ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» !!!

ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ» !!!

Πολλά έχουν ειπωθεί για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής από τα φερέφωνα της δημοσιογραφίας και άλλα τόσα έχουν υποθέσει τα κομματικά επιτελεία, προκειμένου να χαράξουν την «στρατηγική» των πολιτικών διώξεων εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών, προκειμένου να «επαναπατριστούν» οι ψηφοφόροι στα «γαλάζια» και τα «πράσινα» μαντριά.

Ο Ηλίας Νικολακόπουλος είναι εξαιρετικά έμπειρος στα περί των δημοσκοπήσεων, όντας ο ίδιος δημοσκόπος και κοινωνός των πραγματικών δημοσκοπήσεων. 

Σε συνέντευξη του στην αριστερή εφημερίδα «Εποχή» δίνει πολλές απαντήσεις όσον αφορά τις μαϊμού δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται, αλλά και στις ελπίδες της ΝΔ για επαναπατρισμό των ψηφοφόρων.

Απαντώντας στα σενάρια που απεργάζεται η ΝΔ για απαγόρευση της Χρυσής Αυγής, ώστε να ανακτήσει ψηφαλάκια, απαντάει:

«Τη ΧΑ, η ΝΔ ποτέ δεν θα μπορέσει να την ακουμπήσει επί της ουσίας. Η θεωρία του Μπαλτάκου, ότι είμαστε μια οικογένεια και επομένως τα παραστρατημένα παιδιά της οικογένειας θα τα ξαναφέρουμε πίσω, δεν ισχύει.  

Μπορεί όντως σε μεγάλο βαθμό οι ψηφοφόροι της ΧΑ να προέρχονται από τη μήτρα της δεξιάς, αυτό δεν σημαίνει ότι η παραταξιακή αυτή ταυτότητα θα τους οδηγήσει πίσω στο κυρίαρχο κόμμα της δεξιάς ή της κεντροδεξιάς.

Οι ψηφοφόροι αυτοί είναι οι πλέον αποφασισμένοι και συνειδητοποιημένοι, από όσο μπορούμε να τους μελετήσουμε, έχουν διαρρήξει τη σχέση τους με το σύνολο του κομματικού συστήματος. Είναι πέραν της δεξιάς. Δεν γυρίζουν πίσω σε αυτούς που διαμόρφωσαν αυτή την κατάσταση με την κρίση. 

 Δεξιόστροφοι στην πλειοψηφία τους παρόλο που έχουμε και ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ εκεί μέσα, αισθάνονται ότι υπάρχει ρήγμα με το σύνολο του κομματικού συστήματος. Δεν αρκούν οι μετανάστες ούτε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για να πείσεις τον απελπισμένο που πήγε στη ΧΑ, τον απελπισμένο που κάνει ουρά στα συσσίτια μόνο για Έλληνες, να ξαναγυρίσει πίσω.»

Αφότου διαλύει τους ευσεβείς πόθους της ΝΔ, φτάνει και στις δημοσκοπήσεις προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την τεράστια διαφορά μεταξύ των δημοσκοπήσεων και των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. 

Συγκεκριμένα λέει: «Δημοσκόποι λένε ότι σε αντίθεση, με άλλες περιόδους, σε αυτήν την περίοδο της κρίσης αυτοί που αρνούνται να απαντήσουν είναι πολύ μεγάλο ποσοστό. Άρα, η εκτίμηση που γίνεται από αυτούς τους δημοσκόπους είναι ότι αν καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να τους κάνει να ψηφίσουν, τότε η συντριπτική πλειοψηφία θα είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ και  με τη Χρυσή Αυγή

Μπορούμε να καταλάβουμε λοιπόν ότι ένα τεράστιο ποσοστό από τους λεγόμενους αναποφάσιστους εν τέλει θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, ενώ επίσης τεράστιο είναι το ποσοστό των ανθρώπων που στο άκουσμα της λέξεως «δημοσκόπηση» απλώς κλείνουν το τηλέφωνο από αηδία στο πολιτικό σύστημα καθώς και από φόβο λόγω των διώξεων κατά της ΧΑ και αυτοί θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή….

imaginos

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» !!!

 1. ΟΙ ΔΟΛΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…..ΠΑΣΟΚ…ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

