7 σκέψεις σχετικά με το “Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ» THΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ! * (video)

 1. … . Δεν υπέγραφε δάνειο η Ελλάδα, για να πάρει τα χρήματά τους.
  Δεν έβαζε υποθήκες, για να πάρει τα χρήματά τους.
  Η Ελλάδα απλά «τύπωνε» χαρτάκια, τα οποία έγραφαν πάνω …
  «Οφείλω να σου δώσω —δεν σου χρωστάω— εξαιτίας μιας υπόσχεσης».
  Αυτό δεν το έκανε από πονηριά.
  Κοινή συνεννόηση υπήρχε μεταξύ της Ελλάδας και των «επενδυτών».
  Συνέφερε τους τοκογλύφους να τους «οφείλει» και να μην τους «χρωστάει», γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα πήγαιναν φυλακή για τοκογλυφία.

  Θα πήγαιναν φυλακή τόσο οι τοκογλύφοι όσο και οι διεφθαρμένοι ηγέτες της Ελλάδας……

  Μου αρέσει!

  • Φίλε μου περιγράφεις μια κατάσταση ενός «βαριά ασθενούς» που ακόμα και ίδιος ο ασθενής την γνωρίζει, όμως δε μας λές κάτι για το «φάρμακο»… Πιό είναι το φάρμακο, αν πρέπει να το πάρουμε τώρα, σε τι δόσεις να το παίρνουμε, κλπ… Κατά τη γνώμη μου το «φάρμακο» λέγεται ΑΦΥΠΝΙΣΗ, και χορηγείται μόνο με χειρουργική επέμβαση εφόσον ο ασθενής βρίσκεται σε κατάσταση σήψης… Η αμέσως επόμενη μέθοδος θεραπείας λέγεται ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ, εφόσον υπάρχουν τέτοιοι… Αν κάνω λάθος διόρθωσε με…!

   Μου αρέσει!

 2. ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!! Πρωτοφανής αποκάλυψη: Η κυβέρνηση δίνει το 40% των κοιτασμάτων της Κρήτης στους Τούρκους!
  Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

  Του John Ward
  H ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
  Μυστικές πτήσεις με μετρητά στην πλούσια με αέριο Κύπρο
  Οι εργολάβοι της Τρόικας σκυλεύουν το πτώμα της Ελλάδας
  Πώς το Βερολίνο υπερέβαλε την ελληνική κρίση για να καταλάβει την Ευρώπη
  Ανώτερες πηγές στην Αθήνα χθες το βράδυ επιβεβαίωσαν την αποκλειστικά από την περασμένη Δευτέρα του Slog: το 70% των εσόδων από τα ενεργειακά κοιτάσματα της Κρήτης και των σπάνιων γαιών πηγαίνει σε Ξένα Ταμεία. Περαιτέρω απόδειξη είναι η δωροδοκία της Κύπρου, που εντάσσεται κι αυτή στο γερμανικό παιχνίδι ηγεμονίας σε ενέργεια και τραπεζικό τομέα στην περιοχή.
  Το δήλωσε ένας ανώτερος σύμβουλος της ελληνικής κυβέρνησης χθες:
  “Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο καθηγητής [ο μεταλλειολόγος Αντώνης Φώσκολος] έχει απόλυτο δίκιο. Έχει τις τεχνικές εκθέσεις για να το αποδείξει ….. υπάρχει μια μυστική συμφωνία με την οποία η Τουρκία παίρνει 40%, η Ελλάδα 30%, η Κύπρος 20% και οι Βρυξέλλες 10%. “
  Το νούμερο που είναι πιθανό να εξαγριώσει τους Έλληνες είναι η ανεξήγητη (από άποψης …
  δικαίου) ανάθεση περισσότερου εισοδήματος από τα αποθέματα της Κρήτης προς την Τουρκία απ’ ό,τι στην Ελλάδα.
  Δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο απ’ όσους εμπλέκονται ήδη στην ληστεία της Κύπρου μοιράζοντας τα λάφυρα ….και αποκόπτοντας τους Αμερικανούς και τους Ισραηλινούς. Αμέσως μετά από αυτά τα καυτά νέα, έρχεται και η ανακοίνωση ενός σημαντικού κοιτάσματος πετρελαίου πού έχει βρεθεί εκτός Κύπρου στην περιοχή 12 – ύψους περίπου 1,2 – 1,4 εκ. βαρελιών…. συν την δωροδοκία της ΕΚΤ , για να «γλυκάνει» την Κυπριακή: περίπου € 5 δις ευρώ σε μετρητά έχουν εισρεύσει κρυφά στην Λευκωσία.
  “Κανείς δεν μέτρησε ή πιστοποίησε την παράδοση μετρητών,” είπε μια πηγή, “έτσι ώστε να μην γνωρίζουν σε ποια μορφή τα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ σε μετρητά πήγαν σε λογαριασμούς στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου “.
  Ενώ είναι σαφές ποίοι είναι στο κόλπο με την Κύπρο, η συμφωνία για την Κρήτη είναι βέβαιο ότι θα εγείρει ερωτήματα σχετικά με το ποίοι ανώτεροι αξιωματούχοι της Αθήνας θα μπορούσε να λάβουν «μίζα», για να γίνει μια τέτοια συμφωνία που είναι, από κάθε άποψη, τελείως γελοία και άδικη για την Ελλάδα.
  Η γιατί, για παράδειγμα, ενώ έχουν επιβεβαιωμένα τα Κρητικά αποθέματα ενέργειας και ορυκτών, δεν τα χρησιμοποίει ο Σαμαράς ως εγγύηση για την ελάφρυνση του χρέους για την Ελλάδα; Γιατί δεν προσφέρθηκε στους πιστωτές μια μελλοντική εκπλήρωση επί ομολόγων σε αντάλλαγμα για χρέος που είναι αδύνατον να πληρωθεί; Καλύτερα μια συμφωνία μελλοντικής εκπλήρωσης, σίγουρα, από την εκκαθάριση με τίποτα.

