Μπαλτάκος: Η Αριστερά θα αφελληνίσει τη Ελλάδα που είναι Βυζάντιο

 

 
Η διεύρυνση της εκλογικής βάσης της ΝΔ θα πρέπει να εστιαστεί στο 16,5% που βρίσκεται στα δεξιά της, δηλώνει ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησηςΠαναγιώτης Μπαλτάκος σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής. Κατηγορεί την Αριστερά ότι απαρτίζεται από «ταλαντευόμενους μικροαστούς» και ότι θα «αφελληνίσει» την Ελλάδα, που σύμφωνα με τον ίδιο είναι «Βυζάντιο».

 

Παρά τον σάλο που προκάλεσε η μαγνητοφωνημένη συνομιλία του με τον χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, ο πρώην γγ της κυβέρνησης δηλώνει ότι «δεν κάνει κανένα διάλειμμα» από την πολιτική.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ποσοστό της ΧΑ στις πρόσφατες εκλογές, οφείλεται στην εσφαλμένη λογική των αντιπάλων της που επιχείρησαν να την δαιμονοποιήσουν.

Ξεκινώντας τις αναφορές του εναντίον της Αριστέρας, σχολιάζει ειρωνικά τις εκλογικές επιδόσεις της, αναφέροντας ότι «δεν θα καταφέρουν να διατηρήσουν»τα ποσοστά των ευρωεκλογών στις εθνικές εκλογές,«όπως δεν τα κατάφερε το ΕΑΜ το 1945». 

«Θα έχουμε πάλι νέα Συμφωνία της Βάρκιζας. Πάλι θα “παραδώσουν τα όπλα”», υποστηρίζει ο Π. Μπαλτάκος, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «η γοητεία της “αγοράς” είναι ανώτερη από τις υποσυνείδητες δυνατότητές τους».

«Προβλέπω οξύτατη κρίση στους κόλπους τους και φαρμακερή διχόνοια», συνεχίζει ο πρώην γ.γ της κυβέρνησης. Σε ερώτηση τι θα γίνει αν η Αριστερά τα καταφέρει, ο Π. Μπαλτάκος απαντά: «Η χώρα θα παγκοσμιοποιηθεί σε βαθμό αφελληνισμού και οι αστικές αξίες και οι μύθοι με τους οποίους θεμελιώθηκε το οικοδόμημα του Νέου Ελληνισμού θα υποστούν οριστική ταπείνωση».
«Κάθε ρεφορμιστική απόπειρα νόθευσης του καπιταλισμού καταλήγει πάντα σε τραγωδία»,προσθέτει.
Πιστός στις εθνικιστικές του αντιλήψεις, δηλώνει ότι το θεμέλιο του έθνους είναι η Εκκλησία. «Στην ορθόδοξη Ανατολή […] έχουμε το συγκριτικό πλεονέκτημα λόγω της βυζαντινής μας παράδοσης», σημειώνει, συμπληρώνοντας ότι «η Ορθοδοξία είναι η ψυχή μας».
«Η Ελλάδα είναι Βυζάντιο», απαντά σε σχόλιο του δημοσιογράφου ότι η Ελλάδα ανήκει στη Δύση. «Γίνεται ιλιγγιώδης προσπάθεια να μεταλλαχθούμε, με τη σύμπραξη πάντα της Αριστεράς», υποστηρίζει, ακόμη.
Την ίδια ώρα θεωρεί ότι η ΝΔ δεν πρέπει να προσφύγει σε πρόωρες εθνικές κάλπες. «Για να τις χάσει; Για να φέρει την Αριστερά στην εξουσία;», σημειώνει. Σε ό, τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ότι «αν συγκρουστούμε με το ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση θα πέσει. Αν συνεχίσουμε τη συγκυβέρνηση […] κι άλλοι δεξιοί ψηφοφόροι θα εγκαταλείψουν τη ΝΔ».
 

