον ουρανό, κρύβοντας τον ήλιο μας. Όποιος είναι ήδη γνώστης στο θέμα μπαίνει στο νόημα κατ’ ευθείαν, ειδάλλως γίνεται και αυτός ένας ερευνητής. Γιατί όμως δεν ακολουθείται η ευρωπαϊκή οδηγία απαγόρευσης αυτών των πτήσεων ; ή είμαστε κάτι άλλο εμείς και δεν το γνωρίζω ;
   Βέβαια η πανεπιστημιακή έρευνα έγινε με δείγμα υδραργύρου, ενώ η προσθήκη του αλουμινίου , μαγγανίου κλπ δεν προξένησαν τέτοια εκφυλιστικά φαινόμενα. Κατά την γνώμη μου, βρίσκονται στην πρώτη φάση των πειραμάτων. Μέχρι τότε ποιος ξέρει τι καταστροφικός εκφυλισμός θα έχει προξενηθεί στην χλωρίδα και την πανίδα, επομένως συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου, στον πλανήτη.

   Μου αρέσει!

  • ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ YOU TUBE ΤΗ MΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ROZALINA PETERSEN , ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.ΜΕΤΑ ΣΗΚΏΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΆΚΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΊΖΕΤΑΙ ΤΑ CONTRAILS (ΜΙΚΡΕΣ ΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ) ΑΠΟ ΤΑ CHEMTRAIL (ΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ 1 ΩΡΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ). ΜΕΤΑ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΕΠΑΘ(ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ) ΑΝ ΕΧΕΤΑΙ ΒΙΣΜΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΚΑΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔΙΑ;;. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΤΗΝ FEEX ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ EUROCONTROL ΛΟΓΟ ΥΨΟΥΣ ΠΤΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ . ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΖΕΟΛΙΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΒΑΡΈΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ , ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΩΜΆ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΟΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ , ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ Ο ΟΧΛΟΣ ΨΙΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΠΛΗΡΟΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΥΓ:ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ::ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΞΟΝΑ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑ ΙΣΛΑΜ ΚΙΝΑ), ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΞΟΝΑ ΝΑΤΟ(ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΩΠΗ)+ΙΑΠΩΝΙΑ + ΑΦΡΙΚΗ,

   Μου αρέσει!

 4. DEC
  23
  Η αλητεία του ΕΦΕΤ δεν έχει όρια. Πρόστυχο κουκούλομα των επιχειρήσεων που μας «δηλητηριάζουν».

  Ντροπή σου Τσαυτάρη και Χαρακόπουλε. Άξιοι οι μισθοί σας (όποιος κι αν τους πληρώνει) για να κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια..
  Διαβάστε προσεκτικά ΕΔΩ http://portal.efet.gr/images/efet_res/docs/kiroseis/2013/9.pdf (άμα καταφέρετε να την ανοίξετε)την τελευταία ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, για να φρίξετε.
  Την παρουσιάζουν ως «ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ». Ωραία, πηγαίνετε τώρα στο «πρόστιμο» # 51 όπου γράφει.» Πρόστιμο € 40 . 000 στο σούπερ μάρκετ ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. στην Αλεξανδρούπολη διότι διαπιστώθηκαν : – Μη ενημέρωση της κεντρικής αρμόδιας αρχής για ανάκληση προϊόντων . – Κατοχή μη ασφαλών τροφίμων.
  Ποια και πόσα από αυτά τα επικίνδυνα τρόφιμα έχουμε …
  ήδη καταναλώσει βρε καραγκιόζοπαίχτηδες, και πως ξέρουμε ότι δεν υπήρχαν σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας?
  Όσο για το εξωντοτικό πρόστιμο # 44 των 3.000 ευρώ !!! που βάλατε στο JUMBO που πούλαγε τρόφιμα χωρίς να έχει άδεια λειτουργίας, τι να πούμε . Τους «εκτελέσατε». Αν τσιμπάγατε κανένα φουκαρά που πουλούσε κουλούρια στο δρόμο χωρίς άδεια μικροπωλητή, θα έτρωγε μεγαλύτερο πρόστιμο, και πιθανόν να τον μπουζουριάζατε.

