ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ η «Ίδρυση φιλορωσικού κόμματος στην Ελλάδα!!!” ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ από τον Στέφανο Χίο στο διαδικτυακό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”:

“Ίδρυση φιλορωσικού κόμματος στην Ελλάδα!”

xios
“Είναι στα σκαριά στην Ελλάδα η ίδρυση φιλορωσικού κόμματος…Μπορεί να μην έχει τις ευλογίες της Ρωσίας, αλλά η ίδρυσή του είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη…” τόνισε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Χίος μέσα από το διαδικτυακό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” .

 

ΣΧΟΛΙΟ:

Κοιτώντας την ιστορία,μετά την πτώση του Βυζαντίου όπου και δημιουργούνται οι “Μεγάλες δυνάμεις”,μπορούμε να συμπεράνουμε πως οι βλέψεις των “μεγάλων” και οι προσδοκίες των “μικρών”,δεν έχουν αλλάξει καθόλου.  Ο “ελληνικός χώρος”(από την Μακεδονία-Θράκη,έως και την Κύπρο),λόγω της γεωγραφικής του θέσης,είναι καταδικασμένος να είναι στο κέντρο των εξελίξεων.
Είμαστε το μόνο έθνος,που ενώ έχουμε τόσους συμμάχους,έχουμε προδοθεί και τόσες φορές.Η αλήθεια βεβαίως είναι το ότι,ενώ “παίξαμε” και “παίζουμε” με τους “δυτικούς συμμάχους”,ουδέποτε “παίξαμε” με την Ρωσσία.
Η Ρωσσία,αρκετές φορές,έτεινε χείρα.Η χείρα αυτή όμως έμεινε απλώς τεταμένη,είτε λόγω δικής της αδυναμίας,είτε λόγω δικής μας “απροθυμίας”.
Ακόμη και η Κύπρος,ουδέποτε “έπαιξε” ειλικρινά με την Ρωσσία.Έστρεφε κατά καιρούς το βλέμμα της προς την Ρωσσία,αλλά ουδέποτε δεν έμενε σε αυτήν.Όταν δε,απεμακρύνθει από την Ρωσσία(ένταξη στην Ε.Ε. και στο Ευρώ),ξεκίνησε και η “αντίστροφη μέτρηση”.
Η Ελλάς,από την άλλη,ως “ανήκουσα εις την Δύση”,μόνο “κλεφτές ματιές”,ρίχνει κατά καιρούς προς την Ρωσσία.
Η Ρωσσία,από την εποχή της Αικατερίνης Β’(μεγάλης),έχει ως σκοπό της το να γίνει πραγματική υπερδύναμη.Αυτό για να το καταφέρει,πρέπει να βρει διέξοδο προς τα “θερμά ύδατα”.Αυτό μπορεί να το καταφέρει μόνο εάν το επιτρέψουμε εμείς,δια μέσου του Αιγαίου.Με βάση αυτό,μπορούμε να πούμε πως θα έχουμε περίοπτη θέση σε μια ενδεχόμενη,τέτοιου είδους,συμμαχία.
Από πλευράς Ρωσσίας,τα πράγματα είναι σχετικά εύκολα,διότι δεν συμμετέχει σε Ε.Ε.-ευρώ,νατο και προς το παρόν ούτε και στους G8.Δηλαδή,δεν θα δεχθεί πιέσεις σε επίπεδο “συμμαχίας”.Υπάρχει βέβαια και το θέμα του ΟΗΕ.Αλλά δεν νομίζω,η Ρωσσία,να τον λαμβάνει σοβαρά υπόψιν,λόγω κυρίως της συμμαχίας και στήριξης από την Κίνα και όχι μόνο.
Το βάρος,λοιπόν,σε ενδεχόμενη στροφή προς την Ρωσσία,πέφτει αποκλειστικά σε εμάς!Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις επιταγές μιας τέτοιας στροφής;Δηλαδή,για να γίνει μια τέτοια στροφή,πρέπει πρώτα απ’όλα,οι Ρώσσοι να είναι καλυμμένοι.Καλυμμένοι τόσο από πολιτικής,όσο και από “γεωγραφικής” απόψεως.Η “γεωγραφική” άποψη,δεν είναι άλλη από την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια,ώστε το Αιγαίο να μετατραπεί σε μια ελληνική λίμνη.
Ακολούθως,τα θέματα που προκύπτουν είναι πολύ πιο πολύπλοκα.Κατ’αρχάς μια τέτοια κίνηση,σημαίνει πόλεμος με την τουρκία.Κατά δεύτερον,μια έξοδος των Ρώσσων,στα “θερμά ύδατα”, σημαίνει παγκόσμιος πόλεμος.Οπότε πρέπει να δούμε εάν είμαστε έτοιμοι,ως άτομα,να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε κάτι τέτοιο.
Από την άλλη να δούμε,με ποία κυβέρνηση,θα κάνουμε κάτι τέτοιο.
Τέλος να δούμε εάν ένα κόμμα,το οποίο θα αυτοπροσδιορίζεται ως “φιλορωσσικό”,δεν θα καταντήσει “ουρά” του νέου “συμμάχου”.Δηλαδή,θα πρέπει να πράττει κατά το δικό μας συμφέρον και όχι κατά το συμφέρον μόνο του συμμάχου,ειδάλλως τι είχαμε τι χάσαμε…
Υ.Γ. Στο θέμα του πολέμου,το πρόβλημα είμαστε εμείς.Οι τούρκοι,παρά τα όσα λέγονται,δεν είναι κάτι που πρέπει να μας προκαλεί φόβο.Ούτε και οι λοιποί γείτονες.Το θέμα είναι,αν ο καθένας μας,ως άτομο,είναι έτοιμος να στηρίξει και να πάει ως το τέλος,μια τέτοια προσπάθεια.