9 σκέψεις σχετικά με το “Μπαλτάκος: Η Αριστερά θα αφελληνίσει τη Ελλάδα που είναι Βυζάντιο

 1. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ.

  ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ…ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΕΙ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ.

  ΩΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΓΑΛΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΚΡΑ
  ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΚΑΣΕΛΑ
  ΚΑΙ ΣΕΛΩΣΕ ΜΟΥ Τ ΑΛΟΓΟ
  ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΗΝ ΣΕΛΑ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ
  ΠΑΡΑ ΣΚΛΑΒΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ
  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ.

  Μου αρέσει!

 2. OI ATLIOI ..WKTOR HUGO… OI ΑΘΛΙΟΙ….ΒΙΚΤΩΡ ΟΥΓΚΟ.

  Αρχή 2 Οκτωβρίου 1975.
  Στα 33 μου χρόνια, μετά από την συγγραφή των τριών βιβλίων μου με το ψευδόνυμο
  ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΤΡΑΝΗΣ. Α.ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ, στίχοι, ποιήματα και παιδικές αναμνήσεις το Δεκέμβριο του 1973 Μόναχο Γερμανίας. Β. ΑΠΌ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ
  ΤΡΟΦΕΊΟ ΣΤΡΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ, Πεζογράφημα, εκοδτικός οίκος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ εις Θεσσαλονίκη το 1975 και..Γ. ΤΥΦΛΛΗ ΖΩΗ, μυθιστόρημα για τα σκλαβωμένα χώματα, εις τον ίδιο εκδοτικό οίκο, άρχισα να διαβάζω το ευαγγέλιο της αλήθειας το οποίο αγό ρασα κατά λάθος από την Θεσσαλονίκη 660 δραχμές τότε, δύο τόμου με 768 σελίδες και 720.ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΟΣ ΟΥΓΚΟ.
  ΣΡΕΛΙΟΣ ΚΑΤΡΑΝΗΣ. Συγγραφέας Μόναχο 1975. Α.ΤΟΜΟΣ.
  Τα ως άνω γράφτηκαν τότε, κάτι που έκανα και κάνω για όλα τα βιβλία που διάβασα κάτω στα δέντρα στα κλαδιά που κυλούσαν τα μαύρα δάκρυα.
  ΒΗΤΑ ΤΟΜΟΣ. Με αυτήν την Λεπτομέρεια που λέγεται άνθρωπος δεν ασχολούνται και πολλοί άνθρωποι.Και όμως ο ΟΥΓΚΟ έκατσε και ασχολήθηκε πολύ, πάρα πολύ, ίσως κάνει όμως και τους άλλους να ασχοληθούν με αυτό που πρέπει.Αλλά δυστυχώς σήμερα είναι θλιβερό κατάντημα και είναι λάθος σ αυτόν που γεννιέται άνθρωπος.ΧΟΙΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΞΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ.
  ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΤΡΑΝΗΣ.ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
  Μόναχο 1975.Βλέπε σελίδα τελευταία.
  ΕΝΑ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΟΥΓΚΟ.
  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ κοινωνικό αριστούργημα της ζωής των πονεμένων ανθρώπων..ΕΝΑ ΤΡΑΝΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ στην κοινωνία των ανθρώπων της άρχουσας τάξης των αριστο
  μπουρζουρζιδων.
  ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΤΡΑΝΗΣ. Συγγραφέας. Μόναχο Γερμανίας 1975.
  Βλέπε σελίδα 25. Ο άνθρωπος έχει απάνω του την σάρκα, πούναι μαζί ένα φόρτομα κι ο πειρασμός του. Τη σέρνει μαζί του, αλλά υποχωρεί σ΄αυτήν.Το να είναι κανένας άγιος, είναι εξαίρεση, νάναι όμως δίκαιος είναι κανόνας. Πλανηθήτε, παραπατήστε, αμαρτήστε, αλλά να είστε δίκαιοι.
  Συμπλήρωση δική μου στην σελίδα του βιβλίου με το μολύβι. Μέχρι εδώ η αφήγησις του δεσπότη είναι πάρα πολύ ωραία, σε μαγνητίζει με τις αλήθειες, που δεν ξέρεις και όμως τις ξέρεις και κάνεις πως δεν τις ξέρεις.
  Βλέπε βήτα τόμο σελίδα 38.
  -Άκους εκεί ούτε μετά θανάτου δεν υπάρχει ισότητα.Πήγαινε στο νεκροταφείο να δεις.Οι μεγάλοι, οι πλούσιοι, είναι στο απάνω μέρος, στην δεντροστοιχία με τις ακακίες, την καλοστρωμένη. Τους πάνε με τ αμάξι .Οι μικροί, οι φτωχοί, οι κακομοιρασιμένοι,
  μπα τους παραχώνουν στα χαμηλά, όπου είναι λάσπη έως το γόνα, μέσα στις τρύπες και στην υγρασία. Τους χώνουν εκεί για να σαπίσουν το γρηγορώτερο. Και δεν μπορείς να πας να τους δεις, χωρίς να βουλιάζεις μέσα στη λάσπη.

  ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΤΡΑΝΗΣ. ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ, στα τρία πρώτα του βιβλία.Για ένα ψωμί ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ κινηγήθηκε μια ζωή από την δικαιοσύνη και σε κάποια στιγμή γράφει ο ΟΥΓΚΟ, αυτόν θα τον δικάσουν στο δικαστικό μέγαρο, αλλά ρωτάω που θα δικάσουν τον εισαγγελέα.

  Αγαπητά μου,,ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ,, σας δίνω μια συμβουλή την οποία έδωσα πολλές φορές και σε πολλούς. Το επάγγελμα δεν έχει καμιά σημασία όση έχει η δημιουργία των ανθρωπίνων αισθημάτων τα οποία δημιουργούνται όχι με την παιδεία, αλλά με την ανάγνωση στα ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ.
  ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ,,,ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,, γράφω κάπου ένα κεφάλαιο με τον ειδικό τίτλο…ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ,,εκεί στην Φινλανδία το 2013 και γύρισα παντού και είδα ότι δεν υπάρχουν τάφοι μεγάλοι και φραγμένοι, πλην ολίγων ενώ σε άλλες χώρες είναι μισοί και μισοί, πλούσιοι και φτωχοί.
  Και κλείνω με έναν στίχο που εμπνεύστηκα διαβάζοντας το βιβλίο του ερχόμενου εξ Αλγερίας Γάλλου συγγραφέα ΑΡΜΠΕΡΤ ΚΑΜΥ,,το,, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
  ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ
  ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΝΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
  ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

  ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
  ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΝΤΙΚΙ
  ΤΡΥΠΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙ
  ΣΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ.

  ΜΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
  ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
  ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΚΑΙ Σ ΕΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΧΑΜΩ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ
  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ.
  Από τριών χρονών παιδάκι γυρίζω σαν τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΙΑΝΝΗ μέσα στην κοινωνία χωρίς να μπορώ να βρω μια άκρη να κρεμάσω το λερωμένο μου σακάκι και να βρω έναν τσομπάνο, η γελαδάρη, η χοιροβοσκό να τον χαιρετίσω, να μιλήσω, να δακρίσω, να κλάψω και να τον αποχαιρετίσω.
  ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ 2015.

  Μου αρέσει!

 3. ΟΙ ΑΘΛΛΙΟΙ.

  Γράφει ο Θανάσης Θυμιόπουλος.

  Δραματικό κοινωνικό μυθιστόρημα.