  Το κλειδί βασικά σε αυτό (εκτός από το συνηθισμένο θέμα της διαφθοράς της ελληνικής ελίτ) είναι η ίδια η Τρόικα, μια οργάνωση που δεν δίνει λόγο σε κανένα εκλεγμένο κυβερνητικό φορέα. Με τέτοια ελευθερία, οι Τροϊκανοί έχουν προσλάβει διάφορους οικονομικούς συμβούλους, οι οποίοι πηγαίνουν να παίξουν έναν κεντρικό ρόλο σε όλες τις διασώσεις της ευρωζώνης …. ειδικά τις ελληνικές διασώσεις και στο περίφημο κυπριακό Bail-in (=αρπαγή των καταθέσεων ).

  Εμπλέκονται οι συνήθεις ύποπτοι: Deloitte, Ernst & Young, KPMG και Price Waterhouse Coopers (PwC) … το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας «χρυσός κύκλος» από μια δωδεκάδα ή περίπου μεγάλες επιχειρήσεις με ένα μονοπώλιο για το χειρισμό διάσωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συνήθως έχουν προσληφθεί χωρίς δημόσιο διαγωνισμό, μερικές φορές δε παρά το ενδεχόμενο συγκρουόμενων συμφερόντων, που προκύπτουν από τις διασυνδέσεις με τα επενδυτικά κεφάλαια και άλλων παροχών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών .

  Η περίπτωση της παροχής συμβουλών εδρεύει στη Νέα Υόρκη Alvarez και Marsal είναι ιδιαίτερα περίεργη. Κατά την διάρκεια της περιόδου «συμβουλών» τους για το κούρεμα καταθέσεων στην Κύπρο, η A & M τα έκανε θάλασσα και χρέωσε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε – σύμφωνα με τον εσωτερικό έλεγχο από την κεντρική διεύθυνση της τράπεζας της Κύπρου όπως φαίνεται από την ιστοσελίδα EU observer. Αλλά το Δεκέμβριο του 2012, η κεντρική τράπεζα Κύπρου με επικεφαλής τον Πανίκο Δημητριάδη προεπέλεξε τους Alvarez και Marsal για αρκετές νέες συμβάσεις. Το έπραξε παρά το γεγονός ότι το συμβούλιο είχε «αποκλείσει» την εταιρεία αυτή, λόγω «πιθανής σύγκρουση συμφερόντων ” που σχετίζεται με την αξιολόγησης προς την Τράπεζα Κύπρου.