4 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ η «Ίδρυση φιλορωσικού κόμματος στην Ελλάδα!!!” ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ…

  1. ΜΑΚΑΡΙ. Μακάρι να βγει ένα Φιλορωσσικό κόμμα και μαζί με την Χρυσή Αυγή να βοηθήσουν την Ελλάδα. ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ. Το φάγαμε στην μάπα για τα καλά και τι καταλάβαμε? ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. Οι Ρώσσοι ήθελαν την Σκύρο τα ναυπηγεία για να φτιάχνουν τον στόλο τους. Οι Αμερικανοί είπαν όχι, δεν θέλανε να έχουμε σύμμαχο την Ρωσσία, δεν γούσταραν οι αμερικάνοι. Αν είχαμε δώσει τα ναυπηγεία, ο Τούρκος θα καθότανε ήσυχος και ούτε τα πόδια του δεν θα έβρεχε στο Αιγαίο, όταν θα του ερχόταν να κλάσει θα γύρναγε τον κώλο του προς τα βάθη της Τουρκίας. Αλλά οι Αμερικάνοι δεν θέλουν η Ελλάδα να είναι ευτυχισμένη, θέλουν να απειλείται από τους Τούρκους (και το ενισχύουν κατά καιρούς), για να τους έχουμε ανάγκη. Όταν δημιουργηθεί Αλβανικό κόμμα, με τον Τσεντάϊ τότε τι θα πείτε? Πια τα αισθήματα σας? Όσο για αυτά που λένε στο ΚΚΕ είναι Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Αν αναλογιστούμε την μακραίωνη ιστορία μας, αν είμαστε υπερήφανοι για την καταγωγή μας πρέπει να δημιουργήσουμε ένα κόμμα που θα έχει σαν σκοπό την αναβίωση της χιλιόχρονης Ρωμανίας (Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ή Βυζαντίου σύμφωνα με τους δυτικούς. Η πρωτεύουσά μας είναι υπο κατοχή και ο γεωγραφικός μας χώρος εκτείνεται απο το Κίεβο μέχρι τα Ιεροσόλυμα και απο το Ντιαρμπακίρ μέχρι την Βενετία και Κορσική. Σε όλες αυτές τις περιοχές κατοικούν Έλληνες (Ρούμ, Ελληνορθόδοξοι, Πόντιοι, Ρωμιοί γενικώς).
    Μόνο η ανασύσταση του χώρου αυτού ο οποίος είναι τώρα διασπασμένος θα φέρει την ισορροπία και ειρήνη στην περιοχή, τον τερματισμός των θρησκευτικών παθών στην Μέση Ανατολή και Μ. Ασία. Θα αντιμετωπισθεί έτσι και η πίστη της εκδίκησης και μίσους (το Ισλάμ). Επίσης θα αντιμετωπιστεί και ο Ρωσσικός ιμπεριαλισμός που πάντα ήθελε να κατέβει στις θερμές θάλασσες. Επανασύσταση της Ελληνικής πολυεθνικής αυτοκρατορίας με κυριαρχία της Ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού, κοινής θρησκείας της Ελληνορθοδοξίας κάτω απο το οικουμενικό πατριαρχείο και κοινό ηγέτη σύμβολο

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.