Έκτακτο γεγονός: Νέα παράνομη έρευνα στα κελιά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Έκτακτο γεγονός: Νέα παράνομη έρευνα στα κελιά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Την ώρα που το ανθελληνικό μνημονιακό καθεστώς έχει αφήσει ελεύθερο τον αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη να βγάζει διαγγέλματα, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κρατούνται παράνομα στις φυλακές Κορυδαλλού. Και όχι μόνο αυτό.

Αυτήν την στιγμή διενεργείται νέος παράνομος έλεγχος δίχως παρουσία Εισαγγελέα στα κελιά τους, κατόπιν άνωθεν εντολής χωρίς κανένα απολύτως λόγο και με μοναδικό σκοπό την κάμψη του ηθικού και του φρονήματός τους.

Ας βάλουν καλά στο μυαλό τους οι αλήτες της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά ότι με τέτοιες άθλιες κινήσεις και μεθοδεύσεις το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας συσπειρώνουν και να ενδυναμώνουν το νόμιμο πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Κατατίθενται άμεσα μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου και πρώτα από όλα κατά του επίορκου υπουργού Δικαιοσύνης Αθανασίου που δεν τολμά ούτε να προσέλθει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο που διεξάγει η Χρυσή Αυγή.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Έκτακτο γεγονός: Νέα παράνομη έρευνα στα κελιά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

 1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΚΡΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ.

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ. Πόσες φορές θα το κράξω και κανένας δεν μιλάει, παρά λαλεί σαν το πουλί. Τι θα πει ομοσπονδιακή δημοκρατία Ελλάδας; πρέπει να αναλυθεί κανονικά και απλά. Τα πολιτικά συστήματα στον κόσμο είναι τα εξής. Προεδρική Δημοκρατία τύπου Αμερικής και Γαλλίας όπου ο πρόεδρος εκλέγεται από τον λαό και ελέγχει τα πάντα και τους πάντες. Προεδρευμένη Δημοκρατία τύπου Ελλάδας όπου ο πρόεδρος ψηφίζεται από τον λαό και έχει στερημένα δικαιώματα και τον έχουν μόνο να υπογράφει τα χαρτιά. Βασιλική Δημοκρατία όπου ο Βασιλιάς ελέγχει τα πάντα. Κομμουνιστική Δικτατορία τύπου παλαιάς Σοβιετικής Ένωσης και σημερινής ΚΙΝΑΣ και Βορείου Κορέας και Κούβας κ.λ.π. Στρατιωτική Δικτατορία. ΕΠΙΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΛΡΑΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ όπου ο πρόεδρος ψηφίζεται μεν από την βουλή, αλλά υπάρχει ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με την συμμετοχή όλων των βουλευτών των ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ οι οποίοι όταν η κεντρική κυβέρνηση ψηφίσει έναν νόμο, πρέπει να τον ψηφίσει και η ΤΟΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , αλλιώς δεν εφαρμόζεται. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΛΡΑΤΙΑ γίνεται σε χώρες που είναι μεν γεωγραφικά διαμερίσματα, αλλά έχουν τα ίδια έθη και έθιμα, και γλώσσα….σαν την ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ η οποία ήταν μεν παλαιά ανεξάρτητα κράτη αλλά είχαν την ίδια γλώσσα. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα πει το κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα με την ΤΟΠΙΚΗ ΚΥΩΕΡΝΗΣΗ θα ελέγχει τα πάντα και τους πάντες εντός του γεωγραφικού διαμερίσματος, όλες τις εξουσίες και ακόμα θα μπορεί να έχει και διαφορετική στολή στην αστυνομία. Οι κρατικοί υπάλληλοι διορίζονται με τοπικούς διαγωνισμούς. Στην κεντρική εξουσία δίνει ένα ποσοστό εκ των γενικών εσόδων.
  Αυτά και πολλά αν θα γίνουν στην Ελλάδα η χώρα θα πάει μπροστά και θα μας πάρουν στα σοβαρά. Σήμερα υπάρχει ένα ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΥΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΣΙΩΝ και ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΓΚΑΤΑΕΙΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.
  Αν η χώρα μας ήταν ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΤΙΤΟΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,,. Και θα έχουμε και πρόβλημα με την ΘΡΑΚΗ…Κ.Λ.Π. ΝΗΣΙΑ και ΚΡΗΤΗ.
  Αν στην Ελλάδα είχαμε ομοσπονδιακή δημοκρατία και ήμουν π.χ. εγώ πρωθυπουργός θα έθετα προς ψήφιση το νόμο αν,,, ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ αγρότες και ακτήμονες θέλουν να γίνει αναγκαστική διανομή να πάρουν αυτοί τα τσιφλίκια από τους κοτσαμπάσηδες τουρκαλάδες και μασονάδες και πολιτικούς χαιβανάδες.
  Αν θέλουν να έχουν τοπικούς διαγωνισμούς για να διορίζονται τα τέκνα τους εντός του Νομού και όχι να έρχονται με πανελλήνιους κομματικούς διαγωνισμούς και με μέσον πολιτικό. Η τοπική κυβέρνηση θα έχει το δικαίωμα να κάνει π.χ. ένα νοσοκομείο όλων των παθήσεων και ένα πανεπιστήμιον και σε κάθε πολιτεία και σε κάθε χωριό να βάλει μόνιμους γιατρούς, νοσοκόμες, αστυνομία, και συγκοινωνία και…και…ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ,,,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,,. Ομοσπονδιακή δημοκρατία θα πει η τοπική εφορία του κάθε νομού θα ελέγχει τα πάντα και τους πάντες και ο Δήμος να έχει καταγράψει όλους τους πολίτες, σπίτια, καλύβια και ζώα, ακόμα και νεκρούς να ξέρει πόσοι είναι και που είναι και φυσικά να ξέρει και πόσοι είναι στις ξένες χώρες…ανάθεμά τις ώρες…
  Αυτά και άλλα πολλά, αλλά για να γίνουν αυτά χρειάζεται η χώρα μας ένα πολιτικό κόμμα με Ευρωπαικό καταστατικό ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ.
  Ομοσπονδιακή δημοκρατία θα πει ότι στην Ελλάδα χρειαζόμαστε σε κάθε νομό ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 250.000 ΚΑΙ 50.000 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 300.000 ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΧΑΡΑΜΟΦΑΓΑΔΕΣ.
  ΛΥΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.