XANIA: Ένταση και επεισόδια στον αποκλεισμό της Βάσης για τα χημικά * (VIDEO)

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν στον αποκλεισμό της Νατοϊκής Βάσης στο Μαράθι, στο Ακρωτήρι Χανίων σήμερα το μεσημέρι στις 14.00, στο πλαίσιο διαδήλωσης κατά της καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας με υδρόλυση στη Μεσόγειο.

Βίντεο: Ένταση και επεισόδια στον αποκλεισμό της Βάσης για τα χημικά

  •   Διαγωνισμός Hawaiian Tropic - Γοργόνες στη Στεριά!!! Οι γοργόνες βγήκαν στη στεριά και είναι όλο περιπέτειες! Παρακολούθησέ τις και πάρε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα ταξίδι στη Σαντορίνη και πολλά δώρα Hawaiian Tropic! Ως έγκυρο like θεωρείται ο χρήστης που δεν έχει κάνει ήδη like στη σελίδα του διαφημιζόμενου. Για να καταγραφεί το like είναι απαραίτητο το "allow" στο application.

    πάρε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα ταξίδι στη Σαντορίνη και πολλά δώρα!

Ο διαπληκτισμός δεν άργησε να έρθει στην προσπάθεια μιας οδηγού η προσπάθησε να περάσει, ενώ άλλα οχήματα συμμορφώθηκαν με την απόφαση του συντονιστικού οργάνου να μην επιτραπεί η διέλευση σε στρατιωτικούς και στρατιωτικά οχήματα, καθώς και της αστυνομίας.  Ο δρόμος για τους λουόμενους και για τους κατοίκους είναι ελεύθερος.

Ο αποκλεισμός για τον οποίο βρέθηκαν στο σημείο ακόμα και μεγάλα ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, είναι τριήμερος, ενώ σήμερα κορυφώνεται με συναυλία. Νωρίτερα οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς από όπου και ξεκίνησαν με πούλμαν και αυτοκίνητα το πρωί.

candianews.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.