ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ NESARA…

Μετά την απόφαση του Πάπα να διαγράψει το παγκόσμιο χρέος και την απόφαση να καταργήσει την ασυλία όλων των λαμογιών που πίνουν το αίμα των ανθρώπων του πλανήτη,όλοι αυτοί τώρα βρίσκονται ξεκρέμαστοι και έτοιμοι για τα κάγκελα…

Κάνουν απελπισμένες κινήσεις να προκαλέσουν χάος,προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή των πολιτών στις κομματικές και πολιτικές τους αντιπαραθέσεις!

Δεν μας ενδιαφέρουν,εμείς τους πολεμάμε ειρηνικά και χαμογελαστά…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.png

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΑ,ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 

ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ NESARA…

 

Τώρα λοιπόν,πλησιάζουν οι μέρες να εφαρμοστεί ο Νόμος NESARA και πριν από αυτό ο Ομπάμα προέβη στη δήλωση κόλαφο για την Αμερική!

ΟΜΠΑΜΑ:»Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ»..ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΝΟΜΟΣ NESARA

[Από την πράξη του 1871 που καθιέρωσε την περιοχή της Κολούμπια, το Corporation (εταιρία) «Ηνωμένες Πολιτείες» ανήκει σε ορισμένους διεθνείς τραπεζίτες και την αριστοκρατία της Ευρώπης και της Βρετανίας.
Το 1871 το Κογκρέσο άλλαξε το όνομα του αρχικού Συντάγματος αλλάζοντας ΜΙΑ ΛΕΞΗ – που ήταν πολύ σημαντική, όπως θα διαβάσετε.
Μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι μια λέξη ή ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ διαφορά σε οποιοδήποτε «νόμιμο» έγγραφο κάνουν την κρίσιμη διαφορά.
Μου είπαν ότι αυτή η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1871, θα ακυρωθεί από τη NESARA και η NESARA θα επαναφέρει το αρχικό Σύνταγμα, το οποίο βοηθά στην αποκατάσταση των συνταγματικών δικαιωμάτων μας και τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων, όπως περιγράφεται στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας.
_________________
1871, 21 Φεβρουαρίου: Το Κονγκρέσσο περνάει μια πράξη για να παρέχουν μια κυβέρνηση για την Περιφέρεια της Κολούμπια, επίσης γνωστή ως νόμος του 1871 (από αδημοσίευτα ακόμη πρακτικά, «Pentimento: Ελευθερία Revisited». 
Με καμία συνταγματική αρχή να το πράξει, το Κογκρέσο δημιουργεί μια ξεχωριστή μορφή της κυβέρνησης για την Περιφέρεια της Κολούμπια, δέκα τετραγωνικών μιλίων αγροτεμάχιο (βλ., Πράξεις του 41ου πρώτου συνεδρίου, «το άρθρο 34, Μέρος III, κεφάλαια 61 και 62 ).
Η πράξη – πέρασε, όταν η χώρα είχε αποδυναμωθεί οικονομικά και εξαντλούνταν στον απόηχο του εμφυλίου πολέμου – ήταν μια στρατηγική κίνηση από ξένα συμφέροντα (διεθνείς τραπεζίτες), οι οποίοι ήταν αποφασισμένοι να αποκτήσουν έναν ασφυκτικό κλοιό στα τα ταμεία και το λαιμό της Αμερικής.
Στο Συνέδριο έγινε μια συμφωνία με τους διεθνείς τραπεζίτες (ειδικά Ρότσιλντ του Λονδίνου) να επιβαρυνθεί με ένα χρέος προς τους εν λόγω τραπεζίτες. Επειδή οι τραπεζίτες δεν ήταν εκεί για να δανείσουν χρήματα σε ένα εξαθλιωμένο έθνος χωρίς σοβαρές διατάξεις, επινόησαν έναν τρόπο για να βάλουν το πόδι τους στην πόρτα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο νόμος του 1871 διαμορφώνει μια εταιρεία που ονομάζεται Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία, η οποία ανήκει σε ξένα συμφέροντα, κινείται ρίχνοντας το αρχικό Σύνταγμα σε ένα σκουπιδοτενεκέ. Με την Πράξη του 1871, το οργανικό Σύνταγμα παραμορφώθηκε – στην πραγματικότητα από βανδαλισμούς και δολιοφθορές – όταν ο τίτλος κεφαλαιοποιείται και η λέξη «για» άλλαξε σε «από» στον τίτλο.
_________________________________________
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι η σύσταση της ανώνυμης εταιρίας «ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ».
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι μια χώρα – Είναι μια εταιρία!
Με το πέρασμα του νόμου του 1871, το Κογκρέσο διέπραξε προδοσία εναντίον του Λαού, που ήταν κυρίαρχος κάτω από τις επιχορηγήσεις και τα διατάγματα της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας και του Συντάγματος.]
 
