Defencenet: Εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όποιος τους υποστηρίζει

Ειλημμένη απόφαση στο πλαίσιο προσπάθειας ανάσχεσης της διαρροής των ψηφοφόρων της δεξιάς προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, αποτελεί η πλέον η επιχείρηση «Χρυσή Αυγή εκτός νόμου» η οποία έχει ήδη ξεκινήσει και θα κορυφωθεί εντός των επόμενων 100 ημερών.
 
Μάλιστα θα συμπέσει με την προθεσμία που έχουν οι υποψήφοι εκλογικοί συνδυασμοί για να καταθέσουν υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές, χωρίς να αποκλείεται βέβαια να έχουμε και εθνικές εκλογές αν η επιχείρηση αποβολής της ΧΑ από τη νόμιμη πολιτική σκηνή «περπατήσει».

Οπότε σίγουρα δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή και εκτιμούν στην κυβέρνηση ότι θα καταστεί δυνατή η διάλυση του κόμματος, αφού ούτως ή άλλως δεν θα μπορεί καν να εκπροσωπηθεί.
Από την στιγμή που δεν γίνει κατορθωτή η ύπαρξη εθνικιστικού ψηφοδελτίου θεωρούν ότι οι φανατικοί ψηφοφόροι της ΧΑ θα απέχουν από τις κλογές αυξάνοντας ταυτόχρονα το ποσοστό της ΝΔ, λόγω μικρότερης εκλογικής βάσης.
Αν και στη ΝΔ ευελπιστούν ότι θα μπορέσει να ακανάμψει ένα σημαντικός αριθμός ψηφοφόρων που ψηφίζουν σήμερα ΧΑ, όταν διαπιστώσουν ότι αν δεν ψηφίσουν ΝΔ θα έχουν να κάνουν με τον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα.
Που θα βασιστεί η «αποβολή» της ΧΑ: Θα επαναφερθεί ο νόμος που ίσχυε έως το 2002 και επέτρεπε στον Άρειο Πάγο να αποκλείσει ένα κόμμα από τις εκλογές, ενώ θα εξειδεικευτεί με νόμο το άρθρο 29 του Συντάγματος (προϋποθέτει τον σεβασμό των κομμάτων στη λειτουργία του πολιτεύματος), προβλέποντας επιπλέον ότι κάθε υποψήφιος σχηματισμός δεσμεύεται ότι δεν αποβλέπει στη βίαιη κατάλυση του πολιτεύματος ή και ότι δεν μπορεί, π.χ., να διεκδικήσει την ψήφο αν η ηγεσία του ή και οι υποψήφιοί του κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Εδώ θεωρητικά θα μπορούσε να υπάρχει πρόβλημα για το ΚΚΕ το μόνο κόμμα που δεν αποδέχεται το κοοινοβουλευτικό πολίτευμα, αλλά ετοιμάζεται ειδική περιγραφή για να μην θιγεί η «αριστερά του συστήματος».
Από εκεί και πέρα για τις δημοτικές εκλογές σε ότι αφορά την υποψηφιότητα Κασιδιάρη που τους «πονάει, αφού είναι δεύτερος, μετά από τον όποιο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, δεν μπορούν να το απαγορεύσουν να είναι υποψήφιος, αλλά μπορούν να υπενθυμίσουν στους ψηφοφόρους πώς ότι και να ψηφίσουν ο Η.Κασιδιάρης αποκλείεται να είναι δήμαρχος αφού διώκεται και βάσει του Καλλικρατικού νόμο 3852/2010, που αναφέρει ρητά ότι περιφερειάρχες, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ.ά. «εκπίπτουν αυτοδικαίως από το αξίωμά τους αν διώκονται για κακουργήματα», ο νέος δήμαρχος θα εκπέσει άμεσα του αξιώματός του.
Πολύ σημαντικό είναι όλα αυτά να γίνουν στο κατάλληλο timing για την κυβέρνηση έτσι ώστε η έγκλειστη ομάδα των στελεχών και των βουλευτών να μην έχει την δυνατότητα να αντιδράσει έγκαιρα.
Και βέβαια πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο νέων προφυλακίσεων. Mαζικών προφυλακίσεων με όσους αντιδράσουν στην ανακήρυξη του κόμματος εκτός νόμου.
Αλλωστε όποιος δηλώσει εν συνεχεία υποστηρικτής του κόμματος θα οδεύει και αυτός στις φυλακές και θα δούμε εικόνες όπως αυτή στην φωτογραφία.. Για τον λόγο αυτό ετοιμάζονται και νέα «σοφρονιστικά» ιδρύματα. Και κανείς δεν πρόκειται να αντιδράσει, φυσικά από το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο».
Γενικά όσο πηγαίνουμε προς τις εκλογές τόσο θα ασκείται «ανορθόδοξη» πίεση στο εθνικιστικό κόμμα.
Χθες τη νύχτα οι βουλευτές της ΧΑ που «φιλοξενούνται» στον Κορυδαλλό, δέχθηκαν επιδρομή από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, που όρμησαν μέσα στα δωμάτιά τους, τους πέταξαν από τα κρεβάτια τους και έκαναν έρευνα στα κελιά μετά από δήθεν πληροφορίες ότι κατείχαν κινητά τηλέφωνα, φορτιστές, στικάκια και διάφορα άλλα.
Οι φυλακισμένοι βουλευτές Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος διαμαρτυρήθηκαν για την μεταχείριση και ζήτησαν ο έλεγχος να γίνει παρουσία εισαγγελέα, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγα.
Οσο θα αυξάνονται τα ποσοστά του κόμματος, τόσο θα μεγενθύνεται και η ταλαιπωρία τους.
Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά με την δημοκρατία; Αυτό εναπόκειται στους πολίτες να το αποφασίσουν.
Να πούμε ότι χωρίς την έγκριση από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να περάσει διάταξη που θα θέσει εκτός νόμο τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Αλλά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ρισκάρει να αρνηθεί την υπερψήφιση της συγκεκριμένης διάταξης,
Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν απώλειες και κάποιοι βουλευτές, απ’όλα τα κόμματα δεν θα δεχθούν να υπερψηφίσουν, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία θα το δεχθεί.
Αλλωστε ποιος δεν θέλει τους πολιτικούς του αντιπάλους εκτός νόμου και ακόμα καλύτερα στην φυλακή;
Ένα δεύτερο στοιχείο που δείχνει την αγωνία της κυβέρνησης προς την δεξιά του εκλογικού σώματος, είναι το περίφημο θέμα της ακυρότητας των μισθολογικών μειώσεων που αποφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας και διέρρευσε εν μία νυκτί, πράγμα που σίγουρα δεν συνηθίζεται.
Είναι η πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε ο Γολγοθάς των Μνημονίων που αποφασίζει κάτι τέτοιο το ΣτΕ.
Το μυστικό είναι τον ερχόμενο Μάϊο θα αποφασίσει για το επίπεδο της αντισυνταγματικότητας και εκεί μπορεί να έχουν «εκπλήξεις» αφού μπορεί να πάρουν πίσω ψίχουλα από αυτά που τους έχουν κόψει, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για την βαθμολογική τους εξέλιξη. Αλλά οι εκλογές θα έχουν γίνει.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Defencenet: Εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όποιος τους υποστηρίζει

