Η σχέση των πατριωτικών κι εθνικιστικών Βlogs με τo παραπέτασμα της «Χρυσής Αυγής» στην Κρήτη

384344_118256691624000_100003190095571_102602_237842171_n3

ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ:

ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.  ΑΛΛΑ  ΕΠΕΙΔΗ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,  ΤΟ  ΥΨΗΛΟ  ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,   ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ, ΤΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΩΝ  ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΓΑΝΤΖΩΘΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤ’ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.  ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ & ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ  (ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο  ΚΡΗΤΙΚΟΣ  “ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ” ΤΗΣ Χ.Α., ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ),    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ  ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ.    ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ  ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ  ΜΠΛΟΚΟΣΦΑΙΡΑ,  ΑΦΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ  ΑΠ’ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.  ΟΙ ΔΕ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ  ΑΨΟΓΗ.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΝΑΖΙ, ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ, ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ, ΥΠΟΔΙΚΟΙ  ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΦΡΩΝΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.

ΚΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΜΕ ΤΗΝ  ΟΨΙΜΗ  ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ,  ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ  ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,  ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΣΙΓΟΥΡΟΙ   ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ, ΟΤΙ: ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ  Η  Χ.Α. ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ ΘΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥΣ,  ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΤΑ   …ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!  

 

ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ  Η ΩΡΑ ΚΙ Ο ΝΟΩΝ – ΝΟΕΙΤΩ ….

12 σκέψεις σχετικά με το “Η σχέση των πατριωτικών κι εθνικιστικών Βlogs με τo παραπέτασμα της «Χρυσής Αυγής» στην Κρήτη

 1. Δεν είμαι χρυσαυγήτης αλλά δεν είμαι και ηλίθιος.

  Να σταματήσει επιτέλους το φτηνό παραμύθι για «Συνταγματικό και μη Συνταγματικό τόξο» που σκόπιμα το σύστημα αφήνει να πλανιέται και έχει σαν στόχο από την μία τη μη νομιμοποίηση του κοινοβουλευτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής και από την άλλη τη χρήση «αλλά καρτ» των βουλευτών της.

  Και σαν να μην έφτανε αυτό, σήμερα ο διεκδικών το ύπατο αξίωμα της χώρας , αυτό του Προέδρου της Δημοκρατίας, να δηλώνει ότι δεν αποδέχεται τις ψήφους της Χρυσής Αυγής για την εκλογή του, ενώ έχει είδη αποδεχτεί όχι μόνο τις δύο ψήφους , αλλά και δημόσιες χαιρετούρες με βουλευτή που έχει εκλεγεί με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

  Να σοβαρευτούμε και να κόψουμε την πλάκα..!!

  Όλοι γνωρίζουμε ότι ένα κόμμα για να κατέβει στις εκλογές, μαζί με την αίτηση στον Άρειο Πάγο καταθέτει και το καταστατικό του, βάσει του οποίου εγκρίνεται η συμμετοχή του.

  Αφού το κόμμα της Χρυσής Αυγής πήρε την έγκριση, η συμμετοχή της στις εκλογές είναι καθόλα νόμιμη.

  Συμμετέχοντας στη συνέχεια στις εκλογές ψηφίστηκε από 450.000 έλληνες , είτε από συνειδητή επιλογή είτε από αντίδραση.

  Αν υποθέσουμε ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής είχε λάβει κυβερνητικό ποσοστό τι θα γινόταν;
  Θα λέγαμε ότι είναι παράνομοι 3.000.000 Έλληνες που θα το είχαν ψηφίσει;

  Θα θεωρούσαμε ότι το πλειοψηφικό κόμμα στη βουλή είναι εξωσυνταγματικό;

  Θα ξεκινούσε ένας πόλεμος στη βουλή με τους «συνταγματικούς» και τους « μη Συνταγματικούς»;

  Θα κλείναμε στη φυλακή 151 βουλευτές;

  Θα οδηγούσαμε άμεσα την χώρα σε αποσταθεροποίηση άρα σε εμφύλιο;

  Έχουμε από την μία ένα κόμμα «μη Συνταγματικού Τόξου», το οποίο επιτρέψαμε να μεγαλουργήσει για να το χρησιμοποιούμε «κατά το δοκούν», και στην προκειμένη περίπτωση κόντρα στο ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που θα κερδίσει με απόλυτη πλειοψηφία τις επόμενες εκλογές, και από την άλλη ένα σύστημα οικογενειοκρατίας το οποίο αρνείται πεισματικά να απομακρυνθεί από την διαχείριση της Χώρας, και το χειρότερο έχει Συνταγματοποιήσει και νομοθετήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμένει πάντα στα πράγματα.

  Ας δεχθούμε λοιπόν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα του εξωσυνταγματικού τόξου που επιμελώς ο Πρωθυπουργός της χώρας σήμερα επικαλείται και ζητά την Τροποποίηση της Συνταγματικής Συνθήκης για να βελτιώσει το πολίτευμά μας.

  Ας μας πει λοιπόν αν θα συμπεριλάβει μερικά βασικά σημεία τα οποία περιλαμβάνονται τόσο σε όλα τα Συντάγματα των Χωρών της Ευρώπης όσο και άλλων προηγμένων χωρών του κόσμου όπως:

  Περιορισμός των θητειών του Βουλευτή σε δύο.
  Περιορισμός των θητειών των αιρετών (Δημάρχων, Περιφερειαρχών ,συμβούλων, συνδικαλιστών κλπ σε δύο).
  Διακριτοί ρόλοι φορέων 
   Διακριτοί ρόλοι προσώπων.
   Διάκριση των εξουσιών.
   Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από το Λαό.
   Χωρισμός Κράτους Εκκλησίας.
   Κατάργηση προνομίων στους Βουλευτές.
   Θεσμοθέτηση συμβουλευτικών και γνωμοδοτικών οργάνων (Βουλή της Γερουσίας κλπ).
   Διαδικασία επιλογής υποψηφιοτήτων των βουλευτών.
  11.  κλπ
  

  Το βέβαιον είναι ότι αν πράγματι εφαρμοστούν τα παραπάνω, το 80% των διαχειριστών της εξουσίας της Ελλάδας θα πάει στο σπίτι του.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ?

