Γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών; – Μια ανάλυση που πρέπει να διαβάσετε χωρίς παρωπίδες

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ…ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ bankingnews ΕΔΩ

Ki εμεις συμπληρώνουμε:

Είτε μας αρέσει είτε όχι η νίκη της Χρυσής Αυγής θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και σημασία από ότι….οι επιδόσεις των άλλων κομμάτων.

Γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών; 

Θα επιχειρήσουμε να παρουσιάσουμε ορισμένες πτυχές…της πολιτικής ερμηνείας που θα δοθεί μετά τις ευρωεκλογές….γιατί η χρυσή Αυγή έλαβε τόσο υψηλά εκλογικό ποσοστό παρ΄ ότι «εγκληματική οργάνωση». 

Θα σπεύσουμε κατ΄ αρχήν να αναφέρουμε ότι το κείμενο αυτό δεν έχει γραφεί για να ταχθεί υπέρ ή κατά της Χρυσής Αυγής. 

Στόχος είναι να ερμηνεύσει το εκλογικό αποτέλεσμα που θα λάβει η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές.

Ενώ εταιρίες δημοσκοπήσεων και λοιποί θεωρούν ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι τέταρτο ή Πέμπτη ή έκτο κόμμα εμείς θεωρούμε ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι Τρίτο Κόμμα με ποσοστό διψήφιο δηλαδή πάνω από 10%. 

Προφανώς δεν μπορούμε να προβλέψουμε το ακριβές ποσοστό αλλά η Χρυσή Αυγή θα λάβει ποσοστό πάνω από 10%

Γιατί η νίκη της Χρυσής Αυγής θα είναι μεγαλύτερη οποιουδήποτε κόμματος;

Η Χρυσή Αυγή ξεκινάει την προεκλογική της εκστρατεία από την χειρότερη θέση που θα μπορούσε να βρεθεί πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα.

Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι προφυλακισμένη με μια βαρύτατη κατηγορία ως εγκληματική οργάνωση….αλλά μέρος της κοινωνίας δεν πιστεύει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. 

Η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση, ενώ π.χ. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λαμβάνουν κρατική επιχορήγηση την οποία χρησιμοποιούν για να συντηρούν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια τους.

Η Χρυσή Αυγή είναι απομονωμένη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι το μόνο κόμμα που θα είναι τρίτο κόμμα χωρίς να έχει πρόσβαση σε κανάλια διάχυσης της άποψης της.

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί το κόμμα στόχο για όλα τα πολιτικά κόμματα. 

Κατηγορούνται ως εγκληματίες, ναζιστές και ουδείς πολιτικός αποδέχεται να συνομιλήσει μαζί του καθώς το πολιτικό σύστημα ξεχειλίζει από δημοκρατικότητα. 

Επειδή είναι τόσο πολύ δημοκράτες δεν μπορούν να συνομιλήσουν με τους εγκληματίες, νεοναζιστές κ.α. 

Οι δημοκράτες δεν φοβούνται τον διάλογο….αλλά είπαμε τα μεγαλύτερα εγκλήματα έγιναν εις το όνομα της Δημοκρατίας. 

Έτσι λοιπόν η Χρυσή Αυγή ξεκινάει από την χειρότερη θέση εκκίνησης. 

Το ΠΑΣΟΚ που θα λάβει ποσοστό 5,5% με 6% τυγχάνει ευρύτατης επικοινωνιακής προβολής από τα μέσα ενημέρωσης. 

Το Ποτάμι επίσης έχει την στήριξη όλων των ισχυρών εκδοτικών συγκροτημάτων ειδικά ΔΟΛ και Πήγασος αλλά και το Mega Channel. 

Πέραν αυτών λόγω της συστημικής προπαγάνδας, ο ψηφοφόρος ή ο δυνητικός ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής δεν εκδηλώνει την πρόθεση του ίσως επειδή…αμέσως θα στοχοποιηθεί ως μιαρός ή επειδή δεν θέλει να προκαλεί σε μια περίοδο πολιτικής όξυνσης. 

