ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗ (υποψήφιας Ευρωβουλευτού με τη Χ.Α.) ΣΤΟ ELNEWS

«Επέλεξα τον δρόμο τον δύσκολο, αυτόν που επέλεξε, πολλά χρόνια πριν, ο αδίκως και παρανόμως προφυλακισμένος Αρχηγός μας»

Υποψήφια για μια θέση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο με την Χρυσή Αυγή . Τελικά τι είναι αυτό που σε τρομάζει αλλά και που σε ενθουσιάζει περισσότερο; 

Καταρχάς είναι ύψιστη τιμή για μένα που συμπεριελήφθην στο ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είναι υποχρέωσή μας να συμβάλουμε ενεργητικά στον Αγώνα, που διεξάγει η Χρυσή Αυγή για την σωτηρία της Πατρίδας μας από τους ανθέλληνες και προδότες πολιτικούς και τα αφεντικά αυτών, τους διεθνείς τοκογλύφους. Συνεπώς, δεν με τρομάζει τίποτε, δεν ΜΑΣ τρομάζει τίποτε. Είμαστε συνειδητοποιημένοι Έλληνες πολίτες και συνειδητά μαχόμενοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες. 

Η Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής πρεσβεύει τον Λαϊκό Εθνικισμό, μια Ιδεολογία -η οποία αποτελώντας τρόπο και στάση Ζωής- μάχεται για το Έθνος και την Φυλή μας. Και όσον αφορά στις επερχόμενες εκλογές νοηματοδοτεί ουσιαστικά αυτό που ονειρεύεται κάθε Ευρωπαίος πολίτης, την Ευρώπη των Εθνών και των Φυλών και όχι αυτήν των τοκογλύφων και των αλλότριων πολιτισμικών στοιχείων. Ως προς τον ενθουσιασμό, αυτός έχει να κάνει με την αποδοχή της Χρυσής Αυγής από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, όλοι αυτοί οι γενναίοι άνθρωποι που στελέχωσαν και στελεχώνουν -άφοβα και σθεναρά- τα ψηφοδέλτια του Κινήματος, προκειμένου να συνδράμουν στην προσπάθεια για την Ελευθερία της Ελλάδας.

Πες μας 2 λόγια για σένα..τι έχεις σπουδάσει και που έχει εργαστεί 

Γεννήθηκα στην Λειβαδιά Βοιωτίας και κατάγομαι από τα ηρωικά Σφακιά της Κρήτης. Σπούδασα Νομική και Πολιτικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2000 και έκτοτε εργάζομαι ως ελεύθερη επαγγελματίας ασκώντας την δικηγορία. Ομιλώ την αγγλική, ιταλική και γερμανική γλώσσα και τα τελευταία 4 χρόνια είμαι μόνιμη αρθρογράφος της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή».

Τι θα προσπαθήσει να πετυχει η Χρυσή Αυγή μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο; 

Μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο θα ακουστεί δυνατά η πραγματική Ελληνική Εθνικιστική φωνή. Θα αφυπνίσουμε τους Ευρωπαίους πολίτες για την καταστροφική τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, τόσο σε διεθνές όσο και σε τοπικό επίπεδο, για την κοινωνία και την οικονομία, την Ιστορία και τον πολιτισμό, για την αλλοίωση των συνεκτικών στοιχείων των ευρωπαϊκών Εθνών. Επιπλέον, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι όπως υπάρχουν ανθέλληνες πολιτικοί εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έτσι και στην Ευρωβουλή υφίσταται και δρα ένας εσμός ελληνόφωνων ευρωβουλευτών προερχόμενος από τα ελληνικά κόμματα, που μας διαφεντεύουν με τις πιο προδοτικές μεθόδους εδώ και 40 χρόνια, οι οποίοι κάθε άλλο παρά προασπίζονται τα εθνικά μας συμφέροντα. Αντιθέτως, λειτουργούν και αυτοί ως καλοπληρωμένες μαριονέτες ξένων εντολέων, ξεπουλώντας τα Εθνικά και δίκαια συμφέροντά μας. Η διατράνωση, η περιφρούρηση και η ενδυνάμωση αυτών των συμφερόντων είναι υψίστης σημασίας στόχος των Εθνικιστών ευρωβουλευτών. 

Ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος της γυναίκας στο εθνικιστικό κίνημα; 

Δεν θα σας μιλήσω ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος της γυναίκας στο Εθνικιστικό Κίνημα, αλλά ποιος πραγματικά είναι στον τρέχοντα χρόνο. Η θέση της γυναίκας είναι ισότιμη και ισάξια με αυτή των ανδρών. Ο ρόλος μας είναι, βέβαια, πιο πολύπλοκος και δύσκολος αλλά αυτό προστάζει η Φύση. Και η Φύση πρέπει να γίνεται σεβαστή. Σαφώς, λοιπόν, το σθένος και η αποφασιστικότητα των Χρυσαυγιτισσών δεν υπολείπεται από αυτή των ανδρών. Τουναντίον, τα δύο φύλα αλληλοσυμπληρώνονται και αλληλοενδυναμώνονται, και αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο και επιδιωκόμενο χαρακτηριστικό γνώρισμα εντός των τάξεων της Χρυσής Αυγής.

