Είναι καθαρά εβραϊκό μαγαζί πλέον η Δημόσια βρωμο-Τηλεόραση !!!

το Σύμβολο του Εβραϊσμού στο πέτο

Τελικά Σιωνιστές και Μασόνοι ελέγχουν πολύ περισσότερο την κατάσταση από ότι νομίζουμε!

Χτες διάβασα το εξής και έπαθα σοκ. Γνωστή δημοσιογράφος της ΝΕΤ, που έλεγε το δελτίο με το άστρο του Ισραήλ στο πέτο, προσελήφθη στη ΝΕΡΙΤ από τους πρώτους!

Συμμετέχει και στο πρωινό της ΝΕΡΙΤ, σε κεντρική θέση. Όταν είχατε ανεβάσει ένα άρθρο κα Σουφλί για το τι σημαίνει το όνομα Νερίτ, το θεώρησα περισσότερο σύμπτωση. Τελικά τα γεγονότα σας επιβεβαιώνουν. Είναι εβραϊκό μαγαζί πλέον η Δημόσια Τηλεόραση.

η γνωστή Δημοσιογράφος με το Σύμβολο του Εβραϊσμού στο πέτο,

 

 

Ξεκίνησε το νέο ζωντανό πρόγραμμα της ΔΤ (Δημόσιας Τηλεόρασης) που είναι ο πρόδρομος της Νέας “Ελληνικής” Τηλεόρασης ΝΕΡΙΤ. Την ίδια μέρα, η ΕBU ανακοίνωσε ότι σταματάει την αναμετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤ, γιατί πρέπει, λέει, να στραφούμε προς “το μέλλον”…

ΑΥΤΟ ΤΟ “ΜΕΛΛΟΝ” ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΟΛΥ!

Το τι σημαίνει η Νερίτ, τί συμβολίζει και τί εκπροσωπεί , είναι λίγο – πολύ γνωστό… Ποιός είναι πίσω απο τη ΝΕΡΙΤ, είναι επίσης γνωστό λίγο ή πολύ… Το Εβραικό όνομα ΝΕΡΙΤ, σχετίζεται με την Ανθελληνική εορτή Χάνουκα των Εβραίων: http://epilarhia.blogspot.com/2013/06/h.html

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στην εκπομπή “Επικαιρότητα” της ΔΤ, που ξεκινά στις 10 το πρωϊ, πρωτοστατεί η δημοσιογράφος Σταυρούλα Χριστοφιλέα. Και λέμε “με έκπληξη”, γιατί η κα Χριστοφιλέα ήταν ένα απο τα πρόσωπα που στήριξαν ενεργά τις πολύωρες μεταδόσεις ζωντανού προγράμματος μετά την πτώση των πομπών της ΕΡΤ. Βλέποντάς την να πρωτοστατεί στο πρωϊνό πρόγραμμα της ΔΤ – ΝΕΡΙΤ, κάναμε μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, και διαπιστώσαμε πως η συγκεκριμένη Δημοσιογράφος ήταν από τους πρώτους 577 που προσελήφθησαν στην ΔΤ, την αυριανή Νερίτ!!!

Όλα τα ονόματα στο σύνδεσμο: http://www.koutipandoras.gr/wp-content/uploads/2013/08/ONOMATA.xls (Η Συγκεκριμένη Δημοσιογράφος, στη θέση 557)

( Την «κατέβασε» την ανάρτηση απ’ το ιστολόγιό του ο ξεφτυλισμένος ο δημοασιοκάφρος, ο της»πανδώρας» το κάγκελο…)

 πηγή 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Είναι καθαρά εβραϊκό μαγαζί πλέον η Δημόσια βρωμο-Τηλεόραση !!!

 1. Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

  Πανικός Α.Σαμαρά από τις δημοσκοπήσεις: Γιατί μίλησε για εκλογές και «bank run»

  Σε πανικό βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς καθώς οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν, και ειδικά αυτές που ακολούθησαν τις εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα από τη ΔΕΘ διευρύνουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων ανεβάζοντας την ακόμη και στις 8 ποσοστιαίες μονάδες.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν φτάσει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που έγιναν από την ημέρα της ομιλίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και μέχρι χθες, δύο ημέρες μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα δηλαδή, και όλες δείχνουν μία διαφορά από 4%, η μικρότερη, έως 8% η μεγαλύτερη.

