H χτεσινή συνέντευξη του εκπροσώπου της Χ.Α. Ηλία Κασιδιάρη

ΕΡΩΤΗΣΗ:   1) Πολλοί επιμένουν πως ο Σαμαράς θέλει και θα καταφέρει τελικά να βγάλει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο νομικά;;; και αν τελικά το πετύχει υπάρχει ήδη κάποιο σχέδιο από πλευράς σας;; Να περιμένουμε ακόμα και την ίδρυση νέου κόμματος;;

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:    Ο Σαμαράς έλεγε προ μηνών, όταν έστησε το τσίρκο με τις παράνομες συλλήψεις μας ότι θα… μας λιώσει, θα μας συντρίψει και άλλα τέτοια φαιδρά. Το μόνο που κατάφερε να λιώσει ο Σαμαράς είναι το απόκομμα της ΝΔ, που το παρέλαβε στο 30% και σε λίγο θα το φτάσει στο 3%. Το Σύνταγμα των Ελλήνων δεν επιτρέπει την απαγόρευση κόμματος. Ο Σαμαράς ονειρεύεται ότι θα περιορίσει την Χρυσή Αυγή, αυτό το όνειρό του όμως έχιε πλέον μετατραπεί σε εφιάλτη. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα συμμετέχει κανονικά στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και θα διεκδικήσει την πρώτη θέση. 

2) Πρόσφατα ήρθε στο προσκήνιο κρυφή δημοσκόπηση της βρετανικής πρεσβείας που δίνει στην Χρυσή Αυγή ποσοστό 20 % και δείχνει τη Νέα Δημοκρατία να είναι τρίτο κόμμα. Τελικά μήπως όλες οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής γίνονται λόγω των υψηλών ποσοστών της;;; 

 Ο ίδιος ο Σαμαράς δήλωνε στον κύκλο του ότι πρέπει να χτυπήσει την Χρυσή Αυγή για να τις υποκλέψει τις ψήφους. Το μόνο που κατάφερε με την άθλια σκευωρία που έστησε ήταν να μας κάνει περισσότερο αγαπητούς στον ελληνικό λαό. Ο Έλληνας αντιλαμβάνεται με κλειστά μάτια την αδικία και πάντα συμπαθή τον αδικημένο. Αυτή την στιγμή τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ξεπερνούν το 20% και βρισκόμαστε άνετα στην δεύτερη θέση, σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη. 

3) Η χρηματοδότηση του Εθνικιστικού Κινήματος και επίσημα έχει λάβει τέλος. Θα συνεχιστούν οι κοινωνικές δράσεις από τους μισθούς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής;;

Όπως είδατε η κοινωνική αληλλεγγύη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται κανονικά, παρά την διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης. Αρκούν γι’ αυτό οι μισθοί των βουλευτών μας, που προτιμάμε να τους διαθέτουμε για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, αντί να επενδύουμε στην Black Rock όπως κάνουν οι Συριζαίοι. Ο αγώνας μας γίνεται περί αρετής και όχι περί χρημάτων. 

4) Πρόσφατα ο Πρόεδρος της Βουλής αντέδρασε και έκανε «επίθεση» στον Παναγιώταρο λέγοντάς του ότι είναι λανθασμένη η πρόταση της Χρυσής Αυγής για μείωση των μισθών των βουλευτών. Τελικά ένας βουλευτης χρειάζεται όλα αυτά τα «αναγκαστικά έξοδα» ώστε να μπορέσει να επιτελέσει το έργο του;;; Σε ρωτάω επειδή πλέον το βλέπεις και το ζεις από μέσα.