 1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΚΟΜΜΑ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ.

  Αν βγάλουν την Χ.Α. εκτός νόμου τότε μπορούμε να ιδρύσουμε ένα νέο πανελλήνιο κόμμα με αυτό το όνομα….ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΚΟΜΜΑ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ και να είστε σίγουροι ότι θα γίνει κυβέρνηση γιατί οι πεθαμένοι ξέρουν καλύτερα από τους ζωντανούς γιατί πέθαναν πριν την ώρα τους, ενώ οι ζωντανοί είναι υποψήφιοι πεθαμένοι και ακόμα ακολουθούν αυτούς τους πολιτικούς που τους ξευτέλισαν και τους ντρόπιασαν και τους κατάντησαν ζητιάνος στα δρόμια της Ευρώπης.
  ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΝΑ ΖΗΣΩ ΠΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
  ΒΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
  ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΜΕ
  ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ
  ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΙ ΚΑΙ ΨΩΜΙ.

  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΡΑΝΗ ΝΑ ΚΑΓΕΙ Η ΛΥΞΑ ΒΟΥΛΗ…ΠΑΡΛΑΜΕΝΤ ΖΟΥΖΛΟΝ.

  ΠΟΛΙΤΗ ΠΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ
  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΑΧΤΗ
  ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ
  ΒΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ.

  ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
  ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  ΤΑ ΑΠΙΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΛΙΑ
  ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.