  Η αποστολή μετρητών με ειδικές πτήσεις, οι δωροδοκίες, το παρασκήνιο και τα ενεργειακά παζάρια που οργάνωσε και προώθησε με περαιτέρω υπεργολάβους που προσλήφθησαν από την Golden Circle. Η Blackrock Solutions, για παράδειγμα, κατηγορείται για χρήση εσωτερικών εμπιστευτικών πληροφοριών , αφού το καθεστώς Σαμαρά φρόντησε να τους ανατεθεί μια σύμβαση ύψους € 12.3 εκατ. ευρώ . Οι Tροϊκανοί είχαν γίνει τόσο μισητοί στην Ελλάδα που η BlackRock Solutions χρησιμοποίησε ένα ψεύτικο όνομα (“Solar”) και να προσληφθούν 18 ένοπλοι φρουροι ασφαλείας (μπράβοι) για να γίνει η “δουλειά” . Η παροχή ενόπλων φρουρών έγινε για τύπους σαν τον Βενιζέλο αλλά οι Αθηναίοι ήξεραν πολύ καλά ότι επρόκειτο για την Blackrock.

  Ωστόσο, ο διορισμός εταιρείας συμβούλων περιελάμβανε και υπεργολαβία στις 4 Ελεγκτικές Εταιρείες (Big Four= 4 Μεγάλες) καθώς και λεπτομερή γνώση των σχεδίων ανακεφαλαιοποίησης. Όντας ο μεγαλύτερος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, τους έδωσε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, έναντι για παράδειγμα του ανταγωνιστή τους Pimco …. που είχε επίσης προσληφθεί νωρίτερα (κούρεμα ομολόγων).

  Υπάρχουν όμως κι άλλα ερωτηματικά σχετικά με την αξιοπιστία της ΕΕ, άλλων μεγάλων δυνάμεων και της ΕΚΤ, για το πώς και γιατί η Ελλάδα και η Κύπρος έφτασαν να υποστούν τέτοιο βιασμό. Η Κύπρος ήταν μια ανοιχτή και ταυτόχρονα κλειστή υπόθεση: παρακινούμενη από τον Βολφγκανγκ Σόϊμπλε (Wolfgang Schäuble) και τον Μάριο Ντράγκι (Mario Draghi), η ΕΚΤ αφαίρεσε απλά την κύρια πηγή εισοδήματος του νησιού και στη συνέχεια άφησαν να φτωχύνουν οι καταθέτες …. ενώ οι Ρώσοι και Κύπριοι απατεώνες κατάφεραν να αφαιρέσουν τα σώσουν τις καταθέσεις τους έγκαιρα.
  Εξίσου σημαντικό όμως είναι ότι υπάρχουν ανακολουθίες και παρατυπίες στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται εύρωστα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία . Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα νοσοκομεία της.

  Πριν από τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, η ΕΛΣΤΑΤ απέστειλε στην Eurostat, το έλλειμμα και πίνακες γνωστοποίησης του χρέους των ελληνικών νοσοκομείων. Σ’ αυτά περιλαμβανόταν η εκτίμηση των εκκρεμών υποχρεώσεων κατά € 2.3 δις. Η νέα κυβέρνηση προσέθεσε € 4,3 δις. ανεβάζοντας το έλλειμμα σε € 6,6 δισ. (Αυτή η πληροφορία οφείλεται σε ανθρώπους όπως η Γεωργαντά, οι οποίοι έχουν από τότε επιβεβαιώσει ότι ανώτεροι αξιωματούχοι και οι πολιτικοί της ΕΕ ενεθάρρυναν την κυβέρνηση της Αθήνας να φουσκώσει το μέγεθος του δημοσιονομικού προβλήματος της ως σύνολο.) Στη συνέχεια, η νέα κυβέρνηση προσπάθησε να φορτώσει επιπλέον € 5,4 δις. χρέη νοσοκομείων σε ένα έτος, το 2008. Κατά την πρώτη φορά, η Eurostat απέρριψε εγγράφως, αλλά αργότερα υπέκυψε στην πίεση της κυβέρνησης.

