ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ………..

ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ… ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ…….

 

…αλλά και μην ξεχνάμε όμως, οτι:  εμεις χαλάσαμε το καλο κλίμα με την Ρωσία, αφού στείλαμε στρατό στην ουκρανία και τις επενδύσεις της μπλοκάραμε και κολεγιά με την Δύση έχουμε και την προκαλέσαμε….άσχετα αν δεν πήραμε βοήθεια ποτέ ουτε απο αμερική ουτε απο ευρώπη … Μαλάκες είμαστε πάρτε το χαμπάρι κι εμεις αλλά κυρίως αυτοί που τρέχουν ξωπίσω απ’τα πολιτικά κουφάρια που διαθέτει αυτή η χώρα μας!   ξυπνήστε … Η Ελληνική κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να επιβάλλει κυρώσεις σε ξένες χώρες τουλάχιστον.  Καθώς εκείνη μαζί και ολόκληρο το κοινοβούλιο, είναι κατηγορούμενοι απο την ελληνική δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας (και της απόπειρας) .. Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις συνεχίζουν να εκτελούν εντολές κατηγορουμένων εσχάτης προδοσίας θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών της. Греческое правительство не имеет права вводить санкции против зарубежных стран, по крайней мере. С тех вместе и всем Парламентом, обвиняется в греческой справедливости для измену. Греческие вооруженные силы выполнить заказы измену и положить в прямом национальной безопасности и гражданского

ДЕКЛАРАЦИЯ ПРИМЕНЕНИЯ СТАТЬИ 120 И жалобу BY (24 \ 11 \ 2011) НАРУШЕНИЯ OATH СПРАВКА – уведомление в прокурора основании статей 36 и 40 Уголовно-Внимание! Все файлы для скачивания

Το παρόν έγγραφο παραδόθηκε στην Ρωσική Πρεσβεία Αθηνών για το άδικο εμπάργκο της Ρωσίας προς την Ελλάδα :

1) Εγκληματική παράλειψη άσκησης των εισαγγελικών καθηκόντων της Βουλής στην εξέταση της δικογραφίας για Εσχάτη Προδοσία κατά των μελών της, που εκκρεμεί στην Βουλή από την 24-11-2011 (ΠΚ 239 παρ.β) και συνέργειας –εκπαραλείψεως- σε Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 45, 46,134, 120 παρ.3 Συντ), κατάπλασματική συρροή, υπέρ της τελευταίας.2) Άσκηση ποινικής δίωξης για εσχάτη προδοσία, στα πλαίσια της από 27-05-2010 μήνυσης που εκκρεμεί στην βουλή, από τον εισαγγελέα της τακτικής δικαιοσύνης ,κατά τις διατάξεις του άρθρου 97 Συντ., με ταυτόχρονη αφαίρεση της δικογραφίας από την βουλή .. Με την παράλειψη των και την κακουργηματική αυτή σιωπή των 300σίων της βουλής ,(και του κάθε πολίτη ) , οι εν λόγω κατηγορούμενοι συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίου και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης (ΠΚ 134), και καταδικάζοντας έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο. Σημείωση.( ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕς ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΊΤΡΙΝΟ ΠΛΑΊΣΙΟ( των πρακτικών της βουλής) , ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ισχύει εις βαρος 173 βουλευτων-υπουργών .(ανακοινώθηκε απ την έδρα της βουλής στις 24\11\2011 και έκτοτε συγκαλύπτεται και αποκρύπτεται το γεγονός αυτό απο το πλέον σάπιο 99% των πολιτών , αλλά κι απ τους 300σιους προδότες πολιτικούς του ελληνικού κοινοβουλίου . . ΕΝΩ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΚΑΤΑΛΥΣΗς ΤΟΥ .ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗς . ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΤΟΤΕ ,ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ οι πολίτες, ενώπιον ανακριτικού υπαλλήλου , 1) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 , 2) να ζητήσουμε ( γραπτώς και ενόρκως επίσης) τα όπλα και το εθνόσημο . 3) Να αποκαλύψουμε ενόρκως ότι ισχύει δικογραφία εσχάτης προδοσίας εις βάρος των πολιτικών 4)ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ όλους τους πολιτικούς για κακούργημα , δόλο και συνέργεια σε γενοκτονία, επίσης και τον κάθε υπεύθυνο για κακουργηματική παράληψη διώξεων δικογραφίας εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24\11\2011 , 5)να πάρουμε (ο π ω σ δ ή π ο τ ε )επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε- καταθέσαμε (το επικυρωμένο αντίγραφο , είναι δικαστική εντολή οπου η οποία , έκτοτε μας προστατεύει νομικά αλλα και ουσιαστικά . 6) να κοινοποιήσουμε παντού (σε όσους πολίτες συγκάλυψαν την προδοσία και καταπάτησαν το σύνταγμα και ιδίως να ενημερώνουμε επισήμως όλες τις κρατικές υπηρεσίες κοινοποιώντας τους το επικυρωμένο αντίγραφο

