Στο κόλπο και οι 300, όταν πρόκειται για τη μάσα ΟΛΟΙ κάνουν τα στραβά μάτια σε τροπολογίες νυκτός.

TO’XOYME  ΞΑΝΑΠΕΙ,  ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ  ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ «ΨΙΛΕΣ» !!!  ΚΙ  ΑΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΟΥΣ  ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ’ ΤΟΥΣ 300 ΔΗΜΙΟΥΣ ΜΑΣ….

Στο κόλπο και οι 300, όταν πρόκειται για τη μάσα ΟΛΟΙ κάνουν τα στραβά μάτια σε τροπολογίες νυκτός. Που να τα πάρουν πρέφα οι τροϊκάνοι; μιλάμε ότι οι 300 είναι μεγάλα μαστόρια.

«Παράθυρο» για αύξηση στις συντάξεις βουλευτών

Εγκύκλιος η οποία χαρακτηρίζεται «εξαιρετικά επείγουσα» δίνει το δικαίωμα σε όσους κατείχαν δημόσια αξιώματα να έχουν πλέον τη δυνατότητα να αναγνωρίσουν προϋπηρεσία τόσο στο ΙΚΑ, όσο και στο επικουρικό του ταμείο.

«Παράθυρο» για αύξηση στις συντάξεις βουλευτών και δημάρχων-Τι αποκαλύπτει εγκύκλιος

Αναγνώριση πλασματικής προϋπηρεσίας για συνταξιούχους βουλευτές, δημάρχους και νομάρχες επιτρέπει εγκύκλιος του ………….  >>>>>>>>>>>>>>>>>

ΕΤΑΜ, επικουρικού ταμείου του ΙΚΑ, όπως γράφει η «Ελευθεροτυπία». Θέμα για το οποίο είχε προιδεάσει το φιλικό μας ιστολόγιο  μέσα από τη στήλη Εκηβόλος. 

Η εγκύκλιος, η οποία χαρακτηρίζεται «εξαιρετικά επείγουσα», δίνει το δικαίωμα σε όσους κατείχαν δημόσια αξιώματα να έχουν πλέον τη δυνατότητα να αναγνωρίσουν προϋπηρεσία τόσο στο ΙΚΑ, όσο και στο επικουρικό του ταμείο, προκείμενου να αυξήσουν τα χρόνια της ασφάλισής τους.

Η συγκεκριμένη εγκύκλιος στηρίζεται στο άρθρο 138 του νόμου 4052/2012 που προφανώς «ψηφίστηκε νύχτα» χωρίς κανένας να αΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥντιληφθεί το παραθυράκι για τους αιρετούς άρχοντες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, πάνω σε αυτή θα βρουν… πάτημα και οι αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης για να μπορέσουν και εκείνοι να αυξήσουν τα χρόνια της προϋπηρεσίας και άρα τις συντάξεις τους.

Με βάση τον νόμο αλλά και την εγκύκλιο του ΕΤΑΜ, συντάξιμος θεωρείται για βουλευτές που διετέλεσαν υπουργοί και υφυπουργοί καθώς και για δημάρχους και νομάρχες ο χρόνος της κοινοβουλευτικής τους θητείας ή ο χρόνος όπου θήτευσαν στην τοπική αυτοδιοίκηση. Και αυτό γιατί μπορούν να εξαγοράσουν το χρονικό αυτό διάστημα στα ταμεία όπου ήταν ασφαλισμένοι πριν από την εκλογή τους. Μέσω αυτής της αναγνώρισης θα μπορέσουν όχι μόνο να συμπληρώσουν τα χρόνια που λείπουν, αλλά και να αυξήσουν τη σύνταξη.

===============================================================================================================================================

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ  ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.

ΚΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300,  ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ  ΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» !!! 

τα συμπεράσματα δικά σας   ….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.