αποκαλυπτικό: Οι απόγονοι του Αδόλφου Χίτλερ που είναι;;; γονιμοποίησε περίπου 20 γυναίκες !

 Οι απόγονοι του Αδόλφου Χίτλερ που είναι

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, η χειρότερη ιστορία της ανθρωπότητας . Τα πρόσωπα που τον άρχισαν καταδικάστηκαν στη Νυρεμβέργη. Σχεδόν όλοι οι ηγέτες του Τρίτου Ράιχ ή ήταν άτεκνοι ή οι οικογενειών τους σκοτώθηκαν μαζί τους. ο Χίτλερ υποτίθεται ότι αυτοκτόνησε με τη σύζυγό του Εύα Μπράουν, (που δεν νομίζω) δεν άφησε κληρονόμους. Αλλά παρ ‘όλα αυτά, ο κόσμος για περισσότερο από μισό αιώνα, αναρωτιέται: Οι απόγονοι του Αδόλφου Χίτλερ που είναι;

Τον Δεκέμβριο του 1935, με διαταγή του Χίμλερ στη Γερμανία δημιούργησε ένα δίκτυο ειδικών κέντρων μητρότητας. για τα παιδιά που γεννήθηκαν από τους στρατιώτες του Waffen SS και επιλεγμένες φυλετικά γερμανικές γυναίκες προσεκτικά. ήταν σε αυτά, σύμφωνα με Reichsfuhrer SS.

Όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν σε κέντρα μητρότητας ήταν επισήμως θετά του Χίτλερ. Αναπληρωτής του Fuhrer του κόμματος, Ναζί νούμερο δύο Rudolf Hess αποφάσισε να προχωρήσει για την εγγύτητα προς τον Χίτλερ, και το 1940 σε μια μυστική συνάντηση εξέπληξε τους πάντες όταν έκανε την ακόλουθη δήλωση: Ο Χίτλερ θα πρέπει να έχει τα δικά του παιδιά. Μόνο εκείνα που στις φλέβες τους ρέει το αίμα του αγίου Führer, έχουν το δικαίωμα να κληρονομήσουν την υπεροχή στη Γερμανία.

ο Χίτλερ σχεδίασε να γονιμοποιήσει με σπέρμα περίπου εκατό ειδικά επιλεγμένες γυναίκες

Ο Χίτλερ ήταν αηδιασμένος με την φυσική του σ@ξ και αρχικά αποδεχθεί αυτή την ιδέα. Αλλά ζήλευε τον Στάλιν, ο οποίος είχε ένα γιο, ο οποίος θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον πατέρα του στο τιμόνι της διακυβέρνησης, όμως, στο τέλος, συμφώνησε. Έτσι, γεννήθηκε προσεκτικά το μυστικό σχέδιο «Thor». ο Χίτλερ σχεδίασε να γονιμοποιήσει με σπέρμα περίπου εκατό ειδικά επιλεγμένες «Άριες» γυναίκες ηλικίας 18 έως 27 ετών.

μυστικό σχέδιο

*επεξήγηση

Η λέξη Φύρερ (γερμ. Führer, από το ρήμα führen που σημαίνει καθοδηγώ) χαρακτηρίζει:
ένα άτομο που έχει την ύψιστη θέση σε μια ιεραρχία ενός συγκεκριμένου συστήματος στην κοινωνία, δηλαδή ηγέτης, καθοδηγητής.
ένα άτομο που χρησιμοποιεί την ειδική του γνώση για να οδηγήσει ή να καθοδηγήσει.
ένα σύγγραμμα που χρησιμεύει για καθοδήγηση

Οι μέλλουσες μητέρες παιδιών δεν ήξεραν για τη μεγάλη αποστολή για την οποία προοριζόταν. Πίστευαν ότι θα φέρουν τους απογόνους από στρατιώτες SS.Όταν τα μωρά γεννήθηκαν, μεταφέρθηκαν σε ένα μυστικό συγκρότημα στις βαυαρικές Άλπεις, κοντά στα αυστριακά σύνορα. οι δημοσιογράφοι έμαθαν από τον πρώην SS Obersturmführer Erich Runge, ο οποίος έκανε μια συγκλονιστική δήλωση ότι σε πολλές χώρες ζουν και εργάζονται δεκάδες γιοι και κόρες του Führer,. Επιπλέον, κανένας δεν έχει επίγνωση της προέλευσής τους .

