Βρε Πάνο, αν όντως την έκαμες αυτή τη μ@λακία, μια ζωή στις στάχτες θα βρίσκεσαι κατακαημένος ….

Kammenos_Panos7dsΈνα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχτηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Αεροδρόμιο Χανίων με “πρωταγωνιστή” τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο, ο οποίος αρνήθηκε τον καθιερωμένο έλεγχο από υπάλληλο Ασφάλειας του Αερολιμένα, εκτοξεύοντας μάλιστα απειλές εναντίον του, όπως καταγγέλει  τοπικό σαητ της Κρήτης.

 

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες που επικαλείται το Flashnews.gr, όταν εργαζόμενος στην ασφάλεια του Αεροδρομίου ζήτησε από τον κ. Καμένο να σταματήσει για έλεγχο, εκείνος αρνήθηκε, απευθυνόμενος με έντονο ύφος και βαριές κουβέντες προς τον υπάλληλο.

Η φραστική επίθεση του κ. Καμμένου συνεχίστηκε ακόμα και όταν ο υπάλληλος επανέλαβε ότι απλά κάνει τη δουλειά του και ότι οφείλει να πραγματοποιήσει τον έλεγχο όπως ορίζει ο νόμος.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δεν αρκέστηκε στους βαρύς χαρακτηρισμούς αλλά προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω την αναίτια επίθεσή του, απειλώντας τον υπάλληλο του Αερολιμένα, ότι θα χάσει την θέση του σαν υπάλληλος ασφαλείας.

Το επεισόδιο έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν ένας αυτόπτης μάρτυρας προσπάθησε να απαθανατίσει τα τραγελαφικά που συνέβαιναν στο Αεροδρόμιο. Όταν ο κ. Καμένος τον αντιλήφθηκε, τότε επιτέθηκε και σε αυτόν εκσφενδονίζοντας εναντίον του άσεμνες εκφράσεις που δεν μπορούν να αναπαραχθούν.

 Αναφορά στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας από την εταιρεία Ασφάλειας

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με τον υπεύθυνο της εταιρείας ασφαλείας του Αεροδρομίου, κ. Κώστα Κομπιτσάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε το συμβάν και ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει σε επίσημη αναφορά προς την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Ο κ. Κομπιτσάκης, ανέφερε στο Flashnews.gr ότι ενημερώθηκε από τον ίδιο τον εργαζόμενο που έπεσε θύμα της ανεξήγητης αντίδρασης του κ. Καμένου, για το περιστατικό και τόνισε ότι ο υπάλληλος του έπραξε στα πλαίσια του νόμου.

Συγκεκριμένα ο κ. Κομπιτσάκης εξήγησε ότι η αντίδραση του κ. Καμένου να αρνηθεί τον έλεγχο, είναι πέρα της νομιμότητας αφού ο έλεγχος αυτός επιβάλλεται από τους κανόνες της Πολιτικής Αεροπορίας, σε όλα τα αξιώματα κάτω του Υπουργικού.

Επομένως ο κ. Καμένος, σαν αρχηγός κόμματος δεν εξαιρείται του ελέγχου, βάση του κανονισμού. Ο κ. Κομπιτσάκης επιβεβαίωσε επίσης ότι οι φράσεις που χρησιμοποίησε ο κ Καμένος ήταν ιδιαίτερα άσχημες και προσβλητικές και η συμπεριφορά του άκομψη ενώ δεν θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες.

Πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν ότι για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Διοίκηση της Πολιτικής Αεροπορίας και ενδέχεται, ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με το προφίλ που παρουσιάζει προς τα έξω ο κ. Καμμένος ως πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οι απειλές δε προς έναν εργαζόμενο που απλά πήγε να κάνει τη δουλειά του, αποτελούν ολίσθημα μεγατόνων από την πλευρά του.

 

 

 

3 σκέψεις σχετικά με το “Βρε Πάνο, αν όντως την έκαμες αυτή τη μ@λακία, μια ζωή στις στάχτες θα βρίσκεσαι κατακαημένος ….

