Η INTPAΛOT, ο OΠAΠ κι’ ο… Βουλευτής της ΝΔ.

 

ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ 1998 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ;

Από τον Γιώργο Δ.

“INTPAΛOT – OΠAΠ υπογράφουν σύμβαση.”
Μετά την ανανέωση της σύμβασης του ελληνικού Δημοσίου με την INTPAΛOT για τη διεξαγωγή του στιγμιαίου λαχείου, η εταιρεία του κ. Σωκ. Kόκκαλη φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά και στην υπογραφή μιας άλλης σύμβασης, αυτής για την προμήθεια ηλεκτρονικών μηχανών του OΠAΠ.

Το θέμα έθεσε με ερώτησή του που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής της N.Δ… 
κ. Mαν. Kεφαλογιάννης και εμμέσως επιβεβαιώνει στην απάντησή του ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Aνδρ. Φούρας, αναγνωρίζοντας ότι οι προδιαγραφές του σχετικού διαγωνισμού που βρίσκονται σε εξέλιξη, μάλλον ευνοούν την INTPAΛOT, η οποία άλλωστε είναι και η μία από τις δύο υποψήφιες αναδόχους εταιρείες.
Στην ερώτησή του ο κ. Kεφαλογιάννης έκανε λόγο για μεροληπτικές, υπέρ της εταιρείας INTPAKOM, μεθοδεύσεις από την κυβέρνηση, αλλά και για ουσιαστικά διεξαγωγή φωτογραφικού και «εν κρυπτώ» διαγωνισμού επ’ ωφελεία της INTPAΛOT, θυγατρικής της INTPAKOM, καθώς όπως τόνιζε «υπό τις συνθήκες που διεξήχθη ο διαγωνισμός δεν υπήρξε ουσιαστική συμμετοχή, αφού είναι πασιφανές ότι στήθηκε κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να καθιστά δυνατή μόνο τη συμμετοχή του ομίλου INTPAKOM».
  O βουλευτής της N.Δ. προσέθετε ότι «χαρακτηριστικό παράδειγμα της μεθοδεύσεως που ακολουθήθηκε αποτελεί η υποχρεωτική χρήση της τεχνολογικής υποδομής του OΠAΠ, δηλαδή ο ανάδοχος θα χρησιμοποιεί υποχρεωτικά τις τερματικές μηχανές των πρακτορείων ΠPO-ΠO τύπο LT1 και LT1E της INTPAKOM».

Απαντώντας λοιπόν ο κ. Φούρας, τόνισε ότι για την προκήρυξη του διαγωνισμού τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από τον διαγωνισμό διαδικασίες.

Αναφερόμενος, εξ άλλου, στους όρους του διαγωνισμού ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν διέψευσε ότι φωτογραφίζουν τις προδιαγραφές της INTPAΛOT,προσθέτοντας απλώς ότι «καταρτίστηκαν με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να εξασφαλιστεί η δυνατότητα συμμετοχής σε όλες τις σοβαρές εταιρείες στο χώρο της οργάνωσης και διεξαγωγής νομίμων παιγνιδιών στοιχημάτων και αφ’ ετέρου να μη δημιουργείται κανένας απολύτως περιορισμός συμμετοχής στο διαγωνισμό».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” 5-6-1998
Ολόκληρο το δημοσίευμα στην συνημμένη φωτογραφία.

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.