   Αγωνίζονται σήμερα, με νύχια και με δόντια Σαμαράς και Τσίπρας, να ‘’πείσουν’’ τους Έλληνες ότι κάποιος από τους ..δύο μπορεί να εφαρμόσει καλλίτερα τα σχέδια, τα προγράμματα και τις ιδέες του Γιώργου Παπανδρέου, εκείνης της εποχής , που με την πρώτη εφαρμογή τους , έριξαν το έλλειμμα κατά 5% του ΑΕΠ.
   Ναι ! Του Γιώργου Παπανδρέου, που έσωσε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία, που αγωνίστηκε μόνος του να λειτουργήσει η αλληλεγγύη μεταξύ των ευρωπαίων και να σωθεί η Ευρώπη.
   Του Γιώργου Παπανδρέου , που οι ντόπιοι υπηρέτες ξένων συμφερόντων, όλοι μαζί ‘’τακίμιασαν’’ σαν μωρές πόρνες, για να τον διώξουν και να αναλάβουν ..εξουσία οι απόγονοι των εφιαλτών του ‘’ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89’’ .
   Σήμερα η κατάσταση είναι σχεδόν εκτός ελέγχου, και επικίνδυνα ισορροπεί πάνω στο πεινασμένο στομάχι των συνταξιούχων , των μισθωτών και των νέων κάθε ηλικίας και κάθε μόρφωσης που αγωνιούν με απελπισία για το αύριο, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Αντώνη να κάνει ‘’αντιγραφή’’, όπως έκανε και ο γιός του.
   Δηλαδή σήμερα το δίλημμα όπως παρουσιάζεται είναι:
   Ο Σαμαράς απέτυχε και πληρώσαμε πολύ ακριβά τη λάθος επιλογή μας.
   Κάθε φορά, που καλούμαστε να επιλέξουμε νέα κυβέρνηση συνήθως, ξεχνάμε όλα όσα έχουν συμβεί και ψηφίζουμε… ποδοσφαιρικά.
   Δεν εξετάζουμε αν ο …Α ! είναι καλός και όσα μας υπόσχεται μπορεί να τα κάνει πράξεις, αλλά αποφασίζουμε πρώτα ιδιοτελειακά .
   Τι θα κερδίσουμε εμείς προσωπικά αν ψηφίσουμε τον Α! και όχι τον Β !? Έτσι με αυτό κριτήριο, που συνήθως επιλέγει η μεγίστη πλειοψηφία, προσδιορίζουμε το μέλλον μας και των μέλλον των: [[όσων κλείνει η πόρτα μας]], ανεξάρτητα αν γνωρίζουμε ότι η επιλογή μας είναι επικίνδυνη για την πατρίδα μας , για την οικονομία μας για την κοινωνική μας δικαιοσύνη.
   Συγκεκριμένα, σήμερα μας καλεί ο Σύριζα να επιλέξουμε τον Αλέξη, για να μας ‘’σώσει’’ και αυτός ..με τη σειρά του!
   Μας υπόσχεται τόσα πολλά, τόσο αντίθετα από αυτά που συμβαίνουν και τόσο..προσοδοφόρα, ώστε να μοιάζει με όνειρο ΄η, και κοροϊδία η όλη κατάσταση των υποσχέσεων.
   Ποιος είναι ο Τσίπρας, που ξαφνικά ‘’ανέβηκε’’ στο καμπαναριό και διαλαλεί την αθεΐα του? Είναι άγνωστος ο Τσίπρας, ώστε να έχουμε και μερικές αμφιβολίες επιτυχίες , ή είναι ο γνωστός σε όλους μας γιος του πολυεκατομμυριούχου +Παύλου Τσίμα που μάθαμε τελευταία ότι θησαύρισε επί χούντας και δεν ξέρουν τι έχουν?
   Ποιος ήταν ο Αλέκος Αλαβάνος, που επέλεξε σχεδόν πραξικοπηματικά να επιβάλλει τον Τσίπρα στην ηγεσία του Σύριζα;
   Διαβάζουμε στο διαδίκτυο:
   (…)Εκεί στην Αρχιεπισκοπή (όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) πρωτογνώρισε ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης τον μπαμπά του Τσίπρα, γι’ αυτό και σκίστηκε να πάει στην κηδεία του Παύλου στον Διόνυσο, χωρίς να τον καλέσει η οικογένεια Τσίπρα

   Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κατσώνη , ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. Έτσι έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.

   Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη ) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Στυλιανός Παττακός (Έγινε 100 ετών την προσεχή Πέμπτη 8 Νοεμβρίου!) είχε απαγορεύσει στον πολιτικό μηχανικό γαμπρό του σύζυγο της κόρης του) να παίρνει δημόσια έργα επί Χούντας. Στον Παύλο Τσίπρα επέτρεπε, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου.

   Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Η ΔΕΞΙΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΧΡΕΟΚΌΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Η ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

  ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΕΓΩ ???

  Φίλοι μου αδέξιοι,
  ποιος ψήφισε το Σαμαρά και ποιος τον ‘’νομιμοποίησε’’??
  Διαβάζω τόσα να γράφετε εναντίον του Σαμαρά, και μάλιστα οι Νεοδημοκράτες και ειδικά οι Ανελεύθεροι και οι χρυσαυγίτες. Γιατί ρε παιδιά? Όλοι το ίδιο δεν είσαστε? Υπάρχει Χρυσαυγίτης που δεν είναι δεξιός, όπως υπάρχει δεξιός που να μην είναι χρυσαυγίτης. Ο Ψωμιάδης, ο Πολύδωρας, ο Καμμένος, ο Παυλόπουλος, ο Ζαγορίτης, ο Παπαθανασίου και τόσοι ακόμη δεν είναι ακροδεξιοί? Υπάρχει ‘’ολίγον..δεξιός’’ κατά το ‘’ολίγον έγκυος?’’
  *Με το ζόρι σας έβαλε να τον ψηφίσετε? Όχι βέβαια. Ο Σαμαράς, κι όσοι ήταν χρόνια πίσω του και τον ‘’συντηρούσαν’’ αντελήφθησαν , ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν απρόβλεπτος και περισσότερο ΕΝΤΙΜΟΣ από όλους. ΄Έτσι ετοίμασαν την ανατροπή του..
  *Τι έκαναν λοιπόν?
  Σε έπεισαν να τον ψηφίσεις, αφού η κίνηση του Σαμαρά να προσλάβει 270 υπαλλήλους ήταν ΔΟΛΩΜΑ, για άνεργους και για πεινασμένους. Έτσι ξεχάσατε τον ‘’ΕΦΙΑΛΤΗ του 93’’, και αναστήσατε το παραπολιτικό ΚΑΘΑΡΜΑ του 2010. Ο Σαμαράς ήταν και είναι ο ίδιος πολιτικός ΙΟΥΔΑΣ! Η πολιτική προδοσία, η κακία, η άγνοια και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ !! είναι στο αίμα του. Δεν ξέρατε ποιος ήταν ο Σαμαράς? Ο κολλητός του ΑΒΕΡΩΦ και ο θετός γιος του Μητσοτάκη? Τι άλλο θέλατε? Δεν μάθετε ότι έρριξε το Μητσοτάκη για τη ΖΗΜΕΝΣ?? Μα αυτό το γνωρίζουν και οι κότες. Είδατε πως τον ετοίμασαν οι Γερμανοί, αφού ήξεραν και κανόνιζαν την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα?
  Ποιος ανέβασε τον Σαμαρά στην εξουσία και ΕΡΡΙΞΕ τον Παπανδρέου? Μα οι Γερμανοί σίγουρα. Ξεχνάτε Γιουγκοσλαβίες και σύνορα? Ξεχνάτε ΖΗΜΕΝΣ και Κόκκαλη? Ξεχνάτε εκλογές του 2000 και Σημίτη?
  Ξεχάσατε την προδοσία στον Παπανδρέου και τον τρόπο ανατροπής του? Ξεχάσατε την συνεργασία με τον Βαγγέλη και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της δημόσιας περιουσίας?
  Τι ψάχνεις να βρείς σήμερα ποια είναι η σχέση των Σαμαρικών με το ΦΑΣΙΣΜΟ των Χρυσαυγιτών?? ΜΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑΑΑΑ!
  ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ‘’ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ’’??? ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!

