Μέχρι και ο μνημονιακός παπαγάλος Χατζηνικολάου παραδέχεται την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ


Ο σουπερ μνημονιακός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου (όργανο του συστήματος) έχει εκφράσει δημόσια την αντίθεση και την εμπάθεια προς την Χρυσή Αυγή. Αυτό όμως που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με την ολοφάνερη σκευωρία και τις πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τις αντισυνταγματική δίωξη της Χρυσής Αυγής έχει  …εξοργίζει ακόμα και τους αντιπάλους μας.
Στο χθεσινό δελτίο του Star ο Χατζηνικολάου που έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεταιαφού κάνει λόγο για την παράνομη βουλή των 294 (πλέον…), που μπορεί να περάσει νέα μέτρα εναντίον των Ελλήνων με μόνο 147 ψήφους, παραθέτει και αυτός τους προβληματισμούς του.
Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Θέλω να πιστεύω, το λέω από την πρώτη μέρα που αυτή η υπόθεση έχει έρθει στην επιφάνεια, ότι η Δικαιοσύνη λειτουργεί με βάση τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή της και με βάση το νόμο. Δεν μπορώ να διανοηθώ και δεν πρέπει κανείς να διανοηθεί κανείς από μας ότι μπορεί να συμβαίνει οτιδήποτε άλλο.  …………   >>>>>>>>>>>>>>>>>


Γιατί αν συμβαίνει οτιδήποτε άλλο, το πλήγμα θα είναι μεγάλο και για την Δημοκρατία και για την Δικαιοσύνη μας. Ερωτήματα υπάρχουν στην κοινή γνώμη…  «.
Φυσικά δεν μπορεί να πει την όλη αλήθεια, αφού έχει δει το σύνολο της δικογραφίας και γνωρίζει ότι δεν υπάρχει παντελώς κανένα στοιχείο, όμως περιορίζεται σε παραινέσεις και ευχολόγια ότι δεν συμβαίνει αυτό που συμβαίνει. Γνωρίζουν βεβαίως όλοι ότι η δίωξη είναι καθαρά πολιτική, χωρίς να συνοδεύεται από οποιοδήποτε στοιχείο ποινικά αξιοποιήσιμο. Γνωρίζουν επίσης ότι οι μεθοδεύσεις αυτές έχουν στόχο το πλήγμα ενάντια στην Χρυσή Αυγή, προκειμένου να αναστηθεί το αντισυνταγματικό καθεστώς που λυμαίνεται τον τόπο. Όμως, παρόλα αυτά μένουν σε απλές παραινέσεις αντί να περάσουν στην ανοιχτή καταγγελία.
Όσο περνάει ο καιρός, όμως, όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι εν τέλει η σκευωρία θα καταπέσει και «περνούν τον Ρουβικώνα», έστω εκφράζοντας την «ανησυχία» τους για την κατάληξη της υποθέσεως, αφού πλέον είναι σίγουροι για την αθωότητα της Χρυσής Αυγής και τις εντολές που ακολουθούν οι διώκτες της.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.