ΠΟΥΤΙΝ προς ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Μείνε ΜΑΚΡΙΑ απο την Κυπριακή ΑΟΖ πριν… σου γ@μήσω τα πρέκια …»

ΠΟΥΤΙΝ προς ΕΡΝΤΟΓΑΝ | Μείνε ΜΑΚΡΙΑ απο την Κυπριακή ΑΟΖ πριν...

ΠΟΥΤΙΝ προς ΕΡΝΤΟΓΑΝ 😐 «Μείνε ΜΑΚΡΙΑ απο την Κυπριακή ΑΟΖ πριν… σε εξαερώσω»!!!

Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ασπίδα στη Κυπριακή ΑΟΖ…

Η Μόσχα καταδίκασε σήμερα τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ με σαφή λόγο και προέβη σε διάβημα προς την Άγκυρα για την παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας την Κυπριακή Δημοκρατία παρά το γεγονός ότι η τελευταία είχε προχωρήσει σε κυρώσεις εναντίον της Μόσχας.

«Οι μονομερείς ενέργειες και η επίδειξη της δύναμης είναι απαράδεκτες και εγκυμονούν την επιδείνωση της κατάστασης, όχι μόνο στις κυπριακές υποθέσεις, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ

Άλλο ένα «χαστούκι» στον Ρ.Τ.Ερντογαν από την Μόσχα αμέσως μετά από εκείνο του Αιγύπτιου προέδρου Α.Σίσι. Είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία προχώρησε σε άμεση αναγνώριση της κυπριακής ΑΟΖ στο σύνολό της και έθεσε το ζήτημα με τέτοιο τρόπο στην Αγκυρα, παρά την προσέγγιση των δύο χωρών εσχάτως με αφορμή τον διαχωρισμό της τουρκικής θέσης από της κυρώσεις της Ε.Ε. σε βάρος της Ρωσίας !!!

5 σκέψεις σχετικά με το “ΠΟΥΤΙΝ προς ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Μείνε ΜΑΚΡΙΑ απο την Κυπριακή ΑΟΖ πριν… σου γ@μήσω τα πρέκια …»

 1. Ένας κοντος θα μας σωσει….
  Αφού οι δικοί μας δεν έχουν τα …. «κοτσια» να αντιμετωπίσουν τον Ερντογάν, κάποιος πρεπει να το κανει…

  Δυστυχως δεν εχουμε πολιτικούς που να μπορούν να σταθουν απεναντι στον Ερντογαν και την νεο-οθωμανική μ@λ@κί@ που τον δερνει…!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Από τους 2.379 νεκρούς, μόνο 84 είναι μέλη της Αλ Κάιντα! Αρχιηλίθιοι, ή αρχιδολοφόνοι; Ή μήπως και τα δύο;
  CIA DRONES Slider ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ CIA ΗΠΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ | στις Οκτωβρίου 18, 2014 | 0 σχόλια | σε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ HF | Μου αρέσει
  Από τους 2.379 νεκρούς, μόνο 84 είναι μέλη της Αλ Κάιντα! Αρχιηλίθιοι, ή αρχιδολοφόνοι; Ή μήπως και τα δύο;

  Οι επιδρομές της CIA με drones στο Πακιστάν έχουν σκοτώσει σχεδόν 2.400 ανθρώπους από το 2004, όμως, παρότι οι ΗΠΑ ισχυρίζονται ότι χτυπούν μόνο «επιβεβαιωμένους τρομοκρατικούς στόχους», μόνο 84 από τα θύματα έχουν ονομαστεί ως μέλη της Αλ-Κάιντα, αποκάλυψε μια έκθεση!

  Στις 11 Οκτωβρίου, οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν την 400η τους επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους στο βορειοδυτικό Πακιστάν από το 2004. Σε σχεδόν μια δεκαετία, έχουν σκοτωθεί 2.379 άνθρωποι.

  «Μόνο 704 από τους 2.379 νεκρούς έχουν αναγνωριστεί και μόνο 295 από αυτούς έχουν αναφερθεί ως μέλη κάποιου είδους ένοπλης ομάδας», ανακάλυψε το Γραφείο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας στη Μ.Βρετανία.

  Ως μέρος του πρότζεκτ «Ονομάζοντας τους νεκρούς», το Γραφείο συγκεντρώσε τα ονόματα και όπου αυτό ήταν δυνατό, τα στοιχεία των ανθρώπων που σκοτώθηκαν από την CIA, χρησιμοποιώντας ένα πλήθος πηγών.

  «Αυτές περιλαμβάνουν και αρχεία της πακιστανικής κυβέρνησης που διέρρευσαν στο Γραφείο μας και εκατοντάδες εκθέσεις ανοικτού κώδικα στην αγγλική γλώσσα, Παστούν και Ουρντού», σημειώνει η αναφορά.

  Φαίνεται ότι λιγότερο από 4%, ή 84 του συνολικού αριθμού θανατωμένων, έχουν ταυτοποιηθεί ως μέλη της Αλ-Κάιντα. Τα στοιχεία αυτά έρχονται σε αντίθεση με ό,τι είπε ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ το Μάιο του 2013, υπερασπιζόμενος το πρόγραμμα drone της CIA ως ένα από τα «πιο αξιόπιστα».

