20.000.000€ δωράκι στο φιλαράκι του samara …

20.000.000€ δωράκι στον Μελισσανίδη

του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Την στιγμή που ο Κάμιλ Ζίγκλερ ο τοποτηρητής της Emma Delta, δηλαδή του συνεταίρου του Μελισσανίδη στον ιδιωτικό ΟΠΑΠ παίρνει 35.000 ευρώ καθαρά το μήνα, για να στέλνει στην ανεργία το Ελληνικό κράτος η γαλαζοπράσινη κυβέρνηση και η κόκκινη Περιφέρεια χαρίζουν στον επιχειρηματία 20 εκατ. ευρώ για να φτιάξει το
γήπεδο της ΑΕΚ!!!!

Κι εντάξει θα πει κανείς… Ο Μελισσανίδης είναι επιχειρηματίας και κοιτάζει το συμφέρον του… Εδώ άφησε την αγαπημένη του ομάδα να διαλυθεί και να πάει στην Γ’ Εθνίκή για να μην πληρώσει χρέη, περίμενε κανείς να έχει ηθικούς φραγμούς για το δημόσιο χρήμα και δεν θα προσπαθούσε να φτιάξει γήπεδο σχεδόν τσάμπα; Αφού μπορεί να το κάνει ο συγκεκριμένος, το έκανε… Ολόκληρος Μελισσανίδης σιγά που θα έβαζε από την τσέπη του για την αγάπη του στην ΑΕΚ…
Αυτό που ξεπερνάει κάθε όριο είναι οι θεατρινισμοί του ΣΥΡΙΖΑ… Πήγαν και καταψήφισαν στη Βουλή, ενάντια στο γήπεδο (μαζί με το ΚΚΕ) και την ίδια στιγμή η νέα Περιφερειάρχης, θα είναι εκείνη που θα εκτελέσει – με μεγάλη της χαρά – την απόφαση του απερχόμενου ανεκδιήγητου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Σγουρού!!!!
Μέσα στην οικονομική κρίση όπου και το τελευταίο ευρώ είναι ιερό η περιφέρεια δίνει 20 εκατ. ευρώ σε μια χρεοκοπημένη ΠΑΕ για να φτιάξει γήπεδο. Και μάλιστα, δικαιολογείται ότι το κάνει για να ενισχύσει τον αθλητισμό, να προστατεύσει τη νεότητα και να καλλιεργήσει πρότυπα.
Μιλάμε για παράνοια από εκλεγμένους άρχοντες οι οποίοι πληρώνονται από τα χρήματα όλων μας για να προστατεύουν τα συμφέροντα μας… ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ
 Ο Σγουρός και η Δούρου άξια τέκνα της πασοκικής περιόδου δίνουν 20 εκατ. ευρώ χωρίς να μας ρωτήσουν.
Που τα δίνουν; Σε μια χρεοκοπημένη ποδοσφαιρική ομάδα η οποία όπως και οι υπόλοιπες δεν έχει καμιά σχέση με πρότυπα. Αντιθέτως, πρόκειται για χαρακτηριστικό παράδειγμα άρρωστου αθλητισμού.
 Από πού κι ως που λοιπόν το γήπεδο της ΑΕΚ θα ενισχύσει τον αθλητισμό και τα πρότυπα;
 Το έκανε μήπως καμιά άλλη ΠΑΕ που χρηματοδοτείται από το κράτος;
Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού ορισμένοι είχαν κατεβάσει «παντελόνια» για τον Βοτανικό αλλά το γήπεδο δεν έγινε διότι δεν βρέθηκε ρευστό. Βρέθηκαν όμως 7 εκατ. ευρώ για την Λεωφόρο!!!
Κι έρχεται και η ΑΕΚ η οποία έπεσε Γ’ εθνική διότι δεν είχε φράγκο και χρωστάει παντού, και ο Σγουρός με την Δούρου τους δίνει μια… επιταγή 20 εκατ. για να φτιάξει το γήπεδο που θα τα εκμεταλλεύεται κάποιος επιχειρηματίας!!!! Καταπληκτικό… Και αυτό το ψηφίζουν οι Έλληνες Βουλευτές και το κάνουν νόμο του κράτους!!!!
 Κάποιος, λοιπόν, πρέπει να τους μαζέψει όλους αυτούς που παίζουν πολιτικά παιχνίδια με τα χρήματα του ελληνικού λαού.
Η κ. Δούρου πρέπει να μας εξηγήσει γιατί δίνει ένα τόσο μεγάλο ποσό για την ΑΕΚ χωρίς όλες αυτές τις μαυρογυαλούρικες εκφράσεις για τα πρότυπα και τον αθλητισμό.
Αλλιώς θα πρόκειται για σκάνδαλο ολκής.
______________________________________________________________________

36.000 ευρώ για τον Τσέχο που απέλυσε 350 υπαλλήλους!!!

