[Δωρεάν: απαλλαγείτε της επιτήρησης «NSA Internet Virus»] *** Πώς να την αφαιρέσετε *** Πρόγραμμα (οδηγός αφαίρεσης)

Αντιλαμβάνεστε ότι ο υπολογιστής σας έχει προσβληθεί από έναν ιό που ονομάζεται «NSA Internet επιτήρησης Virus πρόγραμμα»  και θέλετε να το καταργήσετε;Ανάγκη να καταλάβω γιατί η αφαίρεση αυτοκινήτων του προγράμματος antivirus δεν λειτουργεί;Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε την  NSA επιτήρηση του Διαδικτύου Virus Πρόγραμμα εκεί;Να μην είναι απογοητευμένοι και συνιστούμε τη χρήση Pro και ισχυρό ιό Isafe Εργαλείο αφαίρεσης .    Με 3 απλά βήματα για να ανιχνεύσετε και να αφαιρέσετε «Internet NSA επιτήρησης Virus Πρόγραμμα» και οποιοδήποτε άλλο κακόβουλο λογισμικό, ιούς και spyware.

NSA Internet επιτήρησης Πρόγραμμα εισαγωγής του ιού:          >>>>>>>>>>διαβάστε τη συνέχεια >>>>>>>>>>

NSA Internet επιτήρησης Virus Πρόγραμμα (ονομάζεται επίσης Εθνικό Οργανισμό για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο ιού επιτήρησης) είναι το νέο είδος της rasomware που προσβάλλει τα θύματα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οι ιθύνοντες του ιού ανταλλακτικά αυτή ransomware από μολυσμένο πρόγραμμα, σύνδεσμοι και ακόμη και το E-mail συνημμένο.Τα θύματα μπορεί να πάρει αυτή την λοίμωξη από τον ιό, όταν κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα μολυσμένα προγράμματα ή να επισκεφθείτε κάποια μη ασφαλή ιστοσελίδα ή φόρουμ.Ακριβώς όπως και τα άλλα είδη των ιών αυτών, εξαπατούν όλα τα θύματα, ενεργώντας με την αστυνομία ή κρατική υπηρεσία.Όταν τα βυτία των θυμάτων για τα μολυσμένα PCs, θα πάρετε μια οθόνη που έχει μια μεγάλη λέξη «PRIME» σε αυτό και τα λογότυπα των 3 κυβερνητικών υπηρεσιών – Υπουργείο Δικαιοσύνης, Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών και την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας, επίσης, τα θύματα μπορούν να δουν το κόκκινο φράση «Ο υπολογιστής σας έχει κλειδωθεί» η οποία εμφανίζεται στο μολυσμένο υπολογιστή, καθώς και.

Πώς να αφαιρέσετε NSA επιτήρηση του Διαδικτύου Virus Πρόγραμμα;

ΒΗΜΑ 1:

Αφαιρέστε όλες τις δισκέτες, τα CD και τα DVD από τον υπολογιστή σας, και στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο F8 καθώς ο υπολογιστής restarts.Please σας να έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο F8 πριν από την εκκίνηση των Windows εμφανίζεται το λογότυπο.

 • Σημείωση: Σε ορισμένους υπολογιστές, αν πατήσετε και κρατήσετε πατημένο ένα πλήκτρο, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή θα πάρετε μια κολλήσει βασικό μήνυμα.Εάν συμβεί αυτό, αντί πατώντας και κρατώντας πατημένο το «πλήκτρο F8», πατήστε το «πλήκτρο F8» συνεχώς μέχρι να πάρει την οθόνη Advanced Boot Options.

Για προχωρημένους οθόνη Επιλογές εκκίνησης, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να επισημάνετε Safe Mode with Networking, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.

Βήμα 2:

Αν ο υπολογιστής σας έχει ξεκινήσει σε ασφαλή λειτουργία με τη δικτύωση, θα πρέπει να εκτελέσετε μια σάρωση του συστήματος (όπως φαίνεται στο ΒΗΜΑ 2) με Isafe εργαλείο αφαίρεσης του ιού για να αφαιρέσετε τα κακόβουλα αρχεία από τον υπολογιστή σας.

 1. Δωρεάν λήψη και εκτελέστε το εργαλείο αφαίρεσης του ιού: Isafe εργαλείο αφαίρεσης ιών

Virus Απομάκρυνση

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί «SCAN».
 2. Αναμονή για ένα λεπτό, Isafe μπορεί να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε «Internet NSA επιτήρησης Virus Πρόγραμμα» εύκολα.

Isafe είναι ακριβώς αυτό: ένα αποτελεσματικό μικρό πρόγραμμα που κάνει γρήγορη εργασία των παρωχημένων καταχωρήσεις μητρώου, τα μπισκότα και τα προσωρινά αρχεία.Isafe βοηθά επίσης να καθαρίσει αρχική σελίδα του browser και αναζήτησης που ομαδοποιούνται με κακόβουλο plug-ins.Μέσω σαφές από την ιστορία cache / πρόγραμμα περιήγησης, το άδειασμα του κάδου ανακύκλωσης, παλιά αρχεία καταγραφής των Windows, χωματερές μνήμης και άλλα «αόρατος» αντικείμενα για να επιταχύνει αργές υπολογιστές, βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου στο δίσκο.Μπορείτε να αφαιρέσετε οποιοδήποτε άλλο κακόβουλο λογισμικό, ιούς και λογισμικά υποκλοπής μέσω Isafe.