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200775518050203&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=1&theater


1385383_10200775518050203_2006415349_n
Tasos Mastrogiannis
ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕς ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΊΤΡΙΝΟ ΠΛΑΊΣΙΟ( των πρακτικών της βουλής),   ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ισχύει εις βαρος 173 βουλευτων-υπουργών.    (ανακοινώθηκε απ την έδρα της βουλής στις 24\11\2011 και έκτοτε συγκαλύπτεται και αποκρύπτεται το γεγονός αυτο απο το πλέον σάπιο 99% των πολιτών , αλλά κι απ τους 300σιους προδότες πολιτικούς του ελληνικού κοινοβουλίου . .
ΚΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ  Η ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,  ΑΛΛΑ, ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ.   Αφορά επίσης και τον καθεναν (ξεχωριστά) εκ των 300σιων βουλευτών – υπουργών.  ( καθως υπάρχει δικογραφια εις βάρος και των 300σιων,  για το κακούργημα της συνέργειας σε εσχάτη προδοσία … δες):
Εγκληματική παράλειψη άσκησης των εισαγγελικών καθηκόντων τηςΒουλής στην εξέταση της μήνυσης για Εσχάτη Προδοσία κατά των μελών της, πουεκκρεμεί στην Βουλή από την 24-11-2011 (ΠΚ 239 παρ.β)
και συνέργειας –εκπαραλείψεως- σε Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 45, 46,134, 120 παρ.3 Συντ), κατάπλασματική συρροή, υπέρ της τελευταίας.2) Άσκηση ποινικής δίωξης για εσχάτη προδοσία, στα πλαίσια της από 27-05-2010μήνυσης που εκκρεμεί στην βουλή, από τον εισαγγελέα της τακτικής δικαιοσύνης,κατά τις διατάξεις του άρθου 97 Συντ., με ταυτόχρονη αφαίρεση της δικογραφίας απότην βουλή.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ….. ΑΦΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑΣΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ  (τουλαχιστο έτσι μας λέει).
ΤΟΤΕ!!! ,  (τώρα που έχει την κατάλληλη ευκαιρία) για ποιο λόγο δεν εκθέτει τους σιωνιστές(που είναι μέσα στη βουλή) σε ποινική δίωξη (αλλά αντιθέτως κανει γαργάρα δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει εναντίον των σιωνιστών του αντισυνταγματικού τοξου????,   μια σημαντική παρατήρηση στο όσο αφορά τη δραστηριότητα της Χ.Α.  . ………. ο κόσμος συμφωνεί πλήρως με  το πρόγραμα της Χρυσής Αυγής, αλλα δεν την πιστεύει (όπως συμφωνούσε και με το λεφτά υπάρχουν του ΓΑΠ.  Ομως για ποιο λογο να πιστέψουμε οτι η Χ.Α θα πράξει τα οσα μας λέει οτι θα πράξει οταν έρθει στην εξουσία, τη στιγμη που ξέρουμε ,οτι ηδη η Χ.Α. συγκαλύπτει και κάνει γαργάρα επίσημη δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος των βουλευτών του αντισυνταγματικού τόξου.   ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ  ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΗΔΗ, ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ??? … ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΥΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΤΗς ΧΑ . κ. ΒΟΥΛΕΥΤΑ άσχετα αν το κόμμα σου διαθέτει ή όχι 30 βουλευτές,  όταν έρχονται τέτοιες υποθέσεις  (όπως ετούτη) στη βουλή,  γνωρίζεις πολύ καλά οτι έχεις τη δικαστική αρμοδιότητα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας και να εκθέσεις άλλον βουλευτή ή βουλευτές σε ποινική δίωξη .  Επομένως με την ιδιότητά σου αυτή τη δικαστική,  είχες και εξακολουθείς να έχεις καθήκον αρμοδιότητα και υποχρέωση να λάβεις γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας αυτής και να προτείνεις εξεταστική.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ Κε Βουλευτά  της Χ.Α. ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ?  ΜΗΠΩς ΦΟΒΑΣΑΙ?  Η ΜΗΠΩς ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ???
ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΟΤΙ:  ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ????? ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ?? ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ  ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΝ  ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ?