 Οι βουλευτές πεινάνε στ’ αλήθεια, τα έσοδά τους (7.000 ευρώ μηνιαίως) είναι πενιχρά, μέσα στη βουλή ζούμε πραγματικά ένα δράμα. Ο κος Τζαμτζής της ΝΔ, ο Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ, ο Τσουκαλάς του Σύριζα μπορεί να σας ξεγελούν επειδή και οι τρεις μαζί ζυγίζουν έναν τόνο. Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι αυτοί πένονται, κάτι ψωροεκατομμύρια έχουν μόνο στην άκρη για τα γεράματά τους. Η Χρυσή Αυγή, ως δύναμη πολιτικής ευθύνης, έχει καλέσει όλους αυτούς τους δυστυχείς στα συσσίτια αληλλεγγύης, χωρίς κομματική ταυτότητα, μόνο με αγάπη για τον αναξιοπαθούντα βο(υ)λευτή… 

5) Είναι θέμα χρόνου η αποφυλάκιση του αρχηγού και των 2 βουλευτών της Χρυσής Αυγής;; Ή το σάπιο καθεστώς θα περιμένει να γίνουν πρώτα οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση και το ευρωκοινοβούλιο ;;Πολλά ακούγονται… 

Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά μέσω κάποιων επίορκων κρατικών υπαλλήλων κρατά παράνομα στη φυλακή τον Αρχηγό και τους βουλευτές μας. Φοβούνται πως η αποφυλάκισή τους θα κάνει την λαϊκή οργή να ξεχειλίσει, θα αποκαλύψει σε εκατομμύρια Ελλήνων την αθλιότητα της σκευωρίας τους και θα μας δώσει τεράστια ποσοστά στις ευρωεκλογές. Τα ποσοστά αυτά όμως είναι αναπόφευκτο να έρθουν. Ότι και να κάνουν οι Σαμαρο-Βενιζέλοι ο ελληνικός λαός θα μιλήσει ξεκάθαρα τον Μάιο και η Νίκη μας θα σηματοδοτήσει το τέλος της παράνομης δίωξης εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

6) Το Εθνικιστικό Κίνημα έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα διακυβέρνησης;; Ή μήπως τελικά είναι ανέφικτο αυτό επειδή δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε ακριβώς την κατάσταση του κάθε υπουργείου ξεχωριστά;; Θα εντάξετε στο κάθε υπουργείο και τεχνοκράτες-υπουργούς με συγκεκριμένες γνώσεις;; 

Όποιος μελετήσει τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου στην ιστοσελίδα μας αντιλαμβάνεται ότι διαθέτουμε ολοκληρωμένο πρόγραμα διακυβέρνησης της χώρας. Πάγια θέση μας ότι πρέπει να υπάρχει ασυμβίβαστο βουλευτή-υπουργού. Οι υπουργοί δεν πρέπει να είναι κομματικά στελέχη, αλλά επαΐοντες, δηλαδή τεχνοκράτες και επιστήμονες που έχουν διακριθεί στους τομείς τους και κυρίως έχουν εργαστεί επί δεκαετίες στο αντικείμενό τους.

7) Η κυβέρνηση προχωρά τελικά στην κατασκευή του τζαμιού. Πιστεύεις ότι αυτό το έργο θα ολοκληρωθεί;; Και τι ρόλο έχει παίξει η πίεση των Τούρκων σε αυτό το ζήτημα;; Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι οδεύουμε στο να γίνουμε μια Οθωμανική επαρχία των Τούρκων…

Η Χρυσή Αυγή αντέδρασε από την πρώτη στιγμή στην κατασκευή παράνομου ισλαμικού τεμένους. Με την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Αθηναίων θα εμποδίσουμε αυτή την προοπτική με κάθε νόμιμο μέσο και θα επιτύχουμε την ακύρωση αυτής της προσβολής έναντι της Ελληνικής Ιστορίας.

