«Καλύτερα δραχμή παρά υποταγή»! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Καλύτερα δραχμή παρά υποταγή! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
«Όπως όλα δείχνουν η κυβέρνηση δεν πρόκειται να συγκεντρώσει τις 180 ψήφους για εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, οπότε μοιραία η χώρα οδηγείται σε εκλογές. Σε εκλογές στις οποίες ασφαλώς και θα λάβει μέρος η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ένα πρώτο δείγμα της προπαγάνδας, η οποία θα ασκηθεί από την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και από τις φίλιες προς αυτήν δυνάμεις, δηλαδή τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις εφημερίδες, λάβαμε από την ομιλία του πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. Μία ομιλία η οποία θα μπορούσε να συνοψιστεί σε τρεις λέξεις: φόβος, τρόμος, κινδυνολογία!

 

ΟΙ «ΑΓΟΡΕΣ» ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Ταυτόχρονα με την ομιλία του πρωθυπουργού είχαμε και δημοσιεύματα στον “φιλελληνικό” τύπο του κόσμου, στα οποία με θέρμη υποστηριζόταν η σημερινή κυβέρνηση της χώρας, η ένοχη για το σημερινό κατάντημα της Πατρίδας μας. Όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο που έχει παίξει ο διεθνής τύπος, όργανο πιστό των παγκόσμιων τοκογλύφων, στην οικονομική κατάρρευση της Ελλάδος. Κάποιοι θα έπρεπε να προβληματιστούν για το κατά πόσον καλοί είναι για την χώρα, αυτοί τους οποίους υμνούν οι κατά τεκμήριον εχθροί του έθνους μας.
Μάλιστα, η ομιλία του πρωθυπουργού συνέπεσε με την άνοδο των επιτοκίων δανεισμού του κράτους μας από τις διεθνείς αγορές καθώς και την πτώση του ελληνικού χρηματιστηρίου. Τα δύο αυτά γεγονότα τα οποία ήταν καταφανώς στημένα τα χρησιμοποίησε κατά κόρον ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στους βουλευτές της Ν.Δ., δίνοντας ταυτόχρονα το σύνθημα στους διάφορους “αστέρες” των τηλεπαραθύρων της συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. να σπείρουν προς τον λαό σαν παπαγάλοι την ίδια κινδυνολογία.
Από μία πλευρά λοιπόν, έχουμε αυτούς οι οποίοι μας λένε ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές γιατί έτσι θα κινδυνεύσει η χώρα. Αυτό το επιχείρημα είναι από την βάση του βαθύτατα αντιδημοκρατικό γιατί όπως τουλάχιστον με θράσος ισχυρίζονται στις δημοκρατίες πρέπει να κυβερνάει η θέληση του λαού και όχι η θέληση των “αγορών” ή εάν θέλετε των διεθνών τοκογλύφων. Αυτοί όμως χωρίς κανέναν δισταγμό μας λένε ότι δεν πρέπει να γίνει ό,τι θέλει ο λαός, αλλά ό,τι θέλουν οι “καλοί” και “αγαθοί” δανειστές, οι οποίοι ας μη ξεχνάμε είναι αυτοί που καθόρισαν την οικονομία της Ελλάδας τα τελευταία πέντε χρόνια και οδήγησαν την χώρα μας στα σημερινά αντικειμενικά ολέθρια αποτελέσματα.
Πέντε ολόκληρα χρόνια ο Ελληνικός Λαός υφίσταται την πολιτική των μνημονίων και είδαμε ότι μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια δεν έγινε τίποτε θετικό για το λαό. Οι φτωχοί έγιναν φτωχότεροι, κάποιοι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι, η ανεργία αυξήθηκε και το δημόσιο χρέος επίσης.

ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μέγα ζητούμενο επί του προκειμένου είναι το ερώτημα εάν είναι ή όχι βιώσιμο το δημόσιο χρέος. Τόσο η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ., όσο και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι επιχειρούν να πείσουν ότι το χρέος είναι βιώσιμο και ως εκ τούτου καλό θα είναι να συνεχίσουμε να πληρώνουμε σαν λαός τα ληστρικά τοκοχρεολύσιά τους και να παραμένουμε υπόδουλοι των δανειστών εις τον αιώνα τον άπαντα! Στην πραγματικότητα όμως, με τη γλώσσα των αριθμών και με βάση το ύψος του χρέους και το ακαθάριστο εθνικό προϊόν, το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Στην περίπτωση αυτή ο μόνος δρόμος αυθεντικά εθνικός ο οποίος υπάρχει, είναι η σύγκρουση με αυτούς που οδήγησαν την Πατρίδα μας στη σημερινή ζοφερή κατάσταση.
Όμως, η κυβέρνηση του Σαμαρά και του Βενιζέλου επιμένουν και μας λένε ότι οι “αγορές” δεν θέλουν εκλογές, οι “αγορές” θέλουν τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο και για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να γίνουν εκλογές! Ας λάβουν το θάρρος λοιπόν οι μέντορες του μνημονίου και ας διαλύσουν εντελώς το κράτος, ας καταστήσουν επισήμως την χώρα μας μία αποικία χρέους χωρίς ελευθερία, χωρίς να αποφασίζει ο λαός ποιος θέλει να τον κυβερνήσει.
Μας απειλούν ακόμη ότι εάν αυτοί πέσουν τότε η χώρα θα χρεοκοπήσει, τότε θα πέσει και άλλο το χρηματιστήριο και άλλα πολλά… Δεν έχουν αντιληφθεί ότι “ο βρεγμένος το νερό δεν το φοβάται” και ότι στην πραγματικότητα η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού έχει χρεοκοπήσει και ασφαλώς δεν ενδιαφέρεται για τον δείκτη του Χρηματιστηρίου. Απαιτεί όμως τουλάχιστον θράσος να θέτουν μέσα στα πλαίσια της κινδυνολογίας τους και το θέμα του Χρηματιστηρίου όταν είναι γνωστό ότι πριν από όχι πολλά χρόνια καταληστεύτηκε ο Ελληνικός Λαός στο Χρηματιστήριο και πρωταγωνιστές σε αυτήν την καταλήστευσή του ήταν συγκεκριμένα άτομα της πράσινης και γαλάζιας νομενκλατούρας. Από την άλλη πλευρά ας γνωρίζουν ότι δεν αγωνιούν οι πτωχευμένοι Έλληνες για τις μετοχές τους στο Χρηματιστήριο…
Επί της ουσίας το δίλλημα το οποίο μας θέτει η συγκυβέρνηση του Σαμαρά και του Βενιζέλου με την κινδυνολογία της είναι πατρίδα ή χρήμα, ελευθερία ή τυραννία των τοκογλύφων;

