Υπάρχει αμερικανικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας μέσω πυρήνων της Αλ Κάιντα !!!

Υπάρχει αμερικανικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας μέσω πυρήνων της Αλ Κάιντα;

«Έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου ασφάλειας TCS (Tech Central Station) υποστηρίζει ότι στην περιφέρεια της Αττικής υπάρχουν τουλάχιστον τρεις οργανωμένοι πυρήνες της αλ Κάϊντα, οι οποίοι εντοπίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές των Μεσογείων (Παλλήνη, Γέρακας, Μαρκόπουλο, Κορωπί).

Οι πυρήνες αποτελούνται από Πακιστανούς και Αφγανούς και τελευταία έχει πυκνώσει η επαφή τους μέσω του διαδικτύου με «τα κεντρικά» σε Αφγανιστάν και Πακιστάν. 

Το γεγονός ότι στα Μεσόγεια υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Πακιστανοί και Αφγανοί κατά κύριο λόγο, δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς να δημιουργήσουν με απόλυτη μυστικότητα όλες τις προϋποθέσεις ώστε να υποκινηθεί εξέγερση λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος».

Αν και η πληροφορία για ύπαρξη πυρήνων της  ………….   >>>>>>>>>>>>>>>

Αλ Κάιντα στην περιφέρεια της Αττικής, είναι θέμα που δύνανται να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν μόνον οι αρχές ασφαλείας του τόπου μας, προσωπικά εμπιστεύομαι την έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου TCS, για ένα απλούστατο λόγο. Ότι  η τρομοκρατική οργάνωση της Αλ Κάιντα, ελέγχεται άμεσα από τις ΗΠΑ, αποτελώντας τον παραστρατιωτικό βραχίονα τους. Είναι απόλυτα φυσικό λοιπόν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, να γνωρίζουν τόσο για την ύπαρξη, όσο και για τις προθέσεις των πυρήνων της.

Σε όσους αμφισβητούν την σχέση των ΗΠΑ με την εν λόγω τρομοκρατική οργάνωση, θα πρότεινα να παρατηρήσουν λίγο καλύτερα ποιόν αφήνουν στο «πόδι τους» τα αμερικανο-νατοϊκά στρατεύματα, τώρα που εγκαταλείπουν το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Δυο περιοχές, που αφού μετά από δεκαετίες πολέμου απέτυχαν να ελέγξουν καταστέλλοντας το αντάρτικο αυτών των χωρών, το οποίο υποστηριζόταν ευθέως από το Ιράν και  εμμέσως πλην σαφώς από τη Ρωσία, επιχειρούν τώρα απεμπλοκή και «αντιστροφή» ρόλων.

Δηλαδή αποχωρούν ως επίσημη παρουσία, αφήνουν όμως πίσω τους την Αλ Κάιντα, την οποία και ενισχύουν στον ανταρτοπόλεμο φθοράς που διεξάγει εναντίον των νέων δυνάμεων (Ρωσία-Ιράν) που τείνουν να καταλάβουν το κενό που αφήνουν οι αμερικανοί με την αποχώρησή τους.

Οι πυρήνες λοιπόν της Αλ Κάϊντα στη χώρα μας, σε συνδυασμό με τα «μπουμπούκια» της εγχώριας τρομοκρατίας, που πρόσφατα διέφυγαν από τις ελληνικές φυλακές «κατά λάθος», συνιστούν ένα καλό «μείγμα» για δημιουργία κλίματος αποσταθεροποίησης, είτε με «χειρουργικά» χτυπήματα, είτε ακόμη και με γενικευμένα επεισόδια. Η ανακοίνωση του αμερικανικού ινστιτούτου, αποτελεί προειδοποίηση για αυτά τα ενδεχόμενα.

