ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ

namazi-athina

Το Εθνικό Μέτωπο και η «Πρωτοβουλία ενάντια στο τζαμί» διοργανώνουν συγκέντρωση στις 7 ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ το απόγευμα στο σταθμό Μετρό του Ελαιώνα,με σκοπό την ματαίωση την ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους.

Χαρακτηριστικά ανφέρουν στο κάλεσμά τους: «Να αντισταθούμε στην ισλαμική και τουρκική διείσδυση,στην βίαια μεταβολή της Ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική, στα νομοθετήματα που θέλουν τους Έλληνες ραγιάδες των διεθνών κέντρων και ποινικοποιούν την αντίστασή τους σε αυτά.»

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ

 1. Ανατολική μεσόγειος. Ισραήλ – Κύπρος-Ελλάδα =18 εκατομμύρια. Ισλάμ =190 εκατομμύρια.

  Είναι μερικά πράγματα, που όσο και αν κάποιος προσπαθεί να τα ελέγξει, να τα αγνοήσει, η προσπαθήσει να τα ωραιοποίηση, δυστυχώς για αυτόν αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ.

  Αυτό ισχύει για το Ισραήλ την Κύπρο και την Ελλάδα.

  Όσο και αν προσπαθούν όψιμα μερικοί να οργανώσουν κοινή συμμαχία στην ανατολική μεσόγειο μεταξύ Ισραήλ Κύπρου Ελλάδας, δυστυχώς η πληθυσμιακή σύνθεση της περιοχής μας δείχνει ξεκάθαρα ότι εντός των επόμενων είκοσι το πολύ χρόνων η ανατολική μεσόγειος θα είναι καθαρά ισλαμική υπόθεση.

  Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, εν αντιθέση με τις όποιες θεωρίες προσδοκίες ή σχέδια.

  Λοιπόν ας δούμε πόσο είναι ο συνολικός πληθυσμός των χωρών, Ισραήλ Κύπρου Ελλάδος και πόσος είναι ο πληθυσμός των Ισλαμικών κρατών.

  Ισραήλ: 7,7 εκ. Κύπρος : 862 χιλ. Ελλάδα: 11 εκ.

  Σύνολο 19.562.000 εκ.

  Από την άλλη πλευρά, τα Ισλαμικά κράτη της ανατολικής Μεσογείου έχουν συνολικά: Λιβύη: 6.422.772 εκ. Αίγυπτος: 75.500.662 εκ. Παλαιστίνη, Γάζα1.500.202+ δυτική όχθη 4,4 = 5900202 εκ. Λίβανος : 4.259.405 Εκ. Συρία: 20.820.311 Εκ. Τουρκία: 76.805.524 Εκ. Τουρκοκρατούμενη Κύπρος: 294.906 χιλ.

  Σύνολο 190 003 580 εκ.

  Βέβαια, υπάρχουν λαοί μέσα στα ισλαμικά κράτη οι οποίοι δεν ανήκουν στο Ισλάμ, όμως ταυτόχρονα υπάρχουν και μεγάλος αριθμός του Ισλάμ που υπάρχει μέσα στην Ελλάδα Κύπρο Ισραήλ.

  Λοιπόν, οι αριθμοί μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι αν το θελήσουν από κοινού οι ισλαμικοί πληθυσμοί της ανατολικής Μεσογείου και κινηθούν ομαδικά, όχι με κορβέτες και άλλα πολεμικά σκάφη, αλλά με απλά φουσκωτά και ψαρόβαρκες θα είναι σε θέση να ελέγξουν ακόμη και τα δελφίνια που κολυμπούν στις θάλασσες του Ισραήλ της Κύπρου και της Ελλάδας.

  Αυτά, για όποιον νομίζει ότι η ανατολική μεσόγειος θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη να ανήκει στην δύση.

  Βέβαια τα πράγματα θα είχαν ξεκαθαρίσει υπέρ του Ισλάμ στην ανατολική μεσόγειο από το 1974, αν τότε η Τουρκία είχε καταφέρει να πάρει όλη την Κύπρο.

  Στην πραγματικότητα αυτό που δεν ολοκλήρωσε η Τουρκία μόνη της το 1974, προσπαθεί τώρα να ολοκληρώσει με την βοήθεια των Παλαιστινίων των Αιγυπτίων των Λιβύων και αργότερα όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και με τους Σύριους.

  Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.