  YG

  Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ….!

  ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Ετσι μπραβο , αναδειξετε τα υγιη στοιχεια μεσα απο τη Χ.Α. και ξεβρακώστε τα σκουπίδια.
  Αν η Χ.Α. δεν ειχε μεσα στις οργανωσεις της φασίστες και νεοναζί (εστω κι αυτους τους ολιγους που κανουν τη ζημια ομως) , σημερα θα ειχε το 50% των ελληνων ψηφοφορων με το μερος της!!! Αλλα πού να το καταλάβει αυτό η οικογενειοκρατία που την κατευθυνει κατα οπως εκεινη νομιζει!!!
  Αυτα, ειναι φιλοι ελληνες δημοκρατες, που δεν μας αφηνουν να προχωρησουμε μπροστα και να συμφιλιωθουμε σαν Ελληνες, οι καρεκλες που μας εχουν καταστρεψει γενιες και γενιες τωρα!!!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. αυτο βρε παιδια με προβληματιζει κι εμενα!!!
  θελω να τους ψηφισω, αλλα δε θελω να παει η ψηφος μου σε Ναζί!!!
  στην οικογενεια μας , εχουμε 3 νεκρους απο ναζιστικά χερια και οπλα!
  Ποτε θα το καταλαβουν επι τελους εκει στη χρυση αυγη, να αποβαλουν αυτα τα μιασματα; ; ;

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Γερμανοτσολιάδες

  Πραγματικά, έχουν απύθμενο θράσος οι πολιτικοί απόγονοι αυτών που περιγράφονται με τον χαρακτηρισμό “γερμανοτσολιάδες”, ………….

  http://www.periodista.gr/index.php/coverstories/item/2949-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD

  ……………όταν τολμάνε σήμερα να εμφανίζονται δημοσίως και να παριστάνουν τους “αντιστασιακούς”. Αν υποθέσει, βέβαια, κανείς ότι εκείνος ο συρφετός εγκληματικών και παρανοϊκών στοιχείων, οι συνεργάτες των κατοχικών δυνάμεων, θα μπορούσαν να έχουν πολιτικούς απόγονους.

  Δεν οδηγεί πουθενά αυτή η συζήτηση, νομίζω, έτσι όπως διεξάγεται. Γιατί δεν πρέπει να γελιόμαστε: Θαυμαστές του Χίτλερ, δεν μπορεί να υπάρχουν σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, που έχει υποφέρει τα πάνδεινα από τον Ναζισμό. Ίσως να εντοπίζονται μερικοί γνήσιοι θαυμαστές του Χίτλερ σε εκείνο το µισό τοις εκατό, το καταγεγραμμένο στην προ Μνημονίων εποχή. Αλλά δύσκολα, πιστεύω, ένας φυσιολογικός άνθρωπος που έχει κοινωνικοποιηθεί ομαλά μπορεί να θαυμάζει τον Χίτλερ. Αργά ή γρήγορα οι Αυγουλοκέφαλοι θα απαλλαχθούν από αυτήν τη ρετσινιά ή ο φιλοναζισμός ορισμένων από αυτούς θα συνυπάρχει σαν ένα τεκμηριωμένο μεν, αλλά, ατροφικό στοιχείο της πολιτικής τους ταυτότητας, ένα στοιχείο που θα ενδιαφέρει ελάχιστους από τους ψηφοφόρους τους, στην πραγματικότητα.

  Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο γίνεται σαφές ότι τα σταγονίδια της πραγματικής τους ουσίας παραπέμπουν σε ένα τιμωρό κράτος, κι ένα παραστρατιωτικού τύπου σύστημα διακυβέρνησης, κατά την προσφιλή έκφραση που ακούγεται όλο και πιο συχνά, στην Ελλάδα των Μνημονίων: «Ένας Παπαδόπουλος μας χρειάζεται».

  Παρόλη την κατανοητή ως έναν βαθμό απάθεια της ελληνικής κοινωνίας, αφού διακατέχεται από παντελή έλλειψη οράματος για το μέλλον της, η Τρόικα Εσωτερικού πλησιάζει προς το τέλος της θλιβερής ζωής της. Ίσως όχι τόσο εξαιτίας των νέων μέτρων που θα υποχρεωθεί άμεσα να επιβάλλει, απόρροια των συμφωνιών που έχει υπογράψει, αλλά το σπουδαιότερο, από την προφανή ανικανότητά της να διαχειριστεί την κρίση και την απροθυμία της να αξιοποιήσει τα διαπραγματευτικά εργαλεία προστασίας που προβλέπει για τα πτωχά κράτη το Διεθνές Δίκαιο.

  Έτσι ένα ποσοστό της σιωπηρής οργής για την ενδοτικότητα της Τρόικας Εσωτερικού, θα συνεχίσει να διοχετεύεται στην ακροδεξιά, αφού το ανάχωμα που έχει στηθεί από τον πρωθυπουργεύοντα σφουγγοκωλάριο και την παρέα του είναι σαθρό κι ετοιμόρροπο. Πόσο μεγάλο θα είναι αυτό το ποσοστό, τελικά, που θα κατασταλάξει στην ακροδεξιά, θα εξαρτηθεί μόνο από τη διαχείριση που θα κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση, όταν κι αν πείσει, εφόσον προηγουμένως πεισθεί και η ίδια, ότι μπορεί να κυβερνήσει.

