Φλέγεται η Στοκχόλμη: Καταρρέει ο μύθος του πολυπολιτισμού!

 

 

Φλέγεται η Στοκχόλμη: Καταρρέει ο μύθος του πολυπολιτισμού!

Αυτή τη βδομάδα, διαλύονται οι μύθοι της… πολυπολιτισμικότητας στην Ευρώπη. Στη μεν Βρετανία, με τον δημόσιο αποκεφαλισμό του Βρετανού στρατιώτη (μέσα στη μέση του δρόμου!) από φανατικούς ισλαμιστές εξ’ Νιγηρίας, αλλά και στην Σουηδία, στην οποία συνεχίζονται οι νυχτερινές ταραχές στα προάστια της Στοκχόλμης –που αύριο κλείνουν μια βδομάδα- με πυρπολήσεις αυτοκινήτων και κτιρίων, με πρωταγωνιστές μουσουλμάνους μετανάστες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σουηδική αστυνομία έφτασε στα όριά της και ζήτησε ενισχύσεις από τον στρατό!     >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Και που συμβαίνουν όλα αυτά; Στη Βρετανία και στη Σουηδία, χώρες με οικονομία που δουλεύει ρολόι, με μικρά ποσοστά ανεργίας, με πρότυπη κοινωνική πολιτική και με διαδικασίες «ένταξης μεταναστών» καλύτερες από παντού. Και στις δύο περιπτώσεις, οι «ήρωες» των ταραχών είναι μουσουλμάνοι μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς. Κάτι που σημαίνει πως η αφομοίωσή τους δεν έγινε τελικά. Για τον απλούστατο λόγο ότι οι συγκεκριμένοι δε θέλουν να αφομοιωθούν και δε θα αφομοιωθούν εις τον αιώνα τον άπαντα! Κι αφού οι μουσουλμάνοι δεν αφομοιώθηκαν εκεί, πως είναι δυνατόν να αφομοιωθούν εδώ, στην Ελλάδα της φτώχειας, της ανεργίας και των αυτοκτονιών; Γι’ αυτό και είναι διαρκώς επίκαιρη η θέση της Χρυσής Αυγής για άμεση απέλασή τους. Άλλη λύση δεν υπάρχει!

————————————————————————————————————————

ΚΑΗΚΑΝ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΤΙΡΙΑ, ΙΧ.

Η Στοκχόλμη καίγεται από τους μουσουλμάνους – Επεκτάθηκαν οι συγκρούσεις και σε 2η πόλη

Σκληρές συγκρούσεις ξέπασαν την νύχτα που πέρασε για έκτη συνεχή βραδιά, στην Στοκχόλμη, μεταξύ μουσουλμάνων μεταναστών και των σουηδικών δυνάμεων ασφαλείας με αποτέλεσμα να καούν δεκάδες σπίτια, κρατικά κτίρια και αυτοκίνητα στα περίχωρα της Στοκχόλμης. Η σουηδική αστυνομία μετέφερε νέες δυνάμεις από το Γκέτεμποργκ και το Μάλμε, αλλά στάθηκε και πάλι αδύνατον να ελεγχθεί η καταστροφική μανία των μουσουλμάνων στην μεγάλη τους πλειοψηφία που έχουν καταλάβει τα περίχωρα της Στοχόλμης και σε τουλάχιστον δύο μεγάλες συνοικίες αποτελούν πλειοψηφία (η πολιτική μετανάστευσης της Σουηδίας επέτρεψε να φτάσει το ποσοστό των μεταναστών από χώρες της Αφρικής και της Ασίας στο 15% επί του συνολικού αριθμού των κατοίκων αυτής της χώρας του βορρά. Η ένταξή τους στην σουηδική κοινωνία που έχει εντελώς διαφορετικά πολιτισμικά πρότυπα, ήθη και έθιμα, αποδείχθηκε αδύνατη, με αποτέλεσμα την περιθωριοποίησή τους, αρχικά, την αδυναμία εύρεσης εργασίας και την αυτόβουλη γκετοποίησή τους, πράγματα, δηλαδή που ισχύουν και για την Ελλάδα..

Οι ταραχές επεκτάθηκαν από χθες το βράδυ και στην πόλη Έρεμπρο που βρίσκεται 160 χιλιόμετρα δυτικά της Στοκχόλμης, όπου μουσουλμάνοι έκαψαν ένα σχολείο και δεκάδες αυτοκίνητα. Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών και το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ μέσω της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Στοκχόλμη εξέδωσαν ταξιδωιτική οδηγία πος τους υπηκόους τους να αποφεύγουν την επίσκεψη στην Στοκχόλμη τις ημέρες αυτές, καθώς ουδείς γνωρίζει αν οι περισσότερο από 1 εκατομμύριο μετανάστες θα ηρεμήσουν ή η βία θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις. Οι ταραχές ξεκίνησαν την Κυριακή του βράδυ όταν η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν 68χρονο μετανάστη που κρατούσε μαχαίρι και απιλούσε να σκοτώσει έναν Σουηδό.

defencenet.gr

2 σκέψεις σχετικά με το “Φλέγεται η Στοκχόλμη: Καταρρέει ο μύθος του πολυπολιτισμού!