Αφαιρέστε NSA επιτήρηση του Διαδικτύου Virus Πρόγραμμα από το λειτουργικό σύστημα

* Κατάργηση NSA επιτήρηση του Διαδικτύου Virus Πρόγραμμα από Windows XP

 • Πηγαίνετε στο εικονίδιο του μενού Έναρξη και επιλέξτε Πίνακας Ελέγχου.

 • Πηγαίνετε στο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων, κάντε κλικ στο ανεπιθύμητη εφαρμογή και επιλέξτε Αφαίρεση.

* Κατάργηση NSA επιτήρηση του Διαδικτύου Virus Πρόγραμμα από Τα Windows Vista και Windows 7

 • Πηγαίνετε στο μενού Έναρξη.

 • Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος.

 • Κάντε δεξί κλικ στο ανεπιθύμητο πρόγραμμα.

 • Επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης.

* Κατάργηση NSA επιτήρηση του Διαδικτύου Virus Πρόγραμμα από Windows 8

 • Πατήστε το πλήκτρο Windows για να μεταβείτε στην οθόνη Metro UI ξεκίνημα.

 • Κάντε δεξί κλικ στην οθόνη και επιλέξτε όλες τις εφαρμογές από το μενού που εμφανίζεται.

 • Πηγαίνετε στο Control Panel και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος.

 • Κάντε δεξί κλικ στο ανεπιθύμητο πρόγραμμα και επιλέξτε Uninstall.

Tips:

What’s Ransomware:

Lately a very popular way for Internet criminals to make money. This malware alters your system in such a way that you’re unable to get into it normally. It will then display some kind of screen that demands some form of payment to have the computer unlocked. Access to your computer is literally ransomed by the cyber-criminal.

Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα των απειλών από ransomware έχουν ως εξής:

 • NSA Internet επιτήρησης Virus Πρόγραμμα είναι ένα επικίνδυνο πρόγραμμα απάτη

 • Μπορεί να μεταδοθεί μέσω των Trojans, spam συνημμένο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κλπ.

 • Μπορεί να εμφανίσει πολλές πλαστές μηνύματα ασφαλείας

 • Σοβαρά υποβαθμίζει τις επιδόσεις του υπολογιστή

 • Μπορεί να συνδεθεί με τους χάκερ και παραβιάζουν εμπιστευτικές πληροφορίες σας

NSA Internet επιτήρησης Virus Πρόγραμμα θα πρέπει να αφαιρεθεί όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Κάντε κλικ στο κουμπί για να κατεβάσετε NSA επιτήρηση του Διαδικτύου Virus Πρόγραμμα εργαλείο αφαίρεσης.

Σημείωση: Αν δεν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα με το εργαλείο του ιού Isafe αφαίρεσης, παρακαλώ αναζήτησης παρακάτω όρους από την Google.

Κοινή σχετικούς όρους αναζήτησης:

NSA Internet επιτήρησης Virus Πρόγραμμα, NSA Internet πρόγραμμα παρακολούθησης απομάκρυνση ιών, αφαίρεση NSA Internet επιτήρησης Virus Πρόγραμμα, NSA Internet επιτήρησης Virus Πρόγραμμα απεγκατάστασης, ποια είναι η NSA Internet επιτήρησης Προγράμματος Virus, πώς να αφαιρέσει NSA επιτήρηση του Διαδικτύου Προγράμματος Virus, πώς να απαλλαγούμε από NSA Internet Virus πρόγραμμα επιτήρησης, πώς να αφαιρέσει NSA επιτήρηση του Διαδικτύου Virus Πρόγραμμα από το Chrome / IE / Firefox

YAC: Pro, δωρεάν, γρήγορη Αφαιρέστε Virus / Malware / Adware / Spyware

Virus Removal

YAC είναι ακριβώς αυτό: ένα αποτελεσματικό μικρό πρόγραμμα που κάνει γρήγορη εργασία των παρωχημένων καταχωρήσεις μητρώου, τα μπισκότα και τα προσωρινά αρχεία.YAC βοηθά επίσης να καθαρίσει αρχική σελίδα του browser και αναζήτησης που ομαδοποιούνται με κακόβουλο plug-ins.Μέσω σαφές από την ιστορία cache / πρόγραμμα περιήγησης, το άδειασμα του κάδου ανακύκλωσης, παλιά αρχεία καταγραφής των Windows, χωματερές μνήμης και άλλα «αόρατος» αντικείμενα για να επιταχύνει αργές υπολογιστές, βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου στο δίσκο.

 • Προστατέψτε το πρόγραμμα περιήγησης από κακόβουλο plug-ins
 • Ένα ισχυρό καθαριστή ληξιαρχείων που δεν σπάζει τα πράγματα
 • Καθαρίζει Cache / Browser Ιστορία και Άδειασμα του Κάδου Ανακύκλωσης
 • Επιταχύνει την αργή υπολογιστές, βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου στο δίσκο με την ευκολία
 • Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, εύκολο στη χρήση, ακόμη και αν είστε μια νέα εταιρεία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.