Σε τι θα αποσκοπούσε μια τέτοια κατάσταση; Στην κατατρομοκράτηση του λαού, την κήρυξη κατάστασης πολιορκίας στη χώρα, την δίωξη μελών του Λαϊκού Συνδέσμου και την εξαίρεσή του από τις επικείμενες εκλογές, ενδεχομένως την  φυσική εξόντωση χρυσαυγιτών ως πράξη αντίστασης κατά του «φασισμού» και μέσω αυτής της γενικευμένης αποσταθεροποίησης στην ανάδειξη της συγκυβέρνησης ως «σανίδας σωτηρίας» και «πόλου σταθερότητας και κοινωνικής γαλήνης».

Οι έχοντες την ευθύνη διακυβέρνησης αυτής της χώρας, πριν διαμορφωθεί μια τέτοια κατάσταση από ξένες δυνάμεις και επιρροές, ας αναρωτηθούν ένα και μόνο πράγμα: Όλες οι μεθοδεύσεις εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου μέχρι τώρα, δυνάμωσε βήμα προς βήμα τη Χρυσή Αυγή με τρόπο ανάλογο κάθε φορά των «χτυπημάτων», ναι ή όχι; Αναμφισβήτητα νομίζω, ναι.

Ε λοιπόν ας το γνωρίζουν πολύ καλά. Μια τέτοια μεθόδευση, όχι μόνο δεν θα ανακόψει την ενίσχυση της Χρυσής Αυγής, αλλά θα αποτελέσει ορόσημο εκρηκτικής ανόδου και γεωμετρικής επιτάχυνσης της  εξάπλωσης της στον ελληνικό λαό και θα επιφέρει την άμεση άνοδό της στην εξουσία.

Ας «πουν τα χαιρετίσματα» οι «κυβερνώντες» στα αμερικανάκια που μεθοδεύουν όλα αυτά, ότι μετά από τέτοιες συνθήκες κοινωνικής αναταραχής, η Χρυσή Αυγή θα φτάσει στα ποσοστά που εξελέγη ο Πούτιν στη Ρωσία, ήτοι πάνω από 60%. Και σε μια τέτοια περίπτωση το «σύστημα» και οι εκπρόσωποί του μόνο ζημιωμένοι μπορεί να βγουν.

Ας το πάρουν χαμπάρι οι «σύμμαχοι» και τα εγχώρια τσιράκια τους, δεν είμαστε στο 1945. Οι δυνάμεις που όριζαν τους όρους του παιχνιδιού τότε, δεν μπορούν σήμερα να μιλούν από την ίδια θέση ισχύος. Ούτε οι «μπράβοι» τους μπορούν να χτυπούν τόσο αποτελεσματικά στα σκοτεινά σοκάκια τα θύματά τους, για να θυμηθούμε και τα λόγια του «Ποπολάρου», από το λογοτεχνικό μυθιστόρημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου.

Ο χρόνος τους τελείωσε. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν, τόσο καλύτερα για όλους μας και κυρίως για αυτούς τους ίδιους.   

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

5 σκέψεις σχετικά με το “Υπάρχει αμερικανικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας μέσω πυρήνων της Αλ Κάιντα !!!

 1. Προς το υπουργείο ανάπτυξης. Προς το υποργείο οικονομικών.

  Κύριοι των υπουργείων ανάπτυξης – οικονομικών υπάρχει μια τεράστια αντιαναπτυξιακή – φορολογική τρέλα στον φόρο ακινήτων.

  Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις επιχειρήσεων (ξενοδοχείων, γκαράζ, κάμπινγκ, αποθήκες, νταμάρια κτλ κτλ) οι οποίες ασκούν την δραστηριότητα τους πάνω σε μεγάλες ή μικρές εκτάσεις τις οποίες έχουν ενοικίαση από αγρότες ή άλλους ιδιώτες.

  Όλοι οι αναπτυξιακοί νόμοι προέβλεπαν και επιδοτούσαν επενδύσεις σε ενοικιασμένα χωράφια – γήπεδα, εφόσον είχαν συμβόλαιο μίσθωσης πάνω των είκοσι χρόνων.