Πιστεύεις ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντηση του μέσα από την ψήφο του στην Χρυσή Αυγή;

Όπως λέει και ο θυμόσοφος Λαός μας «φωνή Λαού, οργή Θεού». Είμαι πεπεισμένη ότι ο Ελληνικός λαός θα στηρίξει την Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες εκλογές, όχι μόνο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας αλλά πλέον ως Εθνικά σκεπτόμενοι πολίτες θα εκφραστούν συνειδητά υπέρ του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. 

Γιατί θα πρέπει ο ελληνικός λαός να εμπιστευτεί τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή;

Ο Ελληνικός Λαός θα εμπιστευτεί πάλι τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή διότι είναι το μόνο Πατριωτικό και Εθνικιστικό Κόμμα, το οποίο συγκρούεται με το σάπιο πολιτικό και οικονομικό σύστημα, που στοιχειώνει την μεταπολιτευτική Ελλάδα. Αυτό το απέδειξαν οι βουλευτές μας με το κοινοβουλευτικό και εξωκοινοβουλευτικό τους έργο, αλλά και οι παράνομες και αντισυνταγματικές προφυλακίσεις του Αρχηγού μας και τεσσάρων ακόμα βουλευτών μας, επειδή η Χρυσή Αυγή είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Συνεπώς, ο Ελληνικός Λαός θα την εμπιστευτεί και θα την στηρίξει. Τα Εθνικά μας συμφέροντα, ο Πολιτισμός μας, η ένδοξη Ιστορία μας αλλά και η Ορθοδοξία κινδυνεύουν, καθώς η εσκεμμένως εισαγόμενη πολυπολιτισμικότητα και τα εθνοκτόνα μέτρα (οικονομικά, κοινωνικά, ηθοπλαστικά κλπ) διαλύουν τον Ελληνικό κοινωνικό ιστό, ήτοι το Έθνος και την Φυλή μας. Η επαγρύπνηση και η δραστική παρουσία της Χρυσής Αυγής έχει συμβάλει στην αφύπνιση δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων, και θα αποτυπωθεί με την ψήφο τους στις κάλπες την 25ην Μαΐου. 

Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα που θες να δώσεις στον ελληνικό λαό;

Επέλεξα τον δρόμο τον δύσκολο, αυτόν που επέλεξε, πολλά χρόνια πριν, ο αδίκως και παρανόμως προφυλακισμένος Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Δρούμε και λειτουργούμε, έχοντας στο πλευρό μας τα νεκρά αδέρφια μας, τους Ήρωες Γιώργο και Μάνο. Είμαι περήφανη γι’ αυτήν μου την απόφαση. Είναι ο δρόμος ο δύσκολος, ο δρόμος ο Καλός, για την Αρετή και την Τιμή και θα τον διαβώ μέχρι τέλους.

Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ. 

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! 

Βαρδουλάκη Γεωργία – Υποψήφια ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή

————————————————————————————————————————

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ:    ELNEWS – HELLENICPRIDE 

2 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗ (υποψήφιας Ευρωβουλευτού με τη Χ.Α.) ΣΤΟ ELNEWS