  Για μένα η ψευτοδεξιά κουφάλα και ρουφιάνα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΠΑΣΟΚ η σοσιαλιστική τσογλαναρία ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΥΚΟΙ, καθώς και το ξενόδουλο Κομμουνιστικο Κόμμα, ήταν οι ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΛΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΟΥ από τότε που γεννήθηκα το 1943.
  ΠΡΩΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. Τον Φλεβάρη μήνα στις 22 του 1947, ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΜΕΡΩΜΑ, ΝΥΧΤΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ οι Μπολσεβίκοι ΛΥΚΟΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, μπήκε στο σπίτι του Παππου Θανάση για να τον πάρει για εκτέλεση, αλλά δεν τον βρηκε γιατί κρύφτηε στο υπόγειο πέρνωντας μαζι του και το όπλο ΜΑΛΙΧΕΡ, λέγωντας και στον γιο του ΑΝΤΩΝΗ να κατέβει στο υπόγειο, αλλά αυτός δεν ήθελε γιατί εν πρώτης είχε πονόδοντο και εν δευτέρης είπε στον πατερα του,,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
  Στην ομάδα των κατσιαπλιάδων ήτανε και ένας πρώτος εξάδελφός του ο Α.Ζ. που μετά την ήττα των συμμοριτών των 1949 πήγε στην Ρωσία και η κουφάλα ψευτοδεξιά τον έφερε μαζί με τους άλλους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ στην Ελλάδα μετα’από 30 χρόνια και τον έθαψε στα χώματα τα ελληνικά.
  ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ τα οποία ήταν περισσότερα από των κατακτητών.
  ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. Μέχρι το 1967 η μάνα μου δεν πήρε σύνταξη σαν θύμα ανταρτοπολέμου και πήρε μετά τότε που εμεις τα τρία ορφανά είμασταν πάν από 18 χρονών και κάτι, στα μάτια έτρεχε το δάκρυ.
  Μετά το 1960 με ξεπούλησε εργάτη στη Γερμανία με το ποιστοποιητικόν κοινωνικών φρονημάτων φυσικά εφόσον είχε πάρει εκατομμύρια μάρκα από την Γερμανία για να ξεπουλήσει τους δεξιούς και κουτούς εθνικόφρονες, γιατί η Γερμανία δεν ήθελε κομμουνιστές. Οι κομμουνιστές φύγανε αργότερα με την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ και στα χρόνια της δικτατορίας για να γλυτώσει από τους συμμορίτες τους άφησε αλευθερους να φύγουν στην Γερμανία για να τους ξεφορτωθεί.
  ΑΠΟ ΤΟ 1960 μέχρι το 68 πήγα δυο τρεις φορές στην Γερμανία και τούτον γιατί το 1960 με διώξανε σαν ανεπιθύμητο με την αστυνομία στο τρένο Γερμανίας Αθηνών και μέ στίβαξαν μέσα στον σταθμό της ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗΣ μέχρι τα ελληνικά σύνορα και εκεί με κατέβασαν κάτω οι αστυνομικοί γτιατί μεχρι εκεί ήταν το εισιτήριο της επιστροφής.
  ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΦΔΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.
  Το 1965 – 1967 μέχρι τον Μάρτιο εργαζόμουνα σνα τουρίστα λαθραία στην φίρμα ΜΠΟΣ στο ΜΠΛΑΙΧΑΧ της Βαυαρίας, αλλά μετά έφυγα στην Ελλάδα, και τούτον και γιατί γιατί δεν ήθελα να καθίσω στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΑ ΜΙΣΟΥΣΑ ΤΟΤΕ.
  Στην Ελλλάδα τον Απρίλιο έγινε η δικτατορία η οποία δεν με άφηνε να φύγω στην Γερμανία όπου πήγε η σύζυγός μου που ειχε παραμονή και με έκανε ένας φίλος που πίναμε μαζί ρακί μια ποσκληση ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΡΥΤΙΜΟΣ από την ΒΕΡΟΙΑ, αλλά δεν με αφήνανε να φύγω.
  ΕΓΡΑΨΑ γράμμα στον ΠΑΤΑΚΟ και έδωσε εντολή να βγει το διαβατήριό μου και βγήκε αλλά πάλι δεν με αφήνανε να φύγω οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ και ψευτοδεξιοί, οπότε γράφω ένα γράμμα στον τότε πρωθυπουργό ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ λέγοντάς του ότι, η θα δώσει ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ….Η ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.
  ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΕΦΥΓΑ στιβαγμένος μέσα στο καραβι το σάπιο με το καλό όνομα ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.
  Από τότε είμαι και θα είμαι στην πρώην κακιά Γερμανία μαζί με χιλιάδες εκατοντάδες πατριώτες πρώην ακτήμονες και ραγιάδες μακριά πάο την χώρα που γεμισε τσιφλικά δες και ορβιο,,,τουρκοπασιάδες.
  Το 1973 κυκλοφόρισα το πρωτο μου βιβλίο με τίτλο, ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ και εστειλα δέκα αντίτυπα με έναν χωριανό μου να τα δωρίσει σε φίλους και γνωστούς αλλα’ένα κάθαρμα εισαγγελές της Κατερίνης χωρίς να βάλει το όνομά του με έκανε μήνυση ότι το βιβλίο κυκλοφόρισε χωρίς άδειας της δικτατορίας και με ζητουσαν να κατάβω κατω να διακστώ μέχρι το 1977…οποτε με απάλλαξε το αρμόδιο υπουργειο…ΒΡΕ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΓΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ….
  Τα βιβλία στην Γερμανία κυκλοφορουσαν και κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς να τα δηλώσει ο συγγραφεάς πουθενά…
  Το 1990 έστελνα εφημερίδες σε πολλούς τσαμπατσέ και ένας γιατρός βόδι από την Θεσσαλονίκη με έκανε μήνυση ότι η εφημερίδα μου ΗΤΑΝΕ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ κάτι που έγραψε η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ και ο ΕΛΕΘΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
  Φυσικά η μήνυση πήγε στο αρχείο μετά από δικές μου επιστολές προς πρωθυπυργό και υπουργό δικαιοσυνης, αλλά πήρα την μήνυση από το αρχείο το 1994 γιατί η κουφάλα η ψευτοδεξιά έσπαζε τα μουχλιασμένα τα αυγά.
  Σαράντα χρόνια αγώνα για τα μεταναστευτικά προβλήματα και τα εθνικά θέματα και η ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ.
  Φυσικά όλα αυτά τα γράφω στα βιβλία μου τα οποία απαγορευεται να κυκλοφορίσουν εις την Ελλάδα την οποία καταντησαν κάτι που έγραφα από το 1980 και μετά…
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
  Πριν μήνες μου ζήτησε άνς οίκο ΑΡΧΕΤΥΠΟΣ να στείλω βιβλία προς έκδοσην αλλά ακόμα τίποτα και να ήταν μόνο αυτός πάει καλά, αλλα είναι και άλλοι πολοί οίκοι γνωστοί αλλά ΜΑΣΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ….ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ 100% ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821.
  Στο βιβλίο μου,ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΛΥΚΟΙ,, ( Η δεξιά έφαγε τις σάρκες των παιδιών της) τα ακούνε καλά τα ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΜΠΛΕ ΣΚΥΛΙΑ και τουρκομαζώματα πρώην ταγμα
  τασφαλίτες και κατσιαπλιάδες και κοπρίτες.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΚΗΝ Η ΚΑΚΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΛΛΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡ ΡΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ.
  Θα χάλεβα μια απάντηση από τον πρωθυπουργο ΧΑΛΒΑ ο οποίος όταν ήταν υπουργός εξωτερικών το 1990 πήγα να τον δω και αργούσε να βγει, και έφυγα όταν βγήκε και μου λέει, πέρνα μέσα…
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΚΟΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ.
  Για μένα η δημοκρατία είναι ΑΡΡΩΣΤΗ και ΦΥΜΑΤΙΚΗ και ΠΟΡΝΗ ΣΚΥΛΑ.
  Το μόνο που αναγνωρίζω είναι να γίνει η χώρα μας ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ…και αγωνίζομαι και με κυνηγούν ακόμα.
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΤΙΚΙΟ ΔΡΑΚΟΣ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

