ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.

H μικρή Nancy δολοφονήθηκε από τους ισλαμοφασίστες που υποστηρίζει η συμμορία Παπανδρέου, Βενιζέλου, Κουβέλη

Η μικρή Nancy δολοφονήθηκε από τους ισλαμοφασίστες που στηρίζει η συμμορία Παπανδρέου, Βενιζέλου, Κουβέλη και νταβατζήδων.

Βίντεο φρίκης με παιδί που συλλαμβάνεται επειδή έκρυψε στο παντελόνι του λίγο ωμό κοτόπουλο! Ναζιστική κατοχή με την Δύση να στηρίζει τους φονιάδες!

Οι γυναίκες πλέον απαγορεύεται να κάθονται σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο! Ακόμα και στην πλατεια με τα παιδιά τους!

ΣΥΡΙΑ :ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ  ΑΠΟ ΤΟΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ” ;

ΟΙ ΤΖΙΧΑΙΣΤΕΣ ΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ FSA

Κοινή συνείδηση αποτελεί πλέον η παραδοχή ότι ο πόλεμος στη Συρία δεν είναι ένας ακόμη εμφύλιος πόλεμος. Ο ελεύθερος συριακός στρατός με τις μεταβατικές του κυβερνήσεις που φτιασιδώθηκε κατάλληλα από τους καλύτερους imagemakers του κόσμου για να πείσει ότι δημιουργήθηκε από την ανάγκη του συριακού λαού για ελευθερία, απέτυχε παταγωδώς. Αντί της υποσχόμενης ελευθερίας έφερε την απόλυτη υποταγή και υποδούλωση σαριακών προδιαγραφών στις περιοχές όπου ελέγχειμε την καθοριστική ανάμειξη των αλλοδαπών κυβερνήσεων και μισσιονάριων τζιχαιστών.  ………….   >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.

Ο FSA (FreeSyrianArmyή κατά άλλους FreeSatanArmy) αδυνατώντας να αντιμετωπίσει τον Aραβικό Συριακό στρατό έχει υιοθετήσει τη στρατηγική της κατατρομοκράτησης του πληθυσμού μέσω εγκληματικών ακροτήτων κατά αμάχων. Πολίτες στη Συρία καταγγέλουν ότι  άνδρες του FSA ζητούν να τους παραχωρήσουν τα σπίτια τους ως κρυφά ορμητήρια. ο σωματικός έλεγχος για λίγο ωμό κοτόπουλο

σωματικός έλεγχος για λίγο ωμο κοτόπουλο…

Τους εξηγούν ότι αν αρνηθούν τη συνεργασία θα υποστούν αντίποινα θανάτου. Στη συνέχεια τους δίνουν λεπτομερείς οδηγίες για το πως θα συμπεριφέρονται ώστε να μην κινήσουν υποψίες στους γείτονες : θα πηγαίνουν στη δουλειά τους κανονικά,θα συνεχίζουν τις δραστηριότητες τους αλλά θ’ αποφεύγουν οπωσδήποτε τις επισκέψεις. Κατ’αυτόν τον τρόπο στήνουν οπλοστάσια μέσα στις γειτονιές. Αν οι οικοδεσπότες  μιλήσουν, γνωρίζουν ότι θα απαγάγουν και θα σκοτώσουν τους συγγενείς τους  και τους ίδιους. Πολλοί δημόσιοι αποκεφαλισμοί αμάχων γίνονται  προς παραδειγματισμό σε όσους αντιστέκονταιστη συνεργασία με τους μυστικούς δολοφόνους των συμπολιτών τους. Ενσπείρουν τον φόβο με τη διάδοση των φρικαλεοτήτων στο διαδίκτυο αλλά και με την υποχρεωτική παρουσία των χωρικών στις εκτελέσεις στην ύπαιθρο.

