«ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ» – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Με αφορμή τα πρωτόγνωρα προδοτικά γεγονότα που βιώνει η θρυλική πατρίδα μας, σαν Ελληνες πατριώτες  με εθνική συνείδηση και ταυτότητα, αισθανόμαστε την υποχρέωση απέναντι στις παρακαταθήκες των ενδόξων ηρωικών προγόνων μας να διαφυλάξουμε νέες Θερμοπύλες.
Τα χρόνια που ζούμε ίσως μας οδηγήσουν σε ακόμα δυσκολότερα από αυτά του ’40, η ραγδαία αύξηση της ανομίας της ξενόφερτης και ξενοκίνητης εγκληματικότητας, η συνεχής παραβατικότητα αλλά και η συνεχόμενη εισβολή παράνομων κι επικίνδυνων λαθρομεταναστών που καθημερινά αυξάνονται,  απαιτούν ανάλογες απαντήσεις, πατριωτική αφύπνιση, συντονισμό και εγρήγορση.
Για τους λόγους αυτούς και άλλους πολλούς, μια ομάδα εφέδρων πατριωτών από τον νομό  Ηρακλείου στοιχίζεται με στρατιωτική δομή και πειθαρχία στο εκπαιδευτικό κορμό της »Πατριωτικής Πολιτοφυλακής», θέλοντας να αναπτύξει και στην Κρήτη την πνευματική, αθλητική, πατριωτική εκπαίδευση, άμυλα, ετοιμότητα στα μέλη της σε κάθε έκτακτη ανάγκη που θα τεθεί κάποια μέρα ή νύχτα ζήτημα εθνικής η αστικής ασφάλειας. Η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση κι αρχή σ’ αυτήν την ομολογουμένως σοβαρή προσπάθεια ξεκίνησε σήμερα Κυριακή και ώρα 11.00 απο το Αρκαλοχώρι οπου  θα βρίσκονται προσωρινά και τα γραφεία της «Πατριωτικής Πολιτοφυλακής» Ηρακλείου, συντονισμένη απο την κεντρική διοίκηση και τα στελέχη των Αθηνών.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

(δυο λόγια)

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή έχει έναν και μόνον Αντικειμενικό Σκοπό….να είναι ΕΤΟΙΜΗ την ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ….Οργανωμένη, Εκπαιδευμένη, Συντεταγμένη, Πειθαρχημένη, Ετοιμοπόλεμη, Ισχυρή…

Η Λαϊκή εξαθλίωση γιγαντώνεται…μαζί της θεριεύει και η Λαϊκή Οργή…η χρεωκοπία αναπόφευκτη….η εξέγερση της αγανακτισμένης φτωχολογιάς θ’ ακολουθήσει αναπόφευκτα…κοινωνική αναταραχή…αυτό βρίσκεται μπροστά μας…

Αναταραχή που όμως «κάποιοι ανθέλληνες» θα σπεύσουν να «εκμεταλλευθούν». Και δη ΕΝΟΠΛΑ. Θα σπεύσουν να πλήξουν θανάσιμα την Εθνική Ασφάλεια πλήττοντας καίρια και συντριπτικά ανθρώπινους στόχους και κρίσιμες υποδομές.Πολίτης και Πολιτεία θα έπρεπε να τρέμουν και μόνον στην σκέψη του τι θα προκαλούσε πχ μια εκτεταμένη δολιοφθορά στο ηλεκτρικό δίκτυο ή στα πόσιμα νερά της Αττικής….και όχι μόνον…συνδυαζόμενοι αυτοί οι «οργανωμένοι ένοπλοι στρατοί» (πχ Ουτσεκάδες, Μουτζαχεντίν, και λοιποί «εγχώριοι μαυροκόκκινοι υποστηρικτές τους) πεμπτοφαλαγγιτών με ένα ιδιαζόντως εκτεταμένο οργανωμένο έγκλημα θα καταφέρουν στις (ούτως ή άλλως ανεπαρκείς, ψαλιδισμένες και απονευρωμένες) Δυνάμεις Ασφαλείας ένοπλα συντριπτικά πλήγματα που εκ των πραγμάτων δεν θα δύνανται αυτές να αντιμετωπίσουν. Αυτό θα δώσει σε κάποιους την «αφορμή» να «τραβήξουν το Στρατό από τα σύνορα» προκειμένου να «αντιμετωπίσει» την «εσωτερική κατάσταση». Κάποιοι «γείτονες» θα χαιρόντουσαν πολύ με κάτι τέτοιο.Αυτό δεν πρέπει ΕΠ’ΟΥΔΕΝΙ να επιτραπεί να συμβεί. Και μόνον ένας τρόπος υπάρχει.

