Moιράζουν χρήμα στους αλλοδαπούς και βέβαια περιμένουν τους ψήφους τους, μετά και τις παράνομες ελληνοποιήσεις που αναμένονται…

ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΣΤΑΛΙ!!!

ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΜΟΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 40% ΚΑΙ ΒΑΛΕ !!!

Η ανθελληνική χούντα μοιράζει το “κοινωνικό μέρισμα”  σε πακιστανούς, αφγανούς, αλβανούς και ρομά!!!

Η ανθελληνική χούντα μοιράζει το “κοινωνικό μέρισμα” σε πακιστανούς, αφγανούς, αλβανούς και ρομά!

Εκπληκτικές σκηνές διαδραματίζονται στις εφορίες της χώρας, στις οποίες κανονικά θα πρέπει να αποταθούν όσοι θέλουν να φτιάξουν τα χαρτιά τους για να λάβουν το κοινωνικό μέρισμα που φιλοδοξεί να μοιράσει η κυβέρνηση.

Την ώρα που εκατοντάδες Έλληνες έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία ύστερα από την επιβολή των μέτρων λιτότητας ύστερα από μελέτη του Πανεπιστημίου του  Portsmouth, εκατομμύρια άλλοι λιμοκτονούν σε καθημερινή βάση χωρίς καμία ελπίδα να βελτιώσουν έστω και λίγο τη ζωή τους και εκατομμύρια νέοι χάνονται στην άβυσσο της ανεργίας, η κυβέρνηση μοιράζει το επίδομα σε Πακιστανούς, Αλβανούς κάθε λογής αλλοδαπούς και τσιγγάνους (με τους τελευταίους να είναι όχι Έλληνες πολίτες αλλά να προέρχονται από χώρες όπως η Αλβανία, η Βουλγαρία ή η Ρουμανία).

Έκπληκτοι οι υπάλληλοι των εφοριών, αλλά και εργαζόμενοι σε λογιστικά γραφεία, στα οποία προσφεύγουν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι να φτιάξουν τα χαρτιά τους, βλέπουν ότι στη συντριπτική πλειονότητά τους οι εμφανιζόμενοι ως δικαιούχοι είναι αλβανικής, πακιστανικής και οποιασδήποτε άλλης ξένης καταγωγής και που εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης που αυτοί παρουσιάζουν (καθώς είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθούν) έχουν προβάδισμα στα τυπικά προσόντα φτώχειας για λήψη του επιδόματος απέναντι τους Έλληνες που έχουν και το πραγματικό πρόβλημα!

Οι Πακιστανοί, οι Μπαγκλαντεσιανοι, οι Αφγανοί, οι Αλβανοί, οι Γεωργιανοί και ουκ έστι αριθμός, (σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ υπάρχουν στην Ελλάδα λαθρομετανάστες  από 94 συνολικά χώρες) παρά το γεγονός ότι στέλνουν κατά εκατομμύρια τα ευρώ πίσω στις χώρες τους από την μαύρη οικονομία, εμφανίζονται ως αναξιοπαθέντες στις εφορίες! Όπως αναφέρεται μάλιστα εμφανίζονται ως δικαιούχοι άνθρωποι, που δεν έχουν κάνει ποτέ τους φορολογική δήλωση ή δεν μπορεί να ελεγχθούν κανονικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μάλιστα πολλοί από τους Έλληνες δικαιούχους δεν αντέχουν και διαμηνύουν στο υπουργείο ότι, «αν ήταν να υποστούν τέτοιες θυσίες οι εργαζόμενοι, για να πάνε τα χρήματα σε καταυλισμούς τσιγγάνων και στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν , τουλάχιστον ας μας το πουν ανοιχτά». 

Το σκηνικό θυμίζει έντονα τις ημέρες του Νοεμβρίου του 2009  με το περίφημο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, ή ακόμη παλαιότερα, σε πυρόπληκτες περιοχές, με το τριχίλιαρο για όσους δήλωναν πυροπαθείς. Ενώ η χώρα ήταν ήδη σε χρεωκοπία: άνθρωποι που δήλωναν ως κατοικία μία… σκηνή, ή ακόμη και ένα… δέντρο (εξ ου και το «σκηνίτες» και «δενδρίτες» που είχε κυκλοφορήσει τότε), λάμβαναν με χαρακτηριστική ευκολία την πρώτη δόση του επιδόματος.

Σημειωτέον ότι τότε η δεύτερη δόση, εξαιτίας και του σχετικού θορύβου, καθώς δεν υπήρχε κάποια αξιόπιστη διαδικασία, αλλά και επειδή στο μεταξύ ξεκίνησαν τα περί οικονομικού προβλήματος της χώρας, δεν δόθηκε ποτέ.

Ο κίνδυνος να συμβεί κάτι ανάλογο και τώρα είναι εμφανής και πολλές εφορίες ενημέρωσαν ήδη το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο καλείται να βάλει κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες, αν και αυτό είναι από δύσκολο έως κατορθωτό εξαιτίας της παντελούς έλλειψης μηχανισμών ελέγχων αλλά και της άναρχης σχεδόν ανύπαρκτης διαδικασίας χορήγησης εγγράφων «νομιμοποίησης» ενδεχομένως και απόδοσης υπηκοότητας.

Κάτι ανάλογο έγινε -και στο μέτρο που του αναλογεί-  κατά τη διάρκεια του Πασχαλινού φιλανθρωπικού γεύματος του Δήμου Αθηναίων όπου από τα 1000 άτομα που εμφανίστηκαν τα 900 ήταν αλλοδαποί λαθρομετανάστες. Έτσι δυστυχώς κυλά η θλιβερή πραγματικότητα στην επίσης αυτή θλιβερή χώρα. Να σημειωθεί τέλος ότι μέχρι τώρα έχουν γίνει δεκτές 42.000 αιτήσεις, με το κονδύλι αυτό να ανέρχεται στα 26,5 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που στην πλειοψηφία τους θα οδεύσουν κατευθείαν εκτός συνόρων για την ενίσχυση των οικονομιών κεντροασιατικών και βορειοαφρικανικών χωρών!

Έτσι τη στιγμή που ο Έλληνας διώχνεται από τον τόπο του τις θυσίες όλων θα καρπωθούν αυτοί που εισέβαλλαν στη χώρα με την προδοτική αδιαφορία των κυβερνήσεων και που σταδιακά την εποικίζουν.

Ακόμη ένας μύθος περί «κοινωνικής αλληλεγγύης» της κυβέρνησης καταρρέει και μάλιστα με θόρυβο.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Moιράζουν χρήμα στους αλλοδαπούς και βέβαια περιμένουν τους ψήφους τους, μετά και τις παράνομες ελληνοποιήσεις που αναμένονται…

 1. ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ….ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ….

  ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ.
  ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΟΙ…ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ.
  ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΛΑΕΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΤΟΙΜΑ. ΑΛΛΑ ΠΕΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.
  ΑΛΤΑ…ΚΑΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΥΡΩ.
  Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.
  ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΛΛΕ ΜΟΣΛΕΜΕΝ ΡΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ,, ΑΓΚΙΔΑ,, ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΔΟΛΦΟΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.