Παίζει με την Δημοκρατία στην Ελλάδα ο εξουσιομανής »κρυφο-ακροδεξιός» πρωθυπουργός της, Aντώνης Σαμαράς

Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι αδελφά κόμματα»
Ο Ολύμπιος Δαφέρμος, γνωστός για το ήθος του, τόσο στις διώξεις που υπέστη στη δικτατορία, αλλά και διαχρονικά, για τον Χρύσανθο Λαζαρίδη:

«Άλλαξες. Άλλαξες πολύ. Και είχες το δικαίωμα. Γιατί όμως; Για να υπηρετήσεις καλύτερα την κοινωνία; Δεν φάνηκε. Για να υπηρετήσεις τον εαυτό σου άλλαξες. Γιατί ήσουνα εραστής της εξουσίας. Και η αριστερά δεν είχε προοπτική. Και βρέθηκες στην εξουσία. Και ασκείς εξουσία. Κάποιοι σε θεωρούν ιθύνοντα νου. Καταγοητευμένος φαίνεσαι. Τόσο που να μη θέλεις να ξεχωρίσεις το πολιτικό έγκλημα , τη δολοφονία, από την ειρηνική πολιτική αντιπαλότητα. Τη μη αρεστή σε σένα. Παλιέ συναγωνιστή Χρύσανθε Λαζαρίδη, σε αγνοώ. Για μένα δεν υπάρχεις». Oλύμπιος Δαφέρμος (19 Σεπ. ’13).
Γιά να εφαρμοστούν τα μνημόνια εξαθλίωσης του λαού και ξεπουλήματος της περιουσίας των πολιτών και της χώρας, χρειάζεται:

ημιφασιστική αντιδημοκρατική κυβέρνηση, με »ναί-ναί-κους» υποτακτικούς βουλευτές, με απαξιωμένη Βουλή, με εξαγορασμένα ΜΜΕ, με διεφθαρμένη-ελεγχόμενη Δικαιοσύνη και με έναν θλιβερό πρόεδρο Δημοκρατίας να υπογράφει »διατάγματα».
Κράτος και παρακράτος σε αγαστή συνεργασία γιά την… εξουσία:
Οι συγκυβερνώντες διαπλεκόμενοι »μνημονιακοί», με τα πολιτικά τους παιχνίδια γιά να παραμείνουν στην εξουσία και στην ατιμωρησία, οδηγούν την πατρίδα μας σε αποσταθεροποίηση-εμφύλιο. Βάζουν το πολιτικό τους συμφέρον, υπεράνω αυτού της χώρας.


Την »Χρυσή Αυγή» την ψηφίζει η πλειοψηφία της Αστυνομίας. —————–Υπουργός Προ.Πο., ο μεγαλομασόνος Κερκυραίος.

Eίναι τυχαίο το γεγονός ότι όλοι οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού είναι ακροδεξιοί ή εθνικιστές;
Είναι τυχαίο το γεγονός ότι η αισχρή προπαγάνδα ΜΜΕ κατευθύνεται από ακροδεξιούς μέσα από το »Μέγαρο Μαξίμου»;
Παίζει με την Δημοκρατία στην Ελλάδα ο εξουσιομανής »κρυφο-ακροδεξιός» πρωθυπουργός της, Aντώνης Σαμαράς
Αν θέλει, ο Α. Σαμαράς, να τσακίσει την φασιστική ακροδεξιά, ας αρχίσει από τα »φασιστοειδή» ακροδεξιά στοιχεία-προβοκάτορες που μάζεψε στο »Μαξίμου», όπως Μπαλτάκο, τον (πρακτορίσκο) Χρύσανθο Λαζαρίδη κ.ά. και από τον κοινοβουλευτικό του εκπρόσωπο, τον »τσεκουράτο» ακροδεξιό Μ. Βορίδη.

Η »Χρυσή Αυγή» είναι η τελευταία »εφεδρεία» της διαπλεκόμενης συγκυβέρνησης.
ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: ‘Ενα αποκαλυπτικό δημοσίευμα γιά να γνωρίζετε περί του κρυφο-ακροδεξιού πρωθυπουργού A. Σαμαρά, το »πνευματικό παιδί» του ακροδεξιού Ε. Αβέρωφ, αλλά και γιά τους στενούς συνεργάτες του, με την φασιστική νοοτροπία… (ΔΙΑΒΑΣΤΕ)

Φόβος γιά εμφύλιο στην Ελλάδα, όπου υπολειτουργούν Δημοκρατία και Δικαιοσύνη.
Αθλιότητες: Δεξιά και ακροδεξιά, κράτος και παρακράτος, ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους

Δείτε αποκαλυπτικό βίντεο: Παρακρατικοί κατά διαδηλωτών, με την ανοχή της αστυνομίας
«H ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να εξηγήσει στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή ‘Ενωση, γιατί αστυνομικοί και πολίτες που πετούν πέτρες, φαίνεται να συνεργάζονται σε αυτό το video;», γράφει ο δημοσιογράφος του BBC.

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η απόφαση της »καλής Χρυσής Αυγής» να κάνει επίτιμο πρόεδρό της, τον »μνημονιακό» κ. Μπάμπη (Παπαδημητρίου) της »Καθημερινής» και του »Σκάϊ»

Τα αποτελέσματα Μνημόνιων, διαφθοράς, διαπλοκής… Ηθικοί αυτουργοί Σαμαράς και Βενιζέλος:
H δολοφονία με πολιτικά κίνητρα μέλους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στην Αθήνα
Το θύμα (Παύλος Φύσσας), 34 χρονών, μαχαιρώθηκε στο Κερατσίνι. Δράστης, o »χρυσαυγίτης» Γιώργος Ρουπακιάς, 45 χρονών. Eίναι »κοινό μυστικό» ότι στελέχη της ξενόδουλης συγκυβέρνησης (υπουργοί) και στενοί συνεργάτες του εξουσιομανή πρωθυπουργεύοντα στο »Μέγαρο Μαξίμου», συνεργάζονται κρυφά με την »Χρυσή Αυγή». Στην Ελλάδα, παραδοσιακά, η Δεξιά έχει συγγένεια πρώτου βαθμού με την ακροΔεξιά. Αλληλο- συμπληρώνονταν. Πάντα το παρακράτος ήταν »παρακλάδι» της Δεξιάς, έκανε τις βρωμοδουλειές της. Τεράστια και η ευθύνη των μνημονιακών ΜΜΕ, που »γιά μιά χούφτα ευρώ» εξαπατούν τον λαό και δημιουργούν πόλωση.
Το βρώμικο παιχνίδι γνωστό: «Λαέ ξέχασε τα μνημόνια και την εξαθλίωσή σου, γιατί »κινδυνεύει η Δημοκρατία», από την »Χρυσή Αυγή», την οποία εξέθρεψαν τα μνημόνια και η διαφθορά-ατιμωρησία μας. Την χρησιμοποιούμε όμως γιά να παραμείνουμε στην εξουσία, με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο, έστω και αντιδημοκρατικό. Αφού την θέσουμε εκτός νόμου, με ένταση-πόλωση, θα πάρουμε τους ψηφοφόρους της στην »Νέα Δημοκρατία», γιά να κερδίσουμε τις εκλογές. Χρησιμοποιούμε την βία της Χ.Α. γιά να πούμε στους δανειστές »κινδυνεύουμε από τα άκρα (σε αυτά βάζουμε εξεπίτηδες και τον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν αφελείς να το χάψουν) όχι άλλα μέτρα, ώστε να παραμείνουμε ως δούλοι σας στην κυβέρνηση, γιά να μην μας κρεμάσει ο λαός» και χάσετε τόκους και κεφάλαια, αλλά και την ευκαιρία να αρπάξετε την δημόσια περιουσία».


