Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή – ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Συνεχίζουμε σήμερα την παρουσίαση των Υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής. Το ήθος, το επιστημονικό κύρος και η εν γένει προσωπικότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό μας είναι η καλύτερη απάντηση στους προδότες του αντισυνταγματικού τόξου.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ – ΡΟΥΧΩΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ

Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια – Υποδιευθύντρια Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός επί 22 έτη, ενώ τα τελευταία 4 έτη είναι Υποδιευθύντρια Δημοτικού Σχολείου. Ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον τομέα της Ψυχοπαθολογίας και Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων και ομιλεί αγγλικά, ισπανικά και αραβικά. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών

 

 

 

ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Δικηγόρος – Πολιτικός Επιστήμων

Γεννήθηκε στην Λειβαδιά Βοιωτίας και κατάγεται εκ πατρός από τα ηρωικά Σφακιά της Κρήτης. Σπούδασε Νομική και Πολιτικές Επιστήμες στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2000. Ομιλεί την αγγλική, ιταλική και γερμανική γλώσσα. Τα τελευταία 4 χρόνια είναι μόνιμη αρθρογράφος της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή».

 

 

 

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΠΠΑ ΕΙΡΗΝΗ

Αρχαιολόγος, Διευθύντρια της Εθνικής Εφημερίδoς ΕΜΠΡΟΣ

Γεννήθηκε στα Εξάρχεια το 1969. Απόφοιτος της Προτύπου Σχολής Αναβρύτων και του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Πτυχιούχος Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας. Είναι παντρεμένη με τον έγκλειστο στα Κελιά της Τιμής Βουλευτή Επικρατείας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρήστο Παππά και μητέρα τριών παιδιών.

 

ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ

Δικηγόρος, Στέλεχος Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Κύπρου

Κατάγεται από το κατεχόμενο χωριό Άγιος Βασίλειος της Κύπρου. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Εθνική Φρουρά Κύπρου για 25 μήνες. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στο Διεθνές Δίκαιο. Συμμετείχε στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ως υποψήφιος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων. Δραστηριοποιείται στην Χρυσή Αυγή από τα φοιτητικά του χρόνια και συμμετέχει ενεργά στο Νομικό Τμήμα του Λαϊκού Συνδέσμου. Ως φοιτητής είχε έντονη δράση στο Ενωτικό Κίνημα και τις κυπριακές φοιτητικές ενώσεις. Ανήκει στα ιδρυτικά στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου της Κύπρου μας.

ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 

Μηχανολόγος Μηχανικός MSc, Ενεργειακός Επιθεωρητής – Mέλος Κεντρικής Επιτροπής Χρυσής Αυγής

Γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου Πατρών και πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής. Ομιλεί Αγγλικά. Έχει εργασθεί σε μεγάλες εργοληπτικές και μελετητικές εταιρείες και είναι κάτοχος εργοληπτικού πτυχίου Δ’ τάξεως. Συμμετέχει στο μορφωτικό ίδρυμα «Α.Ι.Γ.Ι.Σ.» και έχει συγγράψει τα έργα: «Λιμπεραλισμός ο ύπουλος εχθρός των εθνών» και «Απάντηση στην ιδεοληψία της αναρχίας». Ακτιβιστής στον πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής τις τρεις τελευταίες δεκαετίες.

ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ

Γλωσσολόγος Msc, Καθηγήτρια Γαλλικής και Ισπανικής Φιλολογίας

 

Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Το 2008 λαμβάνει το πρώτο πτυχίο της στην Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία από το Εθνικό και Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εν συνεχεία λαμβάνει δεύτερο πτυχίο στην Ισπανική Γλώσσα και Φιλολογία (Πανεπιστήμιο Αθηνών). Σήμερα είναι τελειόφοιτη της Μεταπτυχιακής ειδίκευσης στην Διδακτική και την Γλωσσολογία της Γαλλικής Γλώσσας του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και γερμανικά. Εργάζεται επί δεκαετία ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών.

 

 

ΜΠΟΒΙΑΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Πολιτικός Επιστήμων, Αγρότης

Γεννήθηκε στην Λαμία το 1969. Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Βερόνα. Πτυχιούχος Μηχανογραφημένης Λογιστικής. Υπηρέτησε την θητεία του ως Δόκιμος Έφεδρος Ανθυπολοχαγός στον Στρατό Ξηράς. Εργάστηκε επί δεκαετία στην Θεσσαλονίκη ως υπεύθυνος πωλήσεων. Το 2009 επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Λαμία και μαζί με την σύζυγό του στράφηκε στον πρωτογενή τομέα, την ελληνική γη και την αγροτική παραγωγή. Σήμερα διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση σαλιγκαροτροφίας.

 

ΤΖΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Θεολόγος Msc, Δικηγόρος

Γεννήθηκε το 1972 στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος της Καθολικής Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου(υπότροφος της γαλλικής κυβέρνησης). Το 2002 έλαβε Πτυχίο Νομικής Σχολής (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης). Ασκεί το επάγγελμα του Δικηγόρου Θεσσαλονίκης από τον Αύγουστο του 2004. Είναι επίσης εκπαιδευτικός ειδικότητας νομικών και πολιτικών επιστημών από τον Σεπτέμβριο του 2003, κατόπιν εξετάσεων του Α.Σ.Ε.Π. (τρίτος στην τελικά σειρά κατάταξης). Έφεδρος Λοχίας του Πεζικού. Γνωρίζει άπταιστα τα γαλλικά και καλά τα αγγλικά.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή – ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

 1. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ.

  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ…ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΊ πανελλήνια σωστά και να κάνει γνωστό το πρόγραμμά της το οποίον μόνο στην εξωτερική πολιτική πρέπει να είναι ένα πρόγραμμα μέσα στα ευρωπαικά πλαίσια, έστω και αν αυτά σήμερα είναι ολίγον αμερικανοκρατούμενα.
  ΤΟ ΕΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
  ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Ε.Ε. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΟ.
  ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΥΡΟ.
  Σήμερα…οι όλες οι ρουφιανοχώρες στο Ευρο, η καμία.
  Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας πρέπει ννα βγει εκτος συνόρων και να χαρακτεί με γνώμωνα τα εθνικά και ευρωπαικά συμφέροντα και οχι βοηθητικοί σερίφιδες των αμερικανομαζεμάτων και περισευμάτων τςη οβριοαμερικανοαφρικανοπροβατίας και ελεφαντομπανανίας…
  Η εσωτερική πολιτική πρέπει να είναι διαφορετική, ανάλογα τα προβλήματα των τοπικών κατοίκων ανά γεωγρφαικού διαμερίσματος.
  Τα εθνικά κόμματα αναβαίνουν στις ευρωπαικές χώρες, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουν την βρίζα από το κριθάρι.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΚΑΛΙ και στον ΝΑΖΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΒΡΙΟΓΕΡΜΑΝΟΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΗΣ ΑΥΣΤΡΟΤΣΙΓΓΑΝΑΡΙΑΣ ΗΡΩΩΝ και μαζεμάτων….
  ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙΤΕ.
  Ε.ΕΝΩΣΗ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΝΤΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΜΑΖΕΜΑΤΩΝ.
  ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΚΟΣ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.
  Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΞΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.
  Ο ΒΡΥΚΌΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΩΝ.
  ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΏΔΕΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΡΕΜΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΜΑΣΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΑΝΑΘΡΩΠΩΝ.

  ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗ
  ΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ Τ…..ΟΠΟΤΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.