  «Οι μόνοι άνθρωποι τους οποίους πυροβολούμε, είναι επιβεβαιωμένοι στόχοι τρομοκρατίας στο υψηλότερο επίπεδο. Εμείς δεν πυροβολούμε απλά κάποιον που θεωρούμε ότι είναι τρομοκράτης», είπε ο John Kerry.

  Ωστόσο, το Γραφείο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας αποκαλύπτει ότι «περισσότερο από το ένα τρίτο» από αυτούς που περιγράφονται ως μαχητές «δεν είχαν βαθμό» και «σχεδόν το 30 τοις εκατό δεν είναι καν συνδεδεμένο με μια συγκεκριμένη ομάδα».

  «Κρίνοντας από τον όγκο των χτυπημάτων και τις αξιόπιστες εκτιμήσεις των συνολικών απωλειών, είναι πολύ απίθανο η πλειοψηφία των θυμάτων να είναι ανώτεροι διοικητές», φέρεται να είπε ο Μουσταφά Qadri, Πακιστανός ερευνητής της Διεθνούς Αμνηστίας, στην αναφορά.

  Στην πραγματικότητα, μόνο 111 από αυτούς που σκοτώθηκαν στο Πακιστάν από το 2004, είχαν περιγραφεί ως ανώτεροι διοικητές κάποιας ένοπλης ομάδας, ανακάλυψε το Γραφείο. Άλλοι 73, σύμφωνα με το πρότζεκτ «Ονομάζοντας τους Νεκρούς», ήταν μέλη μεσαίας βαθμίδας σε ένοπλες ομάδες.

  Όταν το Γραφείο ζήτησε από την εκπρόσωπο του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΠΑ, Caitlin Hayden ένα σχόλιο, είπε ότι τα χτυπήματα προχωρούσαν μόνο όταν ήταν «σχεδόν βέβαιο» ότι δεν θα υπήρχαν θύματα άμαχοι (σ.σ. εδώ γελάμε…).

  «Ο θάνατος αθώων αμάχων είναι κάτι που η κυβέρνηση των ΗΠΑ θέλει να αποφύγει,εάν είναι δυνατόν. Σε εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις στις οποίες φαίνεται ότι άμαχοι μπορεί να έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί, οι αναφορές της μετά-δράσης έχουν γίνει για να προσδιοριστεί ο λόγος και για να εξασφαλιστεί ότι παίρνουμε τα πιο αποτελεσματικά μέτρα για την ελαχιστοποίηση αυτού του κινδύνου για μη-μαχητές στο μέλλον», δήλωσε η Hayden.

  Ωστόσο, με βάση τα έγγραφα της CIA, το Γραφείο υπογραμμίζει ότι οι ΗΠΑ δεν φαίνεται να γνωρίζουν την εμπλοκή ή όχι, όλων όσων πυροβολούν. Τον Απρίλιο του 2013, το πρακτορείο ειδήσεων McClatchy αποκάλυψε ότι, στις ηχογραφήσεις της, η CIA αναγνώρισε εκατοντάδες των νεκρών ως απλά Αφγανούς, ή Πακιστανούς μαχητές, ή ως «άγνωστους».

  Η έκθεση μιλά για δύο κλάδους των Ταλιμπάν, έναν λειτουργικό στο Αφγανιστάν και έναν στο Πακιστάν. Ο τελευταίος δεν είχε οριστεί από τις ΗΠΑ ως τρομοκρατική ομάδα μέχρι το Σεπτέμβριο του 2010.

  Επιπλέον, οι ΗΠΑ δεν κάνουν επιθέσεις πάντα με βάση τις προτεραιότητές τους, αναφέρει η έκθεση.Έχει αποκαλυφθεί ότι η CIA έκανε συμφωνίες με το Πακιστάν. Σε αντάλλαγμα για τη στόχευση μαχητών στις περιοχές των φυλών του Πακιστάν, το Ισλαμαμπάντ βοήθησε τις ΗΠΑ να πλήξει μέλη της Αλ-Κάιντα.

  Όπως αναφέρθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων McClatchy το περασμένο έτος, η πρώτη αμερικανική επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους τον Ιούνιο του 2004 ήταν μέρος ενός των εν λόγω συμφωνιών με το Πακιστάν.

  Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνέχισαν τις επιθέσεις με drone στο Πακιστάν φέτος τον Ιούνιο, μετά από ένα διάλειμμα σχεδόν 12 μηνών. Η Ουάσιγκτον βλέπει τις αεροπορικές επιδρομές ως μια προσπάθεια να ελαχιστοποιηθεί η παγκόσμια τρομοκρατική απειλή.

  RT
  Μετάφραση-απόδοση: Hellasforce
  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ:

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Παράθεμα: scoops.gr ΗΓΕΤΗΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΙΝ ΣΕ ΕΞΑΕΡΩΣΩ!!!! | scoops.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.