Σήμερα Παρασκευή 18/7 η β’ δόση για το επίδομα τέκνων * Πώς θα δείτε στο Taxisnet αν θα πάρετε το κοινωνικό μέρισμα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 ο ΟΓΑ καταβάλλει την 2η δόση για το επίδομα παιδιών του 2014 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) και οικογενειακά επιδόματα που αφορούν αναδρομικά το έτος 2013.
Η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές του οικογενειακού επιδόματος του ΟΓΑ ανέρχεται στο ποσό των 122.225.231,47 €.

Ειδικότερα η πληρωμή αυτή αφορά:

α) 449.384 δικαιούχους που θα λάβουν την 2η δόση για τα οικογενειακά επιδόματα του έτους 2014. Η πληρωμή αυτή περιλαμβάνει όσους είχαν υποβάλει ηλεκτρονικά αίτηση-δήλωση Α21 (μέσω του TaxisNet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων), μέχρι και την 30 η Ιουνίου 2014 . Η δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 116.508.247,12 €.
β) 7.782 δικαιούχους που είχαν υποβάλει τροποποιητική αίτηση για το έτος 2013 και η αίτησή τους έχει εκκαθαριστεί. Η δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 5.716.984,35 €.
Ο Διοικητής του ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης διευκρινίζει ότι:
α) Οι Αιτήσεις Α21 που υποβλήθηκαν μετά τις 30/6/2014 θα ικανοποιηθούν σε επόμενη πληρωμή.
β) Οι δικαιούχοι Οικογενειακών Επιδομάτων για το 2014 υποχρεούνται να υποβάλλουν νέες αιτήσεις Α21 , δεδομένου ότι οι αιτήσεις Α21 του 2013 δεν λαμβάνονται υπόψη.
γ) Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους, μέσα από την ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων Α21» που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr).

 

 

 • Το 24eshop.gr είναι ενεργό από τον 5ο του 2009, είναι από τα πρώτα eshop στον κλάδο του (ένδυση ανδρικά-γυναικεία και αξεσουάρ) κατακτώντας μεγάλο μερίδιο αγοράς και έχοντας χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες. Προσφέρουμε πάνω από 3000 προϊόντα ένδυσης για τον άνδρα, τη γυναίκα καθώς και παπούτσια, τσάντες και άλλα αξεσουάρ. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 70 ευρώ και υπάρχουν και εκπτωτικές κατηγορίες ανάλογες του ποσού των αγορών. Στην Αθήνα και τον Πειραιά οι παραγγελίες μπορούν να παραδοθούν και δωρεάν.

  Στo 24eshop * OΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ

 • Προσφορές Αegean - Τα φθηνότερα εισιτήρια της Aegean

  Προσφορές Αegean Airlines

 • η γυναικεία MOΔΑ * Ευκαιρίες - προσφορές

  η γυναικεία MOΔΑ * μεγάλες Ευκαιρίες

 • Days4U * Κάνει το δώρο ...εμπειρία

  Days4U * Κάνει το δώρο …εμπειρία

*

Πώς θα δείτε στο Taxisnet αν θα πάρετε το κοινωνικό μέρισμα

 
Πώς οι αιτούντες μπορούν να δουν εάν θα πάρουν το βοήθημα του κοινωνικού μερίσματος αύριο Παρασκευή;

Όσοι έχουν κάνει αίτηση μπορούν να μπουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Taxisnet και να πατήσουν την επιλογή της αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα. Μετά μπορούν να πατήσουν την επιλογή »εκτύπωση» και να δουν την κατάσταση της αίτησης τους. Εφόσον γράφει την επιλογή »Προς Πληρωμή» τότε ο δικαιούχος θα λάβει την Παρασκευή το Κοινωνικό Μέρισμα στον τραπεζικό του λογαριασμό που έχει δηλώσει στην αίτηση.

Η κατάσταση της αίτησης στους αιτούντες θα αλλάζει σταδιακά μέσα στην ημέρα.

Όσοι από τους αιτούντες δεν δουν την κατάσταση »προς πληρωμή» θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη δόση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Ιουλίου με πιθανότερη ημερομηνία τις 29 ημέρα Τρίτη.

Οι επόμενες πληρωμές για το Κοινωνικό Μέρισμα

Για τις αιτήσεις που έχουν απορριφθεί με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2013 και πληρούν τις προϋποθέσεις με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2014, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί 15 ημέρες μετά τη λήξη της εμπρόθεσμης υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2014.

Για τις λοιπές αιτήσεις που εκκρεμούν λόγω ελέγχου των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος ή έχουν παραπεμφθεί προς έλεγχο, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί από την 1/10/2014 έως και την 10/10/2014.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.