Συνεχίζονται απο τη Χούντα του «σαμαρομπατσόκ» οι παράνομες πολιτικές διώξεις: Προφυλακιστέα κρίθηκε η Θέμις Σκορδέλη !!!

Συνεχίζεται η παράνομη πολιτική δίωξη: Προφυλακιστέα κρίθηκε η Θέμις ΣκορδέληΤις εντολές των ανωτέρων της συνεχίζει να τηρεί κατά γράμμα η ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα σχετικά με την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.

Η Θέμις Σκορδέλη, η οποία συμμετείχε στις επιτροπές κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα και υπήρξε υποψήφια με την Χρυσή Αυγή στις τελευταίες εθνικές εκλογές, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη με το αιτιολογικό ότι είναι ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων!

Βέβαια, το μόνο της έγκλημα είναι ότι συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Στην πολύωρη απολογία της η Θέμις Σκορδέλη ανακρίθηκε αποκλειστικά για τις ιδέες και τα φρονήματά της, καθώς η ανακρίτρια Κλάπα  (όπως και στην πρόσφατη περίπτωση των τριών Βουλευτών του Κινήματός μας) της ζητούσε να ερμηνεύσει και να εξηγήσει το νόημα δηλώσεων και ομιλιών Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όπως επίσης και των πολιτικών θέσεων του κόμματος δίχως να γίνει καμία αναφορά σε ποινικά στοιχεία ή σε γεγονότα που την εμπλέκουν.

Αποδεικνύεται καθημερινά πως η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρα πολιτική και διενεργείται από επίορκους δικαστικούς λειτουργούς με άνωθεν εντολές.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Συνεχίζονται απο τη Χούντα του «σαμαρομπατσόκ» οι παράνομες πολιτικές διώξεις: Προφυλακιστέα κρίθηκε η Θέμις Σκορδέλη !!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.