  Με αυτόν τον τίτλο θα πρέπει να γράψω ένα δραματικό κοινωνικό μυθιστόρημα σε στυλ ΒΙΚΤΩΡΟΣ ΟΥΓΚΟ γιατί ο Έλληνας πολίτης είναι χειρότερος από τον Γιάννη Αγγιάνη και ο πόνος του θα αργήσει πολλά χρόνια για να αγιάνη.
  Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΠΑΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΑΝΙΚΑ.
  Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα γιατί είναι νεκρή εδώ και πολλά χρόνια.
  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ.
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ.
  ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ.
  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΔΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ.
  ΕΡΙΧ ΦΟΝ ΝΤΑΙΝΓΚΕΝ….ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ,,,ΗΡΘΑΝ ΘΕΟΙ ΣΤΗ ΓΗ,,.
  ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟ.
  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ,,,ΤΟ ΦΡΟΝΕΙΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΠΡΩΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,, ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΕΙΣ-ΕΣΕΙΣ- ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ…ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ….ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΩ.
  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.
  ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟ 1973 ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΣΙΔΕΡΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΙΠΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΚΑΤΙ ΖΗΜΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΙΘΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
  ΒΕΒΑΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΤΟΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ 1973-1975 ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΡΑΔΙΑΚΙ ΑΚΟΥΓΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
  ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΚΡΥΦΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΑ ΑΛΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ…ΑΛΛΑ ΤΡΑΒΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΒΡΟΜΙΚΟ ΑΓΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ…ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ…ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΤΙ ΕΖΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
  ΝΑΙ…ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΙΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΙΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
  ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  Μια απορία έχω εγώ
  μια ερώτηση θα κάνω
  απάντηση μου φαίνεται
  θαρρώ πως δεν θα πάρω.

  Ποια χώρα, εκτός Ελλάδας, έχει το μισό πληθυσμό στην πρωτεύουσα και την ανάλυση, την αιτία της αιτίας γιατί, ότι μέσα από τα σπλάχνα της καταπίεσης του αγρότη, γεννιέται ο εργάτης της πόλης.
  ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ.
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ..ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΞΟΥΝ ΜΑΙ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΠΑΛΙ ΕΓΙΝΑ ΚΑΚΟΣ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΘΕΟΣ.

  Μου αρέσει!

 4. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ.

  ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΜΑΙ ΧΩΡΑ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΑΤΑΦΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΣΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ.
  ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ.
  ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ.
  Σένα τα λέω τούτα κι αν θέλεις άκουστα, πάρε χαρτί και κάτσε γράψετα.
  ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.
  ΟΤΕ ΔΡΑΧΜΗ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ… ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΥΤΕ ΘΕΟ.

  Μου αρέσει!

 5. Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.

  ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ….ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ…ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ.
  ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ.
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ.
  ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.
  ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΓΚΑΜΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ…ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΠΙΤΟΥΡΑ…
  ΟΙ ΟΡΝΙΘΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ….ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΓΕΝΝΟΥΝ…
  ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΕΔΩΝ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΟΡΝΙΘΕΣ ΕΚ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΜΠΑΞΕ…Η ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ…
  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
  ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΤΕ….ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΤΕ…ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ.
  ΩΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ.
  ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.
  ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΕΞΗ ΣΤΟ ΕΙΠΑ Η ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ Η ΧΡΙΣΤΟΣ.
  ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ.
  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ….ΣΥΜΦΩΝΙΑ….ΣΥΜΦΩΝΙΑ…..ΣΥΜΦΩΝΙΑ…ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ.
  ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ.
  ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΩ ΠΟΙΑ.

  Μου αρέσει!

 6. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ….ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

  Γράφει ο Θανάσης Θυμιόπουλος
  ΑΠΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
  Δ.Ο.Υ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΧΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 48.60100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ…2351363340 Τμήμα εσόδων 99. Αριθ, ειδοποίησης 1506 Ημερομηνία 2.7.2015

  ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΕΩΝ.