8)  Ευκαιρία ή παγίδα η στρατηγική συμμαχία ανάμεσα σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ;; Πιστεύεις ότι με σωστές διαπραγματεύσεις στο μέλλον μια στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο ειναι εφικτή και την χρειαζόμαστε;; και αν ναι σε ποια πλαίσια;;

Έχω συγγράψει σειρά άρθρων στα οποία αναλύω την λανθασμένη γεωπολιτικά επιλογή της προσέγγισης με το Ισραήλ. Μου είχε μάλιστα απαντήσει επισήμως ο επικεφαλής του ισραηλινού λόμπυ στις ΗΠΑ Δαυίδ Χάρις και λίγο αργότερα ξεκίνησαν οι παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Πάγια θέση μας η άμεση αναστροφή του γεωπολιτκού μας προσανατολισμού και η σύναψη αμυντικών και εμπορικών συμφωνιών με την Ρωσία.

9) Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι μπορεί μια ισχυρή στρατηγική συμμαχία ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία να γίνει πραγματικότητα μόνο με την Χρυσή Αυγή ως κυβέρνηση. Ποιά η δική σου άποψη πάνω σε αυτό;;

Μεταφέρω αυτούσιο απόσπασμα από τις πολιτικές μας θέσεις: Άμεση στροφή, επενδυτική και ενεργειακή κατ’ αρχάς, προς τη Ρωσία. Μία εμπορική και αμυντική συμφωνία με τους Ρώσους θα απαλλάξει την χώρα από τον θανάσιμο εναγκαλισμό των ΗΠΑ και των συμμάχων τους. Από το μοιραίο θέρος του 1974, μέχρι την κρίση των Ιμίων το 1996, η Πατρίδα μας έχει υποστεί τεράστιες απώλειες από την παρασκηνιακή δράση των αμερικανοσιωνιστών. Μία στροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού και ένα άνοιγμα στο ρωσικό παράγοντα, ο οποίος παραμένει 100% αποκλεισμένος από τον ελλαδικό χώρο, θα ήταν μία κίνηση που οπωσδήποτε θα ευνοούσε το εθνικό συμφέρον.

10) Υποψήφιος δήμαρχος περιφέρειας Αθηνών και έχεις ήδη δημιουργήσει πονοκέφαλο στα επιτελεία των κομμάτων… Έχει ελπίδες ο Καμίνης απεναντί σου;;Τον είδαμε τις τελευταίες μέρες να είναι ενθουσιασμένος που στόλισε με λαμπάκια τον δήμο Αθηναίων. Τέλος ποιό είναι το δικό σου μήνυμα στους δημότες της Αθήνας που βλέπουν μια ολόκληρη πόλη να βυθίζεται συνεχώς στα μεγάλα προβλήματά της;;

Το πρόγραμμά μας για τον Δήμο Αθηναίων βασίζεται στο τρίπτυχο: Κάθαρση, ασφάλεια, κοινωνική αληλλεγγύη. Θα διοικήσουμε με «καθαρά χέρια» και θα διερευνήσουμε τις σπατάλες και τις παρανομίες που συντελέστηκαν στα οικονομικά του Δήμου τις τελευταίες δεκαετίες. Θα πιέσουμε με κάθε μέσο την κεντρική εξουσία να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στο μείζον ζήτημα της δημόσιας τάξης, που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα στις περισσότερες συνοικίες των Αθηνών. Θα οργανώσουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο κοινωνικών παντοπωλείων σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα ως απάντηση στην ανέχεια και την φτώχεια που πλήττει χιλιάδες συμπολίτες μας.

ELNEWS – HELLENICPRIDE

3 σκέψεις σχετικά με το “H χτεσινή συνέντευξη του εκπροσώπου της Χ.Α. Ηλία Κασιδιάρη

 1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΓΗ.

