Η Δικαιοσύνη πρέπει να σηκώσει τα μανίκια απο ΣΗΜΕΡΑ: Και να ξεκινήσει το ψάξιμο απο την κυβέρνηση του απατεώνα Jefrey…

Εμεις θα σας κουνάμε μαντήλια κάθε  ¨τρεις και λίγο¨  αναδημοσιεύοντας μυριάδες αμαρτήματα προηγούμενων λαμογο-κυβερνήσεων.

Το Αρχείο, έχει να φάνε κι οι …κότες !!!

 

Γράφει  η  Eva   Johansson

EΠΙΣΤΟΛΗ   ΠΡΟΣ  ΤΟΝ  ΚΥΡΙΟ  ΠΕΤΑΛΩΤΗ

=====================================

Με  Κοινοποίηση :  στον Ελληνικό  λαό

———————————————-

ΣΑΣ  ΖΗΤΑΜΕ  ΝΑ  ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ, ΣΕ ΜΑΣ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ:

ΤΙ  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ  κ. Πεταλωτή  για το Ίδρυμα Καντάφι  και τη σχέση του με τον κ.  Γ. Παπανδρέου;

1ον)     Πληρωνόταν ως μέλος του Ιδρύματος  και ποια ήταν η αμοιβή του;

2ον)     Πήρε χρήματα ο Πρωθυπουργός για να  «δανείσει» το όνομά του και εάν ναι, τα δήλωσε  στη φορολογική του δήλωση;

3ον)     Εάν δεν ήταν άμισθη η θέση του, έχει σκοπό να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε  από τον δοκιμαζόμενο λαό της Λιβύης;

Μπορείτε κ. Πεταλωτή, να δώσετε στη δημοσιότητα  ένα παραστατικό του Ιδρύματος, από το οποίο να προκύπτει ότι δεν  πήρε χρήματα ο Πρωθυπουργός, όπως κάποιοι αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν ;

Θα περιμένουμε μια υπεύθυνη απάντηση σε εύλογο χρόνο, διαφορετικά θα αναγκαστούμε να δημοσιεύσουμε όλα τα σχετικά στοιχεία  εμείς …

ΚΡΗΤΗ   13  ΑΠΡΙΛΗ   2011

  

Posted by CretanPatriot στο 15/02/2011

Ο Χίος λαύρος κατά του Πεταλωτή

Με υπονοούμενα για την γυναίκα του Πεταλωτή και για πολλά άλλα

ο δημοσιογράφος Χίος  εναντίον του Υφυπουργού τύπου * (15/02/2011)

δείτε το βίντεο:

 

6 σκέψεις σχετικά με το “Η Δικαιοσύνη πρέπει να σηκώσει τα μανίκια απο ΣΗΜΕΡΑ: Και να ξεκινήσει το ψάξιμο απο την κυβέρνηση του απατεώνα Jefrey…

 1. Τα Πασοκτζίδικα βοθρολύματα του συνδικαλισμού, θελουν απεργία την ημέρα του αγιασμού!

  Posted by olympiada στο Αυγούστου 22, 2012

  Γιατί απεργία στις 12 Σεπτεμβρίου;