Αφου συνέπεια της εσχατης προδοσίας είναι που άφησαν τον Παπαντωνίου ελεύθερο (την οποία δικογραφία η Χ.Α. απο κοινού μαζι με την αριστερα και τους 300σιους συγκάλυψε και αποσιώπησε)!!!!!!!!   Διοτι αλήθεια είναι , ότι η*** κακουργηματική ****(εκ μέρους των 300σιων πρακτόρων της βουλής και της Χ.Α. ) *****αποσιώπηση και συγκάλυψη***** τουτης δω της δικογραφίας (εσχάτης προδοσίας) που σας δειχνω, επιτρέπει την συνεχιζόμενη διάπραξή της προδοσίας (ως διαρκούς κακουργήματος) , ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και καταδικάζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση νομιμοποιημένης δια της ενόχου σιωπής΅ των ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ από ξένες δυνάμεις.Με την ένοχη και κακουργηματική αυτή σιωπή του κάθε ενός εκ των 300σιων πρακτόρων της βουλης,  οι εν λόγω κατηγορούμενοι συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίου και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης (ΠΚ 134), καταδικάζοντας έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο.
Επομένως ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ , ξέρετε οτι με την ιδιότητά σας αυτή τηΝ  δικαστική,  είχατε (και εξακολουθείτε να έχετε ) καθήκον αρμοδιότητα και υποχρέωση να λάβετε γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας αυτης και να προτείνετε εξεταστική …
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΑΤΕ ?
.
Αντ’αυτού , κάνετε τον Κινέζο ΚΑΙ έχετε κάνει γαργάρα για 2 χρόνια τώρα την εσχάτη προδοσία .
καθώς επισης αλήθεια ειναι (και την υποκρύπτουν), οτι ο κάθε ένας εξ’αυτών, ώς βουλευτής όταν έρχονται τέτοιες υποθέσεις στη βουλή, έχει τη δικαστική αρμοδιότητα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας. ( εδώ έχουμε σύγχυση δικαστικών λειτουργιών διότι εκθέτει βουλευτή σε ποινική δίωξη (με την άρση βουλευτικής ασυλίας).  Επομένως να ξέρεις οτι με την ιδιότητά του αυτή έκαστος εκ των 300σίων βουλευτών,  ειχε καθήκον αρμοδιότητα , υποχρέωση να λάβει *εγκαίρως*γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας αυτής και να προτείνει εξεταστική . ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 300ΣΙΟΙ , ΥΠΕΚΡΥΨΑΝ ΣΥΓΚΆΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΌΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ *ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ* .
Πείτε λοιπόν σε όσους(προσεχώς) σκοπεύουν να ενεργοποιήσουν το Άρθρο 120 , να περιμένουν 2-3 μέρες, επειδή η ιερή δήλωση των ελληνων προκειται να ενημερωθεί.
Συμπλήρωμα πρόσθετο σχετικό της * Ιερής Δηλώσεως τών Ελλήνων*και ενεργοποίησης του Άρθρου 120.
(…………… Ενώ Κύριε Εισαγγελεύ , Η αδικαιολόγητα μακρά μέχρι τούδε καθυστέρηση της προόδου της υπόθεσης αυτής στην Βουλή, υποδηλώνει, από μέρος των όποιων υπέυθυνων και αρμόδιων , δόλο κωλυσιεργίας της, η οποία μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους κατηγορούμενους να διαφύγουν στο εξωτερικό και το σημαντικότερο, επιτρέπει την συνεχιζόμενη διάπραξή της (ως διαρκούς κακουργήματος) και καταδικάζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση νομιμοποιημένης δια της ενόχου σιωπής΅ των ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ από τις ξένες δυνάμεις και απο τους εν λόγω 300σιους βουλευτές -υπουργούς. . Στην περίπτωση αυτή, τουλάχιστο τα 300 μέλη της νυν Βουλής καθίστανται υπαίτια και Κακουργηματικής Κατάχρησης Εξουσίας, δια της παράβασης των άρθρων 239 παρ.β και 27, 15. ΠΚ. Ταυτόχρονα, η δόλια κωλυσιεργία της προόδους της αυτεπάγγελτης δικογραφίας , συνιστά και αληθή σωρευτική συνέργεια αυτών και σε ΔΙΑΡΚΗ διάπραξη κι εγκαθίδρυση κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας της Ελλάδας (ΠΚ 45,46, 134), δεδομένου ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι Διαρκές Κακούργημα (Συντ. 97, 120, 684/1975 ΟλΑΠ). Με την παράλειψη των και την ένοχη αυτή σιωπή του κάθε υπεύθυνου, οι εν λόγω κατηγορούμενοι συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίου και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης (ΠΚ 134), καταδικάζοντας έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο.