Τον γδύνουν για να βρούν το κοτόπουλο

Τον γδύνουν για να βρούν το κοτόπουλο

Μετά την εγκατάσταση ικανού αριθμού οπλοστασίων στις πόλεις, συγχρονίζουν  τις ενέργειές τους και καταλαμβάνουν τις περιοχές. Οι Τζιχαιστές αναλαμβάνουν πιά την σκληρή επιτήρηση και τον εκφοβισμό των γηγενών ως παρακρατικοί του ελεύθερου συριακού στρατού. Αυτοίεπιβάλλουν και τα νέα ήθη της « ελευθερίας ». Στις αγροτικές περιοχές επιδίδονται στη ρίψη ολμών και ρουκετών κατά των πυκνοκατοικημένων περιοχών με κυριότερο στόχο τις γειτονιές της πρωτεύουσας. Ελεύθερος συριακός στρατός και μισθοφορική τρομοκρατία συνεχίζουν τον εκβιασμό και τον εξανδραποδισμό του λαού μέσω των τυφλών τρομοκρατικών χτυπημάτων.

Την Τετάρτη, σύμφωνα με Sana , SyrianTruth  κ.ά., 6 βλήματα όλμου έπεσαν σε πολυσύχναστο δρόμο με σχολεία και νηπιαγωγεία στην περιοχή Τζαραμάνα της Δαμασκού. Από την επίθεση σκοτώθηκε ο πολίτης Danny Bahgatκαι το κορίτσι Νancy Abdel Khalek ενώ άλλοι 15 πολίτες, συμπεριλαμβανομένων 3 παιδιών τραυματίστηκαν.

Όλοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Σημαντικές εξάλλου ήταν και οι υλικές καταστροφές που υπέστησαν οικίες, καταστήματα και αυτοκίνητα.

δεν είναι εκρηκτικά είναι τσιγάρα

δεν είναι εκρηκτικά είναι τσιγάρα

Στις περιοχές που έχουν καταφέρει να « ελευθερώσουν » , όπως η Ράκκα ή η Ντάνα στο Ιντλέμπ, εξαγγέλθηκαν ήδη οι νέοι φιλελεύθεροι Νόμοι με αρχή ισχύος στις 15/11/2013. Όπως μετέδωσε το λιβανέζικο κανάλι Al Hadath η νέα νομοθεσία προβλέπει:

 • Πλήρης απαγόρευση του καπνίσματος και του ναργιλέ. Ο παραβάτης θα τιμωρείται με ακρωτηριασμό δακτύλων και σε περίπτωση υποτροπής προβλέπονται 80 μαστιγώσεις. Για νέα υποτροπή προβλέπεται ακόμα και η εκτέλεση.

 • Σε καταστήματα που θα εντοπιστεί εμπόρευμα με τσιγάρα θα επιβάλεται πυρπόληση του μαγαζιού.

 • Κλείσιμο όλων των κουρείων καθώς οι άνδρες απαγορεύεται να κόβουν τα μαλλιά τους.

 • Τα γυναικεία κομμωτήρια θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους αλλά χωρίς διακριτικά ή διαφημστικές αφίσες που εικονίζουν γυναίκες.

 • Πλήρης απαγόρευση άσκησης της ιατρικής ειδικότητας του άνδρα γυναικολόγου για γυναίκες ασθενείς .

 • Απαγόρευση διακόσμησης βιτρίνας στα καταστήματα ένδυσης γυναικών και οριστικό κλείσιμο του μαγαζιού εάν εισέλθει άντρας.

 • Τα παντελόνια τζιν επιτρέπονται για τους άνδρες αλλά όχι με χαμηλό καβάλο.

 • Απαγορεύται το μακιγιάζ και επιβάλλεται η ισλαμική ενδυμασία για τις γυναίκες, δηλαδή abayaή burga.

 • Οι γυναίκες απαγορεύεται να κάθονται σε καρέκλες δημοσίως (π.χ. σε καταστήματα, αγορές, πλατείες κλπ).