  ΠΡΟΣ. ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝ..Φορ. Εκτρο. ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.ΤΟΞΟ 60100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ. 4506.
  ΘΕΜΑ.ΧΡΕΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ.
  Σας πληρογορούμε ότι χρεωθήκατε από την υπηρεσία μας με τα ποσά που αναφέρονται παρακάτω. ΑΦΜ…046616217….ΑΦΜ. Φορ.Εκτ.040810445
  Α.Τ.Β. 580611..ΓΡΑΜΜΗ Χ.Κ…ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ 16.06.2015…ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΟΣΕΩΝ 1…ΠΕΡΙΟ ΔΟΣΕΩΝ 1ΤΚ. ΕΙΔΟΣ ΦΟΡΟΥ… Τ.Ο. Τ.Ο. 04661 52117 900 471167150580600011….ΠΑΡΕΛΘ ΠΟΣΟ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ 270… ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΟΣΗΣ 31.07.2015 ΠΟΣΟ ΔΟΣΗΣ 270…ΠΟΣΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 0,00….
  ΣΥΝΟΛΟ 270 ΕΥΡΩ. Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.
  ΥΓ.Παρακαλούμε να φροντίσετε για την εμπρόθεσμη καταβολή, αφού η καταβολή δόσης μετά την λήξη της προθεσμίας επιβαρύνεται με προσαύξηση……….για κάθε μήνα καθυστέρησης. Αν το ποσό αυτό που θα πληρώσετε υπερβαίνει…………εύρω πρέποι να προσκομίσετε στη ΔΟΥ προσωπική η τραπεζική επιταγή,
  Η Χρήση ταυτότητας οφειλής Τ.0. όπου αναγράφετε, είναι απαραίτητη για την πληρωμή μέσω πιστωτικών ιδρυμάτων η ΕΛΤΑ.Η εφάπαξ καταβολή με έκπτωση ισχύσει μέχρι την ημερομηνία λήξης της πρώτης δόσης.

  ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

  Μετά την αναφορά καταγγελία μου στις 18 Ιουνίου 2015 των είκοσι σελίδων προς τον πρωθυπουργό και υπουργό οικονομικών και ευρωπαική ένωση και τοπικές υπηρεσίες εφορία και νομαρχία ήρθε επιστολή να πληρώσω και άλλο χαράτσι.
  Στις 6 Ιουνίου πήγα να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας στην εφορία και πλήρωσα 135 συν 135 πρόστιμο και στις 16 Ιουλίου 2015 ήρθε το ως άνω κρατικό κωλόχαρτο να πληρώσω για το 2014 τέλη κυκλοφορία 135 συν 135 πρόστιμο.
  Οι Τράπεζες είναι όλες κλειστές και αν δεν έρθουν λεφτά από την ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΑΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΙΔΟΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΕΟ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΛΕΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ….ΤΟΤΕ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΣΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
  ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΟΥΜ ΕΦΕΝΤΗΜ…ΩΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΥ ΕΦΕΝΤΗΜ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΥΡ ΕΦΕΝΤΗΜ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΗΝ ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΕ ΦΤΩΧΕ ΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΕ…ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΒΡΙΟΤΟΥΡΚΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΕΣΠΟΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΑΦΗΣΕ ΟΙΛΑ ΤΑ ΝΤΕΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΝΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ ΤΣΗ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΤΡΑΒΟΥΝ ΡΑΚΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΡΚΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΙ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΒΕΡΕΣΙΑ ΒΕΡΕ… ΒΕΡΕ ΑΛΜΑΤΙ ΑΛΜΑΤΙ
  ΑΛΑΧ ΤΖΙΑΝΟΥΜ ΑΛΑΜΑΤΙ ΑΛΜΑΤΙ
  ΑΧ…ΡΑΜΠΤΙ …ΡΑΜΤΙ ΜΑΣΙΑΛΙΑ.
  ΑΛΑΧ…ΑΛΑΧ ΜΠΡΙ ΑΛΑΧ….
  ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΩ ΤΟΝ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΑ.
  ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΕΧΑΣ ΑΟΛΑ…ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…
  ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΕΞΟΧΙΚΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ και ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ και ΠΑΣΧΑ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑΤΣΤΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΩ Η ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΝΑ ΦΕΓΓΕΙ.
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΗΤΙΑΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.
  ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ….ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ…ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΛΟ.
  ΒΡΕ ΕΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΝΑ ΣΤΕΙΛΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ 135 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΧΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΙΔΟΜΑΝΤΡΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΚΑΤΩ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΜΕΝΟ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ.
  ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
  ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΑΝΙΚΑ.
  ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΩΗΝ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 5 ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΛΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ 330 ΕΥΡΩ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ 330 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 500 ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ 700 ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ….ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ..
  ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΥ….ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ.
  ΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑΝ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ
  ΔΕΝ ΧΥΝΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΜΜΑ.

  ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ…ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΝΕΚΡΟΦΟΡΩΝ…

  ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ…ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ.
  ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
  ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΚΤΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ…ΟΧΛΟΣ…ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ
  ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΟΜΑΝΙΑ…ΑΜΗΝ ΚΥΡΙΕ ΕΛΥΣΟΝ ΗΜΑΣ ΚΑΙ ΥΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΠΟΛΟΛΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ…
  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ…ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ….ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ…ΤΩΝ ΟΡΒΙΟ ΤΟΥΡΚΟ.. ΜΑΣΟΝΟ…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ.

  ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΚ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚ ΝΟΤΙΩΝ ΑΡΧΟΝΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΙΑΔΩΝ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ

  ΗΛΙ…ΗΛΙ…ΛΑΜΑΣΑ ΒΑΧΘΑΝΙ….

  Μου αρέσει!

 7. Ο ΚΟΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ.

  ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ….ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1995 ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΚΟΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ
  ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ…ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΕΛΓΊΟΥ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ.

  Το 1960 με μια βαλίτσα και με όνειρα πολλά
  έφυγα μια βραδιά με το καταραμένο τρένο
  ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΦΥΓΑ
  ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΞΕΝΑ ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
  ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΕΘΑΝΩ
  ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣ ΤΗ ΞΕΝΗ ΑΧΑΡΗ ΓΗ.

  ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΟΒΡΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
  ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ
  ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ
  ΕΙΣ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ
  ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ
  ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

  Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ
  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ
  ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ
  Ο ΟΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ.

  ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ
  ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΔΙΧΩΣ ΑΣΤΡΑ ΔΙΧΩΣ ΦΕΓΓΑΡΙ
  ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
  ΤΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ
  ΚΑΙ ΧΑΛΕΒΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΛΛΑ
  ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
  ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΗΝΟΥΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ. ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ
  ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥ.

  ΔΕΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 12
  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ
  ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ
  ..ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ,, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΣΗΜΟΣ ΤΟΤΕ
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ.

  ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ…ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ.

  ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΕΣ
  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ
  ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ
  ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΣΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΥΧΕΣ ΟΙ ΚΩΛΟΠΑΠΠΑΔΕΣ
  ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΣΕΣ ΜΕ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ…ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΑΤΙΜΑΣΑΝ
  ΚΑΙ ΤΗ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ.

  ΛΕΩ ΚΩΛΟΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΚΩΛΟΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΧΑΛΕΒΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ
  ΟΥΤΕ ΜΑΙ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΤΙΩΝ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ
  ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΕΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥ.

  ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΚΩΛΟΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ ΠΑΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.

  ΕΛΛΑΣ….ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟ ΟΒΡΑΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.
  ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ 666 ΚΑΙ ΤΟΥΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΛΚΟΧΟΛΙΚΟΥ
  ΚΑΙ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ
  Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ
  ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

  Μου αρέσει!

 8. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗ ΦΩΝΗ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΤΙΡΙΣΕ
  ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ
  ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
  ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥ.