  Με τέτοιους ύποπτα γελοίους συνεργάτες κ. Σαμαρά, δεν θα είστε για πολύ καιρό Κόμμα.
  Τελεία και παύλα.
  P.s.
  Όσο για τα νοθευμένα ελαιόλαδα Καλαμάτας «ΠΑΡΝΩΝΑΣ» και «ΕΛΙΑΓΡΟΣ» Χαλκιδικής klik ΕΔΩ που αποδείχθηκαν βαμμένα ηλιέλαια-Κραμβέλαια (που μάλλον πιάσατε κατά λάθος), πότε θα μάθουμε τρελό αγόρι της Μονσάντο , ποιοι τα διακινούσαν και πόσο τιμωρήθηκαν?
  Η μήπως πάλι τα δείγματα που πήρατε σε γυάλινα δοχεία σπάσανε καθ όδο προς το Χημείο (όπως συνέβη όταν πιάσατε -πάλι κατα λάθος- τη νοθεία γνωστού και εξαιρετέου ΠΟΠ μεγαλολαδέμπορα.?
  Κακιές γλώσσες λένε ότι ο ΕΦΕΤ (σας) προσπαθεί να κουκουλώσει (αφήνοντας το να ξεχαστεί) το θέμα, γιατι φοβούνται οι ΜΕΓΑΛΟΙ του «Φορέα» ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, μιας και μερικά από τα μεγάλα ονόματα τυποποίησης ελαιόλαδου-συμπεριλαμβανομένων Πολυεθνικών- επιδίδονται συχνά στο «άθλημα» νοθείας βαφτίζοντας τα βρωμοσπορέλαια ως παρθένα ελαιόλαδα , που πωλούνται σε «καλή τιμή» στα ράφια των γνωστών Σουπερ Μάρκετ.
  Με την ευκαιρία η εταιρεία ΚΟΡΕ στο Κορωπί που προμήθευε και προμηθεύει «λάδια» το Καρφούρ, ακόμα λειτουργεί με μαϊμού κωδικό τυποποίησης που ανήκει στη Σόγια Ελλάς?
  Barba Τσαυτάρη εσύ μπορεί να (κάνεις ότι)ξεχνάς, εμείς όμως όχι.
  Χαιρετίσματα στο Άκη….
  P.s. 32 Στην Αμερική υπάρχουν εξελίξεις στο σκάνδαλο με την νοθεία των Ελαιόλαδων που παρουσιάζονταν (κι ακόμα συνεχίζουν ) ως Ελληνικά.
  Να δούμε ως πότε θα κάνετε την ΠΑΠΙΑ…

  Μου αρέσει!

 5. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!!ΣΤΙΣ 12/05/2010 ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOGS ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ-ΝΟΜΟΣ-3845/10/ΦΕΚ-65Α/06/05/2010-Ο ΜΑΣΩΝΟΣ!!!!

  Μου αρέσει!

 6. ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ…;;; ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΥ…

  ————————————————————————————————–

  Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1957. Είναι παντρεμένος από το 1980 με τη Βασιλική Αποστ. Μπακατσέλου, δικηγόρο με την οποία έχει μία κόρη, απόφοιτη Νομικής του ΑΠΘ.

  Αμέσως μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας, το Σεπτέμβριο του 1974, εισάγεται στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και διετέλεσε μέλος του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής και των Συμβουλίων της Φοιτητικής Ένωσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Ελλάδος.

  Αποφοίτησε από τη Νομική το 1978 και πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές σπουδές στοΠανεπιστήμιο του Παρισιού ΙΙ.

  Το 1980 αναγορεύθηκε Διδάκτωρ Νομικής στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου το 1984 εκλέχθηκε υφηγητής και στη συνέχεια καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου. Παράλληλα άσκησε το λειτούργημα του δικηγόρου στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στον Άρειο Πάγο. Διετέλεσε, μεταξύ άλλων μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και μέλος της Επιτροπής Τοπικής Ραδιοφωνίας (ανεξάρτητη αρχή αρμόδια για την εποπτεία των ραδιοφωνικών σταθμών). Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό βιβλίων και μελετών στο πεδίο του συνταγματικού δικαίου και της πολιτικής επιστήμης.

  Τον Οκτώβριο του 1993 εκλέχθηκε βουλευτής της Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης. Εκλέχθηκε πάλι βουλευτής στις εκλογές του 1996, του 2000, του 2004, του 2007 και του 2009. Διετέλεσε σε διάφορες περιόδους και στη συνέχεια του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Διετέλεσε Υφυπουργός Προεδρίας της Κυβέρνησης και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Υπουργός Τύπου και ΜΜΕ, Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Υπουργός Δικαιοσύνης, Υπουργός Πολιτισμού και Υπουργός Ανάπτυξης (Ενέργειας, Βιομηχανίας, Εμπορίου, Τουρισμού και Τεχνολογίας). Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν ο εισηγητής της εκτεταμένης Αναθεώρησης του Ελληνικού Συντάγματος που άρχισε το 1996 και ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2001.

  Ως Υπουργός Πολιτισμού, για δεύτερη φορά από το Νοέμβριο του 2001 έως και τον Μάρτιο του 2004, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν αρμόδιος για το συντονισμό της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

  Το Νοέμβριο του 2007 ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια ανέλαβε τα καθήκοντα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου μέχρι την προκήρυξη των εκλογών της 4.10.2009.

  Διετέλεσε Υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά το διάστημα 7.10.2009 – 16.06.2011

  Στις 16.06.2011 ανέλαβε τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών έως τις 19.03.2012

  Στις 18.03.2012 εξελέγη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

  Στις 25.06.2013 ανέλαβε τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.