Αυτά ΜΟΝΟ στην Ελλάδα γίνονται…  Υποτίθεται ότι ο ΟΠΑΠ ιδιωτικοποιήθηκε για να νοικοκυρευτεί… από τις μαύρες επιχορηγήσεις σε ημετέρους και τους χρυσούς μισθούς των golden boys… Αντ’ αυτού όπως αποκάλυψε ο Νίκος Νικολόπουλος σε ερώτηση του προς τον Αντώνη Σαμαρά και στον ιδιωτικό ΟΠΑΠ του Δημήτρη Μελισσανίδη και της Emma Delta γίνονται σημεία και τέρατα…
Πρόσφατα, ο Τσέχος εκπρόσωπος της Emma Delta στη διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε., παραδέχτηκε δημοσίως ότι ο μισθός του ανέρχεται στις 36.000 ευρώ το μήνα, δίχως σε αυτό το ποσό –όπως είπε- να συμπεριλαμβάνονται τα bonus.
Και όλα αυτά, τη στιγμή που η νέα διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. έχει προχωρήσει σε 350 απολύσεις υπαλλήλων της εταιρίας από τη στιγμή που ανέλαβε το μάνατζμεντ και προχώρησε σε τεράστιες περικοπές των επιχορηγήσεων – στήριξης προς τον ελληνικό αθλητισμό, συνεχίζοντας από την άλλη, την πλήρη και δωρεάν εκμετάλλευση των ελληνικών ομάδων στα δελτία του Πάμε Στοίχημα και των υπολοίπων παιχνιδιών.
Ο κυνικός τρόπος με τον οποίο η διοίκηση των Τσέχων έχει εισβάλλει στην ελληνική πραγματικότητα, διαλύοντας μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ότι είχε χτιστεί τα προηγούμενα πολλά χρόνια στο κεφάλαιο της επένδυσης και στήριξης του ελληνικού αθλητισμού από τον ΟΠΑΠ, έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στις τάξεις βουλευτών των κομμάτων της συγκυβέρνησης, γι’ αυτό και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Αντώνης Σαμαράς έχει ζητήσει πλήρη ενημέρωση για όλα όσα καταλογίζονται στη νέα τάξη πραγμάτων του Οργανισμού.
Ωστόσο, αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση που θα δώσει ο Πρωθυπουργός της χώρας μέσα στο κοινοβούλιο, προς τον κ. Νικολόπουλο, καθώς αυτή τη στιγμή και δίχως τα μπόνους, ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ εμφανίζεται –με δημόσια δική του παραδοχή- να εισπράττει 432.000 ευρώ.
Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής θέτει δημόσια το ερώτημα: «Άραγε για ποιο λόγο μια κερδοφόρα εταιρεία, μια εταιρεία δηλαδή που δεν περιμένει να σωθεί από τον επικεφαλής της, μια εταιρεία μονοπώλιο στον κλάδο της, που ελέγχει το 67% της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, πρέπει να καταβάλλει κάθε μήνα μισθό «Ντράγκι» στον επικεφαλής της»;
Και τώρα μέσα σε ένα εξάμηνο, αφ’ ότου «χαρίστηκε» στους Τσέχους απέλυσε 350 υπαλλήλους;
Για ποιο νοικοκύρεμα λοιπόν μιλάμε;
Για ποια εθνική στρατηγική; Για ποια φιλοπατρία»;

Μια σκέψη σχετικά μέ το “20.000.000€ δωράκι στο φιλαράκι του samara …

 1. Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

  Ο πεθερός του Βενιζέλου δεν σας επιτρέπει το παρκάρισμα στο εξοχικό του !

  Η αλαζονεία της φεουδαρχίας κάθε μορφής (η πολιτικο-επιχειρηματική είναι ίσως η βρωμερότερη) δεν μπορεί να κρυφτεί (όπως ξέρετε ποιά άλλη) και συχνά χρησιμοποιεί πράξεις αλαζονείας πιστεύοντας ότι μας θυμίζει ποιος είναι αφεντικό.

  Μόνο έτσι θα μπορούσε να
  ερμηνευθεί το γεγονός της αστυνομικής απαγόρευσης παρκαρίσματος απέναντι από το εξοχικό του πεθερού του ΥΠΕΞ Ευάγγελου Βενιζέλου (κ. Μπακατσέλου) στους Νέους Επιβάτες της Θεσσαλονίκης.

  Κάθε φορά που κάποιος πηγαίνει να παρκάρει οι αστυνομικοί του λένε ότι δεν μπορεί εκεί.

  Γιατί; Και γιατί αστυνομικοί φρουρούν το σπίτι του «πεθερού»; Δεν είναι ιδιώτης; Έχει άλλη ιδιότητα; Γιατί δεν προσλαμβάνει ιδιώτες φρουρούς; Γιατί δεν μπορεί να παρκάρει κάποιος απέναντι από το σπίτι του;

  Οι καταγγελίες που πέφτουν βροχή στο διπλανό beach bar μήπως έχουν σχέσεις με την απαίτηση για μη παρκάρισμα σε μία σοβαρή ακτίνα γύρω από το σπίτι το «πεθερού»;

  Ο Υπουργός Προστασίας του Πεθερού (άκυρο, του «Πολίτη») γιατί το αφήνει αυτό; Ο Αστυνομικός Διευθυντής της περιοχής ξέρει πού τον έχουν μπλέξει;
  Καμία τοποθέτηση στο θέμα από τους συνδικαλιστές της Αστυνομίας;

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.