Διαδώστε το παντού: Ο Καμμένος έχει λάβει μασονικό παράσημο στο παρελθόν …Του τάγματος της αξίας !!!

Μέσα στην πολυκομματική προεκλογική αρένα ο ‘μονομάχος’ γιαλατζι αντι-νεοταξιτης Καμμένος ξεχωρίζει την αγωνιστικότητα του και τις ελπιδοφόρες υποσχέσεις του. Κερδίζει με αξιωσημείωτη ταχύτητα τις καρδιές αυτών που θέλουν αλλαγή ριζική κι αυτών που θέλουν να πολεμήσουν το…  σύστημα όχι μόνο εν Ελλάδι, αλλά και παγκόσμια, καθώς στη μύτη τους έχει ήδη φτάσει η δυσοίωνη οσμή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Έχουν ήδη αρχίσει να συνειδητοποιούν πως ο κόσμος μας κυβερνάται από εκείνες τις σκοτεινές κοινωνίες που κάποτε ανέφερε και ο ίδιος ο Κέννεντυ με αντάλλαγμα μια σφαίρα στο κεφάλι.

ΟΜΩΣ……ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ…

 

Βιογραφικό του: Πάνος Καμμένος – Βικιπαίδεια

 

Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση όχι γιατί το βρήκα στο βιογραφικό του, αλλά πως δεν το είδαν κι αναρωτήθηκαν οι αντι-νεοταξίτες/αντί-μασόνοι οπαδοί του ήταν η παρασημοφόρηση του από τον πρόεδρο της Γαλλίας Σαρκοζί με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού τάγματος της Αξίας. Ναι είναι γενικά σύνηθες το φαινόμενο ενός καρκινοπαθούς που παρ’ όλη την ευφυία ή γνώσεις που μπορεί να διαθέτει εύκολα πιστεύει τις διαβεβαιώσεις γιατρών και συγγενών ότι η ασθένειά του είναι ένα απλό κρυολόγημα… στην ψυχολογία, αυτή η περίπτωση ονομάζεται ‘άρνηση’. Κι έτσι το πρωφανές αποκτά τη δύναμη της αμφισβήτησης… Όμως το εν λόγω Τάγμα, όπως κι όλα τα τάγματα, ανήκει κι αυτό στις σκοτεινές κοινωνίες. Ιδρύθηκε από τον στρατηγό Ντε Γκωλ, του οποίου το όνομα τιμά διάφορες στοές..

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΖΟΥΜ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ…

Βαθμοί:

Το διάσημο αυτό απονέμεται σε πέντε διαβαθμίσεις που αποτελούν και τον φερόμενο τίτλο στους απονεμηθέντες, κατ΄ αύξουσα σειρά:

 • Ιππότης του Αργυρού Σταυρού του Τάγματος της Τιμής – η κορδέλα φοριέται στο αριστερό μέρος του στήθους

 • Ιππότης του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος της Τιμής – η κορδέλα φοριέται στο αριστερό μέρος του στήθους

 • Ταξιάρχης του Τάγματος της Τιμής – η κορδέλα φοριέται με κολιέ στον λαιμό, το αστέρι δεν φοριέται

 • Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Τιμής – η κορδέλα φοριέται με κολιέ στον λαιμό, συν το αστέρι στο αριστερό μέρος του στήθους

 • Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Τιμής – η κορδέλα φοριέται στο δεξιό ώμο, συν το αστέρι στο αριστερό μέρος του στήθους.

Τάγμα της Τιμής μετά ξιφών

Το Τάγμα της Τιμής μετά ξιφών αποτελεί το στρατιωτικό σκέλος του αυτού Τάγματος.

Οι δε τίτλοι στους απονεμηθέντες όλων των τάξεων είναι οι ίδιοι με τους παραπάνω προσθέτοντας τον όρο «μετά ξιφών», π.χ. Ιππότης του αργυρού σταυρού του Τάγματος της Τιμής μετά ξιφών, ή Ταξιάρχης του Τάγματος της Τιμής μετά ξιφών, κ.λπ.

ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ?!

Και γενικά οι … ‘ιππότες’ της σήμερον ημέρα συνεχίζουν το έργο που ξεκίνησαν από τα παλιά τα χρόνια, κρατώντας ακόμα τα… σπαθιά… Και τότε λεηλατούσαν το λαό εισπράττοντας τρελούς φόρους στο όνομα του Βασιλιά και γέμιζαν τα χέρια τους με αίμα ‘απίστων’ στο όνομα του Χριστού! Μόνο που ο Χριστός δεν ζήτησε ποτέ κάτι τέτοιο…

Το άλλο που οι ‘βαριά ασθενείς’ αποφεύγουν να παρατηρήσουν και να σκεφτούν είναι το πολιτικό του ιστορικό, οι πολιτικές ρίζες του -μιας κοντά εικοσαετίας- και το γεγονός ότι δεν υπήρξε αμμέτοχος στα πολιτικά δρώμενα, αυτά που υποτίθεται μας έφεραν ως εδώ. Διαβάστε τα και μόνοι σας στο βιογραφικό του… Κι αν κάποιος από σας θέλει να πιστέψει πως είναι μια περίπτωση πολιτικού που ξαφνικά χρίστηκε εκτός από ιππότης και με το Αγιο Πνεύμα, τότε κανένα πρόβλημα. Η Άτη κάνει καλά τη δουλειά της. Στα μπερδεμένα μονοπάτια της ψυχής και του μυαλού, η έλλειψη φωτός παραδίδει τη βασιλεία στο σκώτος.