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεκάθαρα πιστεύει ότι με την πολιτική των μνημονίων η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε ένα θανάσιμο κύκλο μιας παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής απάτης, η οποία δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με την πραγματική οικονομία. Στα πέντε αυτά χρόνια του μνημονίου ακούσαμε πολλά από τις κυβερνήσεις της ξενοκρατίας, από τις κυβερνήσεις των παγκόσμιων τοκογλύφων, ακούσαμε πολλά για την ευημερία των αριθμών. Δεν είδαμε όμως τίποτε θετικό στην πραγματική οικονομία. Δεν είδαμε να εγκαινιάζεται καμία βιομηχανία, το αντίθετο συνέβη, έκλεισαν βιομηχανίες. Δεν είδαμε να αυξάνεται η εθνική παραγωγή, δεν είδαμε να αυξάνονται οι εξαγωγές. Τίποτε θετικό για την οικονομική αναγέννηση της χώρας με την οποία και μόνο θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ο λαός μας την χρεοκοπία από το άθλιο πελατειακό και κομματικό κράτος είτε του ΠΑΣΟΚ, είτε της Ν.Δ.
Μας απειλούν ακόμη, χωρίς η απειλή τους να έχει ουσιαστικό αντίκρισμα, ότι εάν δεν ψηφίσει ο λαός και πάλι τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο μπορεί να επιστρέψουμε στην δραχμή. Και τι κερδίσαμε επιτέλους από την περίφημη Ευρώπη και το ευρώ; Και εάν δεν φταίει η πολιτική της Ευρώπης, αλλά οι κλέφτες πολιτικοί, τότε γιατί δεν επιβάλλεται κάθαρση;
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υποκύπτει σε κανέναν εκβιασμό, σε καμία απειλή της κυβερνήσεως των εκλεκτών των τοκογλύφων και των φερεφώνων τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο δίλλημα ευρώ ή Ελλάδα, έχει απαντήσει με δημόσια δήλωσή μου στη Βουλή στο παρελθόν: ΕΛΛΑΔΑ! Και σε αυτή τη γραμμή παραμένει πιστή.»

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “«Καλύτερα δραχμή παρά υποταγή»! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

 1. ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ?

  https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/p526x296/10341743_916599598352109_77624025294865834_n.jpg?oh=e2b00010f46b5fddaa97e4a5f144133d&oe=54FB7BC8&gda=1430107741_2a68d3d8122b93877d0e4d58db693425

  ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ?

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΛΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ «ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ» ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ?

  ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ?

  ( ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΠΑΡΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ, ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΕΝΦΙΑ )

  Ράπισμα Πούτιν σε Ελλάδα για «Μακεδονία» και «Βόρεια Κύπρο».

  Καυτό ράπισμα έδωσε στην Ελλάδα ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, αναφερόμενος για «Δημοκρατία της Μακεδονίας», «Βόρεια Κύπρο» και φιλία με την Τουρκία, κατά τη συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Μόσχα, και δυσανασχέτησε τον ελληνικό λαό, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων, ΝετΠρες, σε ανταπόκριση από την Αθήνα.

  Ως «βόμβες» παρουσιάστηκαν στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης τα μηνύματα
  του Ρώσου προέδρου στην αναφορά του περί «Μακεδονίας» και Τουρκίας. Οι Έλληνες χαρακτηρίζουν την αναφορά αυτή ως «καυτό ράπισμα κατά της Ελλάδας».

  Το πρώτο χαστούκι για την Ελλάδα από τον Πούτιν ήταν οι απόψεις του σχετικά με το πρόβλημα της Κύπρου, που τόνισε τη ρωσο – τουρκική φιλία. Η αμφιλεγόμενη ομιλία του με αναφορά για Βόρεια Κύπρο και Δημοκρατία της Νότιας Κύπρου, προκάλεσε δυσαρέσκεια στους ελληνικούς κύκλους.

  «Το δεύτερο χαστούκι ήταν η χρησιμοποίηση του συνταγματικού ονόματος της χώρας μας, ως ‘Μακεδονία’, στην αναφορά του για αγωγό μέσα από την Τουρκία και με έναν τερματικό σταθμό στα σύνορα με Ελλάδα που θα μπορούσε να φθάσει μέχρι τη ‘Μακεδονία’, όπως ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος, προκαλώντας αντιδράσεις στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, σημειώνει το δημοσίευμα.


   • ( ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΠΑΡΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ, ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΕΝΦΙΑ )

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.