Άρθρο για τη Γερμανία!

 

Ο ρόλος της Γερμανίας τον 20ο αιώνα

Είναι γνωστό πως η Γερμανία είναι η υπεύθυνη για τη δημιουργία των δύο παγκοσμίων πολέμων του αιώνα μας. Τυχαίο (πως ήταν υπεύθυνη και για τους δύο πολέμους);

Είναι γνωστό πως η σημερινή Γερμανία της Μέρκελ είναι υπεύθυνη για όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη. (Αυτοί διοικούν ουσιαστικά την Ευρώπη, μαζί με τους κομπάρσους της Φλαμανδίας/Κάτω Χωρών, των Φράγκων/Γαλλίας και των Άγγλων της Αγγλίας). Ο τίτλος του 4ου Ράιχ, και ο Ευρωπαϊκός νομισματικός και οικονομικός πόλεμος που συμβαίνει στην Ευρώπη μας οφείλεται επίσης στη Γερμανία. Τυχαίο;

Είναι τυχαίο που και οι τρεις αυτοί πόλεμοι ξεκίνησαν από τη Γερμανία;

Είναι τυχαίο που μετά και από τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, η Γερμανία ήταν και είναι η περισσότερο δυνατή πολιτικά και οικονομικά χώρα στην Ευρώπη;

Είναι τυχαίο που ο σημερινός πόλεμος έχει αφετηρία την Γερμανία;

— . —

Ποια είναι τελικά η Γερμανία και ποιοι οι Γερμανοί;

Αρχικά, θα κάνουμε διαχωρισμό του πληθυσμού της Γερμανίας σε απλούς πολίτες και σε αυτούς που βρίσκονται σε υψηλά αξιώματα και θέσεις, όπως πολιτικοί, βουλευτές, «ευγενείς», μεγαλο-επιχειρηματίες, μεγαλο-τραπεζίτες, κ.λπ..

Οι περισσότεροι και οι δυνατότεροι από αυτή την ελίτ – όλοι αυτοί – έχουν ένα κοινό σημείο: έχουν κοινή φυλετική καταγωγή.

Στη σημερινή Γερμανία, δύο είναι οι βασικές φυλές που κυβερνούν: οι Σάξωνες στα βόρεια και οι Βαυαροί στα νότια. Τόσο οι Σάξωνες, όσο και οι Βαυαροί, οι Φράγκοι, οι Άγγλοι, αλλά και άλλες υποφυλές της κεντρικής Ευρώπης, έχουν κοινή καταγωγή, δηλαδή, είναι φυλετικά αδέλφια ή ξαδέλφια. Προέρχονται δε όλοι τους από την Κεντρική Ασία, από τους Μογγόλους, τους Ούννους, τους Γότθους, τους Χαζάρους κ.ά.. Ας μην ξεχνάμε πως ο Βούδας ή διαφορετικά, ο απεσταλμένος του θεού, ήταν Σάξωνας (Σάκες -> Σακύες -> Σάξωνες).

Από τους δε Χαζάρους, προέρχονται οι ονομαζόμενοι Ασκενάζι Εβραίοι. Δηλαδή, η συγκεκριμένη κατηγορία Εβραίων, οι Ασκενάζι Εβραίοι, έχουν καταγωγή από Μογγόλους, Ούννους, κ.λπ..

Ομως, καταγωγή από τους Μογγόλους και τους Ούννους έχουν και οι Τούρκοι. Έτσι λοιπόν, οι σημερινοί Μογγόλοι, έχουν φυλετική συγγένεια με τους Τούρκους, τους Ασκενάζι Εβραίους, τους Αγγλοσάξωνες, τους Βαυαρούς, τους Φράγκους, κ.λπ..

Όλοι οι παραπάνω αποτελούν την πολιτικο-οικονομική ελίτ της Ευρώπης και όχι μόνο. Αδέλφια των παραπάνω είναι και οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης, δηλαδή και αυτές, έχουν καταγωγή από τους Ούννους, τους Τούρκους και τους Μογγόλους.

Εδώ, να υπενθυμίσουμε στον αναγνώστη πως αναφερόμαστε ΜΟΝΟ στην ελίτ της Κεντρικής, κυρίως, Ευρώπης και ΟΧΙ γενικότερα στον πληθυσμό της Ευρώπης.