  Το τραγικότερο, σαν συμπέρασμα, δεν είναι ότι οι “γερμανοτσολιάδες” έχουν πολιτικούς απογόνους, αλλά ότι είχαν φυσικούς απογόνους. Είναι αυτοί οι φυσικοί απόγονοι ανάμεσα στους υπόλοιπους που κυβέρνησαν και συνεχίζουν να κυβερνούν την Ελλάδα. Με την ψήφο μας.

  Posted by Alexandros Raskolnick

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. Τα εγκλήματα των γερμανοτσολιάδων

  Ταγματασφαλίτες, συνεργάτες των Ναζί Ταγματασφαλίτες, συνεργάτες των Ναζί

  “ Οι ιδεολογικοί πρόγονοι της Χρυσής Αυγής ”

  Ο Δήμος Σταρένιος στην ταινία “Η Χαραυγή της Νίκης” έχει αποδώσει χαρακτηριστικά το ρόλο του προδότη – συνεργάτη των ναζί με τη γνωστή ατάκα: “Μας αγαπάνε οι Γερμανοί. Σαν φίλοι μας ήρθαν”. Δεν πρόκειται για καρικατούρα. Ο Ξενοφών Γιοσμάς, ένας από τους πιο γνωστούς ταγματασφαλίτες, στη δίκη του για την εμπλοκή στην υπόθεση Λαμπράκη δήλωνε: “Και αν συνεργάστηκα με τους Γερμανούς το έκανα για το καλό της πατρίδος… Τους Γερμανούς τους αγαπούσα και αυτοί με θεωρούσαν τον υπ’ αριθμόν ένα τίμιον Έλληνα.” Ο Γιοσμάς που έχει μείνει στην ιστορία με το γερμανικό χαϊδευτικό του, “Φον Γιοσμάς” έχοντας “υπηρετήσει” σε διάφορες ομάδες συνεργατών, όπως στον “Εθνικό Ελληνικό Στρατό” και ως ανθυπολοχαγός στο τάγμα του Γεωργίου Πούλου, έφυγε μαζί με τους Γερμανούς στην απελευθέρωση, έμεινε για ένα διάστημα στη Βιέννη και επέστρεψε στην Ελλάδα το ‘47.

  Ενώ είχε καταδικαστεί σε θάνατο ως προδότης, πήρε χάρη από τον βασιλιά Παύλο και βγήκε από τη φυλακή μόλις το ’51. Στη δεκαετία του ’60 με τον “Σύνδεσμο Αγωνιστών και Θυμάτων Εθνικής Αντιστάσεως Βορείου Ελλάδος” τροφοδοτούσε με τραμπούκους τον παρακρατικό μηχανισμό. Η συμμορία στηνόταν στρατολογώντας κοινωνικά απόβλητα και συναντιόταν στην ταβέρνα με το ταιριαστό όνομα: “Τα έξι γουρουνάκια”. Τα μέλη του Συνδέσμου πήγαιναν με περιβραχιόνια σε συνδικαλιστικές συγκεντρώσεις ενώ το ’63 επιστρατεύτηκαν από τη Χωροφυλακή για να “προστατέψουν” τον ντε Γκολ στη διάρκεια επίσκεψής του.

  Ο Κοτζαμάνης, ένας από τους δύο που έκαναν την δολοφονική επίθεση στον βουλευτή της Αριστεράς, Γρηγόρη Λαμπράκη, το Μάη της ίδιας χρονιάς, ήταν μέλος του “Συνδέσμου”. Είναι λοιπόν πολύ δύσκολο το μασκάρεμα που προσπαθούν να κάνουν οι φασίστες σήμερα όταν θέλουν να ψαρέψουν στα θολά νερά παίζοντας τους “αντιμνημονιακούς”, “πατριώτες” με δόσεις “αντίστασης στη γερμανική κατοχή”. Οι Χρυσαυγίτες δηλώνουν χωρίς ντροπή ότι “Τα τάγματα ασφαλείας ήταν ελληνικά στρατεύματα Εθνικιστών, που πολέμησαν εναντίον των κομμουνιστών. Οι Χίτες επίσης, όντας Εθνικιστές έκαναν αντικομμουνιστικό αγώνα.” Είναι οι πολιτικοί απόγονοι και υπερασπιστές των Γερμανοτσολιάδων, των ταγμάτων ασφαλείας και των υπόλοιπων ανάλογων οργανώσεων που συνεργάστηκαν ανοιχτά με τους ναζί στη διάρκεια της κατοχής και πρωτοστάτησαν στα εγκλήματά τους.

  Οι φασιστικές συμμορίες επιβίωσαν στις επόμενες δεκαετίες μετά τον εμφύλιο επειδή άλλαξαν αφεντικό, από τους ναζί πουλήθηκαν στους Άγγλους και στη συνέχεια στις κυβερνήσεις που ήθελαν να τσακίσουν το εργατικό κίνημα και την Αριστερά. Τα Τάγματα Ασφαλείας άρχισαν να σχηματίζονται το 1943 από την κατοχική κυβέρνηση Ράλλη. Οι Γερμανοί χρειάζονταν ένοπλα σώματα για να τους βοηθήσουν στην καταστολή της Αντίστασης. Η δύναμη του κινήματος όμως ήταν τέτοια που δεν εμπιστεύονταν ούτε ότι η Χωροφυλακή είναι “καθαρή από κομμουνιστές”. Έτσι ο Ράλλης εξόπλισε τους Εύζωνες, τους τσολιάδες των Ανακτόρων, που μέχρι τότε ήταν άοπλοι και τους παραχώρησε στους ναζί για να αναλάβουν τη βρόμικη δουλειά.
  Συμμορίες

  Ο χαρακτηρισμός “γερμανοτσολιάδες” είναι λοιπόν απολύτως λογικός. Παράλληλα, σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, είχαν αρχίσει να στήνονται άλλες συμμορίες που χτυπούσαν το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ, κάποιες φορές με πρωτοβουλία των τοπικών κατακτητών, άλλες με πρωτοβουλία Ελλήνων της “καλής κοινωνίας” που χρειάζονταν κάποιους για να προστατέψουν την περιουσία τους και τα χωράφια τους.

