Ποιοι ήταν οι βουλευτές που αθώωσαν τον Τσοχατζόπουλο στην εξεταστική επιτροπή του 2005 – Όλα τα ονόματα!!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΤΕ …

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ !!!  ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΞΑΝΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ….  ΕΙΝΑΙ  ΑΘΛΙΟΙ …

BENI-AKIS
Είναι αλήθεια ότι η συνέντευξη Τραγάκη στην Ελευθεροτυπία για τους εξοπλισμούς τάραξε τα νερά, θάφτηκε όμως από τα περισσότερα ΜΜΕ αλλά και από όλα τα κόμματα της βουλής. Ο Τραγάκης υπενθυμίζουμε ότι το 2005 ήταν πρόεδρος  της Εξεταστικής Επιτροπής για τους εξοπλισμούς μιας επιτροπής που στην ουσία αθώωσε τότε τον Άκη Τσοχατζόπουλο. 
Ο κ. Τραγάκης αντιπρόεδρος της σημερινής Ελληνικής βουλής μεταξύ άλλων αναφέρει  στην εν λόγω συνέντευξή του : ” Είχαμε τεκμηριώσει πλήρως την ανάμειξη για τα TOR -M1 και τα ΤPQ -37 του Τσοχατζόπουλου στις μίζες της εταιρείας Drumilan , αλλά και του Γιάννου  Παπαντωνίου στο πάρτι των προμηθειών στις Ένοπλες δυνάμεις αλλά δυστυχώς εκεί σταματήσαμε!”
Εκπληκτική δήλωση ενοχής που όμως δυστυχώς μαζί όμως με την μουγκαμάρα των ΜΜΕ και των κομμάτων που συμμετείχαν στην ………..   >>>>>>>>>>>>>>>>

επιτροπή έχουμε και την μουγκαμάρα των εισαγγελικών αρχών, διότι κατά την γνώμη μας οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις του αντιπροέδρου της σημερινής βουλής θα έπρεπε κατά την γνώμη μας να γίνουν αφορμή έγκλησης από την δικαιοσύνη όλων των βουλευτών που συμμετείχαν στην ιστορική εκείνη επιτροπή.

Εμείς πάντως σας θυμίζουμε όλα τα ονόματα εκείνης της περιβόητης επιτροπής τρία μέλη της οποίας σήμερα είναι και αρχηγοί κομμάτων!

Από την Ν.Δ: 

Τραγάκης Ιωάννης, Γιαννέλης-Θεοδοσιάδης Ιωάννης, Γκιουλέκας Κωνσταντίνος, Ζαγορίτης Ελευθέριος, Ζώης  Χρήστος (σήμερα, πρόεδρος της «Νέας μέρας»), Καλαντζής Γεώργιος, Κεδίκογλου Συμεών, Κορτσάρης Νικόλαος, Λυκουρέτζος Ανδρέας, Μαγγίνας Βασίλειος, Μακρή Ζέτα, Πολύδωρας Βύρωνας (είπατε τίποτις?), Τζίμας Μαργαρίτης.

Από το ΠΑΣΟΚ: 

Ακριβάκης Αλέξανδρος, Βενιζέλος Ευάγγελος (σήμερα, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ), Καρχιμάκης Μιχαήλ (τo λελούδι τση Κρήτης), Κοσμίδης Σωκράτης, Κουλούρης Κίμωνας, Λοβέρδος Ανδρέας (σήμερα,  πρόεδρος της «Συμφωνίας για μια Νέα Ελλάδα»), Νιώτης Γρηγόριος, Παπαγεωργίου Γεώργιος, Παπαηλίας Ηλίας.

Από το ΚΚΕ : ο Πατσιλινάκος Ιωάννης και

Από τον ΣΥ.ριζ.Α: η Ξηροτύρη -Αικατερινάρη Ασημίνα

 

ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ  ….

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ποιοι ήταν οι βουλευτές που αθώωσαν τον Τσοχατζόπουλο στην εξεταστική επιτροπή του 2005 – Όλα τα ονόματα!!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΤΕ …

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.