Και γιατί αναφερόμαστε μόνο στην ελίτ; Διότι η ελίτ, τηρούσε και τηρεί ακόμη (δεν είναι γνωστός ο βαθμός) την ενδογαμεία, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο την καθαρή φυλετική τους υπόσταση.

Αντίθετα, ο πληθυσμός της Ευρώπης, πρόκειται για τη Λευκή φυλή (όχι μογγολική). Όμως, λόγω της επέλασης των ουννο-τουρκο-μογγολικών βαρβαρικών ορδών από την Κεντρική Ασία προς την Ευρώπη, ο πληθυσμός της Ευρώπης (και της σημερινής Ελλάδας, αλλά και όλου του κόσμου) έχει αναμιχθεί, λόγω των βιασμών από φυλές της Κεντρικής Ασίας.

Γι’ αυτό βλέπουμε με τόση άνεση για αντι-καγκελάριο της Γερμανίας έναν μογγολογενή, τον Φίλιπ Ρέσλερ: Διότι από τους μογγόλους και άλλες φυλές της Κεντρικής Ασίας, όπως μόλις προαναφέραμε, προέρχεται η Γερμανική ελίτ.

Έτσι λοιπόν, η πλειοψηφία της σημερινής Ευρωπαϊκής ελίτ (πολιτικοί, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, κ.λπ.) είναι αδέλφια/ξαδέλφια με τους σημερινούς μογγόλους της Κίνας, του Καζακστάν, της Μογγολίας και της Κορέας.

Να μην ξεχνάμε επίσης πως την Αμερική τη διοικούν οι Αγγλοσάξωνες και οι Εβραίοι, κυρίως Ασκενάζι Εβραίοι, οι οποίοι μετοίκησαν εκεί από την κεντρική Ευρώπη, ξεκινώντας περίπου τον 16ο αιώνα.

[Οι υπόλοιπες κατηγορίες Εβραίων δεν αναφέρονται εδώ, είναι όμως επίσης υπεύθυνες σε ένα βαθμό, μεγαλύτερο ή μιρκότερο, για όσα έχουν συμβεί. Εξαιρούνται οι απλοί Ιουδαϊστές.]

— . —

Μετά από αυτή τη φυλετική παρένθεση, ας επανέλθουμε στη σημερινή Γερμανία.

Τι ακριβώς προσπαθεί να πετύχει η Γερμανία σήμερα και για ποιο λόγο;

Αρχικά, να θυμίσουμε στον αναγνώστη τη διαφοροποίηση που έχει κάνει η Ευρωπαϊκο-Εβραιο-Γερμανική ελίτ στην Ευρώπη, η οποία είναι η εξής: ο Ευρωπαϊκός βοράς και ο Ευρωπαίκός νότος, δηλαδή, τα PIGS (Portugal, Italy, Greece, Spain). Ο συγκεκριμένος διαχωρισμός προφανέστατα υποδηλώνει κάτι: την διαφορετική καταγωγή μεταξύ των κατοίκων του Ευρωπαϊκού βορά και του Ευρωπαϊκού νότου. Υποδεικνύει ότι στη νότια Ευρώπη, Πορτογαλία, Ισπανία, κεντρική και νότια Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα, βρίσκονται απόγονοι της Λευκής φυλής, δηλαδή, των Ελλήνων και όχι απόγονοι μογγόλων.

 

Ας επανέλθουμε τώρα στον οικονομικό πόλεμο και σε μία καθαρά οικονομική ανάλυση

Τα δεδομένα είναι δύο:

 • αφενός η παραγωγή στις χώρες της Ευρώπης καταστρέφεται, ενώ στις χώρες του νότου έχει σχεδόν διαλυθεί. Και όλα αυτά, προς όφελος της Κίνας, της Κορέας και άλλων μογγολοκρατούμενων κρατών, όπως το Πακιστάν αλλά και της υποδουλωμένης στους κινεζο-μογγόλους, Αφρικής.

