«Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ…» *** «ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΑΣ…»

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ…

Θέλω με το χέρι στην καρδιά να πάρω απαντήσεις σε μία ερώτηση…Υπάρχουν αγωνιστές Έλληνες σήμερα?? Εγώ ειλικρινά λέω ΟΧΙ, δεν υπάρχουν. Θα εξηγήσω γιατί το λέω αυτό. Τα τελευταία χρόνια γίνεται ένας ανελέητος, βρώμικος πόλεμος από τα τσακάλια τους Κυβερνώντες για τον διαμελισμό του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Με την ανοχή τη δική μας, τα καταφέρνουν θαυμάσια. Σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε Πατρίδα, ούτε θρησκεία, ούτε οικογένεια.(Αδέλφια, δυστυχώς η οικογένεια έχει ήδη διαλυθεί. Χιλιάδες νέοι, τα παιδιά και τα εγγόνια μας, έχουν μεταναστεύσει. Ο Έλληνας αγωνιστής πού είναι?? Θα παρακαλέσω, όχι αυτούς που είναι ήρωες μονό στη φαντασία, κάθονται στην πολυθρόνα και υβρίζουν καθημερινά μέσω ιστοσελίδων,παίζοντας τους πατριώτες, αλλά αυτούς που είναι στη ψυχή και στο σώμα Ελληναράδες,να ενωθούμε και να πάμε την Ελλάδα μας εκεί που της αξίζει. Η νίκη δεν χαρίζεται, κερδίζεται με αγώνες και θυσίες. Ο σπόρος της λευτεριάς δεν ποτίζεται με νερό αλλά με αίμα…

Όταν ένας λέει τι λέξη Πατρίδα, κοιτάζει την Γαλανόλευκη με το σταυρό να κυματίζει και αισθάνεται ρίγη, τότε είναι αληθινός Έλληνας πατριώτης. Μην παρακολουθείτε τα διαπλεκόμενα Μ Μ Ε, όλοι αυτοί είναι καλοπληρωμένοι, προπομποί των ανθελλήνων, αντίχριστων,μασόνων… Όσοι πιστεύετε ότι είστε ψυχή και σώματι Έλληνες ελάτε να γίνουμε μια ομάδα, μια γροθιά, να πολεμήσουμε με τα θηρία για να σώσουμε ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Χωρίς Πατρίδα δεν υπάρχει ούτε Θρησκεία, ούτε οικογένεια. Η κλίκα που μας κυβερνά πρέπει να καταλάβει οτι ο ήρωας Έλληνας δε σκύβει το κεφάλι. Το κόμμα που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία Αξιωματικών ε.α. ΣΥΝΔΕΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι πατριωτικό κόμμα,κόμμα όλων των Ελλήνων. Πολλοί ρωτούν γιατί να το ψηφίσουμε? Δε θα κάνει ότι κάνουν και αυτοί που κυβερνούν σήμερα? Απαντώ, η ιστορία της Ελλάδος είναι αλάνθαστη, καλό θα είναι να την διαβάσουν οι ανιστόρητοι. Από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους το 1822 μέχρι σήμερα έχουν κυβερνήσει τη χώρα (98) πολιτικοί, από δύο έως 8 φορές ο κάθε ένας, με εξαίρεση τον Α. Κουμουνδούρο 12 φορές και η προδοσία δεν έχει τελειωμό. Κυβέρνησαν τη χώρα και (8) Στρατιωτικοί, η Ελλάδα ήταν από τις καλύτερες χώρες του πλανήτη. Οι Στρατιωτικοί ούτε προδότες ούτε δωσίλογοι είναι. Άνθρωπος ο οποίος δεν έχει υπηρετήσει στρατιωτική θητεία. Είναι άχρηστος και ανίκανος να υπηρέτηση από οποιαδήποτε θέση την πατρίδα.

Υ.Γ Περιμένω τα σχόλια σας, όλες οι απόψεις δεκτές και για να προλάβω τις κακές γλώσσες έχω ήδη δηλώσει ότι δεν θα κατέβω υποψήφιος ξανά. Θα αγωνίζομαι για την ΕΛΛΑΔΑ σαν απλός και πιστός Στρατιώτης. Τα γραφεία του κόμματος για όποιον ενδιαφέρετε είναι, Χαρ. Τρικούπη 24 6ος όροφος Αθήνα τηλ.2111826004. Αν σας κούρασα ζητάω ταπεινά συγνώμη. Σας ευχαριστώ.