ΖΗΤΆΜΕ Την άμεση διαβίβαση της Δικογραφίας στην Τακτική Δικαιοσύνη. Στρεφόμαστε κατα κάθε πολιτικού και κάθε υπεύθυνου για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας (ΠΚ 239) και Συνέργεια σε Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 45,46, 134).
***Οσο για την ακύρωση του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων (μην πιστεύετε κανέναν) .Καθώς ,κανεις πλεον ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ(για την ακύρωση) .Ουτε Ο εμπειρογνώμων του ΟΗΕ , ουτε το δικαστήριο της Χάγης .Διότι είναι ηδη αργά πλεον …(ΚΑΘΩς ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΆΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ,απ τη στιγμή που ισχύει δικογραφία εσχάτης προδοσίας (που η οποια μεταξύ των άλλων αφορά και το χρεος) και σε σχέση ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΆΨΕΥΣΤΟ ΓΕΓΟΝΌς ότι εκείνη η δικογραφία εχει (κατα΄βουληση) αποσιωπηθεί και συγκαλυφθεί από ένα σάπιο 99% των ελληνων πολιτων (και απ το σύνολο όλων των πολιτικών) ,..
Διοτι ένα σαπιο 99% (για δυο χρόνια τώρα) έχει κακουργηματικά αποσιωπήσει και υποθάλψει δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει υπερ. της πατριδος και εις βάρος των δανειακών συμβάσεων . δες το .***ακολούθησε τους συνδέσμους για να φθάσεις εκει που θές .***
Τούτα εδώ ειναι που έχουμε μεταξύ των άλλων είναι που κάθε πολίτης οφείλει να καταθέσεις στην αστυνομία , στην εισαγγελία και προς πάσα αρμόδια αρχή ανθρωπίνων δικαιωμάτων (εθνική και διεθνή)
*** κύριε εισαγγελευ, απαιτω απ τις ενοπλες δυνάμεις να μου παραδώσουν εγκαίρως τον οπλισμό και το εθνόσημο
Επίσης να μου επισταραφούν οι φόροι που εχω απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα , πληρώσει για τις μηνιαίες απολαβές των.**
διάβασε τα έντονα γράμματα .της ιερής δηλώσεως
ΈΓΚΑΙΡΑ___ΚΑΤΑΘΈΣΤΕ ΤΗΝ * ΙΕΡΉ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ*,__ (ή κάποια άλλη ανάλογη), είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,
πειτε στον αξιωματικό υπηρεσίας οτι **υποχρεούμε απ το νόμο και απ το σύνταγμα να σας καταθέσω και να σας ενημερώσω επισήμως για τούτα εδώ.
.(δε χρειάζεται να πληρώσετε παράβολο για την κατάθεσή της παράβολο και κρατείστε(ό π ω σ δ ή π ο τ ε) ενα επικυρωμένο απ την αστυνομία αντίγραφο των όσων καταθέστε.
δείτε εδώ μία η οποία είναι επικυρωμένη και δεκτή απ την Ελληνική αστυνομία.
Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201134238417988&set=pb.1230303395.-2207520000.1389717500.&type=3&theater
δείτε εδώ μία η οποια ειναι επικυρωμένη και δεκτή απ την εισαγγελία πρωτοδικών.
Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200375216642918&set=pb.1230303395.-2207520000.1378623366.&type=3&theater
κι άλλη εδώ:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/…/1453563_1020099707…
δείτε εδώ μία η οποία είναι επικυρωμένη και δεκτή απ την Ελληνική αστυνομία.
Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4877640178765&set=pb.1230303395.-2207520000.1378660061.&type=3&theater
κάντε αντιγραφή από δώ εκτυπώστε την και καταθέστε τη στην αστυνομία :
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-εφαρμογησ-του-αρθρου-120-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985
Tasos Mastrogiannis

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.