 • το χρήμα που κυκλοφορεί στην αγορά είναι πάρα πολύ περισσότερο από αυτό που θα έπρεπε να υπάρχει, καταστρέφοντας έτσι την οικονομία. (Κάποιες αναφορές στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για 15 – 30 φορές περισσότερο κυκλοφορούν χρήμα)

Όσον αφορά στο πρώτο δεδομένο, την τελευταία δεκαετία βλέπουμε πως στην Ευρώπη κανείς ΔΕΝ κάνει τίποτα για να αναπτύξει και να βοηθήσει την παραγωγή, άρα, την οικονομία, τόσο των χωρών της Ευρώπης, όσο και της Ευρώπης της ίδιας κατ΄επέκταση. Κανείς δεν κάνει τίποτα, μόνο υποσχέσεις για ανάπτυξη που ποτέ δεν έρχεται, διότι η ανάπτυξη έχει μεταφερθεί ανατολικά.

Αναγνώστη, σταμάτησε για δυο δευτερόλεπτα το διάβασμα και αναρωτήσου: πιστεύεις πως υπάρχει έστω και η ελάχιστη πιθανότητα ή ελπίδα, πιστεύεις πως υπάρχει έστω και ένα ελάχιστο οικονομικό ή πολιτικό στοιχείο που να δείχνει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει ανακάμψει η οικονομία της Ελλάδας ως χώρας και ως πολίτες, αλλά και της Ευρώπης, ως εννιαίο κράτος και ως πολίτες;

Όσον αφρορά στο δεύτερο δεδομένο, το πλεονάζον χρήμα που κυκλοφορεί πρέπει να μαζευτεί. Το θέμα είναι ποιος θα πληρώσει τη νύφη. Τη νύφη θα την πληρώσει ο Ευρωπαϊκός νότος, ο μη μογγολο-κρατούμενος νότος, ο ελληνικός νότος.

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την συλλογή του χρήματος είναι ότι βλέπουμε σήμερα: κατασχέσεις των πάντων και συνεχόμενες “νομιμοποιημένες” ληστείες των χρημάτων των πολιτών με διάφορους τρόπους, όπως μειώσεις αξίας ομολόγων, μειώσεις μισθών και συντάξεων, διπλοί και τριπλοί φόροι παντού, κλοπές που βαφτίζονται κουρέματα κ.λπ..

Τα παραπάνω δύο δεδομένα, δηλαδή, η καταστροφή της παραγωγής και η κλοπή του χρήματος, οδηγούν μόνο σε ένα συμπέρασμα: στην καταστροφή των κρατών και την έμμεση γενοκτονία των λαών της νότιας Ευρώπης.

 

Υποδούλωση, γενοκτονία ή 3ος παγκόσμιος πόλεμος;

Δεδομένα:

 • Όλοι οι πόλεμοι είχαν και έχουν οικονομική αιτία ή αφορμή.

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραπάνω παραμέτρους, δηλαδή,

 • Τη φυλετική συγγένεια

 • Την οικονομική καταστροφή

 • Και την οικονομία ως αφορμή ή αιτία πολέμων,

καταλήγουμε στα εξής σενάρια:

1 – Η Γερμανία χρησιμοποιείται για 3η φορά ως προβοκάτορας και προσπαθεί να μαζέψει το επιπλέον χρήμα, να κατασχέσει – ληστεύσει ΟΛΕΣ τις περιουσίες των πολιτών και επειδή η Ευρωπαϊκή ελίτ έχει φυλετική συγγένεια με τους μογγόλους όλου του κόσμου, προσπαθεί να υποδουλώσει στη μογγολική ελίτ τον παγκόσμιο πληθυσμό, τον Ευρωπαϊκό, Ελληνικό – Λευκή φυλή και Μαύρη φυλή πληθυσμό.

Βλέποντας η Ευρωπαϊκο-Γερμανικο-μογγολική ελίτ (σε συνεργασία με την παγκόσμια Μογγολική ελίτ) πως σιγά-σιγά ο κόσμος αρχίζει και αντιλαμβάνεται το βρώμικο φυλετικό παιχνίδι που παίζεται, θα προσπαθήσει να προλάβει τυχόν εξεγέρσεις, αντιδράσεις ή επιθέσεις που θα την ανατρέψουν. Έτσι, προσπαθεί να υποδουλώσει σταδιακά, μία – μία, τις χώρες, για να μην γίνει αντιληπτός ο στόχος, γενοκτονόντας σταδιακά τον Ευρωπαϊκό πληθυσμό μέσω οικονομικών μέτρων.