  Η κοινή γνώμη καταδικάζει την πολιτική της κυβέρνησης που συνεχίζει στην εφαρμογή του μνημονίου και στην εξόντωση των πολιτών. Από το 4% στις Ευρωεκλογές η διαφορά αυξάνει, όπως το ερμηνεύουν οι δημοσκόποι, λόγω της «κεραμίδας» του ΕΝΦΙΑ και βασικά του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που ψήφισε η κυβέρνηση.

  Ειδικά το αντιρατσιστικό έχει προκαλέσει «μεγάλη φυγή» δεξιών από τη ΝΔ, αφού η κυβέρνηση «άδειασε» και την Εκκλησία προκειμένου να κάνει πράξη τις εντολές που δέχεται από τα ξένα κέντρα εξουσίας σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.

  Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, που είναι καταδικαστικά για την κυβέρνηση ήταν αυτά που οδήγησαν χθες τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά να κάνει τις διαρροές μιλώντας σε βουλευτές της Κ.Ο. της ΝΔ εκφοβίζοντας και εκβιάζοντας του πολίτες ότι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μείνει ούτε ευρώ στις τράπεζες.

  Είναι πάγια η τακτική του Μεγάρου Μαξίμου και γνωστά πλέον τα επιχειρήματα με τα οποία επιχειρεί να αναστρέψει το κλίμα όταν αυτό ξεφεύγει λίγους μήνες πριν τις εκλογές, οι οποίες φαίνεται πώς θα γίνουν το Μάρτιο με αφορμή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

  Ο κ. Σαμαράς συγκεκριμένα είπε ότι, «δεν θα χρειαστεί να γίνουν εκλογές και μόνο με την πιθανότητα της προκήρυξης με αυτά που έχει πει ο κ. Τσίπρας τότε θα φύγουν τα λεφτά από τις τράπεζες, δεν θα μείνει ούτε ένα ευρώ», για να προσθέσει όμως ότι «δεν θα του δοθεί η ευκαιρία να το πράξει».

  Περιέγραψε λοιπόν μία κατάσταση Bank Run για να εκφοβίσει πώς αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει και η συντέλεια του κόσμου. Προφανώς είδε ο κ. Σαμαράς πώς οι εξαγγελίες του κ. Τσίπρα είχαν θετικό αντίκτυπο. Για το λόγο αυτό άλλωστε έσπευσε να τις αποδομήσει λέγοντας πως θα χρειασθούν 27,2 δις. ευρώ για να υλοποιηθούν.

  Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης που δεν μπορεί να υπολογίσει τον ΕΝΦΙΑ και την επιβάρυνση κάθε νοικοκυριού εδώ και μήνες κατάφερε σε μία ημέρα να υπολογίσει το κόστος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Ε, ρε κάτι πράγματα. Δουλεύουν τον κόσμο κανονικά.

  Ο κ. Σαμαράς είπε πώς δεν θα γίνουν εκλογές. «Δεν μίλησα εγώ ποτέ για εκλογές», τόνισε στους βουλευτές του. Αυτό μπορεί να το ισχυριστεί με βεβαιότητα μόνο αν έχει βρει 180 βουλευτές. Αν δεν τους έχει βρει η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

  Όσο για την ρύθμιση του χρέους και την απάντηση που έδωσε σε βουλευτή, αυτή μοιάζει με ουτοπία. «Θα λυθεί το θέμα μέχρι το τέλος του έτους», σημείωσε ο κ. Σαμαράς. Η αλήθεια όμως είναι πώς είναι ο μόνος που το πιστεύει αυτό.

  Κανείς δεν το συζητάει στην Ευρώπη γιατί απλά οι Ευρωπαίοι έχουν να ασχοληθούν με πολύ πιο σοβαρά ζητήματα. Ακόμη και να βρεθεί κάποια λύση, αυτή δεν θα είναι ουσίας, όπως ένα «κούρεμα», αλλά επιπλέον επιβάρυνση για τους πολίτες (βλέπε επιμήκυνση τους χρέους».

  Για ποια λύση λοιπόν μιλάει ο κ. Σαμαράς;

  Είναι φανερό πώς τόσο η χθεσινή εμφάνιση του κ. Σαμαρά όσο και η ανακίνηση θέματος αλλαγής του εκλογικού νόμου δείχνουν πανικό και «μαύρα μαντάτα» στο δρόμο προς το Μάρτιο.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.