  Δεν γνωρίζω σε πόσων την αντίληψη έχει υποπέσει, αλλά η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) έχει προκηρύξει πανελλαδική απεργία των δασκάλων για τις 12 Σεπτεμβρίου. Γιατί άραγε; Το ρητορικό μας ερώτημα δεν υπονοεί ότι δεν υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για διεκδικήσεις από την πλευρά των δασκάλων και των εκπαιδευτικών ευρύτερα, αλλά το ερώτημα έχει να κάνει με την ημερομηνία και την διάρκεια της απεργίας.Τι αναμένουν οι δασκαλοπατέρες από μία απεργία διάρκειας μίας ημέρας και μάλιστα ημέρας κατά την οποία δεν πραγματοποιούνται μαθήματα; Μα είναι προφανές:ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ!!! Τα πασοκτζίδικα (σήμερα ίσως δηλώνουν και συριζαία) βοθρολύματα που
  λυμαίνονται τον χώρο του εκπαιδευτικού συνδικαλισμού εδώ και δεκαετίες έχουν εμμονές. Όσο κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ και μείωσε τους μισθούς, συνέδεσε την μισθολογική εξέλιξη με την αξιόλογηση και άφησε τα σχολεία ολόκληρη χρονιά χωρίς βιβλία τι έκαναν; ΜΟΥΓΓΑ! Τώρα που κυβερνάει η ΝΔ κατάλαβαν ότι ο νεοδιόριστος παίρνει πλέον 640€ όπως γράφουν στο σκεπτικό της απόφασης για την απεργία (εδώ). Βλέπεις όταν κυβερνά το ΠΑΣΟΚ ζεις με 640€, ενώ με την κακιά δεξιά που να βγεις; Αυτοί οι «παιδαγωγοί» βέβαια δεν εκπροσωπούν πλέον κανέναν παρά μόνο κάποιους αφελείς πενηνταπεντάρηδες και εξηντάρηδες εκπαιδευτικούς που έφαγαν από τα νειάτα τους την αριστερή προπαγάνδα και δεν μπορούν πλέον λόγω ηλικίας να την αποβάλλουν. Ο κλάδος έχει ξυπνήσει και βλέπει. Για αυτό και θα δείτε πόσο πενιχρή θα είναι η συμμετοχή σε αυτήν την «απεργία». Το μόνο ανησυχητικό είναι πως η σημερινή ηγεσία του υπουργείου παιδείας προφανώς επειδή δεν έχει κατανοήσει την ελάχιστη επιρροή που ασκούν οι εν λόγω συνδικαλιστές στον κλάδο εξακολουθεί να τους φοβάται και -άσκουσον, άκουσον- να τους καλεί να συνδιαμορφώσουν το πλαίσιο αξιολόγησης των εκπαιδευτικών!!! Αυτούς για τους οποίους είπε ο Πάγκαλος -και δικαιώς για αυτούς και μόνο- ότι μαζί τα φάγανε! Καταλαβαίνετε λοιπόν τι σύστημα αξιολόγησης θα δημιουργηθεί, πόσο αξιοκρατικό και αντικειμενικό θα είναι, αν διαμορφωθεί από αυτούς που δεν αντιδρούν όταν το ΠΑΣΟΚ κόβει μισθούς, αλλά κάνουν απεργία κατά του Αγιασμού! Αν ο υπουργός δεν θέλει να γίνει ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των αποτυχημένων -με την εξαίρεση Στυλιανίδη- προκατόχων του, θα πρέπει άμεσα να συγκροτήσει επιτροπές ειδικών -δηλαδή εκπαιδευτικών με αυξημένα προσόντα- οι οποίες θα επεξεργαστούν τα κριτήρια αξιολόγησης των εκπαιδευτικών και στις οποίες δεν θα συμμετέχει κανένας κομματικός συνδικαλιστής. Αλλιώς ας μετράει και εκείνος τις μέρες του στο υπουργείο, καθώς η υποχώρηση απέναντι στους ομοτράπεζους του Πάγκαλου θα τον οδηγήσει στην έξοδο.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Pasok: η πλέον επικίνδυνη «εγκληματική οργάνωση» στον τόπο !!! Οι ρεμούλες και τα ρουσφέτια σε ημερήσια διάταξη…

  Posted by CretanPatriot στο 15/10/2013


  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΤΡΩΕΙ ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ MEGA-ΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

  https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2013/10/825b0e1731c78fa6f7ded24e6ad0ec69.jpg?w=207&h=168

  825B0E1731C78FA6F7DED24E6AD0EC69
  Θα θέλαμε να ήταν ψέμματα! Να ήταν μια παραπληροφόρηση μιας εφημερίδας που βρήκε έναν τρόπο να πουλήσει φύλλα! Αλλά το ψάξαμε και δυστυχώς βρήκαμε στοιχεία, ερευνήσαμε στο Διαύγεια και δυστυχώς επαληθεύσαμε το δημοσίευμα!
  Σε πρωτοσέλιδο της η Newsbomb, αποκαλύπτει την «σκανδαλώδη παραχώρηση γης στον “πράσινο” δημοσιογράφο του Mega, Ιορδάνη Χασαπόπουλο».
  Η εφημερίδα χαρακτηρίζει την υπόθεση ως «μέγα σκάνδαλο» και κάνει λόγο για «νέο Βατοπέδι στην Ξάνθη» καθώς όπως υποστηρίζει, στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο παραχωρήθηκε “φιλέτο” δημόσιας γης, 25 στρεμμάτων αντί μόλι 758 ευρώ τον χρόνο.
  Σχετικά με την υπόθεση γράφει:

  Η Ξάνθη είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του δημοσιογράφου του “Mega” και εκεί συνηθίζει να κάνει βόλτες με τον Πεταλωτή. Κατά τις καλοκαιρινές διακοπές του, στις 25 Αυγούστου, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος εμφανίστηκε στη Μαρώνεια με τον Πεταλωτή. Άρχισαν να μιλούν σε μια παρέα φίλων και παλιών μελών του ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη της περιοχής, ακόμα και με εναλλακτικές μορφές όπως ο αγροτουρισμός. «Έρχεται η ανάπτυξη», όπως είπε κάποιος μετά τον άλλο που είχε αναφωνήσει ότι «λεφτά υπάρχουν».
  Επειδή η Ξάνθη είναι μικρή πόλη και τίποτε δεν μένει κρυφό, κάποιοι έψαξαν και έβγαλαν… λαβράκι. Μερικές ημέρες πριν απ’ αυτό το περιστατικό, στις 2 Αυγούστου, δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη, η παραχώρηση έκτασης 25 στρεμμάτων στην Καλλιθέα Σταυρούπολης, στην εταιρεία με την επωνυμία «Ιορδάνης Χασαπόπουλος Μονοπρόσωπη ΕΠΕ» που την διαχειρίζεται ο γνωστός δημοσιογράφος.