Η παρουσία τότε μιας Οργανωμένης, Συντεταγμένης Ισχυρής Πατριωτικής Πολιτοφυλακής με χαρακτηριστικά ετοιμοπόλεμης Στρατιωτικής Μονάδας άμεσης ανταπόκρισης θα είναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.

Εκεί ΚΑΙ ΜΟΝΟ αποσκοπούμε….ως τότε, η Μονάδα οργανώνεται, εκπαιδεύεται και «δομείται στρατιωτικά» μέσα από απολύτως νόμιμα κανάλια.

Πατριώτες, η τύχη των παιδιών σας και του Έθνους σας βρίσκεται στα χέρια σας και μόνον. Κανενός άλλου.

Σας καλούμε να φορέσετε θαρραλέα την ΦΑΙΟΠΡΑΣΙΝΗ και να ενισχύσετε τις Μάχιμες Γραμμές της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής….

Προτού είναι απολύτως αργά για οτιδήποτε…

Για την Επιτελική Διοίκηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής

============================================================================================================================

============================================================================================================================

Η απάντηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής στα επιστημονικά σενάρια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Για άλλη μια φορά δέχτηκε επίθεση το κίνημα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος και αιτία…

Η επίθεση προήλθε από το κόμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και δεν μας κάνει καμιά απολύτως εντύπωση.

Για άλλη μια φορά θα τονίσουμε, όπως έχουμε κάνει και άλλες φορές, ότι το κίνημα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής σέβεται απόλυτα του νόμους και το σύνταγμα του κράτους .

Η εκπαίδευση μας γίνετε με νόμιμα όπλα τύπου airsoft και δεν δεχόμαστε ποτέ ανήλικα μέλη. Ο σκοπός είναι η εκπαίδευση των πολιτών και μόνο αυτό και όχι να αντικαταστήσουμε την αστυνομία και τον στρατό. Θα ήταν αστείο, παράλογο και επικίνδυνο να πιστεύαμε σε κάτι τέτοιο.

Όσο για την φράση που χρησιμοποιεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α «Ο ρατσιστικός ιδεολογικός προσανατολισμός» τους το γυρνάμε πίσω. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων!! Σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα έχουν όλοι το δικαίωμα να έχουν πολιτικές απόψεις και θέσεις. Το ίδιο κάνουμε και εμείς.

Καλό είναι λοιπόν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και η ΔΗΜ.ΑΡ. να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων, τα οποία είναι τεραστίων διαστάσεων . Επίσης κάποια στιγμή πρέπει να μάθουν να κάνουν καλύτερη έρευνα και να μάθουν να λένε αλήθειες και όχι να κατασκευάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να δημιουργήσουν κλίμα….

Δεν έχουμε καμιά σχέση και δεν γνωρίζουμε κανέναν Θεόδωρο Λιόλιο. Ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει περάσει ποτέ ούτε την πόρτα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής.

Αλήθεια… καμιά επερώτηση στην βουλή για τους «Μαύρους Πάνθηρες», που δημιουργούν γκέτο στην χώρα μας, θα κάνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και η ΔΗΜ.ΑΡ..;;

Εκ της διοικήσεως της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής

ΕΔΩ θα δειτε την ερωτηση που εκανε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α

4 σκέψεις σχετικά με το “«ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ» – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  1. ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΥΧΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΡΗΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΡΩΤΑΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΦΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.