  Σήμερα όμως, με τον νέο φόρο ακινήτων καλούνται οι ιδιοκτήτες γης να δηλώνουν και να φορολογούνται ως ιδιοκτήτες των επαγγελματικών εγκαταστάσεων που έχουν κτίσει οι μισθωτές στα ακίνητα – γήπεδα που τους έχουν μισθώσει οι ιδιοκτήτες.

  Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι τρελό, για τον λόγο ότι ο αγρότης πχ που έδωσε με τριάντα χρόνια μισθωτήριο μια έκαστη είκοσι στρεμμάτων σε μια τουριστική εταιρία η οποία σήμερα έχει κτίσει 3000 τμ ξενοδοχείο, δεν είναι σε θέση να πληρώνει τους τεράστιους φόρους ακινήτων που προκύπτουν και τα οποία βέβαια δεν είναι ούτε δικά του, ούτε ασκεί κανέναν έλεγχο στον ξενοδόχο αν κτίζει γκρεμίζει επεκτείνει το ξενοδοχείο του.

  Τα κτίσματα είναι πάγια της τουριστικής εταιρείας, ο αγρότης απλά παραχώρησε γυμνό το χωράφι στην τουριστική εταιρία έναντι ενός μισθώματος.

  Ο ιδιοκτήτης – αγρότης δεν έχει σχέση με την τουριστική εταιρία, παρά μόνο ως ιδιοκτήτης της γης την οποία μίσθωνε για τριάντα χρόνια στην τουριστική εταιρία, για κάθε νόμιμη χρήση.

  Εκτός του ότι είναι παράλογο και τρελό, είναι και 1000% αντιαναπτυξιακό, γιατί πλέον δεν θα ξαναδοθούν με ενοίκιο εκτάσεις προς προσωρινή ή μακροχρόνια εκμετάλλευση, σε εταιρείες που μπορεί να ενδιαφέρονται να τις αξιοποιήσουν.

  Υπάρχουν και φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες ξενοδοχεία χοιροτροφικιές μονάδες οι οποίες έχουν εγκατασταθεί σε μισθωμένες εκτάσεις.

  Τι θα γίνει εδώ; Τι δουλειά έχει ο ιδιοκτήτης της γης με τις εγκατάστασης του επιχειρηματία;

  Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

  Μου αρέσει!

 2. ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΥΤΤΑΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
  ( 6-1-2014 )

  Μία σαρδέλα ζυγίζει λίγα γραμμάρια αλλά μπορεί να καταβροχθίσει τόνους πλαγκτόν ( εάν ζήσει αρκετά ) .
  Πώς γίνεται αυτό ;
  Διότι τα λίγα κύτταρα της σαρδέλας ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ . Άλλο κωπηλατεί , άλλο βλέπει , άλλο ανοίγει το στόμα , άλλο χωνεύει την τροφή .
  Το μικροσκοπικό πλαγκτόν τί πιθανότητες σωτηρίας έχει όταν βρεθεί μπροστά στο στόμα της σαρδέλας ; Καμμία !

  Τί σχέση έχουν αυτά με εμάς ;
  Οδύρονται όλοι οτι μια ολιγομελής σπείρα κυβερνά τον κόσμο . Φυσικά . Διότι ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ .
  Άλλος έχει ΜΜΕ που θα διασπείρουν την κατάλληλη στιγμή το κατάλληλο ψέμα με την κατάλληλη επένδυση ώστε να φανεί αλήθεια . Άλλος , που έχει τράπεζα , θα δώσει το κατάλληλο δάνειο στον κατάλληλο «ημέτερο» στην κατάλληλη στιγμή . Άλλος , που έχει βιομηχανία τροφίμων , θα βάλει το κατάλληλο «πρόσθετο» στο ψωμί που τρώει ο λαουτζίκος . Άλλος , που έχει φαρμακευτική εταιρεία , θα κυκλοφορήσει την κατάλληλη στιγμή το κατάλληλο εμβόλιο με τις επιθυμητές παρενέργειες . Και τέλος , αν όλα αυτά δεν επαρκούν , κάποιος άλλος θα πληρώσει δολοφόνους για να ξεπαστρέψει τους «ενοχλητικούς» .

