Η ανθελληνική Αριστερά θέλει να μας επιβάλλει τον… «αντιρατσιστικό νόμο»!!! Τί λέτε ρέ εεε…

shocked-meme

Κάποιος Ρουπακιώτης, που παριστάνει τον «υπουργό» δικαιοσύνης, θέλει να μας επιβάλλει τον… «αντιρατσιστικό νόμο»! Γιατί όμως; Ποιος νομίζει ότι είναι; Ποιος τον ψήφισε; Ποιος τον επέβαλλε ως «υπουργό»; Εμάς μας ρώτησε για το «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» που θέλει να φέρει προς ψήφιση;..

Όχι βέβαια! Τι «σόι» δημοκράτης είναι λοιπόν αυτός ο Ρουπακιώτης και οι «προοδευτικοί» θολοκουλτουριάρηδες σύμβουλοί του (ακροαριστεροί όλοι τους), που με το «έτσι θέλω» προσπαθούν να μας επιβάλλουν ψεύτικους νόμους; «Νόμους»-επινοήσεις αρρωστημένων εγκεφάλων, οι οποίοι αποσκοπούν σε ένα και μόνο πράγμα: στη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας και στον θάνατο του ελληνικού έθνους!…       >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Μόνο… «δημοκράτης» λοιπόν δεν είναι ο φασιστικής νοοτροπίας Ρουπακιώτης! Αντιθέτως, εμπνέεται από ολοκληρωτικές αντιλήψεις και είναι – απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα – αφοσιωμένος «μαθητής» του γνωστού Κόκκινου Ιερατείου, που θέλει να καταστρέψει παντελώς τον ελληνισμό!… Είναι, με δυο λόγια, ένας κόκκινος ΦΑΣΙΣΤΑΣ που με τον βλακώδη όσο και επικίνδυνο «αντιρατσιστικό νόμο» θέλει πολύ να «ξηλώσει» το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων και να κονιορτοποιήσει τη συνοχή της κοινωνίας μας! Άρα, βγαίνει το συμπέρασμα, ότι δεν θα πρέπει να του επιτρέψουμε σε καμία των περιπτώσεων να περάσει έναν τέτοιο ολοκληρωτικό νόμο, ένα ναζιστικό έκτρωμα, που – χωρίς να ρωτάει κανέναν – θα βγάζει «φασίστα» και «ρατσιστή» όποιον επιθυμεί το σύστημα που ξεπουλάει την πατρίδα μας…

Το έχουμε πει και άλλοτε, με την πρόταση τότε του Ευάγγελου Βουβουζέλου να βγάλει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή: εκτός νόμου να βγει το ΠΑΣΟΚ, που κατέστρεψε την Ελλάδα, και όχι η Χρυσή Αυγή! Όποια γνώμη και να έχει κάποιος για το κόμμα της Χρυσής Αυγής, είναι γεγονός που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι το εν λόγω κόμμα ποτέ δεν έβλαψε τον ελληνισμό!… Αντίθετα, ΠΑΣΟΚ και Βουβουζέλος μας οδήγησαν σε εθνική τραγωδία. Γι’ αυτό και βεβαίως και θα υπερασπιστούμε τη Χρυσή Αυγή σε κάθε απόπειρα του άθλιου πολιτικάντικου συστήματος να την θέσει εκτός νόμου!

Όπως το ίδιο ισχύει και με το ΚΚΕ. Διότι αμφότερα αυτά τα δύο κόμματα (το είχαμε γράψει τον Μάιο του 2011, ΗΔΗ από τότε!) θα προσπαθήσουν οι ψευτοδημοκράτες καραγκιόζηδες να τα βγάλουν παράνομα! Στόχος τους; Να οδηγήσουν το έθνος μας σε νέο εμφύλιο σπαραγμό (αστικό πόλεμο) και να οικοδομήσουν ολοκληρωτικό-φασιστικό κράτος της Νέας Τάξης, εμπνευσμένο από το εφιαλτικό μυθιστόρημα του Τζορτζ Όργουελ «1984»…

Γι’ αυτό λοιπόν, Αντώνη Ρουπακιώτη, φρόνιμο είναι να ξεχάσεις τις ανοησίες περί «αντιρατσιστικού νόμου»! Ο λαός δεν θα σε αφήσει να τον περάσεις και ούτε και πρόκειται ποτέ να εφαρμοστεί!… Καλύτερα να περάσεις, εάν τόσο πολύ το επιθυμείς, έναν «αντιρατσιστικό νόμο» για… εσένα τον ίδιο (!) και για το «προοδευτικό» σινάφι σου!!!