EKΔΗΛΩΘΗΚΕ: Δείτε-ακούστε σε εκπομπή του (μνημονιακού) Μega τον εθνικιστή-προβοκάτορα στενό συνεργάτη του ψεύτη, »κρυφοακροδεξιού» πρωθυπουργού, Xρύσανθο Λαζαρίδη και βγάλτε συμπεράσματα.

alexukos Papas

8 σκέψεις σχετικά με το “Παίζει με την Δημοκρατία στην Ελλάδα ο εξουσιομανής »κρυφο-ακροδεξιός» πρωθυπουργός της, Aντώνης Σαμαράς

 1. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 ΑΠΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. Δημοσιογράφος-Συγγρaφέας-Εκδότης. ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.
  ΕΩΣ 10 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. ΜΕΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  THANASIS THIMIOPOYLOS. CIMBERNSTRASSE….81377 MÜNCHEN GERMANY.
  E. Mail und telefon…
  SHOLIASTIS BLOG ELLINON DIMOKRATON KRITIS.

  ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΕΤΡΕΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ.

  ΠΡΟΣ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ. Γραφείο υπ. κ. ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.
  Κοιν. ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Γραφείο Δημαρχου παρεδόθηκε προσωπικώς.Αρι.πρωτ.60436
  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.Προσωπικός. Αριθ.Πρωτκ 3823.
  ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ/ Υπηρεσία κατασκευής δημοσίων έργων. Να κοινοποιηθεί εις περιφερειάχρη Πιερίας. Πρωτοκολλήθηκε αλλά ο αριθμός κρατήθηκε διότι αρχίσαμε συζήτηση και ο αρμόδιος έβριζε την Χρυσή Αυγή γιατί κοινοποίησα την επιστολή εκεί.
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΘΗΝΑ. Γραφείο υπουργού.
  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΘΗΝΑ. Γραφείο κ. Α.Σαμαράν μέσω ΕΛΤΑ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γραφεία Κατερίνης. Μέσω ΕΛΤΑ.

  ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821.

  Η παρούσα επιστολή εστάλη το 2010 καθώς και άλλες επιστολές για τα ίδια θέματα. Το θέμα των σκουπιδοτενεκέδων λύθηκε κακήν κακώς γιατί ο ΔΗΜΟΣ έφερε δυο τενεκέδες καινούργιους και πήραν οι δυο γείτονες από έναν τενεξκέ. Εγώ τα ρίχνω σε έναν χαλσμένο μπροστά στο κελισ΄το σχολείο μαζί με ένα άλλον γείτονα που μένει στην Αθήνα.
  Φυσικά θα αγοράσω έναν καινούργιο μόνος μου γιατί όταν πήγα στο ΔΗΜΟ μου είπε ότι δεν έχει άλλα τενεκέδια. ΦΥΣΙΚΑ έχει μόνο κουβάδια για γιαρμά να φάνε τα αγελάδια γιατί θυμάται τα νιάτα του στην χαμένη του πατρίδα.

  ΟΙ ΟΡΝΙΘΕΣ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΓΥΡΙΖΟΥΝ.

  Οι όρνιθες του γείτονα Ν.Β.(εδώ δεν γράφω όνομα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ) γυρίζουν έξω στο δρόμο διασκορπίζοντας μικρόβια και κοστιλιές και άλλες διάφορες επικίνδυνες αρρώστιες. Δυστυχώ η τοπική υπηρεσία της υγείας τοπική και κνετρική δεν ενδιαφέρονται γιατί όλες είναι βαριά κομματικοποιημένες οι καημένες, εξαρτόμ ενες και λαδωμένες. Ανέφερα το 2010, το 2011 και το 2012 και αχρές ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 δίνοντας καθρό μόνο 14 μέρες να λυθεί το θέμα και μετά ευρωπαική επιτροπή για πρόστιμο.

  ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΕΟ ΚΑΙ ΠΑΑΙΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

  Φέτος μίλησα καταλάθος με τον υπεύθυνο των δημοσίων έργων στην νομαρχία Πιερίας και μου είπε ότι μέχρι τέλους Σεπτεβρίου θα έχει ληθεί το θέμα.
  Δυστυχώς ο Δήμος έχει κάνει παρακάτω δυο δακτυλίδια και έγινε ο κεντρικός δρόμος προς νοσοκομείο ένα κωλοχανείο απικίνδυνο.

