ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ * Καταπέλτης ισχύος βόμβας strangelet να γίνουμε τώρα!!

ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ:

«ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ
Καταπέλτης ισχύος βόμβας strangelet να γίνουμε τώρα»!!!

«Αγαπητοί αδελφοί,

Όπως και πολλοί από εσάς έτσι και εγώ ζω στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο Κρήτης.
Εδώ και λίγο καιρό θέλω να πιστεύω ότι δεν πάει άλλο και έχετε όλοι σας πει μαζί με εμένα μια  σημαντικότατη λέξη αλλά ποιο πολύ από μέσα σας >ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ?>> και εγώ μαζί σας λοιπόν αλλά με τι μορφή θα κάνουμε την επανάσταση μας??

Εδώ σίγουρα ο καθένας από εμάς θα έλεγε:

 


Nα πάρουμε τα όπλα η να βγούμε όλοι στους δρόμους η να μπλοκάρουμε δημόσιες υπηρεσίες και δρόμους, βάλτε να πάνε από τέτοια, όμως εδώ βάζω εγώ αλλά!

Και εξηγούμε με την λογική του όπως πάνω έτσι και κάτω κάποιου πολύ παλαιού.
Να το αναλύσω λοιπόν!
Αν καθίσουμε και σκεφτούμε με λογικούς συνειρμούς και το πάρουμε απόφαση για ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, προσωπικά βλέπω μόνο μια επιλογή.

Αυτή η επανάσταση να μην έχει σχέση με τα παραπάνω, αλλά να γίνει άμεσα με τον παρακάτω τρόπο.

 Όλοι μας έχουμε δάνεια και υποχρεώσεις άσε που ακούμε εδώ και καιρό ότι θα μας χαριστούν με κάποιο τρόπο, λέω να μην το περιμένουμε και τώρα λοιπόν να σταματήσουμε όλες τις πληρωμές αλλά νόμιμα και μέσα από διαδικασίες που δόξα σε κάποιους ανθρώπους αυτό είναι σήμερα εφικτό και γίνεται να μην πληρώσουμε την εφορία τα τέλη τα χαράτσια και πολλά άλλα με εντελώς νόμιμο τρόπο.

Tί νομίζετε ότι θα κάνουν, όταν δουν μάζες να μην πληρώνουν και να την έχουν πατήσει από τους ίδιους τους νόμους τους? Νομίζετε ότι θα το σκεφτούν πολύ?

Και οι 300 θα ζητήσουν άμεσα πολιτικό άσυλο στην Σαχουάλη, άσε που πιθανόν κάποιοι να λιτζαριστούν
(όχι θεμιτό βέβαια)!
ANTISTASITORA(ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΝΥΜΟ ΣΥΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ORG)  λοιπόν και με ψηλά το φρόνημα καλή Επανάσταση να έχουμε.

Παρακαλούνται οι πάντες όχι μόνο να μπουν στο δηλωθέν site αλλά να προωθήσουν άμεσα το παρόν μήνυμα παντού και με όλα τα μέσα.

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου, απ’ τον κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο!!! (Γιάννης Ρίτσος)

*Αν δεν γνωρίζετε πως να ξεκινήσετε και δεν βγάλετε άκρη με τα λεγόμενα μου η το δηλωθέν site υπάρχει και στο Ηράκλειο Κρήτης υπεύθυνος και φυσικά  ο συντάξας με χαρά αλλά και προϋπόθεση χωρίς αντάλλαγμα

Mε αγάπη,
Pantelis Dafnomilis, Heraklion of Crete

***ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ: ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ. ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΏ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ Η ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΩ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΆΝΩ ΑΝΑΚΑΛΎΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΣΤΕΣ. ΕΙΘΕ. ΕΙΘΕ ΕΙΘΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.»

2 σκέψεις σχετικά με το “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ * Καταπέλτης ισχύος βόμβας strangelet να γίνουμε τώρα!!

 1. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  Εγώ ότι είχα να γράψω το έγραψα και το είπα, αλλά δυστυχώς δεν θα γίνει τίποτα, ούτε επανάσταση,ούτε αλλαγή, παρά θα συνεχίζεται το φαγοπότι των πολιτικών και οικονομικών δράκων και βρικολάκων.
  ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ.
  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΝΑ Π ΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡ ΝΗΣΗ ΤΩΝ ΧΟΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ.
  ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ….ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟ….ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΛΕΣ…ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΑ ΣΚΕΤΗ.
  ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΡΩΓΩ ΜΕΣΩ LIDL me MASTER–CARD.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ Η ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΝΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΟ Η ΘΑ ΖΩ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑΡΘΟΥΝ τα ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΗΣΤΕΣ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΑΤΑΦΗ ΑΚΟΜΑ.
  ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ SAT 1. BAYER MÜNCHEN.

  Μου αρέσει!

 2. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ.

  ΑΧ…ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015.

  ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ 137 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ 137 ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΔΗΛΑΔΗ 4 ΦΟΡΕΣ 137 ΑΝΤΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΝΙΑ….ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ 280 ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΑΡΚΩΕΜΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΗΠΙΑΝ ΟΙ 300 Η ΟΧΙ ΝΑ ΣΥ ΒΑΛ Η ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΑΤΗΝ ΑΠΟΧ…ΝΤΡΑΝΗ….ΝΤΠΣΟΥΛΙ….

  ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΣΑΝ ΤΟ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΟΤΡΑΠΕ ΖΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΡΑΔΙΑ…

  ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.
  ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ 2015 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΞΕΔΗΛΩΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ 6…ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ.

  ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΞΕΔΗΛΩΣΑ ΚΑ ΘΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ ΠΑΛΙ ΙΟΥΝΙΟ 2016 ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΩ ΠΑΛΙ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ ΜΕΧΡΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΔΕΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΦΑΙΡΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΔΕΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 30 ΕΥΡΩ…..

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η Ε.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ….

  ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΚΟΥΔΙΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΛΙ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ…ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟ ΞΕΔΗΛΩΝΩ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ…

  ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΝΤΙ 147, 35 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΦΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΟΝΟ 7,35 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ…ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΚΛΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΕΠΟΥ….

  ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ…

  Η ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ 4…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΨΩΝΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΤ…

  ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΣΗΚΩΣΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΥΓΥΡΩ…ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΡΑΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ…ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΜΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΓΑΛΑ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΓΑΤΑ …ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΛΤΣΑ…

  ΡΕΖΙΛΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΣΑΣ ΜΑΡΞΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΡΩΑ ΣΤΑΛΙΝ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤ ΨΩΦΙΣ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ….

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.