S.O.S. * EINAI ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ * ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ * ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ …

Τα ονόματα τους είναι:   ERIDJON ALIMADHI,  ADI ALIMADHI,   YLSI ALIMADHI,   ESMERALD ALIMADHI.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΕΜΕΤΗΣ: ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ…Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!

η  Χρυσή  Αυγή,  τ’  ακούει ??? ??? ???

alvanos-diwktis-ellinwn-1

Η Ορθόδοξη Εκκλησία βρέθηκε σε μια στάση φυσιολογική όπως σε όλα τα 23 αυτά χρόνια της ψευδό- δημοκρατίας. Σ’ εκείνη την στάση που τώρα ποια δεν την εκπλήσσει τίποτα, κανένα είδος επίθεσης εναντίων της και …………………    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

εναντίων του Αρχιεπισκόπου της. Αυτή με όλους τους τρόπους προσπάθησε να δείξει σ’ όλο το κόσμο ποια είναι η αλήθεια και να καταλάβουν πως δεν ζητούσε χωρίς λόγο εκείνο το Ναό που καταλήφθηκε από άγριους ανθρώπου με το επώνυμο Αλημάδη, τους οποίους σας τους παρουσιάζουμε στις φωτογραφίες παρακάτω.

Σύμφωνα με τη foniortodoksonkoritsas αυτοί είναι και ιδιοκτήτες της ιδιωτικής αστυνομίας Αουλώνα και έχουν αρπάξει και άλλες περιουσίες της Εκκλησίας μας όπως στην Κακομέ. Η Εκκλησία διαθέτει όλα τα έγγραφα για να βεβαιώσει την κυριότητα της του χώρου της εκκλησιάς και του περιβάλλοντα χώρου που είναι τουλάχιστον 4700 τετραγωνικά μέτρα, όπως επίσης έχει και την ιστορία που είναι υπέρ της, αλλά σ’ αυτή την χώρα οι πλαστογράφοι, οι απατεώνες είναι αυτοί που κερδίζουν και στην συνείδηση όλων, ικανότητα, παλικαριά, αρετή είναι να κερδίζεις όσο το δυνατόν περισσότερα στην πλάτη των άλλων με οποιοδήποτε τρόπο εκμεταλλευόμενος κάθε άτομο και ευκαιρία.

Οι πιστοί της αν και γι’ αυτούς δεν υπήρχε μεγαλύτερη προσβολή έδειξαν αυτοσυγκράτηση. Ακόμη και όταν πήραν ξανά για λίγο τους χώρους της εκκλησίας αυτοί έδειξαν πάλη αυτοσυγκράτηση με όλα αυτές τις προσβολές και της προκλήσεις που άκουσαν από τους εγκληματίες φύλακες, παραστρατιωτικούς, προς τους ιδίους και τους κληρικούς τους. Εάν αυτό είχε συμβεί σε μια άλλη θρησκευτική κοινότητα θα καταλαβαίνατε πόσο μεγάλη αυτοσυγκράτηση έδειξαν οι ορθόδοξοι. Οι φύλακες τραυμάτισαν την πρώτη μέρα δύο κληρικούς και την δεύτερη δύο πιστούς (στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν ήθελαν να βεβαιώσουν τα τραύματά τους γραπτός) ενώ δεν ακούσαμε κάποιο φύλακα να έχει πάθει κάτι.

Σ’ αυτή την εκστρατεία παραπληροφόρησης και μίσους βοήθησε και το γεγονός πως το Ελληνικό κράτος ενδιαφέρθηκε και πήρε κάποια στάση για το θέμα και για όλους τους ορθοδόξους.

Αυτό έκανε μεγάλη εντύπωση και αύξησε την επίθεση μίσους εναντίων των πιστών και της Εκκλησίας. Γιατί άραγε πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός αυτό? Δεν είναι φυσιολογικό όταν σ’ ένα κράτος όπου η ορθόδοξοι είναι μειοψηφία και του επιτίθενται συνεχώς χωρίς να έχουν καμία προστασία ένα ορθόδοξο κράτος να ενδιαφερθεί για αυτούς που με βάση τις ορθόδοξες αρχές, το ήθος, τις αξίες τους θεωρεί αδέλφια. Γιατί άραγε εκφράζει την αλληλεγγύη το αλβανικό κράτος για όσους σκοτώνονται στην Συρία, Αίγυπτο, η δημόσια πολιτικά κόμματα στηρίζουν το δικτάτορα Ερντογάν, κάνουν την προπαγάνδα τους, λαμβάνουν μέρος εναντίων των χριστιανών στο πλευρό των εξτρεμιστών, κ.α, κ.α!? Εάν είχε πάθει ζημιά κάποιο τζαμί στην Ελλάδα θα είχε γίνει ο χαμός και πρώτες η Αλβανία και η Τουρκία θα διαμαρτύρονταν με την Τουρκία να απειλεί σίγουρα με πόλεμο, αλλά σίγουρα τότε όλα θα ήταν δικαιολογημένα για όλους εδώ.

Εμείς οι ορθόδοξοι δεν είμαστε ορφανά για να μας κλοτσά όποιος θέλει και όποτε θέλει. Το αλβανικό κράτος προς στιγμή βασίζετε στον «πατέρα» Αμερική αλλά όταν αυτός θα αλλάξει σχέδια τότε στην χώρα αυτή θα χαθεί ο τσαμπουκάς και η αλαζονεία διότι έχει καιρό που με του γείτονες τους δημιουργεί εχθρότητες και αυτό δεν είναι καλό για κανένα. Έτσι και οι ορθόδοξοι εκτός από τον Θεό που τον έχουν πάντοτε στο πλευρό τους, Ο Οποίος τους προστάτευσε και τους προστατεύει εδώ και 2000 χρόνια, έχουν και πολλούς «πατεράδες» με πρώτη την Ρωσία η οποία τώρα πια ενδιαφέρετε και προστατεύει το συμφέρων, την ταυτότητα μας και έτσι σε κάθε περίπτωση θα ζητήσουμε βοήθεια από όποιον μας αγαπά, γιατί εδώ κανείς δεν μας σέβεται. Απεναντίας το κράτος, τα ΜΜΕ, οι άλλες κοινότητες κάνουν τα πάντα για να μας αποδυναμώσουν και στο τέλος να μας εξαφανίσουν. Αυτός είναι και ένας σημαντικός λόγος ώστε πρώτα να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας και αργότερα σ’ αυτούς που μας αγαπάνε. Η Ελλάδα είναι ο πιο κοντινός γείτονας μας. Ίσως είναι αλήθεια και το γεγονός πως όλοι οι ορθόδοξοι είναι Έλληνες, μια και τόσο πολλοί κοπιάζουν τα ΜΜΕ για να το αποδείξουν, αλλά αυτό δεν είναι ανάγκη να αποδειχθεί γιατί και να μην είμαστε Έλληνες, εμείς οι ορθόδοξοι μοιραζόμαστε το ίδιο πολιτισμό, αρχές, αξίες με αυτές που έχουν οι Έλληνες ως ορθόδοξοι έτσι μπορεί να βάλει κανείς εύκολα το σύμβολο (=) σ’ αυτή την περίπτωση. Αυτό αποτελεί και την διαφορά μεταξύ ορθοδόξων και των άλλων στον τόπο αυτό, οι οποίοι από τις αρχές, το πολιτισμό, τις αξίες που έχουν σκοτώνονται κάθε μέρα για λόγους ηλίθιους μεταξύ τους.

Ενώ όσο αφορά τους επονομαζόμενους ορθόδοξους οι οποίοι γίνονται όργανα των ομάδων η αυτών που επιτίθενται στους ορθοδόξους και στον αρχηγό τους δεν έχουν καμία σχέση με την ορθοδοξία και έχουν πλήρη άγνοια για αυτή.