Φυσικά και δεν εννοούσε την Αμερική των αμερικάνων πολιτών,αλλά την…

«Washington, D.C.  την «ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΗΠΑ»!! ΠΟΥ ΕΧΕΙ «ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΛΗ» ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ…ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ…»ΗΝΩΜΕΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ»

800px-Flag_of_Washington,_D.C..svg.png

(πατήστε στη σημαία για πληροφορίες της…Washington, D.C.)

 

Αδελφές…πόλεις!!!!!!!Ανάμεσά τους και η…Αθήνα από το 2000…!!!

Η Washington, DC, διαθέτει δεκατρείς με επίσημες συμφωνίες πόλεις αδελφές. Κάθε μία από τις αναφερόμενες πόλεις είναι ένα εθνικό κεφάλαιο, εκτός Σάντερλαντ, η οποία περιλαμβάνει την πόλη της Ουάσινγκτον , το πατρογονικό σπίτι της οικογένειας του Γεωργίου Ουάσινγκτων. [ 199 ] του Παρισιού και της Ρώμης το καθένα έχει αναγνωριστεί επίσημα ως «πόλη-εταίρος» λόγω της ειδικής Πολιτικής της πόλης. [ 200 ]

Πόλη Χώρα Έτος
Ταϊλάνδη Μπανγκόκ Ταϊλάνδη 1962, ανανεώθηκε 2002
Σενεγάλη Ντακάρ Σενεγάλη 1980, ανανεώθηκε 2006
Κίνα Πεκίνο Κίνα 1984, ανανεώθηκε 2004
Βέλγιο Βρυξέλλες Βέλγιο 1985, ανανεώθηκε 2002
Ελλάδα Αθήνα Ελλάδα 2000
Γαλλία Παρίσι Γαλλία 2000, ανανεώθηκε 2005
Νότια Αφρική Πρετόρια Νότια Αφρική 2002, ανανεώθηκε 2008
Νότια Κορέα Σεούλ Νότια Κορέα 2006
Γκάνα Άκρα Γκάνα 2006
Ηνωμένο Βασίλειο Σάντερλαντ Ηνωμένο Βασίλειο 2006
Ιταλία Ρώμη Ιταλία 2011
Τουρκία Άγκυρα Τουρκία 2011
Βραζιλία Μπραζίλια [ 201 ] Βραζιλία 2013
Το 2000 λοιπόν,η Αθήνα έγινε…»αδελφή» με την Washington, D.C. Και ποιός ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας τότε;;;Μα ο Σημίτης φυσικά!!!….
 
Εισέλθετε στη διεύθυνση για να διαβάσετε το αποκαλυπτικό άρθρο…

http://members.iimetro.com.au/~hubbca/corp_us.htm


Ακούστε αυτά που είπε ο πρόεδρος της END Μανώλης Λαμπράκης…Τώρα τα λένε και οι ίδιοι οι Αμερικανοί!!!

 

 
Και στο λινκ που σας δίνουμε,βρίσκεται το κέντρο επιχειρήσεων…

(Ε.Ν.D. Λαμπράκης, Βαλσαμάκης στις 6.9.2013 – NESARA Law)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: