Ο Άρης κι ο παπάρης …

«Η Ελλάδα που οι κρατούντες ήθελαν με τα Μνημόνια να κρεμάσουν το κεφάλι της στον φανοστάτη του Βερολίνου, προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων, έχει γίνει χώρα-σύμβολο της αντίστασης. Όπως κάποτε!». Τάδε έφη Αλέξης Τσίπρας κατά την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος του. Ότι θα είχε κι άλλο πάτο από τον ήδη υπάρχοντα πάτο η ανηθικότητα και η αλαζονεία των επαγγελματιών πολιτικάντηδων ήταν γνωστό τοις πάσι. Αλλά ότι θα παρομοίαζε την ψηφοθηρική «αντίσταση» ο «αριστερός» Σύριζα με τα κρεμασμένα κεφάλια του Άρη και του Τζαβέλα, αυτό ξεπερνά και την ανηθικότητα των φασιστών.

Ποιος είναι λοιπόν ο αμετροεπής; Ο συγγραφέας του λόγου ή ο αναγιγνώσκων τον λόγο; Η άμεσα συναρτούμενη αμετροέπεια με την τσίπα, που πρέπει να κουβαλά κάθε έλλογο ον στους καιρούς μας, πήγαν περίπατο. Μια τσίπα που δεν χωράει πουθενά να σφαλιαρίζει το μαστουρωμένο ακροατήριο στην αίθουσα αλλά και στις τηλεοπτικές οθόνες. Η συνείδηση βαθιά χωμένη στην κωλότσεπη κάθε πολιτικάντη του επιτρέπει να λέει και να πράττει στις μέρες μας ό,τι του κατέβει αρκεί να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της φεουδαρχοναζιστοφασιστικής Ευρώπης. Η ντροπή δεν κατάντησε απλά είδος πολυτελείας αλλά είναι ανύπαρκτη στα κρανία όσων θέλουν σώνει και καλά να μάς σώσουν.

Για την Ιστορία οι ίδιοι εταίροι με τους πατριδοκάπηλους που κρέμασαν τότε τα κεφάλια στον φανοστάτη, είναι οι ίδιοι εταίροι που ασπάζεται ως Ευρωπαίους φίλους, ο κύριος Τσίπρας. Η ιστορία δεν άλλαξε γραμμή, αλλάζει μόνο πρόσωπα για να καταπίνουμε τον φασιστοολοκληρωτισμό της ΕΕ πιο εύπεπτα. Αντίλογος από πουθενά. Ούτε από το ακροατήριο στο οποίο συμμετείχαν και κάποιοι ασπρομάλληδες μαστουρωμένοι από την επικείμενη ανάληψη της εξουσίας, ούτε από έναν τέλος πάντων διανοούμενο που ανάμεσα στα Άρλεκιν των επιδοτούμενων πανεπιστημιακών διατριβών του θα έπρεπε να έχει μελετήσει πρώτα την νεότερη ιστορία της Ελλάδας και της Ευρώπης. Λαδωτήρας φανοστατών κατάντησε η «αριστερά» που έχει το θράσος να παραλληλίζει τον ψηφοκουβαλητή του κόμματος με τους Έλληνες που είπαν ένα περίτρανο «Άει γαμήσου» στους εισβολείς και μετέπειτα, ακόμα πιο περίτρανα ένα «Άει γαμήσου» στους προδότες γερμανοαγγλοϋποταγμένους.

Για ποια νέα αντίσταση μιλάει ο κύριος Τσίπρας όταν φθάνει στο σημείο να θέτει προς διαπραγμάτευση μέσω δημοψηφίσματος το αδιαπραγμάτευτο και απαραίτητο για την επιβίωση κοινωνικό αγαθό που είναι το νερό. Το πρώτο πριν την ενέργεια αγαθό που είναι πρώτιστης εθνικής σημασίας για την ασφάλεια και αυτάρκεια της χώρας. Ανήμερα των δημοτικών εκλογών σχεδιάζει να βγάλει δημοψηφική κάλπη στην Θεσσαλονίκη για την πώληση της ΕΥΑΘ. Τι ακριβώς θα καλέσει τους πολίτες να απαντήσουν; Αν θέλουν να πεθάνουν από αφυδάτωση; Και στο κάτω-κάτω ποιος ανοίγει κατ’ αυτόν τον τρόπο δρόμο προς συζήτηση για την πώληση των ελληνικών υδάτινων πόρων εκτός από τον ίδιο αντιστασιακό Σύριζα; Και το 100% του πληθυσμού μαστουρωμένο να απαντούσε ότι θέλει ιδιωτικό νερό, η στάση ενός καθαρού Αριστερού θα ήταν: «Καμία κουβέντα επ’ αυτού».

Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλαβαίνουν τι ξεστομίζουν κάθε φορά που ορμάνε να μας σώσουν. Το πρόβλημα δεν είναι αυτά τα φερέφωνα που περνάνε στους λόγους τους τις εντολές των αφεντικών τους. Το πρόβλημα είναι οι ακροατές όλων αυτών των κλητήρων της ΕΕ που για κάποιο άγνωστο λόγο παλαμακίζουν αυτούς που κυριολεκτικά κρεμούν τα κεφάλια των Ελλήνων στον φανοστάτη των Βρυξελλών.

Η βαρηκοΐα είναι ο νέος Μερκολο-ιός που έπληξε το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού στην Ελλάδα ενώ δεν είχε ξεπεράσει τον ιό του αλληθωρισμού κοιτώντας χρόνια τώρα πράσινα και μπλε μαντριά ανάλογα με την βόλεψη.

Οι «αντιστασιακοί» του Σύριζα ξέρουν από τα σπλάχνα τους καλά από φανοστάτες, γιατί μια ζωή κράταγαν φανάρι στην ψευτοαστική δημοκρατία της μεταπολίτευσης ώστε ως εναλλακτική λύση να φθάσουν σήμερα να διεκδικούν μέσω των ιδίων κυκλωμάτων την εξουσία σε μια χώρα που οι ίδιοι αποκαλούν «γεωπολιτικό σύστημα». 
Στη Νέα Βάρκιζα που συμμετέχει ως εναλλακτικός «αριστερός» ο Σύριζα με τους νέους κατακτητές εταίρους δεν θα ακολουθήσουν εσωτερικές κομματικές αντιπαραθέσεις όπως στις δεκαετίες ’50, ’60, ’70, αλλά ο ολοκληρωτισμός της ομοσπονδιακής Ευρώπης μέσω του νέου Συντάγματος που πήραν εντολή να κατασκευάσουν οι Σαμαροβενιζέλοι.

Στον φανοστάτη είναι ήδη κρεμασμένα τα κεφάλια αυτών που τους αφόπλισαν πριν ακόμα πάρουν στα χέρια τους τα όπλα αρνούμενοι μέχρι τέλους να ξεπουλήσουν αξιοπρέπεια. Κάτω από αυτόν τον φανοστάτη οι «αριστεροί» διαπραγματευόμενοι και δεξιοκεντροφασιστοδημοκράτες ξεπουλητάδες σπρώχνονται για μια αναμνηστική φωτογραφία. Ως απόδειξη για τις καλές υπηρεσίες τους προς τους σφαγείς ευρωπαίους εργοδότες τους.-

source

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ο Άρης κι ο παπάρης …

 1. ΑΡΗΣ….ΑΡΗΣ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ.

  Συ είπας »ΤΣΙΠΑΣ« εγώ δεν είπα, αλλά μόλις είδα αυτήν την φωτογραφία τσάκωσα τα τρια…ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ.
  Αν αυτοί οι προδότες και πράκτορες της μασονίας και όργανα της Αγγλίας δεν κάνανε τον ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ μετά την αποχώρηση των Γερμανών κατακτητών, η πατρίδα μας δεν έφτανε σήμερα σ αυτά τα χάλια.
  Φυσικά φταίγει και η κωλοδεξιά παράταξη που αμνήστευσε όλους τους δολοφόνους και μετά τριάντα χρόνια τους έφερε στην πατρίδα που ατίμασαν και σαν ψόφησαν τους σκέπασε με την ελληνική σημαία που την έκαψαν οι ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΨΕΥΤΟΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ.
  Η ΚΑΛΥΒΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΓΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΒΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
  Η ρουφιάνα ψευτοδεξιά παράταξη τσάκωσε το 1960 εκατομμύρια από την τότε Γερμανία, ίσως και ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ και έστειλε τους δεξιούς εργάτες στην Γερμανία τους γνωστούς ΚΑΣΤΑΡΜΠΑΙΤΕΡ και τους ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ τους διόρισε στον κιρατικό μηχανισμό τον οποίο ελέγχουν μέχρι σήμερα και με τις κατυεθυνόμενες απεργείας κατάστρεψαν την οικονομία της χώρας μας, κλείνωντας όλα τα ελληνικά εργοστάσια και που είσαι ακόμα εφόσον η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ
  ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
  Και στα νεκροαταφεία οι νεκροθάφτες είναι κομμουνιστές, αλλά και στο υπουργείο της παιδείας και της Μαρξιστικής ανθελληικιής εστίας των ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΑΛΕΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ.
  ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΑΡΞΙΣΙΚΑ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΑΓΕΛΑΔΙΑ.
  ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗΣ ΦΩΛΙΑ…..ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΟΠΡΙΑ.
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΛΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΕΣ.
  ΑΤΙΜΗ ΚΙΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ….ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.
  Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ…ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΛΥΣΣΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ.
  ΤΩΡΑ ΠΕΙΝΑ….ΠΑΡΑΚΑΛΑ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ…ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ…ΑΥΤΟΚΤΟΝΆ….ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ….ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΛΙΑ.
  ΨΟΦΟ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.