σύμφωνα με τους γιατρούς, Runge που πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή.είχε πληροφορίες σχετικά με τα παιδιά του Fuhrer, ο Δρ Alessandro Dzhoveneze ζούσε στην Βραζιλία. Από 1943 έως 1945 διετέλεσε ιατρικός σύμβουλος των SS και έχει εμπλακεί άμεσα σε ένα μυστικό σχέδιο.

Από συζητήσεις μεταξύ των εργαζομένων στο εργαστήριο Alessandro Dzhoveneze γνώριζαν ότι πριν από το τέλος του πολέμου στο συγκρότημα ήταν περίπου είκοσι παιδιά, των οποίων ο βιολογικός πατέρας του ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ.

Μάιος 1945 . Όλα τα έγγραφα έχουν καταστραφεί, και τα παιδιά δόθηκαν σε οικογένεια αγροτών οι οποίοι τους έχουν πει ότι είναι ορφανά μωρά από νοσοκομείο, που καταστράφηκε από δυνάμεις. βρέφη που έχουν γεννηθεί ως αποτέλεσμα της γονιμοποίησης από «βιολογικό υλικό» «Άρια φυλή.»(σημείωση ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ και ναι ήταν Άρια φυλή! για τους λογούς που έχω πει σε άλλα ποστ) άλλα τα στενά μυαλά,αποβλάκωση και οι παρωπίδες δεν αφήνουν κάποιους δουν την αλήθεια, κρίμα που δεν καθάρισε τους κουμμουνιστες στην Ελλάδα μαζί με τους Εβραίους τους! (Όλα τα Κομμουνιστικά Κόμματα της Ευρώπης ιδρύθηκαν από σιωνιστές. ΚΚΕ ,)Η παρέμβαση των σιωνιστών τοκογλύφων, εναντίον των Γερμανών, θα έπρεπε να φανεί ως …«έργο «Ελλήνων» εξεγερμένων»…Έτσι οι Έλληνες, ως …θεατές, θα πίστευαν ότι όντως οι καλοί ήταν οι «Άγγλοι» και οι «κακοί» οι Γερμανοί.,!Οι Έλληνες θα πλήρωναν τον φόρο αίματος για τις προβοκάτσιες των πληρωμένων πρακτόρων των «Άγγλων»-Rothschild, οι οποίοι πράκτορες φυσικά, επειδή δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ Έλληνες και ΚΑΘΟΛΟΥ πατριώτες, δεν δίστασαν να σφάξουν χιλιάδες Έλληνες κατά τον εμφύλιο, όταν τους άφησαν εκτός κυβέρνησης.)

Κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα (ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ..) ΣΗΜΕΡΑ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩ, ΒΛΑΚΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Η σβάστικα, στα σανσκριτικά स्वस्तिक, (δεξιόστροφος αγκυλωτός σταυρός 卐) «σήμα κατατεθέν»/trade-mark, της αρχαίας ελληνικής θρησκείας)Ο αγκυλωτός σταυρός προέρχεται από το γεγονός ότι αποτελείται από δύο διπλά (ενωμένα) ελληνικά γάμμα (Γ) – γράμματα. Αρχαίες Ελληνίδες ιέρειες έκαναν τατουάζ το τετρασκέλιον (από τα τέσσερα σκέλη που απεικονίζει). Αρχαία ελληνικά αρχιτεκτονικά σχέδια είναι γεμάτα με το σύμβολο. Επίσης είχε χρησιμοποιηθεί και από διάφορους εγγενείς αμερικανικούς πολιτισμούς.!!!
ο Χίτλερ τους πήρε από πεινασμένους πολίτες της δημοκρατίας της Βαιμάρης και τους έδωσε δουλειά και αξιοπρέπεια.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΦΑΖΑΝ ΑΛΛΑ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ?

Volkswagen,αυτοκίνητο του λάου, το Σκαθάρι ήταν το πρώτο, χρονολογικά, αυτοκίνητο στην ιστορία της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen.Η δημιουργία του μοντέλου προήλθε από τις προσπάθειες της Ναζιστικής Γερμανίας να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο για το λαό.!!Tο αυτοκίνητο ήταν αρχικά γνωστό ως «Käfer», δηλαδή «Σκαθάρι» στα γερμανικά, και από αυτό προήλθε και η γνωστή λαϊκή ονομασία σε πολλά κράτη, όπως «Σκαραβαίος» στην Ελλάδα και «Beetle» στις αγγλόφωνες χώρες.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ , ΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΒΡΑΙΩΝ , ΔΛΔ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΙΑ.. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,,,,,! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑΖΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ! ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΖΙ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΛΕΠΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

———————————————————————————————
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.