Ο Aders Breivik σκότωσε 77 άτομα στο όνομα της μασονίας!Kαι ναι ανηκε και αυτος σε ταγμα ιπποττων,στους ναιτες ιπποτες!

Ελληνες ξυπνατε …μας κυβερνανε ποδιτσες!!!!!

anti-neotaxites.blogspot.com

 

 • Iστοσελίδα προσφορών Bestcoupon.gr

 

5 σκέψεις σχετικά με το “Διαδώστε το παντού: Ο Καμμένος έχει λάβει μασονικό παράσημο στο παρελθόν …Του τάγματος της αξίας !!!

 1. KAPERNAROS: Νέο κόμμα με άρωμα βασιλικής οικογένειας

  Νέο κόμμα με άρωμα βασιλικής οικογένειας
  γράφει ο Μέγας Αρχιερέας 6 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, 13:00

  Ανακατατάξεις αναμένονται στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, νέος πολιτικός φορέας ετοιμάζεται και αναμένεται να ανακοινωθεί στις επόμενες δύο εβδομάδες.

  Ο νέος πολιτικός φορέας που θα φιλοδοξήσει να παίξει σημαντικό ρόλο στις πολιτικές διεργασίες θα κινηθεί σε εθνικό – πατριωτικό μέτωπο χωρίς λαϊκίστικες κορώνες.

  Στην ηγετική ομάδα του νέου πολιτικού φορέα θα συμμετέχουν ανάμεσα και σε άλλους ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης κ. Μπαλτάκος και ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Καπερνάρος.

  Η πολιτική αυτή κίνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τη στήριξη μεγάλου μέρους του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι θεωρούν ότι ο κύκλος της μεταπολίτευσης κλείνει οριστικά.

  Το κενό που θα δημιουργηθεί θα πρέπει να καλυφθεί από νέα κόμματα που γνώμονα θα έχουν την προώθηση των ελληνικών συμφερόντων στο εξωτερικό, καθώς η επόμενη πενταετία θα είναι πολύ κρίσιμη και με πολλές αλλαγές στη γεωπολιτική εικόνα της περιοχής.

  Ο ρόλος του Κωνσταντίνου

  Στη νέα αυτή πολιτική κίνηση ρόλο σύμφωνα με καλά πληροφορημένους κύκλους αναμένεται να έχει και η τ. βασιλική οικογένεια της Ελλάδας. Μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η εκδήλωση για τα πενήντα χρόνια γάμου του τ. βασιλιά, για τους οποίους η εκκλησία της Ελλάδας άνοιξε τη Μητρόπολη Αθηνών, που ως γνωστόν είναι κλειστή λόγω οικοδομικών εργασιών.

  Μάλιστα ανέβηκαν στην κύρια αίθουσα του Ναού και οι δύο θρόνοι που φυλάσσονταν στα υπόγεια από το γάμο του βασιλικού ζεύγους το 1964.

  Στη δεξίωση που έδωσε μετά την τελετή ο Κων/νος παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες του τόπου.

  Η βασιλική οικογένεια μετά από δεκαετίες απουσίας από την πολιτική σκηνή της χώρας, θεωρεί, όπως υποστηρίζουν καλά πληροφορημένοι κύκλοι, ότι είναι η ενδεδειγμένη στιγμή να δηλώσει και πάλι «παρών», φιλοδοξώντας να παίξει ενωτικό ρόλο για τη σωτηρία της χώρας, το μέλος της δε, που φέρεται ότι θα έχει συμμετοχή στη νέα πολιτική κίνηση, είναι ο γιος του Κωνσταντίνου, Νικόλαος.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.. Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ..Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ.. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΙΝ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΙΣ. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ..ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜ. ΔΕΣΛΗΣ.ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ.ΗΠΑ..ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

   Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ….ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΘΕΟΙ ΣΤΗ ΓΗ…

  ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ.
  ΠΡΩΤΑ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
  Χώρα που δεν θα καταδικάσει την ΜΑΣΟΝΙΑ θα κοπούν όλες οι σχέσεις και έξω από την Ε.ΕΝΩΣΗ.ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΩΝ.
  ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟ….ΟΒΡΙΟ….ΑΜΡΙΚΑΝΟ…ΑΓΓΛΙΚΩΝ…ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΔΙΑΒΟΛΟΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.
  ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΤΑ ΗΠΕΙΡΩΝ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡ….ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΕΛΗ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ.
  ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ….ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ…
  Οι θεοί αισθανότανε μόνοι τους και δημιούργησαν τους ανθρώπους για παρέα, η οι άνθρωποι δημιούργησαν τους θεούς για να ρίχνουν τις ευθύνες όταν δεν τους συμφέρει.
  Οι θεοί ασχολήθηκαν τόσο πολύ με την ψυχή, το φαγί και με το σώμα και με την αναπαραγωγή και μόνο εν τη γεννήσει και φυσικά με το αμάρτημα της ΕΥΑΣ που έφαγε το μήλο από τον παράδεισο και ο θεός τους έδιωξε λέγοντας στο ΑΔΑΜ με κόπο θα βγάζεις το ψωμί και εσύ ΕΥΑ με κόπο θα γεννάς τα παιδιά σου, αλλά θα ήθελα μια απάντηση ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΜΗΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Η ΕΥΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΔΙ.
  ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.