  ΧΑΡΟΥΤ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΤ ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΚΟΙ ΗΡΘΑΝ ΕΙΣ ΒΑΣΙΛΕΑΝ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΗΝ ΟΒΡΑΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑΝ ΤΗΝ ΣΟΛΟΜΟΝΙΚΗΝ ΑΠΑΤΗ.

  Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΙΑΝ ΤΑ 12 ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΔΑΒΙΔ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΩΝ.ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ…ΑΛΛΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΟΧΛΟΣ…ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ…ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
  ΖΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΘΕΟΙ…Ο ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΝ ΤΗ ΚΙΝΗΣΕΙ ΣΥΝ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΕΑ.

  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ…ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ…. JASUS CHRISTUS DIE EINZIGE HOFFNUNG AUF DIESSES WELT…JESUS CHRISTUS MONADIKI ELPIDA IN DER KOSMOS.

  ΑΡΩΝ…ΑΡΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣΟΝ ΑΥΤΟΝ ΟΥΡΛΙΑΞΑΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Η ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΒΑΡΑΒΑΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ….ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ… ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΧΛΑΜΙΔΑ ΑΓΚΑΘΩΤΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ…ΒΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ Η ΑΤΙΜΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

  ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΛΙΑΞΑΝ ΣΑΝ ΑΓΡΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ.

  Από τότε άστραψε ο ουρανός και έριχνε βροντές, κεραυνοί και φωτιές έβγαζε η γη εδώ και χιλιάδες χρόνια γιατί αυτή η καταραμένη φυλή δημιουργεί όλα τα κακά εν τη γη και ανθρωπότητα όλην ΣΑΝ ΔΙΑΒΟΛΟΙ.

  ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΕΦΕΥΡΕΣΑΝ ΜΙΣΟΟΒΡΙΟΙ…ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΟ ΟΒΡΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
  Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΚΟΥΣΤΕΙ…

  KATARAMENH FILI MISO OBRIOI…
  ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΩΝ. UND PORNIA IN GANZE WELT.

  ΗΛΙ ΗΛΙ ΛΑΜΑΣΑ ΒΑΧΘΑΝΙ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΙΝ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ ΕΙΣ ΟΥΡΑΝΟ ΕΙΠΕ. ΔΗΛΑΔΗ..ΘΕΕ ΜΟΥ…ΘΕΕΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ.

  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΩΝ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΝ ΡΕΜΦΑΝ ΚΑΙ ΒΑΑΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΘΕΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ.

  ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΣΟΟΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΑΥΤΗΝ.
  ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ.
  ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ.

  EINE WELTWEIT GENERAL IST EINE SATAN AFRIKANAKI IN DIE HÄNDE VON HEBREEN SIONISTISCHE FREIMAUER ODER MASONEN Antichristen 666…WIE DER HEILIGE JOHANES HATT SCHON GESACKT.

  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΥΠΟΥ ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΥ ΝΙΕΤΣΕ.., ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ…DIE MENSCHEN HERDEN.

  Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ…ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟ ΦΡΟΝΕΙΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΠΡΩΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΒΑΒΑΡΙΑΣ ΜΑΧΙΜΙΛΙΑΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝΣ ΠΛΑΤΣ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΒΑΡΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

  ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΟΙΚΩ ΕΓΩ Ο ΚΑΚΟΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΑΔΙΖΩ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΚΟΣΙΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΩ. ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΔΑΚΡΙΖΩ.

  ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΚ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΣΚΕΨΕΩΝ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΟΒΡΙΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΑΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

  ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΥΛΗ…ΗΛΙ….ΗΛΙ…ΛΑΜΑΣΑ ΒΑΧΘΑΝΙ…ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΝΗ…ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΟΒΡΑΙΟΣ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΚΙΑ.
  ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.

  ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΩΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΟ… ΕΙΣ ΑΠΟΛΟΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

  ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ…ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.