2 – Έχει όμως και δεύτερη λύση: σε περίπτωση που δεν μπορέσει να το πετύχει αυτό, έχει έτοιμο τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο και έχει ήδη έτοιμα καταφύγια για να κρυφτεί η ίδια από την πυρηνική καταστροφή, μαζί με καταφύγια σπόρων.

Εστίες πολέμου με βάση τα σημερινά δεδομένα υπάρχουν στη Βόρειο Κορέα <->  Αμερική, Κίνα <->Ιαπωνία, Ισραήλ <->Ιράν, και κάποια περιφερειακά, όπως το Μουσουλμανικό τόξο της Βορείου Αφρικής, Τουρκία, Σύρία, Ισραήλ, Ελλάδα, κ.ά…

— ΤΕΛΟΣ—

Το παρόν κείμενο σκοπό έχει να προλάβει καταστάσεις. Γίνεται παράκληση από τον συγγραφέα αυτό να μεταφραστεί και να διακινηθεί στους Έλληνες όλους του κόσμου: στη νότιο και βόρεια αμερική, στην ευρώπη, στην ασία, στην Αφρική και στην Αυστραλία.

 

Σημειώσεις σε καθαρά οικονομικό επίπεδο

Σε καθαρά οικονομικό επίπεδο, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις:

 • Να μαζευτεί το πλεονάζον χρήμα στην αγορά

 • Να προκληθεί οικονομικό κραχ ώστε να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας, μιας και το οικονομικό και νομισματικό πρόβλημα και η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ κατάρευση της οικονομίας είναι τόσο μεγάλη, ώστε το πρόβλημα δεν μαζέυται. Αυτό, ίσως να σχετίζεται και με τη συλλογή χρυσού, από τα τόσα καταστήματα που έχουν ανοίξει εδώ και 3 χρόνια και ίσως με ένα νέο νόμισμα ή νομίσματα.

 • Οικονομικό κράχ και δημιουργία 3ου π.π.

 από: AFRODITI KYPRAIOU <ellinika.gramata@gmail.com>

Σχετικοί σύνδεσμοι:

 

2 σκέψεις σχετικά με το “Άρθρο για τη Γερμανία!

 1. 13ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο: Ασφαλής λύση οι γλυκαντικές ύλες
  ============================================================

  Η χρήση των ολιγοθερμιδικών γλυκαντικών υλών και η συμβολή τους στη
  βελτίωση των διατροφικών επιλογών, που έχουν στη διάθεσή τους τα άτομα
  με σακχαρώδη διαβήτη, απασχόλησαν, μεταξύ άλλων, το 13ο Πανελλήνιο
  Διαβητολογικό Συνέδριο.
  Για το σημαντικό αυτό θέμα στο συνέδριο συμμετείχε ο καθηγητής
  Βιοχημικής Φαρμακολογίας στο τμήμα Ιατρικής Imperial College του
  Λονδίνου και διευθυντής του Τμήματος Τοξικολογίας του Imperial, κ.
  Alan Boobis.
  Ο κ. Boobis σε ομιλία του με θέμα «Safety assessment of low calorie
  sweeteners» (Αξιολόγηση της ασφάλειας των ολιγοθερμιδικών γλυκαντικών
  υλών), υπογράμμισε με έμφαση την απόλυτη ασφάλεια των γλυκαντικών
  υλών.
  Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο διακεκριμένος επιστήμονας σημείωσε: «ο
  κόσμος τρομοκρατείται χωρίς λόγο από πληθώρα λανθασμένων πληροφοριών
  και ιστοριών συνωμοσίας στο ίντερνετ σχετικά με τις γλυκαντικές ύλες,
  όπως η ασπαρτάμη, ή από έρευνες που έχουν αποδειχθεί ότι έχουν
  σημαντικά σφάλματα».
  «Το ότι ένα συστατικό είναι φυσικής προέλευσης δεν το κάνει
  απαραίτητα πιο ασφαλές από ένα συνθετικό συστατικό. Για παράδειγμα,
  τόσο το γλυκαντικό που προέρχεται από το φυτό στέβια όσο και η
  ασπαρτάμη, έχουν αξιολογηθεί με ακριβώς τις ίδιες αυστηρές διαδικασίες
  για την ασφάλειά τους από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων»
  σχολίασε ο ίδιος.
  Η ασπαρτάμη είναι ένα από τα πιο εκτενώς μελετημένα πρόσθετα τροφίμων. Η
  ασφάλειά της έχει επιβεβαιωθεί από περισσότερες από 200 μελέτες,
  μεταξύ των οποίων, συμπεριλαμβάνονται κλινικές και εργαστηριακές,
  μελέτες τοξικότητας και καρκινογένεσης σε πολλά ζωικά είδη και μελέτες
  πρόσληψης σε διάφορους πληθυσμούς.
  Τα αποτελέσματα αυτών έχουν δείξει ότι η ασπαρτάμη είναι ασφαλής, για
  το σύνολο του πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με διαβήτη,
  τις γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν και τα παιδιά.
  Ειδικά σε ό,τι αφορά στον σακχαρώδη διαβήτη έχει αποδειχθεί μέσω των
  ερευνών ότι οι ολιγοθερμιδικές γλυκαντικές ύλες είναι ένας βασικός σύμμαχος,
  καθώς μπορούν να προσφέρουν στα άτομα με διαβήτη περισσότερες
  επιλογές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαμβάνουν γλυκά τρόφιμα και
  ροφήματα, χωρίς να αυξάνουν το επίπεδο γλυκόζης στο αίμα, εφόσον βέβαια
  δεν περιέχονται άλλοι υδατάνθρακες στο τρόφιμο, όπως π.χ. Από αλεύρι.