 1. Νέο κόμμα με άρωμα βασιλικής οικογένειας

  Ανακατατάξεις αναμένονται στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, νέος πολιτικός φορέας ετοιμάζεται και αναμένεται να ανακοινωθεί στις επόμενες δύο εβδομάδες.

  Ο νέος πολιτικός φορέας που θα φιλοδοξήσει να παίξει σημαντικό ρόλο στις πολιτικές διεργασίες θα κινηθεί σε εθνικό – πατριωτικό μέτωπο χωρίς λαϊκίστικες κορώνες.

  Στην ηγετική ομάδα του νέου πολιτικού φορέα θα συμμετέχουν ανάμεσα και σε άλλους ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης κ. Μπαλτάκος και ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Καπερνάρος.

  Η πολιτική αυτή κίνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τη στήριξη μεγάλου μέρους του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι θεωρούν ότι ο κύκλος της μεταπολίτευσης κλείνει οριστικά.

  Το κενό που θα δημιουργηθεί θα πρέπει να καλυφθεί από νέα κόμματα που γνώμονα θα έχουν την προώθηση των ελληνικών συμφερόντων στο εξωτερικό, καθώς η επόμενη πενταετία θα είναι πολύ κρίσιμη και με πολλές αλλαγές στη γεωπολιτική εικόνα της περιοχής.

  Ο ρόλος του Κωνσταντίνου

  Στη νέα αυτή πολιτική κίνηση ρόλο σύμφωνα με καλά πληροφορημένους κύκλους αναμένεται να έχει και η τ. βασιλική οικογένεια της Ελλάδας. Μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η εκδήλωση για τα πενήντα χρόνια γάμου του τ. βασιλιά, για τους οποίους η εκκλησία της Ελλάδας άνοιξε τη Μητρόπολη Αθηνών, που ως γνωστόν είναι κλειστή λόγω οικοδομικών εργασιών.

  Μάλιστα ανέβηκαν στην κύρια αίθουσα του Ναού και οι δύο θρόνοι που φυλάσσονταν στα υπόγεια από το γάμο του βασιλικού ζεύγους το 1964.

  Στη δεξίωση που έδωσε μετά την τελετή ο Κων/νος παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες του τόπου.

  Η βασιλική οικογένεια μετά από δεκαετίες απουσίας από την πολιτική σκηνή της χώρας, θεωρεί, όπως υποστηρίζουν καλά πληροφορημένοι κύκλοι, ότι είναι η ενδεδειγμένη στιγμή να δηλώσει και πάλι «παρών», φιλοδοξώντας να παίξει ενωτικό ρόλο για τη σωτηρία της χώρας, το μέλος της δε, που φέρεται ότι θα έχει συμμετοχή στη νέα πολιτική κίνηση, είναι ο γιος του Κωνσταντίνου, Νικόλαος.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • H Ραχήλ βρήκε μπροστά της τον… Καμμένο!

   http://www.parapolitika.gr/Media/Default/images/ImageHandler_09102014174151_14102014213816.jpg?width=65

   Αδιέξοδο στην μεταγραφή της στον ΣΥΡΙΖΑ

   Όσοι γνωρίζουν τα παρασκήνια της Βουλής λένε πως κανείς δεν πρέπει να ορκίζεται ότι η Ραχήλ Μακρή θα καταλήξει στον ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό γιατί είναι κοινό μυστικό πως, στο πλαίσιο μιας πιθανής κυβερνητικής συνεργασίας του με τον Πάνο Καμμένο, υπάρχει άτυπη συμφωνία πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει κανέναν βουλευτή που θα έχει αποχωρήσει από τους ΑΝ.ΕΛ. Η συμφωνία αυτή ενδεχομένως να ενεργοποιήθηκε μετά τη σημερινή συνάντηση στην οποία συμφωνήθηκε συμπόρευση στα κόκκινα δάνεια.

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.