 

2 σκέψεις σχετικά με το “Η ανθελληνική Αριστερά θέλει να μας επιβάλλει τον… «αντιρατσιστικό νόμο»!!! Τί λέτε ρέ εεε…

 1. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΤΡΑΓΚΑΣ, ΡΙΖΟΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΑΝΔΡΗ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ…ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ…..
  Οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου στη Βουλή;
  Είναι περίπου 45 δις ευρώ. Είναι βεβαιωμένα χρέη 6.000 νομικών προσώπων και 4.161 φυσικών προσώπων προς τα κρατικά ταμεία. Και όμως είναι ανείσπρακτα. Την ίδια ώρα η Κομισιόν καλεί την ελληνική κυβέρνηση να λάβει πρόσθετα μέτρα ύψους 8 δις ευρώ για το διάστημα 2014-2015 κόβοντας μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές. Τα γνωστά υποζύγια θα κληθούν για ακόμα μια φορά να πληρώσουν την ασυλία που παρέχει η συγκυβέρνηση στους περιβόητους μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου.
  Τον Σεμπέμβριο του 2011 και τον Ιανουάριο του 2012, το Υπουργείο Οικονομικών δημοσιοποίησε τις λίστες των μεγαλοοφειλετών με βασική οφειλή προς το Δημόσιο άνω των 150.000 ΕΥΡΩ. Στη λίστα των μεγαλοοφειλετών, την οποία παρουσιάζει το ρεπορτάζ του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου στο UNFOLLOW 17, που κυκλοφορεί στα περίπτερα, βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η οικογένεια Βαρδινογιάννη, η οικογένεια Χανδρή, ο εκδότης-δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος, ο εκδότης -δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, ο εκδότης Γιώργος Κουρής, η εφημερίδα Μακεδονία…
  Όπως γράφει ο Λ. Χαραλαμπόπουλος, «το πάρτι της ευνοιοκρατίας με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου δεν σταματά. Οι μεγαλοοφειλέτες σπεύδουν στους κατάλληλους ανθρώπους στο υπουργείο Οικονομικών για να λάβουν την απαραίτητη διαβεβαίωση παράτυπων διευκολύνσεων, με αποτέλεσμα να μη λαμβάνονται μέτρα σε βάρος τους αλλά και να επιχειρούνται όπως λέγεται παρεμβάσεις μειώσεων προστίμων και άρσεων κατασχέσεων. Με δεδομένο ότι με το νόμο 3943/2011 προβλέπεται ότι το ποινικό αδίκημα της μη καταβολής βεβαιωμένων χρεών προς το Δημόσιο είναι διαρκές και ως εκ τούτου “συνεχές αυτόφωρο”, διερωτάται κανείς γιατί μια σειρά από επιχειρηματίες που αποδεδειγμένα χρωστούν στο δημόσιο και που οι εταιρείες τους είναι κερδοφόρες χαίρουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης…»

  Η ιδιαίτερη αντιμετώπιση συνεχίζεται. Ο Δ. Μελισσανίδης μπορεί να χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο 10.107.161,33 ευρώ με την εταιρεία Πετρέλαια Αιγαίου και να οφείλει ακόμα 7.134.142,84 με την εταιρεία ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ, αλλά ο όμιλός του αποκτά τον ΟΠΑΠ. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη μπορεί να οφείλει μέσω της εταιρείας VARNIMA CORPORATION INTERNATIONAL SA 6.609.248,34 ευρώ στα κρατικά ταμεία, αλλά η Μότορ Οιλ, διεκδικεί την εξαγορά της ΔΕΠΑ.
  Με αφορμή το δημοσίευμα του UNFOLLOW η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή κατέθεσε δύο ερωτήσεις στη Βουλή των Ελλήνων προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης. Είναι η μόνη μέχρι στιγμής εκπρόσωπος των πολιτών στο Κοινοβούλιο που έχει ευαισθητοποιηθεί για ένα ζήτημα που από όποια πολιτική σκοπιά κι αν το δει κανείς δεν είναι τίποτε άλλο παρά κραυγαλέα αδικία. Θα ήλπιζε κανείς ότι και άλλοι βουλευτές θα είχαν παρόμοια ανησυχία – και δεν εννοούμε μόνο άλλοι βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, μιας και ο έλεγχος της εκτελεστικής εξουσίας είναι καθήκον όλων των βουλευτών.

  Μου αρέσει!

 2. ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

  ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1947 ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΩΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ,,ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ,, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΡΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΑΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.