  Όλη αυτή η πρακτική αντίκειται σαφώς προς τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς (βλέπε ΕΣΛ 95 παράγρ. 3.06, ΕΚ αριθ. 2516/2000 άρθρο 2, Επιτροπή Reg. ΕΚ αριθ. 995/2001) και του Ευρωπαϊκού Κώδικα Ορθής Πρακτικής.
  Αλλά γιατί το έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου;

  Ο λόγος ήταν στην πραγματικότητα πολύ απλός: η Γαλλο-γερμανική έκθεση για το χρέος χρειαζόταν απεγνωσμένα όλα τα μέλη της Ευρωζώνης να συμφωνήσουν σε βοήθεια για την Ελλάδα. Η κατάσταση επομένως έπρεπε να φανεί όσο το δυνατόν κακή. Κατά την διάρκεια των συνομιλιών, το Βερολίνο ζήτησε μιά μικρότερη συνάντηση με τους Έλληνες. Κατά τη συνεδρίαση αυτή, τρεις πηγές (δύο Έλληνες και ένας Γερμανός) η μικρή γερμανική αντιπροσωπεία έκανε μια εκπληκτική παρατήρηση: «η κατάσταση θα πρέπει να φαίνεται πιο απελπισμένη» , προκειμένου να δικαιολογήσει ένα σχέδιο διάσωσης και προς άλλα μέλη της ευρωζώνης. Δηλαδή, με τον φόβο πτώσης ολόκληρης της ευρωζώνης , θα πάρουν και τα υπόλοιπα κράτη-μέλη μέτρα και να συσσωρεύσουν χρήματα για ενδεχόμενη διάσωση.

  Για το τι πραγματικά ανησυχούσε το Βερολίνο ήταν, φυσικά, ήταν ότι το Γαλλο-γερμανικό τραπεζικό σύστημα θα μπορούσε να καταρρεύσει, αν η Ελλάδα δεν «σωζόνταν». Και μέχρι εκείνο το σημείο, καθόλου μέτρα δεν είχαν ληφθεί για να καταστεί ο τομέας σταθερός να αντέξει ένα κύμα παραγώγων(CDS). »

  Όλοι μας στη Δύση πρέπει να καταλάβουμε μια για πάντα ότι στην πραγματικότητα τα ελληνο-κυπριακά προβλήματα υπαγορεύονται όσο ποτέ άλλοτε από την Γεωπολιτική της Ενέργειας και τους τραπεζικούς φόβους των Μεγάλων Δυνάμεων, δεδομένου ότι οι Έλληνες ηγέτες ήταν περισσότερο διεφθαρμένοι από ποτέ και βλακωδώς άπληστοι οι Γαλλο-αμερικανοί δανειστές.

  Υπάρχει μια μάχη για την ενεργειακή ηγεμονία σε εξέλιξη μεταξύ της Ουάσιγκτον, των Βρυξελλών και της Μόσχας, υπάρχει μια διελκυστίνδα, ένας πόλεμος ανάμεσα στην Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, τις Βρυξέλλες και το Ισραήλ για την κυριαρχία στα μεταλλεύματα και το φυσικό αέριο
  Μπορεί η Ελλάδα έχει γίνει ένα ξεχασμένο θέμα για τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών της ΕΕ και των ΗΠΑ. Αλλά για την αγορά πετρελαίου, τους πράκτορες , τους Ρώσους και τις τράπεζες, δεν είναι τίποτα … ξεχασμένο .

  Ξυπνήστε! Ένα εξ ολοκλήρου αξιοπρεπές και καλοστεκούμενο έθνος κατακρεουργείται, από τραπεζικά συμφέροντα και για την ενεργειακή μανία. Ενώ το αληθινό έλλειμμα της Ελληνικής Δημοκρατίας ήταν στο 7,8% του ΑΕΠ το 2009 – το 2010 προέκυψε 15,4%. Αλλά το Βερολίνο ήθελε να προστατεύσει τις Γαλλο-γερμανικές τράπεζες, και χρειαζόταν επίσης ένα θύμα για να δώσει στην Γερμανία κυρίαρχο ρόλο στην ενδεχόμενη Τραπεζική και Οικονομική Ένωση (Fiskalunion).

  Η Αθήνα και η Λευκωσία έχουν αποδεχθεί τα ακόλουθα: παραποιημένα στοιχεία του χρέους, ένα χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής που είναι μια μόνιμη παγίδα, ατέλειωτα κύματα των καταστροφικών μέτρων λιτότητας, τρομερά επίπεδα εξαθλίωσης των πολιτών τους , την δικτατορία των τραπεζών και των επενδυτικών συμφερόντων, τά γερμανικά ταμπλόιντ να εκτοξεύουν προσβολές για την ελληνική εργασιακή ηθική, ψέματα για τα επίπεδα του ιδιωτικού πλούτου των Ελλήνων και τώρα έναν βρώμικο διαμελισμό του πλούτου της μεταξύ των εχθρών της.