  Ο λαουτζίκος τί είναι ; Εκατομμύρια άτομα ΜΟΝΑ τους απέναντι σε μια τηλεόραση . Όπως το πλαγκτόν απέναντι στην σαρδέλα !

  Υπάρχει κάποια ελπίδα να νικηθεί αυτό το φοβερό «θηρίο» ; Η σαρδέλα που ονομάζεται «nea taksi» ;

  Ας ξεκινήσουμε απο κάπου βαθιά .
  Στους σωλήνες της αποχέτευσης ζεί ένας πρωτόγονος οργανισμός : η γλίτσα . Αυτό το γλοιώδες υλικό στο μικροσκόπιο φαίνεται σαν ένα σύνολο ανεξάρτητων μικροβίων διαφόρων ειδών . Στην πραγματικότητα όμως είναι ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ μικρόβια ! Είναι ο πρώτος πολυκύτταρος οργανισμός που εμφανίσθηκε στην Γή .
  Το ένα μικρόβιο αποβάλλει κάτι που είναι απαραίτητο για το διπλανό του . Υπάρχει κύκλος . Το ένα χρησιμοποιεί τα σκουπίδια του άλλου .
  Ο κανόνας συνεργασίας είναι απλός : «ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΕΧΩ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ» . Δηλαδή κανένα μικρόβιο δεν θα δεχόταν να ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ για να ζήσουν τα υπόλοιπα .
  Εάν μέσα στους σωλήνες εμφανισθεί η κατάλληλη γαριδούλα ή το κατάλληλο καβούρι , θα φάει την γλίτσα χωρίς δυσκολία .
  Γιατί ;
  Διότι το καβούρι είναι πολυκύτταρος οργανισμός ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΤΑΞΗΣ . Δηλαδή το «λογισμικό» συνεργασίας των κυττάρων του καβουριού είναι «Δέχομαι ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ εάν αυτό ωφελήσει τα υπόλοιπα κύτταρα !» . Πράγματι , πολλά κύτταρα του καβουριού πεθαίνουν για να σχηματισθεί ο σκληρός εξωσκελετός με τις δυνατές δαγκάνες . Τί ελπίδα έχει η μαλακή γλίτσα όταν βρεθεί μπροστά στις δαγκάνες του κάβουρα ; Καμμία !

  Η nea taksi είναι η γλίτσα . Όλοι αυτοί που συμμετέχουν στις στοές και στις μυστικές επιτροπές το κάνουν για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΟΝΟΜΑ ! Ποτέ και σε καμμία περίπτωση ο ένας σαπιοκοιλιάς του ΠΑΣΟΚ δεν θα θυσιαζόταν για να ζήσει ο άλλος σαπιοκοιλιάς ( ξέρετε ποιούς εννοώ – μην λέμε τώρα ονόματα ! ) .
  Αυτό είναι το αδύνατο σημείο της neas taksis . Εμείς ( που υπηρετούμε ΙΔΕΕΣ και όχι την τσέπη μας ) είμαστε πρόθυμοι ακόμη και να θυσιαστούμε γι’ αυτές . Ήδη καθημερινές θυσίες κάνουμε : Άλλος ξοδεύει για στολές και αγήματα , άλλος για συναντήσεις , άλλος για γράψιμο . Ανταπόδωση ομιχλώδης και στο μέλλον . Ποτέ ένας της neas taksis δεν θα έκανε τέτοιες θυσίες εάν δεν είχε ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ !
  Εμείς είμαστε το καβούρι και η nea taksi η γλίτσα ( ο λαουτζίκος είναι τα μεμονωμένα μικρόβια που υπάρχουν στο νερό της αποχέτευσης !) .