  Έρευνες
  Στην Ευρώπη, η ασφάλεια της ασπαρτάμης έχει επανειλημμένως αξιολογηθεί
  από την Επιστημονική Επιτροπή για τα Τρόφιμα (SCF) και στη συνέχεια
  από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA), και έχει εγκριθεί
  από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC). Σήμερα περιέχεται σε περισσότερα από
  6.000 προϊόντα σε όλο τον κόσμο, όπως ανθρακούχα αναψυκτικά, τσίχλες,
  γλυκά, ζελέ, κρέμες ζαχαροπλαστικής, παγωτά, κρύα επιδόρπια, επιδόρπια
  γιαουρτού, επιτραπέζια γλυκαντικά, αλλά και συμπληρώματα διατροφής
  όπως βιταμίνες.
  Το 2012, ο Αμερικανικος Διαβητολογικός Σύλλογος (American Diabetes
  Association) και ο Αμερικανικος Καρδιολογικός Σύλλογος (American Heart
  Association) επιβεβαίωσαν με κοινή τους δημοσίευση τα οφέλη των
  γλυκαντικών υλών: <>.
  Στις αρχές του 2013, η EFSA δημοσίευσε προς δημόσια διαβούλευση την
  πιο πρόσφατη αξιολόγηση της ασπαρτάμης, που συμπεριέλαβε όλες τις
  διαθέσιμες πληροφορίες (δημοσιευμένες και μη) σχετικά με την ασπαρτάμη
  και τα προϊόντα διάσπασής της και κατέληξε ότι η σημερινή τιμή ADI
  (Αποδεκτή Ημερήσια Πρόσληψη) θεωρείται ασφαλής για το γενικό πληθυσμό,
  με εξαίρεση βεβαίως τα άτομα με φαινυλκετονουρία PKU, καθώς και ότι η έκθεση
  των καταναλωτών είναι κάτω από την τιμή Αποδεκτής Ημερήσιας Πρόσληψης (EFSA, 2013).

  από: Yiannis Georgiou

  Μου αρέσει!

 2. ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΛΑΟΣ.

  ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 20 ΣΕΝΤΣ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙ. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΖΟΥΝΕ ΕΜ ΤΗΝ ΠΡΟΝΕΙΑ.

  ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΟΤΣΙΓΓΑΝΟΟΒΡΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΙΑ ΟΧΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΜΙΣΟΑΦΡΙΚΑΝΟΑΣΙΑΤΙΚΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ.

  ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ…ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΙΣΛΑΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
  ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ 5 ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ.

  ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΟΒΡΑΙΟΗΓΕΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΑΝ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΔΗΜΡΟ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΣΙΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ.

  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ…Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ….ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.