  Θα κλείσω γιατί η επιστολή είναι 13 σελίδες και η σελίδα μου τρέμη, αλλα΄αναφέρνω εν ολίγης τα θέματα που τους καταγγέλνω και έρχονται τα πρόστιμα ε΄δω και τριάντα χρόνια.

  ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΓΙΟΚ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ και ΚΟΠΑΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΥΒΟ και ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ενώ με το πόσιμο πληρώνουν όσο πληρώνω εγώ που πω κάθε καλοκαίρι τρεις μ ηνες.

  ΣΤΑΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΘΗΚΛΕ

  Μου αρέσει!

 2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.

  ΤΡΕΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ.

  ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΕΝ ΤΡΕΜΕΙ…αλλά σήμερα δεν είδα να μου στείλει μηνύματα και τούτον γιατί τους είπα αν πάρουν χαμπάρι ότι γράφω θα με μπλοκάρουν.
  ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.
  ΕΠΕΙΓΟΝ. ΕΞΤΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΕΝ ΤΟΞΟ ΤΗ 9.8.2013.

  Προς υπουργειο δικαιοσύνης ΑΘΗΝΑ.
  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΝ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
  Αξιότιμε κύριε υπουργέ της ανεξάρτητης ελληνικής δικαιοσύνης αλλα΄εν τη ουσία ελεγχομένης εκ της κεντρικής εκτελεστικής εξουσίας της Αθήνας των πολιτικών κομμάτων τα οποία κόμματα ευρίσκονται μέσα εις κύκλο εξώλης και προώλης συν ανθελληνικής πανώλης.

  ΟΛΑ τα θέματα που αναφέρω εδώ και χρόνια θα έπρεπε να είχαν λυθεί, αλλα΄δνε λύνονται και ούτε θα λυθούν αν δνε γίνει η αναδιοργάνωση του ελληνικού δεσποτικού κράτος της Αθηνοκρατίας, δνε πρόκειται ποτέ η δημοκρατία να λειτουργήσει στην χώρα μας, αν δεν γίνει μια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ τύπου Γερμανίας το νούμερο 2 στον κόσμο, αλλά ακόμα προς το παρόν άγνωστο το νούμερο ΕΝΑ.
  Παρακαλώ τον υπουργό της δικιαοσύνης να δώσει εντολή εις τον εισαγγελέα Κατερίνης να έρθει σε επαφή μαζί μου το συντομ.οτερο και στον οποίο θα παραδώσω την παρούσα μου επιστολή δια χειρός, παρακαλώ να με καλέσει για να αναλύσουμε τα ως άνω τοπικά προβλήματα και αν δεν δώσουν λύση οι αρμόδιες τοπικές αρχές, τότε να προσφύγει σε αυτεπάγγελτη δίωξη βάση του ειδικού νόμου, ο οποίος ναι μεν είναι βγαλμένος πάνω σε γερμανικό δίκαιο και πάνω στο βαυαρικό νομικό Δικαιο επί βασιλείας ΟΘΩΝα…αλλά δεν εφαρμόζεται ΚΑΝ.
  Πριν χρόνια παρέδωσα επιστολή στον εισαγγελέα αλλα΄δεν έκανε τίποτα όπως και τις προάλες λέγοντάς μου τι φέρνεις εδώ την επιστολή, να την πας στο ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ με συγκρατημένους πατριωτικούς χιαρετισμούς.

  Αν δνε έχω απάντηση μέχρτι τέλους Σεπτεβρίου είμαι αναγκασένος να κοινοποιήσω την παρούσα μου επιστολή στην Ε.Ε. να βάλει πρόστιμο και να ζητήσει αυτό που γράφω εδώ και χρόνια να ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΓΑΔΕΣ.
  ΕΚΟΣ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.

  ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

  ΕΠΕΙΓΟΝ…ΕΠΙΓΟΝ…ΕΠΕΙΓΟΝ.

  ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ.

  Θα βρομίσει το χωριό και οι ακαθαρσίες θα φτάσουν ακόμα και στο Δήμο Κατερίνης αλλά και στα στείρα τα γιδοπρόβατα της ελληνικής βουλής που ντρόπιασαν την πατρίδα μας την οποάι κάνανε ζητιάν στα δρόμια της ευρώπης.
  ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΟΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΘΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
  Ο εισαγγελέας Κατερίνης να πάρει ένα τηλέφωνο στον π΄ροεδρο της ΔΕΑΚ κ. ΜΠΟΥΣΝΑΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟ και αν δνε έχει υπαλλήλους να ζητήσω από την ευρωπαική ένωσης και την τρόικα να δώσει ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΔΙΕΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΙΑ ΑΚΟΜΑ για να διορισθούν στον σπάταλο κομματικό κρατικό μηχανισμό ακόμα ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΟΠΑΝΑΤΣΙΔΕΣ.

  ΠΡΟΣ ΔΕΑΚ. Γραφείο κ. ΜΠΟΥΣΝΑΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟ. Παρεδόθη προσωπικός αριθ.πρωτοκ. 5256 τη 16.8.13.
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΛΟ ΞΕΜΒΟΥΡΓΟ.

  ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΥΠΟΥΡΓΕΟ ΥΓΕΙΑΣ κ. Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΗ. Αριθ.πρωτ. 3924 τη 16.08.13

  δΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΡΕΜΗ ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ την 16.08.13.

  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΚΑΤΑΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ.

  ΠΡΟΣ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ/ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΙΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

  Ο σταθμός μετέδωσε το πως εγώ έριχνα τις ακαθαρσίες έξω στο δρόμο μαζί με την σύζυγό μου που έχει ανπαηρία ογδόντα τςη εκατό γαμώ το διάβολό τους γαμλώ τοπικές υπηρεσέις τουρκαρβανιτάδων και αγάδων.

  Μου αρέσει!

 3. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΗ Η ΣΕΛΙΔΑ.

  Εν ολίγεις δνε κιν΄θηκε καμιά υπηρεσία αλλά ούτε και το ζωντόβολο υπουργός της υγεία ςκαι πρωθυπουργός της ακαθαρσίας και δήμος για γουμάρια χωρίς σαμάρια, με αποτέλεσμα η διπλανή οικογένεια να εισβάλει στην οικία μου επάνω στο μπαλκόνι και να χτυπίσει την γυναίκα μου την ανάπηρη.
  ΕΒΑΛΑ ΔΙΚΗΡΟΡΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ. ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ αλλά πριν λίγες μέρες μου ζήτησε άλλο γιατί ο εισαγγελέας της ΣΑΛΟΝΙΚΑΣ δεν το θέλει λέει γιατί έγραψα μέσα ότι η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΙΚΟ ΜΕ 80%.
  ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΛΛΟ. ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ και αν δνε κάνει θα πάω στο προξενείο για άλλο, αλλά ο καιρός περνάει γιατί σε τρεις μήνες πρέπει να γίνει η μήνυση.
  Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…εμένς ίσως με κατέταξαν στην Χ.Α. γιατί έστειλα και εκεί επιστολή να κινηθεί η Χ.Α. να πιέσει τον γουμαροδήμο να ξεβουλώσει τον αγωγό που πράγματι στι 20 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ΤΟΝ ΞΕΒΟΥΛΩΣΕ αλλά το καό έγινε.

  Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ…και ο υπουργός της ΥΓΕΙΑΣ και ακαθαρσίας και τούμπες τούμπες κωλοτούμπες ηλίθια όντα που το παίζουν εξουσία.
  Να φχαριστάνε που δνε μπορώ να γράψω και συγνώμη για τα πολλα΄τα λάθη.

  ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΩΦΩΝΟΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟ…ΟΒΡΙΟ…ΜΑΣΩΝΟΥΣ.

  ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΒΡΕ ΖΙΟΥΖΛΑ…

  ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ
  ΟΛΑ ΠΙΑ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ
  ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΑΝ
  ΒΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΟΥΝ.

  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΓΚΡΕΚΟΣ…ΚΕΦΑΛΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ ΤΟΥΣ ΤΣΙΦΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΑΓΑΔΕΣ.
  ΖΗΤΩ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΠΑΡΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα ΤΣΑΚΩΣΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ.

  Μου αρέσει!

 4. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

  ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ….ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ….ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ…ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ….ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΩΡΟΙ.

  ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 1450- 1821.
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1821- 2013.

  ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

  Επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ερχότανε ο Κοτσάμπασης τουρκοέλληνας αντιπρόσωπος του τουρκοπασιά ΕΦΕΝΤΗΜ του Νομού, ερχότανε στο χωριό και μετραγε κάθε χρόνο πόσα μπσουρια καλαμπόκι έβγαζαν οι προ παππουδες μας..ΟΙ ΤΟΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ και ΣΚΛΑΒΟΙ και ΔΟΥΛΟΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ…και ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΠΣΟΥΡΙΑ ΕΠΙΡΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΝΑ.

  ΟΤΑΝ έφτανε ο τουρκοκοτσάμπασης στο χωριό τον προσκυνούσαν καμπουρωτά οι προπάπποι μας και του λέγανε ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΟΥΜ ΕΦΕΝΤΗΜ, δηλαδή ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΑΦΕΝΤΗ ΜΟΥ και τους έβαζε η γιαγιά την βελέντζα να καθίσει ο αγάς και του έφτιαχνε και ένα τσάι από φλαμουριά και του έδινε να τρώει λίγο παστομένο φιλί απ το γουρούνι.

  ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έρχονται από το 1821 και μετά τα ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΩΛΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ, έρχονται τα φι μάνια και τα χαράτσια, όλα τα κωλόχαρτα να πληρώσουν οι ακτήμονες και ραγιάδες της επαρχίας τα δισεκατομμύρια που φάγανε οι πολιτικοί και οικονομικοί λήστες.
  Τότε ο τουρκαφέντης στα δέκα μπσούρια έπαιρνε τα δυο και σήμερα το ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΤΙΚΙΟ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΕΥΡΟ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΤΑ ΕΝΙΑ και εσύ πολίτη φάε σκατά.

  ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ οι προπάπποι μας άνοιγαν αβέρτα αρμάνια νιάματα χωράφια όσοι και όσα μπορούσαν και τα καλλιεργούσαν. ΗΡΘΕ μετά το ελληνικόν δημοκρατικόν κράτος και από εκατό στρέμματα που είχαν ανοίξει του άφησε τα 25 και τα υπόλλοιπα τα μοίρασε στους ακτήμονες που ζαλιζότανε και δεν ήθελαν να νοίξουν χωράφια με το τσαπί στο χέρι.

  Μοίρασε από 8 στρέμματα στους ακτήμονες και τα τσιφλίκια των ΑΡΒΑΝΙΤΟ…ΤΟΥΡΚΟ.. ΟΒΡΙΟ ΠΑΣΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ και έναν ΓΑΛΛΟ ΟΒΡΙΟ ΜΑΛΑΧ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΓΕ ΤΙΣ 7.500. ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΑΣΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ και τούτον γιατί αυτός ο ΟΒΡΙΟ ΓΑΛΛΟ ΜΑΛΑΧ είναι εξάδερφος του άλλλου ΟΒΡΙΟΓΑΛΛΟΥ πρώην προέδρου ΤΖΟΡΤΖ ΣΑΡΚΟΖΙ.

  Αυτή είναι σήμερα η ελληνική δήθεν δημοκρατία που το 1960 καιμετά η κουφάλα παράταξη η ψευτοδεξιά ξεπούλησε τους δεξιούς πολίτες με το ποιστοποιητικόν κοινωνικόν φρονημάτων στην Γερμανία και τους συμμορίτες μαρξιστές τους διόρισε στον κρατικό μπαξέ.

  Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥ ΓΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.

  Μου αρέσει!

 5. ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ Η ΜΗΝΥΣΗ ΥΠΕΒΛΗΘΕΙ.

  Μέχρι τώρα έδωσα ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΟ και θα ξεπεράσει τα 1200…και γαμώ το διάβολο γαμώ αν υπήρχε κράτος ελληνικό και αστυνομια θα υπέβαλε αυτόματα μήνυση η αστυνομία, δηλαδή κατά πως λένε τα κρατικά κωλόχαρτα ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ,….αλλά αυτό γίνεται μόνο για τους μεγαλους και γλείφτες του πολιτικού κωλοσυστήματος.

  Από τη μια έλεγε ο διοικητής ο σκάρτος ότι δεν μπορείς να κάνεις μήνυση και μετά από δυο μέρες ο πραγματικός έλεγε άλλα αντάλλα…και δώσε 200 εύρο και γαμώ του γουνιό γαμώ που σκατά να τα βρει ο πολίτης τα διακόσια εύρο.

  ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ μου απάντησε μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ με δυο σελίδες που έγραψα εδώ τις προάλες αλλά έσβησε ξαφνικά. Αυτό το έκανε για να μην γίνει ΕΔΕ και αν γίνει να καλύψει τους δυο αστυνομικούς που αντί προβατα φυλλάγουν πολίτες.
  Αφτά αρκούν γιατί με παρακουλουθούν..ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΑ ΘΑΡΡΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΝΥΝΗ κατά πως λένε πολλοί παπαγάλοι.
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ.
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ.
  Αζ…πάλι έγινα κακός… ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ..το άλλο πές το εσύ πατριώτη.

  Μου αρέσει!

 6. ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ. Μαγεία, θρησκεία, διάβολοι και θεοί. ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  Ακατάλληλον κάτω των 18 ετών και για φτωχούς την σκέψη. Κατάλληλον για ανθρώπους της άγριας σκέψης και γέννηση νέας ελληνικής σκέψης.

  Συνέχεια ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ. ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.

  Και η πιο τρελή φαντασία ενός συγγραφέα της άγριας σκέψης που θα περάσει τα σύνορα της πραγματικότητας, δολοφονώντας την αλήθεια, δεν μπορεί να φανταστεί την πραγματικότητα της υποκρισίας και της ειρωνείας στην οποία μέσα ζει ο ανθρωπος γενικά και η ανθρωπότητα στο σύνολό της.
  Ο τοίχος και ο κύκλος της σατανικής μετεμψύχωσης είναι αόρατος και αιωνιος, στις μεταμορφωτικές διαστάσεις , σκοτωνουν την ορατοτητα της αλήθειας και διαφάνειας διά της ψέυτικης σκοπιμότητας.

  Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε όλες οι ανθρπώπινες αρετές και αξίες έχουν ποδοπατηθεί διά του ονόματος και εξ ονόματος των δήθεν δημοκρατικών διαδικασιών, ισότητας και αξιοκρατίας ειδικά, των κοινωνικών κρητηρίων, καλής κοινωνικής συμπεριφοράς προερχόμενης όμως εκ της πολιτειακής ηθικής πολιτείας, του κράτους καλού, στην ουσία κακού, όμως διά των ορισμένων συνθημάτων ριγμένων και ελεγχομένων έστω σαν δήθεν ψηφισμένων, αλλά με τις δημοκρατικές ελεγχόμενες δημοκρατικές διαδικασίες της μασονίας και του σατανά και αντίχριστου 666…ο οποίος διά της μεγάλης παγκόσμιας στρατιάς των διαβολανθρώπων και των ακλουθούντων απολλολών προβάτων, ελέγχει γενικά και στο σύνολο την ανθρωπότητα δια του κύκλου της ειρωνικής καλοσύνης, όλων των προαναφερθέντων παραπάνω δημοκρατικών διαδικασιών εν τη ουσία ακαθαρσιών βαριάς μορφής.

