Το Πασόκ του Rockefeller !!!

Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ.

είναι όμως έτσι; για να δούμε…

[update 26.07.2013]

Καταρχήν ας δούμε το γενεαλογικό του δένδρο:

Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα με τα οποία προμηθεύει τους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση (πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ για τα σχετικά άρθρα).

Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές, εκεί γνωρίζει και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant η οποία ήταν ιδιαιτέρα γραμματεύς των Ροκφέλερ. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε υψηλόβαθμο μέλος των Ιεχωβάδων Αμερικής (σχετικό άρθρο ΕΔΩ). Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό.

Ο Ανδρέας λοιπόν με απόδειξη το παρακάτω έγγραφο χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 Δολάρια το 1974 για την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ. Η Κοινή λογική λέει ότι όταν ένας τραπεζίτης δίνει ένα δολάριο κάνει και κουμάντο και αποσκοπεί σε υπερπολλαπλάσιο κέρδος.

Αξία του χρήματος ορίζεται η ισορροπία μεταξύ παραγωγής και currency (χρήμα που κυκλοφορεί στην αγορά). Το χρήμα από κόπο έχει όριο, άρα η υπερκατανάλωση δεν είναι προϊόν ισορροπίας. Είναι παγίδα για την οποία φώναζαν οι κακοί Χουντικοί.

«Διαφυλαχτείτε από την άμετρον βουλιμίαν αποκτήσεως αγαθών (υπερΚαταναλωτισμό). Είναι η αδυναμία της εποχής μας, είναι η αδυναμία ολοκλήρου της ανθρωπότητας»

Γ. Παπαδόπουλος – «Το πιστεύω μας» Τόμος Α΄σελ 152

Ο Ανδρέας βγήκε πρωθυπουργός, έβαλε λουκέτο στις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (Ιζόλα Εσκιμό δηλ την Ελίντα την Πειραϊκή Πατραϊκή, Σκαλιστήρη, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ) με γνωστούς μηχανισμούς. Αυτό είχε σαν λογικό αποτέλεσμα η Ελλάδα πλέον να μην παράγει οπότε και να μην εξάγει τίποτα, δηλαδή με λίγα λόγια έκλεισε την κάνουλα των υγιών εσόδων για το Κράτος (η οποία έκτοτε δεν ξανάνοιξε ποτέ). Εκτός αυτών, αύξησε κατά 1000% τους δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι δεν παράγουν έσοδα για το κράτος, αύξησε την γραφειοκρατία και επιπλέον δημιουργούσε αστάθεια με συνεχείς νομοθετικές μεταβολές. Όλα αυτοί οι μηχανισμοί δημιουργήθηκαν για τον απόλυτο έλεγχο… μόνο ένας «δικός» τους θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα με το Κομμουνιστικού τύπου Κράτος.

Ένα Κράτος έχει έξοδα οπότε χρειάζεται και έσοδα, και εφόσον είχε βάλει την ταφόπλακα στα υγιή έσοδα από την παραγωγή, η μόνη «διέξοδος» του «προβλήματος» ήταν ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ!!! Επόμενο λοιπόν ήταν να δανειστεί από Τράπεζες «οικείες» όπως άλλωστε ήταν το σχέδιο…

Η Ελλάδα μετά το 1981 για πρώτη φορά φτάνει στο σημείο να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παρήγαγε, αφού δημιούργησε την υπερκατανάλωση ενώ μείωσε την παραγωγή (για να δείτε το γράφημα του χρέους κάντε κλικ ΕΔΩ).

Το χρέος των 8 ΔΙΣ που παρέλαβε από τον άλλον εθνοπατέρα Καραμανλή, εκτοξέυεται στα 80+ ΔΙΣ.

Η πληθώρα χρημάτων σε μια αγορά σημαίνει και ανάλογο χρέος προς τις Τράπεζες, λόγω του Τραπεζικού Συστήματος που ονομάζεται Fractional Reserve Banking. Παρατηρούμε ότι όσο πλουσιότερη είναι μια χώρα, τόσο περισσότερα χρωστάει (αποδείξεις ΕΔΩ).

Συνεπώς «ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ» και δη «ΑΚΡΑΤΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ» δεν σημαίνει τίποτε άλλο από πρόσκαιρη και εικονική ευμάρεια. Τα χρήματα κάποια στιγμή θα τα ζητούσαν πίσω οι ιδιοκτήτες τους…

Ο Ανδρέας ως γνώστης της ψυχολογίας των μαζών έδωσε χρήμα γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι μάζες σκέπτονται με τα μάτια… το χρέος δεν διακρίνεται με το μάτι επάνω στο χαρτονόμισμα…

Όταν λοιπόν ο Ανδρέας έλεγε το γνωστό «Τσοβόλα δώστα όλα»  έβαζε την θηλιά του ΧΡΕΟΥΣ στο λαιμό του θαμπωμένου λαού! Τώρα έκλεισε ο κύκλος και ήρθε ο λογαριασμός.

Δείτε το παρακάτω έγγραφο με το οποίο πιστοποιείται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 υπέγραψε σύμφωνο με τις ΗΠΑ και τον Rockefeller και τις λεπτομέρειες τη συμφωνίας.

«Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29»

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση

Τι λέει το κείμενο:

1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την Πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.

2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος Και ΗΠΑ

3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.

4. Επιτρέπονται φραστικές «συγκρούσεις» με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.

5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.

6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο)

7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα  στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.

8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ

9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.

10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο)

11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων)

Υπογραφή

Ανδρέας Γ. Παπανδρέου

Andreas Papandreou

Υ.Γ. Παρατηρήστε ότι στο έγγραφο αναφέρεται πολλές φορές η έκφραση «η κυβέρνηση του Παπανδρέου», επίσης ότι το έγγραφο είναι του 1974 , δηλαδή 7 χρόνια πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός.

αναρωτιέμαι λοιπόν αν τους το είπε κάποιο Μέντιουμ ότι σίγουρα θα γίνει κυβέρνηση ο Παπανδρέου προβλέποντας το «7 χρόνια μετά» ή συμβαίνει κάτι άλλο…

 

πηγή εγγράφου:

«Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29»

βιβλίο: » Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται»

συγγραφέας: Κων. Μπαρμπης

εκδόσεις: Νέα Θέσις

Δείτε και ποιος το οργάνωσε-έφτιαξε:

Αν αναρωτιέστε ποιοι ήταν οι φιλάνθρωποι Εβραίοι Guggenheim δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Είχε επαφές ο Ανδρέας Παπανδρέου με τον Ροκφέλερ και το ίδρυμα του;

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να ανοίξει το επίσημο PDF από την επίσημη ιστοσελίδα του Rockefeller Foundation. Το παρόν βρίσκεται στην σελίδα 89

 

αξίζει να ρίξουμε και μια ματιά στην σελίδα 88:

₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪

2 σκέψεις σχετικά με το “Το Πασόκ του Rockefeller !!!

  1. Παράθεμα: Καραμανλής και Νομιμοποίηση του ΚΚΕ *** η αληθινή ιστορία των δωσίλογων ψευτοαριστερών. | ΕlaTora

  2. Παράθεμα: Καραμανλής και Νομιμοποίηση του ΚΚΕ *** η αληθινή ιστορία των δωσίλογων ψευτοαριστερών. | Blog: "ΕlaTora"

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.