  Μετάφραση από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

  Μου αρέσει!

 3. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΩΝ.

  Ο καθένας πρέπει και να μπορεί την σκέψη του ελεύθερα να τη πει δημόσια έστω και αν γίνει, η δεν γίνει δεκτή, αυτός πρέπει να έχει το δικαίωμα να εκφραστεί, αρκεί να ξέρει την γλώσσα κανονικά να την χρησιμοποιεί και να βάζει το όνομα του εκεί που πρέπει, γιατί ο καθένας έχει και πρέπει να έχει ένα όνομα. Ο κατανοών νοητόν εις οδόν. Το φρονείν ευδαιμονίας πρώτον υπάρχει. Δυστυχώς η πατρίδα υποφέρει και έχουμε όλοι την ευθύνη τόσα για αυτά που κάναμε, αλλά και για αυτά που δεν κάναμε και έπρεπε να κάνουμε αλλά ούτε και σήμερα κάνουμε.
  Κατ αρχάς πρέπει να βρούμε την αιτία του κακού.

  Μου αρέσει!

 4. ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΓΡΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ…

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ…..ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1960 ΝΕΑΡΟΣ ΤΩΝ 18 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΑΚΟΡΥΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΩΝΙΑΣ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ…ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΜΟΝΑΧΕΣ.

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΤΣΑΚΩΝΕΙ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΟΛΑ.

  ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΓΙΔΟΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ.

  ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.

  ΠΡΟΣ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΖΟΥΖΛΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.

  ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΧΑΛΕΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΓΓΟΛΕΖΩΝ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΣΩΣΤΑ.

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΔΕΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ…ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΤ…. ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΡΑΤΙΚΗ… ΧΑΡΑΤΣΙΑ… ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΛΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΧΟΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

  Η ΔΕΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΩΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ….ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…….

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΞΕΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΣΑΝ ΚΟΤΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΝΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΔΕΗ.

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑ
  ΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ…ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΧΟΧΟΛΩΝ.

  ΕΓΩ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2018 ΙΣΩΣ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ..ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙ ΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΗ….

  ΑΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΞΕΣΗΚΩΣΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΔΕΗ…ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΡΚΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ…

  ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ….ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΡΙΟ ΘΕΡΙΟ ΚΑΙ ΧΤΙΚΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ…ΠΡΙΝ ΕΛΛΗΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΩΡΑ ΕΡΘΕΙ…

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
  ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΚΑΡΒΑΝΑ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΣΤΩ ΣΧΕΤΙΚΑ….ΤΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ….ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑΣ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΕΧΡΟΝΤΑΙ….ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ…ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ…

  ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΜΕΣΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΤΙΚΟ…

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΕΞΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ….Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΗΦΕΙΟΝ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ…ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ….ΠΕΝΗΝΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.
  ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ…ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ….ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.

  ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ…ΣΚΛΑΒΟΣ…ΡΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.
  Η ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΦΑΜΡΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ…ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΔΙΚΑΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

  ΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ…Η ΡΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ…
  Η ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ…ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΜΟΝΑΧΕΣ…ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ…ΜΕ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΒΟΥΡΚΟΜΕΝΑ….

  ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ…

  Μου αρέσει!

 5. ΒΑΛΕ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑΤΡΕ ΜΕΣ ΤΗΝ ΣΑΚΟΡΑΦΑ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  http://www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΒΑΛΕ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑΤΡΕ
  ΜΕΣ ΤΗΝ ΣΑΚΟΡΑΦΑ
  ΤΡΥΠΑ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ
  ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ.

  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ ΜΟΥ,,ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΑΥΘΙ Η ΖΩΗ,, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΦΩΤΗ ΜΗΛΙΟ ΚΑΙ ΒΥΚΗ ΑΥΒΑΤΖΙΔΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΣΑΜΠΑΤΣΕ ΑΧ… ΜΠΡΕ…ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΑ ΣΤΟ ΑΕΠΙ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙ ΔΡΑΧΜΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΤΗΜΑΤΑ.

  ΤΡΕΞΕ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΓΛΗΓΟΡΑ
  ΓΛΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙΣ
  Κ ΑΠ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ
  ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.

  ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ
  ΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΚΟΡΜΙ
  ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΩΡΑ
  ΑΧΑΡΗ Η ΖΩΗ.

  Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΟΣΤΗΣΕ ΤΟΤΕ 5.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ GEMA ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ. ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΕΚΤΥΠΩΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΓΚΕΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΑΝΕ ΤΑ 1200 ΔΙΚΑΣΚΙΑ…

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΟΠΗΚΕ Ο ΣΠΑΓΓΟΣ.

  ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΛΛΟ ΔΙΣΚΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ.

  ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΣΧΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ…ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΣΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΚΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΓΚΟΟΓΚΛΕ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗ.
  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ,, ΕΛΑΤΩΡΑ ,, ΚΑΙ ΣΤΟ,, ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ,, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ….ΙΣΩΣ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΘΕΟ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο…
  ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙ ΣΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΦΤΗΖΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΠΤΗΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΟΤΑΜΟ.

  ΕΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΣΟΝ ΥΜΑΣ ΚΑΙ ΗΜΑΣ ΚΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ….ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ.

  Μου αρέσει!

 6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗ.

  ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ Ο ΜΗΤΡΟΣ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ Ε.ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΚΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΙΝΑΞΩ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΜΕΣΑ ΔΥΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΑΘΑΜΕ ΣΟΚ ΜΕ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΗΛΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΥΣΑ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

  ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΒΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΤΗΡΙΚΑ.
  ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ…ΣΤΟΥ ΒΑΡΑΔΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΣ-ΑΦΚΕΙ Η ΜΗΤΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ.

  Ο ΜΗΤΡΟΣ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ…Facebook ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ… JuTube ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΥΩΓ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΟΚΛΕ…που θελει να ριξει την μεγαλη ελληνικη και δημοκρατικη κυβερνηση των ασιατο…αφρικανο…τουρκο ΣΚΥΛΩΝ μογγολων και χοχολων. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ…
  ΠΟΛΛΑΛ ΜΠΛΟΚ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΩ.
  ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΛΕΩ ΞΑΝΑ ΟΤΙ….ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΣΧΤΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΓΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΝΕΚΡΑ.
  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ Ε ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.

  ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΗΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ…ΑΚΟΥ ΔΑΣΚΑΛΕΜ, ΚΑΛΟΣ Η ΜΠΗΤΟΒΕΙΝ ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΑΚΩΤΣΙΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΗΡΟΥΣ.

  ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ.ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΕΡΓΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗΝ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΒΕΝ. ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΓΡΑΦΩ,,ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ,,ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ,,ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΟΥ ΑΣΗΜΟΥ ΠΟΙΗΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΚΑΡΑΒΑΝΟΒΙΤΣ, ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΚΑΡΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ..ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΗΜΟΣ.

  ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΣΗΜΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ-ΕΓΩ- ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΣΗΜΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕ ΜΕ ΚΟΨΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΠEΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ..www.athanasios.thimiopoulos.com MIT GOOGLE.
  DANGE GOOGLE…MEINE FREUND….

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ….Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…

  ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΙΤΑΛΟ ΤΟΝ ΤΖΙΟΥΣΕΠΕ ΒΕΡΝΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΞΑΧΑΣΤΟ ΒΑΝ ΠΕΣΙΕΡΟ ΣΟΥΛ ΑΛΙ ΝΤΟΡΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΤΣΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΤΟΤΕ ΣΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ.

  Ο ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ.

  ΠΕΤΑ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΧΡΥΣΩΜΕΝΑ ΦΤΕΡΑ
  ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΛΟΦΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΑΔΕΣ
  ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΠΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ
  ΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΘΟΥΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  ΔΙΧΩΣ ΣΕ ΑΠΟ ΠΙΚΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ
  Ω.. ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΥΘΟΥΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 13 ΧΡΟΝΩΝ, ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕΤΑ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ…
  ΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ…ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΙΖΟ ΚΑΙ ΘΟΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΤΟ ΜΠΟΡΩ…ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΡΑΔΩΚΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΑΡΠΑΞΟΥΝ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.