  Ο Διονύσιος Παπαδόγκονας (πατέρας του μετέπειτα βουλευτή και Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας) ανέλαβε να ενοποιήσει αυτά τα σώματα δωσίλογων, κάτι που έγινε την Άνοιξη του ’44. Συνέχισαν να υπάρχουν ομάδες που δεν μπήκαν σε απόλυτο έλεγχο, όπως για παράδειγμα, το τάγμα του συνταγματάρχη Πούλου στη Βόρεια Ελλάδα, που είχε προσχωρήσει ανοιχτά στο ναζισμό, φορώντας αγκυλωτούς σταυρούς και καταγγέλλοντας ακόμη και τις κατοχικές κυβερνήσεις ως όργανα “μασώνων και εβραίων”. Όμως, μικρή απόσταση τους χώριζε από τους Ταγματασφαλίτες του Παπαδόγκονα. Γερμανικά άρβυλα φορούσαν όλοι, είτε με φουστανέλα, είτε με χιτώνιο του ελληνικού στρατού ή της Βέρμαχτ. Ό

  ταν έγινε απόπειρα δολοφονίας κατά του Χίτλερ τον Ιούλη του ’44, ο Παπαδόγκονας τού έστειλε μήνυμα συμπαράστασης που τελείωνε με τη φράση “Κύριε, διαφύλασσε τον Χίτλερ”, ενώ σύμφωνα με την Καθημερινή της εποχής υπήρξε και απάντηση: “Ο Φύρερ εκφράζει τας ευχαριστίας του προς τον κ. Παπαδόγκονα και τους εθελοντάς του”. Οι ταγματασφαλίτες ήταν πλήρως ενσωματωμένοι στα γερμανικά στρατεύματα. Ο Γιούργκεν Στρόοπ και ο Βάλτερ Σιμάνα, τοπάρχες των SS και της γερμανικής αστυνομίας ήταν αυτοί που έδιναν τις διαταγές κινήσεων και τις άδειες οπλοφορίας. Στους πίνακες της Βέρμαχτ που μετράνε τους νεκρούς, οι ταγματασφαλίτες αθροίζονται μαζί με τους ναζί. Αντίστοιχα, στις αναφορές τους, οι ταγματασφαλίτες μετρούσαν τους Γερμανούς ως “δικούς τους”.

  Τον Ιούνη του ’44, ο συνταγματάρχης Χρήστος Γερακίνης στην Ευβοια αναφέρει:

  “Εκ των ημετέρων, εις Γερμανός βαρέως τραυματίας”. Τα “ευζωνικά τάγματα” στην Αθήνα διαδραμάτισαν βασικό ρόλο στα μπλόκα στις γειτονιές. Στην Κοκκινιά, την Καλογρέζα, τα Λιόσια, το Βύρωνα, τα Παλιά Σφαγεία (Κουκάκι), την Καλλιθέα και σε άλλες περιπτώσεις, ήταν οι ταγματασφαλίτες που διαλέγουν ποιοι θα εκτελεστούν, ποιοι θα σταλούν για καταναγκαστική εργασία στη Γερμανία και ποιοι θα αφεθούν ελεύθεροι. Πολλές φορές, το προσωπικό μίσος ξεπερνάει ακόμα και τις στοχεύσεις των ναζί. Στην Κοκκινιά οι ταγματασφαλίτες προσπάθησαν να ξανασυλλάβουν ανθρώπους που οι Γερμανοί είχαν αφήσει ελεύθερους.

  Στην ύπαιθρο, τα Τάγματα συμμετείχαν στις σφαγές και στις πυρπολήσεις ολόκληρων χωριών. Στο Χορτιάτη το Σεπτέμβρη του ’44, δολοφόνησαν 146 ανθρώπους, από τους οποίους 128 γυναίκες και παιδιά. Επικεφαλής της επιχείρησης ήταν ο Φριτς Σούμπερτ, που και στη Βόρεια Ελλάδα και στην Κρήτη έστησε γύρω του αιμοβόρα τάγματα ασφαλείας. Μια περιγραφή από το Χορτιάτη λέει: “Περισσότερα από 80 γυναικόπαιδα οδηγήθηκαν από το καφενείο του Μπαντάτσιου στον φούρνο του Στ. Γκουραμάνη για να καούν ζωντανά.

  Οταν το πλήθος έφτασε στο φούρνο, ο Σούμπερτ – κατ’ άλλους ο υπασπιστής του Γ. Καπετανάκης – φώναξε έξαλλος: «Φωτιά, φωτιά. Κλείστε τους και μην αφήνετε κανένα να φύγει. Θα τους κάψουμε όλους!» Απ’ έξω τοποθετήθηκαν φρουροί με την εντολή να σκοτώσουν όποιον τολμούσε να ξεμυτίσει απ’ τον φούρνο. Επειδή όμως, το οίκημα ήταν κατάμεστο από κόσμο και οι έγκλειστοι συνωστίζονταν πίσω από τις πόρτες και τα παράθυρα, οι Σουμπερτίτες, για να μειώσουν την πίεση, τοποθέτησαν ένα πολυβόλο και απ’ τό μικρό παράθυρο της μπροστινής πόρτας άρχισαν να πυροβολούν, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας πολλά γυναικόπαιδα. Έπειτα έριξαν ξερά χόρτα πάνω στα σώματα των νεκρών και των τραυματιών και με ένα φλογοβόλο πιστόλι έβαλαν φωτιά.”

  Βασανιστήρια

  Στα “κατορθώματα” των Σουμπερτιτών στην Κρήτη περιλαμβάνονται αναρίθμητα βασανιστήρια, κακοποιήσεις, εμπρησμοί και εκτελέσεις. Ένα από τα εγκλήματα που καταγράφονται είναι κατά του βοσκού Ι. Ξυλούρη ή Ξυλουρογιάννη που τον έδεσαν με τρίχινο σχοινί από τον λαιμό σε ένα γάιδαρο και ενώ τον τραβούσαν του έβγαλαν τα μάτια. Τους Έλληνες που στρατολογούσε ο Σούμπερτ (ντόπιους γερμανόφιλους, δωσίλογους, αλλά και βαρυποινίτες από τις φυλακές της Κρήτης) τους περνούσε από τελετουργικά μύησης, από αυτά που κάνουν ακόμα οι Χρυσαυγίτες.

  Ο ιστορικός Χάγκεν Φλάισερ έχει καταγράψει:

  “Οι νεοσύλλεκτοι μεταφέρθηκαν στην Νέα Καλλικράτεια και το απόγευμα της ίδιας μέρας φόρεσαν ιταλικές στολές αφού πρώτα υποχρεώθηκαν να πλυθούν στη θάλασσα. Το βράδυ σε μια νεκροκεφαλή ζωγραφισμένη επάνω σε κράνος, που ο Σούμπερτ φύλαγε στην περιβόητη βαλίτσα του, έδωσαν τον όρκο του ταγματασφαλίτη που κατέληγε με τη φράση «ελευθερία ή θάνατος».” Οι ταγματασφαλίτες είχαν μια διαφορά σε σχέση με τους ναζί. Οι γερμανοί διοικητές είχαν να διαχειριστούν μια χώρα υπό κατοχή, ενώ οι συνεργάτες τους σκέφτονταν ήδη την επόμενη μέρα. Γι’ αυτό και ο έλεγχός τους και η καταστολή τους πήγαινε σε μεγαλύτερο βάθος μέσα τις τοπικές κοινωνίες. Για παράδειγμα, όπως αναφέρει ένα μέλος τοπικού θεατρικού ομίλου στον Πύργο, μετά την είσοδο των ταγματασφαλιτών στην πόλη, “διέλυσαν όλους τους συλλόγους της πόλης και σταμάτησε κάθε πολιτιστική κίνηση… Τα πάντα νεκρώθηκαν.

