Σιγά μην πάρουμε φράγκα απ’ αυτούς τους αχαϊρευτους σκατοαλβανούς!!! Απ’ τους κατσαπλιάδες της Ευρώπης!!!

 

dollars

Αρκετά χρόνια μετά την υπογραφή της Διμερούς συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας,σύντομα θα πάρει το δρόμο για την Ολομέλεια της Βουλήςμε στόχο να επικυρωθεί από την πλειοψηφία και να εισρεύσουν 40 εκατομμύρια δολάρια που οφείλουν οι Αλβανοί στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο.

Στο νομοσχέδιο έχει περιληφθεί , εκτός της οφειλής 126 εκατομμυρίων δολαρίων του Ιράκ στη χώρα μας για προμήθεια αμυντικού υλικού, και η Διμερής Συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας και αφορά στην αποπληρωμή του χρέους της Αλβανίας προς το Ελληνικό Δημόσιο όπως αυτό προέκυψε μετά από συμφωνία ανακυκλούμενης διευκόλυνσης για την ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών ανάμεσα σε κοινοπραξία ελληνικών τραπεζών και της State Bank of Albania. Το συνολικό χρέος της Αλβανικής προς την Ελληνική πλευρά ανέρχεται σε 40 εκατομμύρια δολάρια και η αποπληρωμή του θα γίνει σε χρονικό διάστημα 10 ετών και σε 20 εξαμηνιαίες ισόποσες δόσεις των 2.034.745 δολάρια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.