 1. Η αυτάρκεια ως προϋπόθεση της Εθνικής Ανεξαρτησίας

  Της Ιουλίας Τσολιάκου, Υποψηφίας Ευρωβουλευτού της Χρυσής Αυγής

  Η είσοδος της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση σηματοδότησε την διάλυση του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας μας και την απόλυτη καταστροφή της ελληνικής αγροτικής παραγωγής. Η Χρυσή Αυγή ήταν ίσως η μοναδική φωνή με εθνικό προσανατολισμό που αντέδρασε σφόδρα στην είσοδο της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση που τελικά απεδείχθη η καταστροφή μας.
  Η παραγωγή τροφίμων είχε υποστεί ανεπανόρθωτες ζημίες από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Κρίνεται αναγκαίος ο διπλασιασμός της παραγωγής τροφίμων προκειμένου να καλυφθούν οι διατροφικές ανάγκες που προκύπτουν ώστε να εξασφαλισθεί η επισιτιστική ασφάλεια αλλά παράλληλα πρέπει να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής και την βιώσιμη διαχείριση των φυσικών πόρων (απώλεια βιοποικιλότητας, υποβάθμιση της ποιότητας του εδάφους και του νερού). Πρέπει οι αγρότες όχι απλώς να παράγουν τρόφιμα, αλλά και να προστατεύουν το περιβάλλον, να βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων και να διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα των αγροτικών κοινοτήτων. Εκτός αυτού όμως θα πρέπει να βελτιωθεί η γεωργική παραγωγικότητα προς όφελος των καταναλωτών αλλά και να διασφαλισθεί μια αξιοπρεπείς διαβίωση των γεωργών – κτηνοτρόφων.
  Η γεωργία και η κτηνοτροφία δεν αφορά μόνο τα τρόφιμα αφορά την ύπαιθρό μας και τους πολύτιμους φυσικούς της πόρους. Οι γεωργοί διατηρούν την ύπαιθρο ζωντανή και συντηρούν τον αγροτικό τρόπο ζωής. Χωρίς αγροτικές εκμεταλλεύσεις και αγρότες, τα χωριά και οι κωμοπόλεις πλήττονται σημαντικά. Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας της γεωργίας είναι ότι γύρω από αυτή συνδέονται πολλές θέσεις απασχόλησης. Οι αγρότες χρειάζονται μηχανήματα, κτίρια, καύσιμα, λιπάσματα και υγειονομική περίθαλψη για τα ζώα τους. Πολλοί εργάζονται σε αυτούς τους τομείς. Άλλοι απασχολούνται σε άλλα στάδια, όπως είναι η προετοιμασία, η μεταποίηση και η συσκευασία των τροφίμων, στην αποθήκευση, τη μεταφορά και το λιανικό εμπόριο των τροφίμων. Συνολικά, η γεωργία και η παραγωγή τροφίμων αποτελούν ζωτικά στοιχεία της οικονομίας και της κοινωνίας μας.
  Οι γεωργοί αποτελούν έναν πολύ σημαντικό οικονομικό παράγοντα των αγροτικών περιοχών. Οι θεμελιώδεις γεωργικές δεξιότητες δεν μαθαίνονται μόνο από τα βιβλία και της επαγγελματικές σχολές, αλλά μεταδίδονται από γενιά σε γενιά. Πολλοί νέοι άνθρωποι δεν θεωρούν πλέον τη γεωργία ως ένα ελκυστικό επάγγελμα, με αποτέλεσμα ο αριθμός των γεωργών να μειώνεται. Για τον λόγο αυτό πρέπει να βοηθηθούν οι νέοι ώστε να ασχοληθούν με τη γεωργία, παρέχοντάς τους κεφάλαια για να αγοράσουν γη, μηχανήματα και εξοπλισμό αλλά και για την εκπαίδευση τόσο των νέων όσο και των παλαιότερων γεωργών στις πιο σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους παραγωγής. Η ενθάρρυνση των νέων αγροτών και η διασφάλιση της συνέχειας από τη μια γενιά στην άλλη αποτελεί πραγματική πρόκληση. Σε ορισμένες περιοχές η γεωργία είναι εξαιρετικά δύσκολη, όπως, για παράδειγμα, στις λοφώδεις, ορεινές περιοχές ή και σε απομακρυσμένες περιοχές. Είναι σημαντικό να διατηρηθούν ζωντανές αυτές οι ευάλωτες περιοχές.
  Στον τομέα της γεωργίας διατίθεται το 40% του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό οφείλεται στο ότι η κοινή γεωργική πολιτική αποτελεί έναν από τους ελάχιστους τομείς όπου εφαρμόζεται κοινή πολιτική εξ ολοκλήρου χρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο ως ποσοστό του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο προϋπολογισμός της κοινής γεωργικής πολιτικής έχει μειωθεί κατά πολύ τα τελευταία 30 χρόνια, από το 75% περίπου στο 40 %. Σαν χώρα θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε το γεγονός αυτό και να διανέμουμε τις όποιες χρηματοδοτήσεις δικαιούμαστε σωστά και εκεί που πρέπει, στους τομείς και σε αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη.
  Πρώτος στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η ελληνική αυτάρκεια σε όλα τα βασικά είδη διαβιώσεως που χρειάζεται ένα κράτος για να επιβιώσει, να παραμείνει ελεύθερο και να δημιουργήσει. Σε πρώτο στάδιο η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην ενίσχυση και τον προγραμματισμό της γεωργικής και κτηνοτροφικής μας παραγωγής, ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις εσωτερικές μας ανάγκες σε κύρια είδη διατροφής. Η Ελλάς είναι μία πλούσια χώρα και παρ’ όλο που τις τρεις τελευταίες δεκαετίες καταστρέψαμε και διαλύσαμε στην κυριολεξία την εθνική μας παραγωγή, διαλύσαμε τον πρωτογενή τομέα, διαλύσαμε τη γεωργία και την κτηνοτροφία μας. Η Ελλάς σήμερα μπορεί και πάλι να ξεκινήσει να παράγει. Μπορούμε να ξεκινήσουμε και πάλι από το μηδέν. Η Ελλάς εάν λειτουργήσει ως ανεξάρτητο κράτος και όχι ως θλιβερό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων, μπορεί και πάλι να ξεκινήσει να παράγει, μπορεί να γίνει μία πλούσια και δυνατή χώρα.

  Μου αρέσει!

 2. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
  ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.
  ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.
  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ….ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.
  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΠΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑ…
  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ…
  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.