ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ : Το Υπουργείο Εσωτερικών ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ την αντικατάσταση του Πληθυσμού των ΕΛΛΗΝΩΝ με ΞΕΝΟΥΣ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ! ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ MADE IN USA ΚΚΕ MADE IN ISRAIL ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ????

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ: Το Υπουργείο Εσωτερικών ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ την αντικατάσταση του Πληθυσμού των ΕΛΛΗΝΩΝ με ΞΕΝΟΥΣ!

Διαβάσαμε το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 έως 2015» και φρίξαμε! Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί:

«Η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού. Tο εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση!!!» (σελ.8)

Και όμως δεν πρόκειται για κάποια καλοστημένη φάρσα, ούτε για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Καλά διαβάσατε. Την ώρα που το κράτος καταργεί τις φοροαπαλλαγές και αυξάνει συνεχώς τη φορολογία, καθιστώντας απαγορευτικό πλέον για τον Έλληνα να μπορέσει να μεγαλώσει ακόμα και ένα παιδί, το Υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται πως βρήκε τη λύση. Και αντί αυτή να αφορά, όπως θα περίμενε κάθε λογικός και εχέφρων άνθρωπος, ελαφρύνσεις στους Έλληνες για να κάνουν περισσότερα παιδιά και να αποφευχθεί η γήρανση του πληθυσμού, αντίθετα ως μόνη διέξοδος για το «εθνικό συμφέρον» προτάσσονται οι περισσότεροι… λαθρομετανάστες!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΕΛΙΚΑ

Boυλευτής ΣΥΡΙΖΑ : Να νομιμοποιηθούν όλοι οι λάθρο, τους θεωρούμε αδέλφια μας υπέρ της νομιμοποιήσης όλων των λαθρομεταναστών! ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ!

Σύμφωνα με το pentapostagma.gr, η ερώτηση είναι ποιο «μεγάλο μυαλό» είναι ο εμπνευστής αυτού του «μεγαλόπνοου» σχεδίου, το οποίο εφαρμόζεται καιρό τώρα στη χώρα μας μεθοδικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και βέβαια χωρίς να μπορεί κανείς πλέον να διαμαρτυρηθεί για να μη χαρακτηριστεί, σύμφωνα με το νέο αντιρατσιστικό νόμο, «ρατσιστής»

Διαβάζουμε ακόμη: «Η δημογραφική σύνθεση της χώρας καθιστά αναγκαιότητα την προσέλκυση μεταναστών πάντα μέσω των νομίμων οδών» (σελ 7 και 8), η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας μεταξύ των χωρών προέλευσης (σ.σ. εννοεί βεβαίως κυρίως αφροασιατικές χώρες), διέλευσης (σ.σ. Τουρκία δηλαδή) και προορισμού (σ.σ. Ελλάδα δηλαδή)» (σελ.6)

Εμείς αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι κάποιοι εργάζονται συστηματικά για τον αφελληνισμό της χώρας μας. Για ποιο λόγο και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν, μάλλον θα είναι πολύ αργά πια όταν πια το μάθουμε. Μιλάμε, όμως, πλέον καθαρά για ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του πληθυσμού των Ελλήνων με ξένους!!! Όσο για τις «νόμιμες οδούς» είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση… Κάτι πραγματικά σάπιο συμβαίνει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας!

makeleio

ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΩΤΑ ΤΑΧΑ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ,, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΧΑ ΛΑΘΡΟ! ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ!!!! ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ,,ΛΑΟΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η Αθλιότητα των αριστερών, Αριστεροί και Κομμουνιστές αν είχατε περίσσευμα τιμής θα αυτοκτονούσατε

Όλα τα Κομμουνιστικά Κόμματα της Ευρώπης ιδρύθηκαν από σιωνιστές.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα «Ελλάδος» ιδρύθηκε φυσικά από …ΜΗ Έλληνες, με πρωτοστάτη έναν πράκτορα δάσκαλο, που δεν είχε γεννηθεί καν στον Ελλαδικό χώρο. Αφού έστησε το κίνημα και το επάνδρωσε με ορδές καθυστερημένων, φυσικά μετακόμισε στην πατρίδα του, στο …Τελ Αβίβ.

Από την βρόμικη ιστορία του ΚΚΕ: Όταν οι κομμουνιστές ονειρεύονταν μέχρι να γίνει πράξη σήμερα ανεξάρτητο κράτος στην Ήπειρο και τη Μακεδονία

Η παρέμβαση των σιωνιστών τοκογλύφων, εναντίον των Γερμανών, θα έπρεπε να φανεί ως …«έργο «Ελλήνων» εξεγερμένων»…Έτσι οι Έλληνες, ως …θεατές, θα πίστευαν ότι όντως οι καλοί ήταν οι «Άγγλοι» και οι «κακοί» οι Γερμανοί.

[Ναι, ναι… Πρόκειται για το ίδιο κόμμα, που έχει καταφέρει να ενοχοποιήσει όσους δεν ήταν και δεν είναι κομμουνιστές, σαν «φασίστες», «γκεσταπίτες», «δωσίλογους», «γερμανοτσολιάδες» και «προδότες». (Στις μέρες μας μάλιστα, έχει φθάσει να θεωρείται, ότι το να είσαι αντικομμουνιστής, ισοδυναμεί περίπου με ύβρι κατά της δημοκρατίας). Μιλάμε δηλαδή, για τον ορισμό του θράσους…]

Η ΕΞΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ …. ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ,,,

s o u r c e 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ : Το Υπουργείο Εσωτερικών ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ την αντικατάσταση του Πληθυσμού των ΕΛΛΗΝΩΝ με ΞΕΝΟΥΣ!!!

  1. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.

    ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΠΑΧΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ…ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…ΘΑ ΦΑΜΕ ΘΑ ΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ…ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ…
    ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ ΗΡΩΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΑΓΟ…ΧΟΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ…ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ…ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.