Άρα το εκλογικό αποτέλεσμα που θα πετύχει η Χρυσή Αυγή θα έχει πολλαπλάσια αξία από ότι θα πετύχει η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ ή το Ποτάμι ή το ΠΑΣΟΚ.

Είτε μας αρέσει είτε όχι η νίκη της Χρυσής Αυγής θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και σημασία από ότι….οι επιδόσεις των άλλων κομμάτων. Εκει στη Κρήτη μόνον υπάρχει ενα μικρό πρόβλημα – κατ’ αλλους τοπικούς παράγοντες μεγάλο – με τον χανιώτη υποψήφιο που χαρακτηρίζεται απο πολλούς χρυσαυγίτικους παράγοντες της νήσου ως η τρανταχτή παραφωνία στο ψηφοδέλτιο, αλλά εμεις ήδη εχουμε πληροφορήσει τους έλληνες ψηφοφόρους, οτι το ευρωψηφοδέλτιο έχει ενα σωρό αξιόλογους υποψηφίους που μπορούν να σταυρώσουν ή σε τελική ανάλυση (για τους κρητικούς αυτό), να το ρίξουν ασταύρωτο, που θα προσμετρηθεί  απ’ ευθείας στον πρώτο εκλεγέντα. 

Το βράδυ των ευρωεκλογών λοιπόν ή την επόμενη των ευρωεκλογών….όλοι θα ασχολούνται με το εκλογικό αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής. 

Εμείς το καταθέτουμε από τώρα και προϊδεάζουμε για τις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις.

9 σκέψεις σχετικά με το “Γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών; – Μια ανάλυση που πρέπει να διαβάσετε χωρίς παρωπίδες

 1. Παράθεμα: Γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών; – Μια ανάλυση που πρέπει να διαβάσετε χωρίς παρωπίδες « ***************** "CretanPat

 2. Παράθεμα: Γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών; – Μια ανάλυση που πρέπει να διαβάσετε χωρίς παρωπίδες « ***************** "CretanPat

 3. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΔΩΣΤΕ 40% ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΠΑΝΑΝΙΑ…ΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ…ΤΗΝ ΧΟΧΟΛΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΙΑ…ΣΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΟΦΟΒΙΑ…
  Μόνο αν βάλει ανθρώπους να βουλώνουν τις τρύπες στην Ελλάδα θα φάνε ψωμί τρία εκατομμύρια άνεργοι Έλληνες.
  Αν μοιράσει και την ελληνική γη στους έλληνες ακτήμονες και άνεργους αγρότες, τότε άλλα τρία εκατομμύρια θα φάνε ψωμί.
  Αν βάλει και τους κλέφτες πολιτικούς και οικονομικούς να πληρώσουν φόρο για τα κλεμμένα, θα φάνε ψωμί άλλα τρία εκατομμύρια άνεργοι, ανάπυροι και γέροι και γριές με 360 ευρό σύνταξη που τσακώνουν σήμερα.
  Αυτά μόνο αρκούν προς το παρόν.
  ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΣΙΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.
  Αν ψηφίσετε τα ίδια τα παρτάλια, τότε πάτε στην παραλία και τσακώστε τα τρία, όσοι φυσικά ακόμα έχουν και κατέχουν.
  Μαυρίστε τους βρυκόλακες του ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και σκατοποτάμια και ελιές, ρίξτε της στα αρμάνια να σαπίσουν να φάνε τα ζαρκάδια.
  Είναι η μοναδική ευκαιρία να καθαρίσει από την χώρα η πολιτική ακαθαρσία.
  ΨΗΦΙΣΤΕ ΗΛΙΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

  Μου αρέσει!

 4. Παράθεμα: Γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών; – Μια ανάλυση που πρέπει να διαβάσετε χωρίς παρωπίδες « ***************** "CretanPat

 5. Tην Κυριακη ψυφιζουμε χρυασαυγιτες υποψηφιους, αλλα οχι νεοναζι που εχουν ξεφυτρωσει στο ψηφοδελτιο, οπως πολυ καλα το ειπατε και το αποδειξατε….

  Σκεφτομαι να το ριξω ασταύρωτο, καλη σκεψη νομιζω, ε ; κανω λαθος ;

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.