  Βάρα γερά τον Σαμαρά στο κεφάλι με την ματσούκα γιατί είναι σαν ένα γουμάρι το οποίο μπήκε μέσα στα χωράφια και έφαγε τα λάχανα όλα, ανάθεμά την ώρα.
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ..ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ.
  ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
  Κατάργηση των πανελληνίων εξετάσεων για διορισμό στο δημόσιο και αντικατάσταση με τοπικούς διαγωνισμούς με την συμμετοχή όσων κατοικούν εκεί.
  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΒΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΝ.
  Σε κάθε χωριό, γιατρός, μαμή, νοσοκόμα και ασθενοφόρο.
  Συγκοινωνία κάθε δυο ώρες.
  Η πρώτη κατοικία δεν θα φορολογείται.
  Κάρτα ηλεκτρονική για τον γιατρό κατευθείαν όπως στην κακιά Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες και όχι το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΩΝ.
  ΟΙ αγρότες συνταξιούχοι και άλλο 700 εύρω το κατώτερο.
  ΕΝΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
  Αυτά και πολλά άλλα να τα βάλεις στο πρόγραμμά σου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΓΗ και τσακώνεις το ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ.

  Μου αρέσει!

 2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΗΛΙΑ ΗΡΩΑ ΜΕ ΑΞΙΑ….ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

  ΟΠΟΙΑ σελίδα και αν ανοίξω βλέπω εσένα και εμένα. Εσύ μιλάς και εγώ απαντώ. Αλλά αξίζει τον κόπο να αγωνιστούμε όλοι μας για την σωτηρία της πατρίδας μας από την εθνική οικονομική, πολιτική καταστροφή που μας οδήγησαν αυτά τα πολιτικά ζαρκάδια.
  ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ. Αυτά επαρκούν. Ούτε γραφεία στην κυρά Αθήνα, ούτε κινητά και αυτοκίνητα και να μην πληρώνουν και διόδια, αλλά ούτε και ασυλία βρε Ηλία, τέρμα τα μεγαλεία. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΩΝ.
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΚΑΤΩ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΔΕΚΑ ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ..ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.
  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ…στην πρώτη γραμμή…ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ,,, τότε θα βγει πρώτο κόμμα στις 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.
  Ο πολίτης της επαρχίας δεν δέχεται και δεν καταδέχεται να το στέλνει το υπουργείο οικονομικών των δράκων και βρικολάκων να πληρώνει χαράτσια εδώ και χρόνια εκατό αλλά θέλει πλήρη τοπική αυτοδιοίκηση με τοπικές κυβερνήσεις.
  Θέλει για το χωριό του, τον νομό του και το γεωγραφικό διαμέρισμα τους τοπικούς νόμους γιατί δεν μπορεί να αποφασίζει ο ΓΑΜΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ.
  Θέλει στο νομό μέσα να έχει διορισμένα τα δικά του παιδιά και όχι ξενόφερτα ζαρκάδια και αλεπούδες από τα μακρινά αρμάνια.
  Δεν θέλει την κόρη του να την γαμάει ο νότιος πολιτικός υπουργούς και διευθυντής για να την διορίσει η να την μετακομίσει από πολιτεία σε πολιτεία, αλλά θέλει να διορίζεται μέσα στην πολιτεία που γεννήθηκε και ζει μέχρι να πεθάνει.
  Ο πολίτης της επαρχίας δεν θέλει να πηγαίνει ο φόρος στο κεντρικό ταμείο των κλεφτών και καταχραστών, αλλά να δίνει μόνο ένα ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ από τα γενικά έσοδα του κάθε γεωγραφικού διαμερίσματος.
  ΟΛΑ αυτά θα γίνουν όταν έχει την τοπική κυβέρνηση.
  Ο πολίτης της επαρχίας είναι ακτήμονας γιατί οι ΤΟΥΡΚΟ….ΒΡΙΟ…πολιτικοί ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΔΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
  Η κουφάλα ψευτοδεξιά παράταξη διόρισε τους συμμορίτες στον κρατικό μηχανισμό και τους απλούς δεξιούς τους έστειλε εργάτες στην Γερμανία,.
  ΤΕΡΜΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.
  Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ.
  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ.
  ΟΛΟΙ οι λαθρομετανάστες ΡΑΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.
  ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΑΤ 1 ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝΣ ΕΛΙΔΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ.
  ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.