Νικόλαος Δ Στρατιδάκης Αξιωματικός Π Ν ε α Ιδρυτικό μέλος Σ Ε Ε και μέλος Κ. Ε. Υποψήφιος Βουλευτής Αττικής και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Τρία χρόνια πριν είχα γράψει, ότι οι πολιτικοί που έχουμε στην Ελλάδα χωρίς ένσημο στη ζωή τους και αστράτευτοι, το παίζουν κυβερνώντες,από τη βλακεία τη δικιά μας. Αυτούς που φοβούνται είναι οι Στρατιωτικοί και για το λόγο αυτό θα υποβαθμίσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις για να μπορούν ανεξέλεγκτα να αλωνίζουν και να διαλύουν τα πάντα. Η αντίστροφη μέτρηση για την καταστροφή και το ξεπούλημα της χώρας,ξεκίνησε από τον Ζιβάγκο Αμερικάνο , έπαιρνε δάνεια, αγόραζε άχρηστα υποβρύχια, άρματα μάχης αναξιόπιστα και φούσκωναν τους λογαριασμούς τους με δισεκατομμύρια μαζί με τον Τσοχατζόπουλο για να φτιάξουν βίλες, από τον ιδρώτα του ταλαίπωρου Έλληνα. Με αυτά τα χρήματα φτιάχτηκε και η βίλα της Δημητρούλας (το κωλόσπιτο, όπως έλεγε ένας πατριώτης υπουργός) Αναρωτιέστε γιατί αυτά τα ανδρείκελα βρίσκονται τόσα χρόνια στην εξουσία, μα γιατί άλλο!! Έχουν πάρα πολλούς βολεμένους. Έδιωξαν τους επιστήμονες έξω από την Ελλάδα. Όλες τις υπηρεσίες υγείας της έχουν επανδρώσει με άσχετους και ανίκανους, η οποίοι δεν διαθέτουν ούτε απολυτήριο Λυκείου. Ένας άσχετος εκτελούσε χρόνια χρέη γιατρού σε νοσοκομείο της Αττικής, χωρίς να έχει ούτε πτυχίο νοσοκόμου, Διευθυντής Νοσοκομείου ήταν ξυλουργός. Άσχετοι με την ιατρική αλλά διάνοιες στην κλεψιά.

Δυστυχώς εκεί που έφτασαν τα πράγματα είναι δύσκολο να βρεθεί ηγέτης να σώσει τη χώρα και το λαό.Να κάνουμε το σταυρό μας να παρακαλέσουμε το μεγαλοδύναμο να μας λυπηθεί και να μας βοηθήσει.

    ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΑΣ

Ο Παπανδρέου ετοιμάζει επανεμφάνιση στο πολιτικό σκηνικό με περιοδείες, ομιλίες και συναντήσεις σε όλη τη χώρα. Πρώτος σταθμός η Κρήτη, το Ηράκλειο, στις 24 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου. Οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι η απήχηση του Παπανδρέου στους Κρητικούς παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

    Πατριώτες, τώρα που θα επισκεφθεί ο Παπα καταστροφέας της χώρας (Λεφτά υπάρχουν στους λογαριασμούς τις κωλόφαρας του) Αν τον υποδεχθεί με ενθουσιασμό η Κρήτη,θα γίνουμε ρεζίλι διεθνώς.Θα γελάσει κάθε πικραμένος. Είναι ανεπίτρεπτο ο υπερήφανος κρητικός λαός να υποδέχεται ένα (ας μην τον ονομάσω) ο οποίος κατέστρεψε τη χώρα, έστειλε στην αυτοκτονία εκτός τον άλλων και εκατοντάδες πατριώτες μας κρητικούς. Ας μη γίνουμε συνένοχοι του. Μην ξεχνάμε ότι η καταστροφή της χώρας μας είναι το καταραμένο κόμμα Π Α Σ Ο Κ του ζιβάγκο Αμερικάνου και ότι είμαστε συνένοχοι κατά 70% οι κρητικοί και Ευβοιώτες.

    Αδέλφια, σας παρακαλώ μην δώσουμε το δικαίωμα να μας σιχαθεί ο Ελληνικός λαός και τα παιδιά μας. Αν επαναλάβουμε ξανά το ίδιο λάθος θα είμαστε ασυγχώρητοι.

    Νικόλαος Δ Στρατιδάκης Έλληνας-Κρητικός

    Καλώς να δεχθείτε και το παλικάρι.

    ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΑΣ

    Ο Παπανδρέου ετοιμάζει επανεμφάνιση στο πολιτικό σκηνικό με περιοδείες, ομιλίες και συναντήσεις σε όλη τη χώρα. Πρώτος σταθμός η Κρήτη, το Ηράκλειο, στις 24 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου. Οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι η απήχηση του Παπανδρέου στους Κρητικούς παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

    Πατριώτες, τώρα που θα επισκεφθεί ο Παπα καταστροφέας της χώρας (Λεφτά υπάρχουν στους λογαριασμούς τις κωλοφάρας του) Αν τον υποδεχθεί με ενθουσιασμό η Κρήτη,θα γίνουμε ρεζίλι διεθνώς.Θα γελάσει κάθε πικραμένος. Είναι ανεπίτρεπτο ο υπερήφανος κρητικός λαός να υποδέχεται ένα (ας μην τον ονομάσω) ο οποίος κατέστρεψε τη χώρα, έστειλε στην αυτοκτονία εκτός τον άλλων και εκατοντάδες πατριώτες μας κρητικούς. Ας μη γίνουμε συνένοχοι του. Μην ξεχνάμε ότι η καταστροφή της χώρας μας είναι το καταραμένο κόμμα Π Α Σ Ο Κ του ζιβάγκο Αμερικάνου και ότι είμαστε συνένοχοι κατά 70% οι κρητικοί και Ευβοιώτες.

    Αδέλφια, σας παρακαλώ μην δώσουμε το δικαίωμα να μας σιχαθεί ο Ελληνικός λαός και τα παιδιά μας. Αν επαναλάβουμε ξανά το ίδιο λάθος θα είμαστε ασυγχώρητοι.

 Νικόλαος Δ Στρατιδάκης

Έλληνας-Κρητικός

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.