Ανοίγει τις πύλες του το πολυδύναμο Ιατρείο στο Τυμπάκι – 56 γιατροί στις Μονάδες Υγείας της Κρήτης

Nosokomeio-diadromos-giatros1Οι διαπιστωτικές πράξεις συνολικά 56 γιατρών που “περνούν” στο ΕΣΥ, εστάλησαν  από τη ΔΥΠΕ Κρήτης στο Υπουργείο Υγείας, έπειτα από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης τους από πενταμελή επιτροπή, επικεφαλής της οποίας ήταν ο διοικητής 7ης ΥΠΕ, Αντώνης Γρηγοράκης.

θα το παρακολουθούμε…

 

 

Πρόκειται για 10 διευθυντές, 3 επιμελητές Β’ και 43 επιμελητές Α’, οι οποίοι εντός των επομένων ημερών –και μετά τη δημοσίευσή των σχετικών κρίσεων στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης-, θα αποτελούν κι επίσημα έμψυχο δυναμικό των μονάδων Υγείας της Κρήτης.

Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες ξεκινά η λειτουργία του πολυδύναμου Ιατρείου στο Τυμπάκι, το οποίο αναμένεται να προσφέρει υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους τόσο της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς, όσο και του νοτιανατολικού τμήματος του νομού Ρεθύμνου.

Ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ, Αντώνης Γρηγοράκης,  χτες υπέγραψε το συμβόλαιο για την ηλεκτροδότηση του νεόδμητου κτιρίου ανάμεσα στη ΔΥΠΕ Κρήτης και τη ΔΕΗ, με το πολυδύναμο Ιατρείο -που υπάγεται στο Κέντρο Υγείας Μοιρών- να ανοίγει τις πόρτες του στις επόμενες εβδομάδες, όπως ο ίδιος είπε. Εμεις όπως θάχετε εξ’ ‘αλλου διαπιστώσει, έχοντας μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα Υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης, θα παρακολουθούμε κάθε τι που έχει σχέση μ’ αυτούς τους τομείς.  Και βεβαίως με την βοήθεια και των δικών σας καταγγελιών που θ’ αφορούν κι ολόκληρη την επικράτεια,  θα τους κρεμάμε με τα μανταλάκια όταν και όπου υπάρχει διαφθορά και κακές συμπεριφορές… 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.