Ποτάμι ανθελληνισμού: «Έκαναν θηριωδίες το 1821 οι Έλληνες»

Ποτάμι ανθελληνισμού: «Έκαναν θηριωδίες το 1821 οι Έλληνες»Κατ’ επανάληψη έχει τονιστεί πως το αντεθνικό Καθεστώς και η κρατικοδίαιτη ελίτ των ψευδοσοφών της μεταπολίτευσης δρα σε κάθε της ενέργεια προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων του διεθνούς σιωνισμού. Τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και κατ’ επέκταση του Έθνους μας, όχι μόνον αφήνονται ανυπεράσπιστα αλλά επιπλέον θίγονται από τους ίδιους τους ταγούς της πολιτικής και του «πνεύματος».

Σ’ αυτό το πνεύμα της λεγόμενης «πολιτικής ορθότητος», ο διεθνιστής αριστερός ψευτοδιανοούμενος Ν. Δήμου δεν έχασε την ευκαιρία να εξαπολύσει το αντεθνικό του δηλητήριο με αφορμή την Εθνεγερτήριο Επανάσταση του 1821. Την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζει «πανεθνικό εμφύλιο» κατά τον οποίο οι Έλληνες προχώρησαν σε θηριωδίες εις βάρος των «δύστυχων» Εβραίων (μεγάλος ο καημός δεξιούληδων και αριστεριστών για τον «εκλεκτό» λαό).

Το ανθελληνικό παραλήρημα του συνεταίρου του δημοσιογράφου Σ. Θεοδωράκη στο κόμμα-παρωδία «Ποτάμι» ξεκινά με τα γνωστά σύνδρομα καταδίωξης που κατατρέχουν τους πραίτορες του ανθελληνικού Καθεστώτος: «δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ αυτό – σίγουρα όχι σύντομα. Σήμερα πάντως ένα βιβλίο που θα έγραφε τα αληθινά συμβάντα του 21 θα καιγότανε στην πυρά και ένας καθηγητής που θα το δίδασκε, θα έχανε τη δουλειά του», υποστηρίζει ο γκουρού του ανθελληνισμού.

Εκείνος που ελεύθερα προσβάλλει τα ιερά και τα όσια του Ελληνικού Έθνους και κατασυκοφαντεί ατιμώρητα τους Ήρωες του Γένους, ενώ την ίδια ώρα εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού, Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι επειδή βρέθηκαν στην κατοχή τους βιβλία για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ή έργα τα οποία έφεραν την υπογραφή Αξιωματικών της Επταετίας!

Κατά τ’ άλλα, ο Δήμου επιχειρεί απεγνωσμένα να πείσει τον Λαό μας πως την ιστορική αλήθεια κατέχουν οι στρατευμένοι ψευδοϊστορικοί της αριστεράς πανούκλας (όπως ο ίδιος, η Δραγώνα, η Ρεπούση), οι οποίοι μάλιστα «υφίστανται» τις κρατικές διώξεις. Ουδέν ψευδέστερον τούτου: το μόνο το οποίο υφίστανται είναι τη λαϊκή χλεύη και κατακραυγή για την διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας, την οποία επιδιώκουν διακαώς για να επιβάλλουν τις ιδεοληψίες τους, υπό την ενθάρρυνση μάλιστα του Καθεστώτος.

Δεν αξίζει καν τον κόπο να αναπαράγουμε τις φαιδρότητες του Δήμου. Ενδεικτικά μονάχα θα παραθέσουμε κομμάτι του άρθρου του, για να διαπιστώσουν οι Έλληνες το μίσος των καθεστωτικών πραιτόρων, των πρωταγωνιστών του μεταπολιτευτικού σκοταδισμού: «Στην Επανάσταση έγιναν πράξεις θηριωδίας εκ μέρους των Ελλήνων. Στην κατάληψη της Τριπολιτσάς σφάχτηκαν πάνω από 30.000 άμαχοι – ανάμεσά τους πολλοί Εβραίοι που ήταν αμέτοχοι στον αγώνα. Λόγος: το πλιάτσικο». Ούτε λόγος φυσικά για τα πάνδεινα που υπέφερε ο ελληνικός πληθυσμός από τους οθωμανούς και εβραίους, δεινά τα οποία ακριβώς προκάλεσαν την μεγίστη των αντιδράσεων από το ένοπλο κι επαναστατημένο Έθνος. Εντούτοις, προκαλεί εύλογη απορία η αποσιώπηση σφαγών εις βάρος των επαναστατημένων Ελλήνων. Αρκεί να υπενθυμίσουμε επιγραμματικά τη σφαγή της Χίου, των Ψαρών, τα γεγονότα του Μεσολογγίου, την αυτοθυσία των γυναικών του Σουλίου στο Ζάλογγο.

Η εθνική αποδόμηση είναι έργο το οποίο έχει αναλάβει η μαρξιστοειδής διανόηση με εκφραστές συμπλεγματικούς καλοπληρωμένους αριστερούς τύπου Δήμου και Ρεπούση. Απολαμβάνοντας της ανοχής και οικονομικής ενίσχυσης ενός Καθεστώτος βαθύτατα μισελληνικού, αγωνίζονται μανιωδώς να εκριζώσουν οτιδήποτε εθνικό σε τούτη την Πατρίδα.

Θα μας βρουν μπροστά τους! Η Εθνική Αντίσταση είναι η απάντηση στους δειλούς και τους προσκυνημένους του Παρελθόντος και του Παρόντος και η Χρυσή Αυγή είναι η δίκαιη και αναπόφευκτη τιμωρία τους!

 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ποτάμι ανθελληνισμού: «Έκαναν θηριωδίες το 1821 οι Έλληνες»

 1. ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ….ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ…ΟΒΡΙΟΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.

  Αυτοί αρχίσαν τον χορό των διαβόλων όλοι, αλλά αυτό είναι η αιτία που την ελληνική ιστορία δεν την έγραψαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ αλλά οι ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΣΤΕΣ οι ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ στον πόλεμο τον συμμοριτοπόλεμο και η ρουφιάνα ψευτοδεξιά παράτξαη τους αμνήστευσε και τους έφερε ξανά στην πατρίδα την οποία ατίμασαν στον συμμοριτοπόλεμο 1945- 1949 τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.
  ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΑΡΦΕΑΣ.
  ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΤΖΟΥ. ΣΕΙΔΑ 140.Ο ΑΝΤΕΘΝΙΣΜΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΥΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΞ.
  ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 1935 ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΞΑΚΑΘΑΡΑ…..ΓΡΑΦΕΙ… ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΥΤΕ ΠΑΛΙ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.
  ΟΠΩΣ ΔΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ. ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 1917 ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΦΑΝΤΑΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΤΟΥ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΠΟΘΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΝ ΒΑΛΑΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ…
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗ….ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
  ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΡΔΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΣΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΡΔΕΣ.
  Η ΜΑΡΞΙΤΣΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΝΤΖΑΡΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ…
  ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ….ΤΟΥΡΚΟΙ….ΟΒΡΙΟΙ….ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ΡΑΟΥΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.