  Αρχίζει μια νέα Κατοχή, χειρότερη από τη Γερμανική”.

  Ενώ και στην Εύβοια, οι ταγματασφαλίτες προχωρούσαν σε επανειλημμένο κάψιμο ιδιωτικών βιβλιοθηκών. Από την Εύβοια υπάρχει και η μαρτυρία για την είσοδο των ταγμάτων στο χωριό Στρόπωνες, όπου έπιασαν την εβραία δασκάλα του χωριού “την παλούκωσαν όπως οι Τούρκοι το Διάκο, αφού την ατίμασαν και τη βασάνιζαν όλη μέρα”. Το αποτέλεσμα συνήθως ήταν από όπου περνούσαν οι ταγματασφαλίτες, το ΕΑΜ να καταφέρνει να κερδίζει ακόμη περισσότερο κόσμο που μισούσε τους συνεργάτες των ναζί. Το φθινόπωρο του ’44, ο ΕΛΑΣ αναλαμβάνει πλέον να αφοπλίσει τους Ταγματασφαλίτες και να καθαρίσει τις περιοχές απο την τρομοκρατία τους. Τις περισσότερες φορές αυτό έγινε αναίμακτα. Κάποιες φορές, ο κόσμος αυθόρμητα ήταν που λιντσάρισε τους ταγματασφαλίτες, ακόμα και όταν το τοπικό ΕΑΜ-ΕΛΑΣ προσπαθούσε να κρατήσει τα προσχήματα. Αυτό έγινε στις κεντρικές πλατείες της Πύλου και της Καλαμάτας. Αλλού χρειάστηκε ο ΕΛΑΣ να τους συντρίψει στρατιωτικά: στον Πύργο, την Καλαμάτα, το Μελιγαλά, τον Αχλαδόκαμπο, τους Γαργαλιάνους και αλλού. Οι Ταγματασφαλίτες θα ήταν μια άθλια λεπτομέρεια της ιστορίας.

  Οι περισσότεροι, με το στίγμα του προδότη και του εγκληματία, θα αναγκάζονταν να κρυφτούν ή να αυτοκτονήσουν. Όμως, το νέο καθεστώς που στηνόταν στα τέλη του ’44, δεν είχε άλλο ντόπιο ένοπλο σώμα να στηριχτεί πάνω του. Η κυβέρνηση Παπανδρέου βάζει τουλάχιστον χίλιους ταγματασφαλίτες να πολεμήσουν ως συντεταγμένη μονάδα στη μάχη της Αθήνας το Δεκέμβρη του ’44. Ταγματασφαλίτες επανδρώνουν και τα καινούργια Τάγματα Εθνοφυλακής. Οι γερμανοτσολιάδες γίνανε σε μια νύχτα βρετανοτσολιάδες. Αρκετοί μπήκαν στο στράτευμα, στους Ευέλπιδες και έγιναν αξιωματικοί καριέρας.

  Ο υποδιοικητής των ταγματασφαλιτών της Χαλκίδας, Χρήστος Γερακίνης, έγινε υποδιοικητής της Σχολής Ευελπίδων λίγο μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας. Το κράτος τούς είχε ανάγκη και τους προστάτεψε, αθωώνοντάς τους στις δίκες των δωσιλόγων που ακολούθησαν. Γιατί, όπως δήλωνε ένας επώνυμος εθνικόφρονας, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, υπερασπιζόμενος έναν ταγματασφαλίτη στο δικαστήριο: “Αν δεν ήταν αυτός κύριε πρόεδρε, ούτε εσείς θα ήσασταν στην έδρα που κατέχετε, ούτε εγώ μάρτυς”.

  Οι ταγματασφαλίτες υπηρέτησαν τους ναζί ως γερμανοτσολιάδες και βοήθησαν στη διάσωση όλου του σάπιου παλιού καθεστώτος μετά την Απελευθέρωση. Είναι πρόκληση οι πολιτικοί τους απόγονοι να τολμάνε ακόμη και να εμφανίζονται δημοσίως, πόσο μάλλον να το παίζουν “αντιστασιακοί”.

  Πολλά από τα στοιχεία αυτού του κειμένου προέρχονται από το βιβλίο “Η αυτολογοκριμένη μνήμη. Τα τάγματα ασφαλείας και η μεταπολεμική εθνικοφροσύνη” του Τάσου Κωστόπουλου, εκδ. Φιλίστωρ.
  