  Εγω στα σκαλιά του υπουργείο δεν παρακαλώ γκαμπουρωτός και ταπεινός για το δίκο μου στον νότιο άρχοντα και αυτός να μου το φουρτουράει σαν κόκκαλο ανάμικτο με σάλια γεροντίστικα στον σκύλο τον χωριάτη,που και το κόκκαλο που έριχνε ο παππούς στον σκύλο στο χωράφι, ήταν πιο γλυκό γιατί ριχνότανε με αγάπη.
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΝΑ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.
  Αυτή είναι η αναρχία και όχι η τσογλαναραία των κουκουλοφόρων που είναι κατά των δεξιών κυβερνήσεων, αλλά υπέρ των κομμουνιστικών χαλέδων και χολεριασμένων ψευτοτενεκέδων.
  ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
  ΕΚΕΙ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ.
  Απάντηση δέχομαι μόνο με ΟΝΟΜΑ.
  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΡΝΗ. ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΝΕΚΡΟ. ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΕΚΡΗ. ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.

  ΛΑΟΣ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ….ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ…..ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.
  ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
  ΑΝ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ
  ΔΕΝ ΧΥΝΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΜΜΑ.
  ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.
  ΡΑΓΙΑΔΕΣ….ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΠΑΡΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821. Νόμοι και συμβόλαια της οθωμανικής αυτοκρατορίας να μην αναγνωρίζονται.
  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
  ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΓΑΛΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΚΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΚΑΣΣΕΛΑ.
  Ντρεπόμαστε για το κατάντημά της πολιτικής χολέρας και πανούκλας που ντρόπιασε την πατρίδα μας…ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
  ΟΛΕΣ Ο)Ι ΕΞΟΥΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ αλλα εδικά τα ΜΜΕ.
  ΕΓΩ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ.
  ΤΡΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. Από το 1980 μέχρι το 1995 κυκλοφόρισα την εφημερίδα ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ στο Μόναχο με πανγερμανική κυκλοφορία και η κουφάλα πράσινη αγελάδα και λυσσαμένη φοράδα ΑΛΛΑΓΗ με τράνταξε στις μηνύσεις, δίκες και καταδίκες κατόπιν καταγγελιων των εδώ πολιτικών οργανώσεων του ληστρικού ΠΑΣΟΚ, δράκων και βρυκολακων.
  Το 1982 μέ δίκασαν για 16 μήνες φυλακή για δήθεν βρίσμιο της αδέκαστης ελληνικής δικαστικη εξουσίας μας ομάδας στο ΝΑΥΠΛΙΟ κατόπιν πιέσεως και του υπουργείου δικαιοσύνης, με αποτέλεσμα να μην μπορω να κατεβώ στην Ελλάδα μέχρι το 1990.
  ΣΚΥΛΑ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.