Εδώ εντάσσεται και ο Νικόλα Μάρκο που έχει κηρύξει τον εαυτό του κληρικό. Αυτός δεν είναι τίποτα άλλα από ένα πράκτορα των εξτρεμιστών αλβανών στην Αμερική και Τουρκία ο οποίος στην καταγωγή δεν είναι καν αλβανός αλλά σλάβος. Λειτουργεί ως ορθόδοξος ιερέας και έχει φορέσει ράσο, σε αντίθεση με του εκκλησιαστικούς κανόνες, και σ’ ένα εγκληματία που τον ξέρει όλη η πόλη, και τον κρατά μαζί του. Έτσι έχουν γίνει τώρα δύο κληρικοί που έχουν αυτοανακηρυχθεί. Ενώ ο ίδιος χειροτονήθηκε και καθαιρέθηκε από τον ίδιο σκοπιανό Μητροπολίτη. Αυτός ο παράνομος, αμόρφωτος, ανόητος και αλαζόνας είχε το θάρρος να επιτεθεί στην Ορθόδοξη Εκκλησία, πιστός και κληρικός της οποίας ισχυρίζεται πως είναι, βρίζοντας και συκοφαντώντας του κανονικούς κληρικούς και τους πιστούς της. Αυτό το σκουπίδι, των σκουπιδιών, πολυκύτταρος οργανισμός χωρίς εγκέφαλο, καρδιά, και ψυχή , έχει γνώμη για θέματα τα οποία δεν γνωρίζει καθόλου. Αυτό το άτομο διάφοροι κύκλοι τον συγκρίνουν με τον Νόλι ψάχνοντας να τον κάνουν Αρχηγό της Ορθόδοξης Εκκλησίας παράνομα. Αυτός έχει πάρει πολλές και με όλους τους τρόπους τις απαντήσεις από τους ορθοδόξους και θα μπορούσε να τις δει και στης τελευταίες εκλογές με τους ψήφους που πήραν οι υποστηριχτές αυτού «του κοπρόσκυλου που γαβγίζει και γλύφει για ένα κομμάτι ψωμί» το οποίο του το δίνουν οι εχθροί της εκκλησίας μας. Και να ήταν οι κληρικοί και οι πιστοί της Πρεμετής έτσι όπως αυτός τους ονόμασε, αν στην πραγματικότητα αυτός ήταν ορθόδοξος τότε δεν θα μπορούσε να μιλήσει μετά την ιεροσυλία της Εκκλησίας με τον τρόπο αυτό. Απέδειξε για ακόμη μια φορά πως δεν έχει καμία σχέση με την Ορθόδοξη Εκκλησία και τους πραγματικούς τους πιστούς. Αλλά έχουμε και μια ερώτηση: γιατί το αλβανικό κράτος δεν τον διώχνει αυτόν τον απατεώνα από έναν ναό που ανήκει στην Ορθόδοξη Εκκλησία αλλά τον προστατεύει και τον χρησιμοποιεί ως όργανο εναντίων της στο όνομα της; Το γεγονός αυτό αποτελεί απόδειξη πως χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα εναντίων μας.

Μετά από όλα όσα αναφέραμε μπορεί ο καθένας να φτάσει στα συμπεράσματα του πολύ εύκολα. Είναι ξεκάθαρο πως η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ βρίσκεται υπό συνεχή Διωγμό στον τόπο αυτό όπου όλοι οι αντι-ορθόδοξοι κύκλοι ελέγχουν το κράτος και δουλεύουν μέρα και νύχτα για να πείσουν τους ανθρώπους πως το σκοτάδι είναι φως και το αντίστροφο.

Ας το καταλάβουν καλά όλοι οι ορθόδοξοι ότι έχουν πατρίδα το κόσμο και νοιώθουν αδέρφια με όποιον είναι ορθόδοξος παντού στο κόσμο και ιδιαίτερα με την Ελλάδα, με την γλώσσα , το πολιτισμό, της οποίας μεγαλούργησε η ορθοδοξία παντού στο κόσμο.

Απολαύστε το Γένος Αλημάδη που λεηλάτησε το ναό και το πήρε στην ιδιοκτησία τους:

alvanos-diwktis-ellinwn-1

YLSI ALIMADHI

alvanos-diwktis-ellinwn-2

ESMERLD ALIMADHI (Αυτός που μιλά στο τηλέφωνο)

alvanos-diwktis-ellinwn-3

ERIDJON ALIMADHI (Με ροζ μπλουζάκι στην είσοδο του ναού)

Αυτές είναι οι φωτογραφίες των μελών του γένους Αλημάδη οι οποίοι είναι αυτοί οι οποίοι συνόδευαν το σκουλήκι, τον συκοφάντη Φατός Αλημάδη στην ιεροσυλία του ναού της Παναγίας στην Πρεμετή. Γεννάτε φυσικά το Ερώτημα: Γιατί όλο το σόϊ  Αλημάδη ήταν εκεί; Γιατί μαζί με τους παραστρατιωτικούς επιτέθηκαν στους πιστούς;

Η απάντηση είναι πως αυτοί μαζί με τον Δήμαρχο θέλουν να καταστρέψουν την εκκλησία και να χτίσουν πολυκατοικίες. Απολαύστε αυτά τα ζώα με ανθρώπινο πρόσωπο.

Τα ονόματα τους επαναλαμβάνουμε  είναι:    ERIDJON ALIMADHI,   ADI ALIMADHI,   YLSI ALIMADHI,   ESMERALD ALIMADHI.

Αλλά και άλλα άτομα απο την ίδια φαμήλια, του  ίδιου γένους…

Μια σκέψη σχετικά μέ το “S.O.S. * EINAI ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ * ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ * ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ …

 1. ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΙΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΣΤΟ ΚΛΕΦΑΛΙ ΠΡΙΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΜΑ ΠΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ.

  ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΑΛΒΑΝΙΑ….ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ…ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.
  ΟΒΡΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

  ΕΛΛΑΣ…ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.