  Αρέσει σε 1 άτομο

 7. ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

  Τίτλος του πρώτου μου βιβλίου που κυκλοφόρησα το 1973κατά Ιούνη μήνα στο Μόναχο και με το ψευδόνυμο Στέλιος ΚΑΤΡΑΝΗΣ για το βιβλίο αυτό έγινε μήνυση από τον εισαγγελέα ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ γιατί πιάσανε στα σύνορα δέκα βιβλία τα οποία είχα στείλει με ένα χωριανό μου τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΠΛ. να τα δωρίσει σε φίλους και γνωστούς και μέχρι το 1977 δεν μπορούσα να κατέβω στην Ελλάδα με άδεια για ένα μήνα.
  Αν κατέβαινε θα γινόμουνα γνωστός σαν αντιστασιακός και θα τσάκωνα και πολλά παράδια μιας και οι ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ θα κυκλοφορούσαν τα βιβλία μου αράδα και αράδα λες και ήτανε γιαρμάς για την αγελάδα. Τότε μόνο η εφημερίδα ΑΥΓΗ είχε γράψει ότι ο συγγραφέας δικάζεται. Τέλος πάντων πατριώτης μην βιάζεσαι γιατί κάπου αλλού θέλω να καταλήξω εγώ ο κακός για τους καλούς.
  Η θέσης μου για την δικτατορία είναι γνωστή.
  ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ.
  Διάβασα το άρθρο του ΜΠΟΚ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΩ.
  ΚΑΙ ΕΓΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που συγκεντρώνει ένα μεγάλο μέρος των αδικημένων Ελλήνων και αναλύω.
  Σήμερα η ελληνική βουλή του δεσποτάτου συγκεντρωτικών εξουσιών της ΑΘΗΝΑΣ, έχει γεμίσει από λύκους, πράσινους, μπλε και κόκκινους και μελιτζανί οπότε αν στείλουμε ένα κοπάδι από κατσίκια θα τα φάνε οι ΛΥΚΟΙ, αλλά αν στείλουμε ένα άλλο λύκο η άγριο θηρίο η δράκο με φωτιά στο στόμα….θα φάει του λύκους για να σωθεί η χώρα.
  ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την αναθεώρηση του συντάγματος και πήρα απάντηση αλλά μόνο με ευχαριστεί αλλά δεν βάζει στο πρόγραμμα αυτό που γράφω εγώ εδώ και χρόνια εκατό …ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
  ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.
  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ. Γράφω εδώ πολλές φορές αλλά κανείς δεν μπορεί στο νόημα της σκέψης μου να μπει.
  Η θέση μου για την φορολογία είναι γνωστή….φορολόγηση μόνο των εσόδων και εν μέρη της ακίνητης περιουσίας από την οποία κανείς δεν εισπράζει για την συντήρηση αλλά πληρώνει κιόλας για ένα σπίτι που κληρονόμησε από τον παππού και την γιαγιά αλλά εγώ κάπου αλλού θέλω να καταλήξω στο ότι τα ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΓΗΣ.
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΒΑΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ.
  Αυτοί που κατέχουν γη ακαλλιέργητη από ένα μέχρι εκατό χιλιάδες στρέμματα θα πληρώνουν ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ η να την δώσουν στο κράτος με εκατό η διακόσια εύρω το στρέμμα ανάλογα την περίπτωση του τσιφλικά και το κράτος θα την δώσει στους αγρότες που καλλιεργούν νοικιασμένη η καταπατημένη και κλεμμένη.
  ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ μεταρρύθμιση.
  ΠΑΡΑΚΑΤΩ. Κατάργηση των πανελλήνιων διαγωνισμών με του τοπικούς διαγωνισμούς για την πρόσληψη στο δημόσιο με την συμμετοχή μονίμων κατοίκων οπότε σταματάει το ο νότιος άρχοντας υπουργός να διορίζει και να ορίζει. Πρόσληψη εντός νομού μέχρι που να βγει ο πολίτης στην σύνταξη και πάει στο νεκροταφείο. Μόνιμος μέχρι τότε αλλά αν κάνει παράβαση καθήκοντος και τσάκωμα φάκελο για εξυπηρέτηση του πολίτη τότε διώξιμο στο σπίτι και στο μαντρί για γιδοπρόβατα με την απαγόρεψη μέχρι θανάτου σε κρατικό μηχανισμό διορισμό…και πάρσιμο και πτυχίο αν π.χ. είναι γιατρός και τσάκωνε μπαχτσίσι για να κάνει εγχείρηση έναν πολίτη.
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΌ ΤΟ ΙΚΑ ΡΑΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.
  ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΕΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΔΟΥΛΟ ΠΟΛΙΤΗ….Πέρασε το απόγευμα από το ιατρείο μου ρε μαλάκα…
  Είμαι εις θέση να βοηθήσω την Χ.Α. αλλά πρέπει να με ακούσει και να κάνει αυτά που χρόνια εγώ γράφω….Καταγραφή των απλών καθημερινών προβλημάτων ολόκληρης της ελληνικής επαρχίας και αυτό θα γίνει όχι μέσω ιντερνέτ αλλά με τα κάρα και τα γομάρια και πάρλα με του εκεί πολίτες και καταγραφή σε τσαλακωμένα χαρτάκια.
  ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ.
  Σε κάθε νομό από πέντε η τρεις χιλιάδες, ανάλογα τους κατοίκους γύρω στις 250.000 χιλιάδες και 50.000 στην Αθήνα μας κάνουν 300.000 κρατικές άτιμες σφραγίδες οι οποίες από εδώ και στο εξής πρέπει να γίνουν τίμιες.
  Καταγραφεί όλων των πολιτών ζώων, ανθρώπων, πεθαμένων και ζωντανών, εντός και εκτός, είτε με δύο είτε με τέσσερα ποδάρια και αυτό είναι έργο των ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΩΝ.
  Σε κάθε χωριό, γιατρός, νοσοκόμα, μαμή, αστυνομικοί, ασθενοφόρο και παράρτημα ταχυδρομείου για διάφορα εμβάσματα και πληρωμές προς το υπουργείο της οικονομίας και κλεψίας της ρουφιανοαθηνοκρατίας.
  Αυτά και πολλά αλλά πρώτα πρέπει ο πολίτης να ανοίξει τα μάτια τα γκαβά που γέμισαν τσίμπλες σαν τις προβατίνες στον στάβλο κάτω στα πλατάνι μαζί με το γουμάρι.
  ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΤΟ 40%…ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ…στις πρώτες γραμμές άνθρωπους με γνώση.
  ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ.
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ…..ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΜΟ.
  Εθνικισμός…και πίστη….ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ.
  Θα περιμένω τα αποτελέσματα.
  ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.
  Αυτή είναι μια επιστολή από έναν Έλληνα της Γερμανίας ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά την πατρίδα πονά και για αυτό αντιδρά.
  ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 29.6.1943 ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ….ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ….ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΑ…ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙ. ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΡΑΤΙΚΗ.
  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΚΡΗ ΑΛΛΆ ΑΤΑΦΗ ΑΚΟΜΑ…
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.
  ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΕΣ ΛΥΣΣΑΜΕΝΕΣ ΣΚΥΛΕΣ.
  ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  Μου αρέσει!