 1. ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΑΘΗΤΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  ===============================================================

  Συντάχθηκε απο τον/την Dikaiofilax Στις 25 Μαΐου 2013 – 16:04.

  Μια σοβαρή καταγγελία για περιστατικό ενδοσχολικής βίας έφτασε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης με θύμα έναν μαθητή της έκτης τάξης δημοτικού σχολείου του Ηρακλείου που δέχτηκε βίαιη επίθεση από συμμαθητές του. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η οικογένεια του μαθητή ο μικρός επέστρεψε απο το σχολείο χτυπημένος φέροντας αμυχές και μελανιές λέγοντας ότι συμμαθητές του του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν. Σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλθηκαν όταν οι γονείς ζήτησαν τον λόγο από την διευθύντρια του σχολείου η ίδια ανέφερε ότι τέτοιο περιστατικό δεν έχει σημειωθεί και ότι όλα αυτά δυσφημίζουν το σχολείο. Για το ζήτημα ενημερώθηκε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Απόστολος Κλινάκης σημειώνοντας ότι η καταγγελία είναι ιδιαίτερα σοβαρή και θα διερευνηθεί.

  Μου αρέσει!

 2. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΤΡΑΓΚΑΣ, ΡΙΖΟΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΑΝΔΡΗ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ…ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ…..
  Οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου στη Βουλή;
  Είναι περίπου 45 δις ευρώ. Είναι βεβαιωμένα χρέη 6.000 νομικών προσώπων και 4.161 φυσικών προσώπων προς τα κρατικά ταμεία. Και όμως είναι ανείσπρακτα. Την ίδια ώρα η Κομισιόν καλεί την ελληνική κυβέρνηση να λάβει πρόσθετα μέτρα ύψους 8 δις ευρώ για το διάστημα 2014-2015 κόβοντας μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές. Τα γνωστά υποζύγια θα κληθούν για ακόμα μια φορά να πληρώσουν την ασυλία που παρέχει η συγκυβέρνηση στους περιβόητους μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου.
  Τον Σεμπέμβριο του 2011 και τον Ιανουάριο του 2012, το Υπουργείο Οικονομικών δημοσιοποίησε τις λίστες των μεγαλοοφειλετών με βασική οφειλή προς το Δημόσιο άνω των 150.000 ΕΥΡΩ. Στη λίστα των μεγαλοοφειλετών, την οποία παρουσιάζει το ρεπορτάζ του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου στο UNFOLLOW 17, που κυκλοφορεί στα περίπτερα, βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η οικογένεια Βαρδινογιάννη, η οικογένεια Χανδρή, ο εκδότης-δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος, ο εκδότης -δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, ο εκδότης Γιώργος Κουρής, η εφημερίδα Μακεδονία…
  Όπως γράφει ο Λ. Χαραλαμπόπουλος, «το πάρτι της ευνοιοκρατίας με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου δεν σταματά. Οι μεγαλοοφειλέτες σπεύδουν στους κατάλληλους ανθρώπους στο υπουργείο Οικονομικών για να λάβουν την απαραίτητη διαβεβαίωση παράτυπων διευκολύνσεων, με αποτέλεσμα να μη λαμβάνονται μέτρα σε βάρος τους αλλά και να επιχειρούνται όπως λέγεται παρεμβάσεις μειώσεων προστίμων και άρσεων κατασχέσεων. Με δεδομένο ότι με το νόμο 3943/2011 προβλέπεται ότι το ποινικό αδίκημα της μη καταβολής βεβαιωμένων χρεών προς το Δημόσιο είναι διαρκές και ως εκ τούτου “συνεχές αυτόφωρο”, διερωτάται κανείς γιατί μια σειρά από επιχειρηματίες που αποδεδειγμένα χρωστούν στο δημόσιο και που οι εταιρείες τους είναι κερδοφόρες χαίρουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης…»

  Η ιδιαίτερη αντιμετώπιση συνεχίζεται. Ο Δ. Μελισσανίδης μπορεί να χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο 10.107.161,33 ευρώ με την εταιρεία Πετρέλαια Αιγαίου και να οφείλει ακόμα 7.134.142,84 με την εταιρεία ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ, αλλά ο όμιλός του αποκτά τον ΟΠΑΠ. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη μπορεί να οφείλει μέσω της εταιρείας VARNIMA CORPORATION INTERNATIONAL SA 6.609.248,34 ευρώ στα κρατικά ταμεία, αλλά η Μότορ Οιλ, διεκδικεί την εξαγορά της ΔΕΠΑ.
  Με αφορμή το δημοσίευμα του UNFOLLOW η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή κατέθεσε δύο ερωτήσεις στη Βουλή των Ελλήνων προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης. Είναι η μόνη μέχρι στιγμής εκπρόσωπος των πολιτών στο Κοινοβούλιο που έχει ευαισθητοποιηθεί για ένα ζήτημα που από όποια πολιτική σκοπιά κι αν το δει κανείς δεν είναι τίποτε άλλο παρά κραυγαλέα αδικία. Θα ήλπιζε κανείς ότι και άλλοι βουλευτές θα είχαν παρόμοια ανησυχία – και δεν εννοούμε μόνο άλλοι βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, μιας και ο έλεγχος της εκτελεστικής εξουσίας είναι καθήκον όλων των βουλευτών.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.