 • Aπαγορεύεται να προφέρεται σε συντομογραφία το όνομα της τρομοκρατικής ISIS (στα αραβικά προφέρεται Daa’ish) αντί του πλήρους τίτλου Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Μ.Ανατολής. Οι παραβάτες τιμωρούνται με 70 μαστιγώσεις.

 • Οδηγός ταξί που έχει χρεώσει με μεγαλυτερη τιμή από το κόμιστρο τιμωρείται μ’ ακρωτηριασμό του χεριού ενώ  για το ίδιο αδίκημα προβλέπεται ως κι αποκεφαλισμός.

 • Τα καταστήματα οφείλουν να κλείνουν κατά τις προκαθορισμένες ώρες των ημερήσιων προσευχών.

Στο Χαλέπι όπου δραστηριοποιείται ομάδα με την ονομασία « Oι ελευθερωτές της Δαμασκού », έχουν επιβληθεί εξίσου φιλελεύθεροι νόμοι που αποσκοπούν στην εξάντληση του πληθυσμού μέσω του υποσιτισμού και την εξάπλωση των επιδημιών όπως η πολυομελίτιδα (systreetnews).

το πεινασμένο παιδί στα χέρια των τζιχαιστών

το πεινασμένο παιδί στα χέρια των τζιχαιστών

Απαγορεύεται η εισαγωγή σιταριού, φαρμάκων, οικοδομικών υλικών και « αφορισμένων »προιόντων όπως τσιγάρα και ποτά. Επίσης καθορίζουν την ποσότητα και το είδος της διατροφής ανά κάτοικο.Έχοντας καταλάβει το σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων , πραγματοποιούν σωματικούς ελέγχους στον κάθε επιβάτη που φθάνει στο Χαλέπι και κατάσχουν τροφές και τσιγάρα. Οι παραβάτες στη συνέχεια οδηγούνται στα δικαστήρια της ισλαμικής σαρίας για να επιβληθούν ποινές.Αραβικό ειδησεογραφικό κανάλι (Syriais Here) ,πρόβαλε βίντεο με περιστατικό όπου παιδί έχει κρύψει μπούτια κοτόπουλου στις τσέπες του και συλλαμβάνεται από τους ισλαμιστές. Άλλοι πολίτες προσπαθούν να περάσουν τσιγάρα έχοντας ζωστεί με πακέτα που τα έχουν δέσει με κολλητική ταινία στο σώμα τους σαν να είναι ναρκωτικά ή εκρηκτικά. Μετά από εξονυχιστική   σωματική έρευνα οι παραβάτες συλλαμβάνονται και οδηγούνται στην ισλαμική δικαιοσύνη της « ελεύθερης » Σαρίας.

επιγραφή με την απαγόρευση να κάθονται οι γυναίκες!!

επιγραφή με την απαγόρευση να κάθονται οι γυναίκες!!

Βλέπε σχετικό βίντεο:

Σωματικοί έλεγχοι για τον εντοπισμό τροφής. Οι πολίτες του Χαλεπίου πρέπει να υποσιτίζονται για να μην μπορούν να αντισταθούν.

source

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.

 1. ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.

  Δεν δικαιολογείται η κυβέρνηση της Συρίας να μην μπορεί να επιβάλει την τάξη. Μέτρα ασφαλείας σε όλη την χώρα. Ο στρατός και τα τάνκς στους δρόμους μέρα νύχτα και όποιος κυκλοφορεί μετά τις 6 το απόγευμα…ΝΤΟΥΦΕΚΙΣΜΑ.

  ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
  Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ.
  ΤΑΝΚΣ…ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ…Τι έκανε τόσα χρόνια…
  ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.
  Κάτι πάει στραβά στην χώρα.

  ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ….ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ……ΟΒΡΙΟ….ΑΓΓΛΟΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ….ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ.

  ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ.
  Κάτι πάει στραβά στη χώρα, ανάθεμά την ώρα…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.