  Ο ΣΑΤΑΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.

  ΟΛΕΣ οι αρετές λοιπόν των ανθρώπων ποδοπατήθηκαν μέσα σε λάσπες και θολά νερά που έριξαν στις καρδιές και στις σκέψεις των απλών ανθρώπων οι επονομαζόμενοι χριστιανοί και μάλιστα καλοί χριστιανοί, πατριώτες και δημοκρατες, και σοσιαλιστές και πολίτες που κινούνται μέσα στις δημοκρατικές δήθεν διαδικασίε ς και κόπτονται για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όλοι θέλουν να σώσουν τις ψυχές των άλλων, αλλά γιατί δεν σώζουν τις δικές τους ψυχέςπρώτα και μετά των άλλων. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝ ΟΥΝ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΚΟΠΑΔΙ.

  Δυστυχώς η κατώτερη σκέψη του περιττού ανθρώπου που κατά λάθος εισερχεται εν τη ζωή, στέκεται εμπόδιο στο μονοπάτι της εξέλιξης της σκέψης των ολίγων και ικανών διά της βοής της δύναμης του οχλανθρώπου της συρόμενης αγέλης.

  Η ΖΩΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ…ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.

  Αυτό γίνεται εμ την παραγωγή, ανεξέλεκτη παραγωγής, διαφόρων όντων και ζαρζαβατικών ισοτιμιών τα οποια εισέρχονται στη ζωή, ζούνε στο σκότος της ζωής, αιτία πολλών δεινών κακών και ανάποδων στο διάβα της ανθρωπότητας η οποία υποφέρει εξ ονόματος αυτόν των κουτών.

  ΟΧΛΟΣ…ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ….ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΟΝ.

  Συνέχια άλλα φορά να μπορέσω να γραψω πάλι.

  Μου αρέσει!

 7. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ.

  9 ΑΓΟΥΣΤΟΥ 2015.

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ από το 2013 μέχρι σήμερα ληθήκανε μερικά από αυτά που ανάφερα τότε. ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΚΟΠΑΝΩ.
  ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1940 ΤΑ ΚΑΜΠΑΡΕ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
  Ο ΑΓΩΓΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΒΟΥΛΩΣΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΘΑ ΧΕΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟ ΛΑΜΑΡΙΝΙΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
  ΑΓΩΓΟΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΕΙΟ ΓΙΑ ΦΡΕΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΝΙΘΙΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΖΟΝΙ ΚΑΙ Ε.Ε. ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΙΘΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΕΓΩ ΝΑ ΦΥΓΩ.

  Οι γούρνες και λακούβες είναι σαν πριγκιπόπουλα γκαβα.
  Τα παλιούρια και οι βατσινιές, τα δέντρα τα κλαδιά και τα χορτάρια, είναι μέσα στο δρόμο και γρατσουνίζουν τα αυτοκίνητα.
  Οι στροφές είναι λες και κυκλοφορούν μόνο την νύχτα οι βρικόλακες και διάφοροι πολιτικοί κόλακες.
  Το σχολείο είναι κλειστό και το ιατρείο κλειστό γιατί δεν έχει τηλέφωνο σταθερό και ιντερνέτ, οπότε τα παππούδια και οι γριές και οι γκαστρουμμένες σκρόφες οι καημένες πηγαίνουν με τα αγροτικά σαν τα κατσίκια στο χασάπη 8 χιλιόμετρα με το αγροτικό, όταν έρχεται γιατρός που και που σαν κλάνει κατά λάθος καμιά αλεπού.
  ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ Ο ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΣ..ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΣ…
  ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ.

  Μου αρέσει!

 8. ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

  ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΕΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΓΝΩΡΗΜΙΑ ΜΕΣΩ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ….ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ..
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΤΙΚΙΟ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ.
  Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΙΑ ΝΕΚΡΗ…
  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΓΑΜΠΟΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΟΜΜΠΟΓΙΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΩΝ.
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.