Χρυσαυγίτες «έκραξαν» πρώην …χρυσαυγίτη !

Έξω από το ξενοδοχείο «Σαμαράς» στο κέντρο της Λαμίας, όπου ο Μάκης Βορίδης θα μιλούσε σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, περίμεναν τα μέλη της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής για να τον στολίσουν με πολλά και διάφορα κοσμητικά επίθετα, όπως  Προδότη και βολεψάκια. Λίγα λεπτά πριν την άφιξη του Τσεκουράτου ένα από τα μέλη της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων επειδή δεν είχε μαζί του αστυνομική ταυτότητα. Το γεγονός σχολίασε στη κάμερα του LamiaReport ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στην περιοχή και πρώην βουλευτής Απόστολος Γκλέτσος.
Δείτε το βίντεο με την «υποδοχή» η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

7 σκέψεις σχετικά με το “Χρυσαυγίτες «έκραξαν» πρώην …χρυσαυγίτη !

  1. Γαμημενοι καπιταλιστες και τα αποβρασματα του αστικου τροπου ζωης ψηφιζουν νεα δημοκρατια!! ευτυχως που ηταν εκει ατομα της χα να βρισουν τον ρουφιανο.!! Μπραβο Αποστολη εισαι πολυ μαγκας ελπιζω καποια μερα να σε συναντησω,συνεχισε ετσι και αστους να λενε μαλακιες, γιατι αυτοι οταν πολεμαγες πριν απο 20 χρονια στο πεζοδρομιο αυτοι δεν ειχαν γεννηθει, η πηγαιναν για καφε και δεν ξεραν τι ηταν η ΧΑ

    Μου αρέσει!

  2. Πιασαμε πατο -η ξεφτιλα εχει πλημηρισει την χωρα – ξεφτιλιστικαν μεχρι και τα τσεκουρια με τουτους εδω! Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ , ΕΧΕΙ ΠΟΟΟΛΥ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ…….

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.