Θεσµοθετούν οι αλήτες µε νόµο τη διαπλοκή κοµµάτων και χορηγών! (video)

Θεσµοθετούν, µε νόµο, τη διαπλοκή κοµµάτων και χορηγών! (vd)

 

Με επίφαση την ελάφρυνση των φορολογουµένων, η κυβέρνηση φέρνει την ιδιωτική χρηµατοδότηση, οµολογώντας την κατρακύλα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Μετά τη χρεοκοπία τους, αναζητούν επενδυτές να τους ………   >>>>>>>>>>>

χρηµατοδοτήσουν, τα δύο πρώην µεγάλα κόµµατα, Νέα ∆ηµοκρατία και ΠΑΣΟΚ. Εχουν ήδη έρθει σε συµφωνία, µάλιστα, ώστε σύντοµα να κατατεθεί στην Βουλή σχέδιο νόµου που θα προβλέπει την ιδιωτική χρηµατοδότηση των κοµµάτων. Με αυτή την εξέλιξη, υπολογίζεται ότι θα καλυφθούν τα χρέη που έχουν στις τράπεζες και στους ιδιώτες, αφού η κρατική χρηµατοδότηση µειώθηκε σηµαντικά µετά την εκλογική πτώση τους. Το νοµοσχέδιο θα επιχειρήσει να νοµιµοποιήσει την ιδιωτική χρηµατοδότηση, η οποία τα προηγούµενα χρόνια είχε απασχολήσει ποικιλοτρόπως τον Τύπο, µε αποκορύφωµα τη χρηµατοδότηση της εταιρείας Siemens σε κόµµατα.

sto xoni

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.