  Επομένως είμαστε προικισμένοι απο την Φύση με την μοίρα του νικητή . Είμαστε πιο ισχυρός οργανισμός .
  Αυτό πρέπει να το πούμε στα χαμηλόβαθμα στελέχη της neas taksis ( μέχρι τον 33ο βαθμό της Μασονίας και σε όλες τις άλλες light στοές ) . Όλοι αυτοί είναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ . Οι μεγάλοι τραπεζίτες ευχαρίστως θα τους θυσιάσουν εάν χρειαστεί . Οι χαμηλόβαθμοι όμως δεν το γνωρίζουν ( ή κάνουν πως δεν το γνωρίζουν ) .
  Τους συμφέρει λοιπόν να λιποτακτήσουν απο την nea taksi και να έρθουν στο δικό μας στρατόπεδο .
  Όταν ανήκεις σε έναν ισχυρότερο οργανισμό , οι πιθανότητες να θυσιαστείς είναι μικρότερες .

  ——————————————–
  Προς τα χαμηλόβαθμα στελέχη της neas taksis ;

  Ανέβηκες έως τον 33ο βαθμό της Μασονίας . Έδειξες επιμονή , ζήλο , πίστη…
  Επιτέλους ! Ήρθε η ώρα να πάρεις την αμοιβή .
  Αμ δε !
  Με έκπληξη διαπιστώνεις οτι στα ψηλότερα κλιμάκια ανεβαίνουν οι πλέον ηλίθιοι του 33ου βαθμού !
  Πώς γίνεται αυτό ; Είναι δυνατόν ;

  Είναι δυνατόν και αναμενόμενο . Δες την κατάσταση :
  Ο μεγαλοτραπεζίτης στην κορυφή θέλει ο διάδοχός του στον θρόνο να είναι ο γυιός του . Μετά ο εγγονός του . Μετά ο δισέγγονός του . Μετά απο 10.000 χρόνια κάποιος με το ίδιο επώνυμο να κυβερνά τον κόσμο . Δεν τον νοιάζει εάν εσύ είσαι καλύτερος και καταλληλότερος για τον θρόνο . Δεν έχεις το σωστό επώνυμο !
  Τί κάνει λοιπόν για να διασφαλίσει την οικογένειά του ;
  Ένα παλαιό και δοκιμασμένο κόλπο :
  Μαζεύει γύρω του όλους όλους τους ηλίθιους ( απο 33ο βαθμό και πάνω ) . Τους λέει «Είστε ρεμάλια και χαμένα κορμιά . Χωρίς εμένα θα είσασταν οδοκαθαριστές στην Σουηδία . Λοιπόν στηρίξτε με . Γίνετε οι σωματοφύλακές μου . Κρατήστε μακρυά μου τους άξιους και έξυπνους . Και η ανταμοιβή σας θα είναι πολύ μεγαλύτερη απο την αξία σας !»

  Έτσι γίνεται λοιπόν και εσύ περιμένεις άδικα εις τον αιώνα το άπαντα .
  Δές λοιπόν καθαρά και σκέψου αν σπατάλησες τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου στο σωστό στρατόπεδο .

  —————————————————
  Επικοινωνία : pitago99@gmail.com

  Αρχική σελίδα : http://lofos.info/pythas/index.html

  ————————————————————————-
  Προς τον υπάλληλο που ελέγχει τις ιστοσελίδες και τις «καρφώνει» στα αφεντικά :

  ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ;

  Μου αρέσει!

 3. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!! ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!

  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

  -ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

  -ΠΛΗΡΕΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ.

  ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 400.000 ΕΤΩΝ!! ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ!!
  ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ!!

  http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/01/blog-post_7.html

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.