 8. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  Γνωρίζω τον αγώνα σας για την σωτηρία της πατρίδας μας αλλά με τα λόγια και τα κομπολόγια δεν λύνονται τα απλά καθημερινά προβλήματα γιατί για να τα λύσει κάποιος πρέπει και να θέλει και να ξέρει και να μπορεί. Δυστυχώς λέω, δυστυχώς αν ένα πολίτης δεν βγει έξω από τον ελληνικό χώρο για να δει και να γνωρίσει το πως πρέπει να λειτουργεί ένα σχετικό δημοκρατικό πολίτευμα, είναι κάπως δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο να τα λύσει, γιατί και να θέλει δεν ξέρει και αν δεν ξέρει δεν μπορεί.
  Εδώ και χρόνια γράφω για την αναδιοργάνωση του ελληνικού κράτους εκ βάθρων και κανείς δεν καταλαβαίνει τι εννοώ.
  Τέσσερες εξουσίες είναι. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ Η ΒΟΥΛΗ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
  ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΜΜΕ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΥΠΟΣ.
  Αυτές οι εξουσίες αν λειτουργούσαν παράλληλα δεν θα έφτανε η χώρα μας σ αυτό το χάλι και κατάντημα.
  ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ. Εν αρχάς η νομοθετική εξουσία η ελληνική βουλή οι 300 της βουλής είναι γιδοπρόβατα και ψηφίζουν ότι τους ρίξουν στο τραπέζι χωρίς να διαβάσουν τι ψηφίζουν και γιατί και τούτον διότι οι ποιο πολλοί δεν καταλαβαίνουν την γλώσσα την ελληνική. Αποτέλεσμα η εκάστοτε κυβέρνηση, η εκτελεστική εξουσία να βγάζει νόμους της βουλής και να τους εφαρμόζει όπως αυτή θέλει και μάλιστα να ελέγχει τις υπόλοιπες εξουσίες, οπότε έχουμε ένα κομματικό κράτος του κερατά.
  ΟΛΕΣ οι εξουσίες ελέγχονται από την κυβέρνηση με διάφορους μπαγαμποντίστικους μεθόδους.
  ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ βάση και κατά βάση εν ομοιότητας και αντιγραφής των ευρωπαικών συνταγμάτων.
  ΟΤΑΝ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΛΕΙ ΟΤΙ πρέπει οι Έλληνες να παράγουν και μνα φορολογηθούν και οι πλούσιοι ξέρει τι λέει. Δεν είναι δυνατόν η χώρα μας να παράγει προιόντα όλων των ειδών γύρω στο 20% και να εισάγει το 80%…ΚΡΕΑΣ εκατοντάδες χιλιάδες τόνους από τις ευρωπαϊκές χώρες και χώρια τα άλλα που καταναλώνει και πληρώνει με δανικά.
  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ.
  Πως θα γίνει αυτό εφόσον οι τσιφλικάδες κατέχουν την ελληνική γη με συμβόλαια ακόμα της οθωμανικής αυτοκρατορίας τα οποία δυστυχώς η Ελλάδα αναγνωρίζει.
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ Η ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ Η ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ.
  Εγώ έχω δέκα στρέμματα ακαλλιέργητα και με βάζει φόρο 2 εύρω το στρέμμα πότε εγώ λέω συκεμέ καντά που λέει ο τούρκος, αλλά αν με βάλει χίλια δεν θα μπορώ να πληρώσω δέκα χιλιάδες εύρω οπότε θα τα δώσω στο κράτος με 200 εύρω το στρέμμα.
  ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΔΑΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΠΟΣΑ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΦΟΡΟ ΧΙΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΔΕΙΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ….
  ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΡΙΤΗ ΔΙΚΑΥΙΚΗ. Πρέπει να γίνει μια δικαιοσύνη προ της δικαιοσύνης κατά πως γράφω σε διάφορα βιβλία η οποία θα εγκρίνει αν κάποιος πρέπει αν δικαστεί η όχι.
  ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ θα είναι δωρεάν.
  Για δίκες τσογλαναράδων μαρξιστοτεράτων και κουκολοφόρων και αντιεξουσιαστών που στέλνει η αστυνομία στα δικαστήρια και τους αθωώνουν, πρέπει η δικαιοσύνη προ της δικαιοσύνης να αποφασίσει και η δίκη θα γίνεται από δικαστές με κουκούλες και δίχως ονόματα.Η βαθμοί των δικαστών θα γίνονται βάση στοιχείων και διαφόρων επιτροπών και ουχί με διορισμό εκ της κυβέρνησης κομματικό δράκο στα ανώτατα δικαστήρια κ.λ.π. και το σπουδαίο είναι…αρρωστοι δικαστές και δικηγόροι δεν θα πρέπει να διορίζονται σε τέτοιες θέσεις και εκτός αυτού να περνάνε από ψυχολόγο κάθε χρόνο αν έχουν τα μυαλιά τους σωστά.
  ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ. Τριακόσες χιλιάδες στην χώρα από πέντε χιλιάδες σε κάθε νομό αναλόγως και πενήντα στην Αθήνα. Παράβαση καθήκοντος τέρμα η μονιμότητα και πάρσιμο το πτυχείο και τα πολιτικά δικαιώματα εφ όρου ζωής.
  ΥΓΕΙΑ. Διώξιμο μια για πάντα όλων των γιατρών εκ ΙΚΑ κ.λ.π. μια για πάντα και στα ιατρεία τους…και όχι δυο ώρες στο ΙΚΑ ΚΑΙΣ ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. Ο οργανισμός της υγείας είναι μόνο για να πληρώνει τα έξοδα επεμβάσεως εις τους ασφαλισμένους.
  ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΑΕΙ όπως ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΑΡΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
  Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ…ΚΑΙ ΟΧΙ όπως ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.
  ΣΕ κάθε χωριό μόνιμα εκεί γιατρός και νοσοκόμα και μαμή και αστυνομία και πυροσβεστική και ασθενοφόρο και ονομασίες δρόμων και γραμματοκιβώτια στα σπίτια για να ρίχνει ο ταχυδρόμος τα γράμματα και όχι φορτούρημε μέσα στα καφενεία και τούτον που και που όταν κλάνει καμιά αλεπού.
  ΑΓΩΓΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΛΗ ΧΩΡΑ.
  ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ….ΚΡΕΑΤΑ….ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ…ΚΑΙ ΚΑΜΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ…ΧΩΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.
  ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΓΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙΟ ΤΟΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΑΡΕΙΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΥΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ….ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ…
  Από αυτά τα μικρά αλλά σοβαρά απλά καθημερινά προβλήματα θα αρχίσει η αναδιοργάνωση του σαράβαλου κομματικού ελληνικού κράτους.
  ΑΡΕ…σιαρσεμιδες ντροπιάσατε την πατρίδα μας.
  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί μπορεί να προσφέρει πολλά αν με ακούσει φυσικά.
  ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΤΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΔΡΑΚΟΥΛΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ.
  Μέχρι πότε βρε πατριώτη εγώ θα αγωνίζουμαι για σένα που δεν έχω κανένα πρόβλημα και εσύ αντί να με συμπαρασταθείς με βρίζεις εμένα.
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.
  ΦΑΚΕΛΟ…..ΜΠΑΧΤΣΙΣΙ…ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ….ΔΙΑΦΘΟΑΡΑ….ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΓΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ. ΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΑΨΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ.
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΓΑΛΕ ΦΩΝΗ. ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗΣ ΣΚΛΥΛΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.