  Οι ντόπιοι λένε ότι αυτή η περιοχή αποτελεί ένα μικρό παράδεισο χάρη στην βλάστηση, τα ειδυλλιακά χαρακτηριστικά και με τον παραδοσιακό οικισμό της, ο οποίος σχεδόν έχει εγκαταλειφθεί αφού εκεί παραμένουν μόνο 20 μόνιμοι κάτοικοι. Στο δάσος που εναλλάσσεται με τους οπωρώνες, μέσα στα ρυάκια και στα ποταμάκια, ο συντάκτης που καλύπτει ΠΑΣΟΚ για το “Mega” εξασφάλισε να αναλάβει τη διαχείριση ενός «φιλέτου» συνολικού εμβαδού 24.736,62 τ.μ. για τα επόμενα 25 χρόνια.
  Τίποτε όμως δεν θα ήταν μεμπτό εάν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος δεν κατάφερνε να ωφεληθεί από τις «συμπτώσεις», όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Newsbomb. Η τιµή εκκίνησης του καταβλητέου τιµήµατος για την ετήσια ενοικίαση της εν λόγω περιοχής καθορίσθηκε από την Περιφέρεια στα 742 ευρώ.
  Η εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης του γνωστού δημοσιογράφου κατέθεσε μεγαλύτερη προσφορά κατά 16 ευρώ. Έτσι, με 758 ευρώ το χρόνο ο Ι. Χασαπόπουλος εξασφάλισε 25 στρέμματα δημόσιας γης σε περιοχή ως το 2038 (με πρόβλεψη παραχώρησης για μια δεκαετία ακόμα), όπου μπορεί να φτιάξει πολύ “mega mou” αγροτοτουριστικές μονάδες για τη φιλοξενία VIP φραγκάτων, ένα βήμα από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και τα γειτονικά θέρετρα σκι ή τα εμπορικά κέντρα, παράμετρος σημαντική που καθιστά ιδιαιτέρως επικερδές το όλο εγχείρημα!
  Είδατε που ανησυχείτε και κάποιοι λέγατε “κρίμα τα πασοκοπαιδιά,Έχασαν την κουτάλα”; Λοιπόν, μην ανησυχείτε! Και με 3% και με 2% το ΠΑΣΟΚ θα είναι εδώ, αλλά θα τρώει δίχως τον ΛΑΟ! Ας είναι καλά ο Αντωνάκης μας! Εύγε Αντωνάκη…(κομμένο το ΜΟΥ)

  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

  Μου αρέσει!

 3. Καλό θα είναι να «κρεμαστούν» και τα λοιπά τρωκτικά του δικομματισμού που έκλεψαν, γιατί διαφορετικά θα τους «κρεμάσει» κι ανάποδα ο λαός…

  Posted by CretanPatriot στο 04/10/2012


  https://cretanpatriot.files.wordpress.com/2012/10/524008_325006167561230_100001555484624_923007_1488223559_n.jpg?w=154&h=131

  524008_325006167561230_100001555484624_923007_1488223559_n
  

  ΕΚΤΑΚΤΟ:

  Αυτοκτόνησε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Τζανής
  Απαγχονισμένος βρέθηκε μέσα στο σπίτι του, στο Βόλο, ο πρώην υφυπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Τζανής.
  Οι πληροφορίες λένε ότι τον βρήκε η γυναίκα του, ενώ όπως μετέδωσε και το «Meγκα», το όνομά του ήταν μέσα στη λίστα των 33.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Οικογενειοκρατία και της πουτ@νας το κάγκελο μέσα στη Βουλή απ’ τους ξεφτύλες…

  Posted by CretanPatriot στο 11/05/2013


  TA ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ. ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
  grigorakosπουτάνας παιδιά, ρουφιάνοι του συστήματος,γερμανοτσολιάδες …
  Ακόμα και η «ωραία του Μορέως», η νικήτρια των πελοποννησιακών καλλιστείων, κατέλαβε θέση στη Βουλή και μάλιστα στο γραφείο του αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου Λεωνίδα Γρηγοράκου, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τους «πατέρες» του έθνους να βολεύουν γιους, θυγατέρες, συζύγους, νύφες κουμπάρους και γαμπρούς.
  Η Ρωξάνη Παναγούλια είχε μαγέψει με την ομορφιά της τους θεατές των καλλιστείων το 1994, όταν αναδείχθηκε Μις Πελοπόννησος, και στη συνέχεια Miss Personality 1994 στον διεθνή διαγωνισμό Best Model of the World, χωρίς τότε να φαντάζεται ότι σε μερικά χρόνια θα ανέβαινε και τα σκαλοπάτια της Βουλής ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του βουλευτή Λακωνίας και σε θέση του κλάδου επεξεργασίας κειμένου.
  Ο διορισμός του πρώην μοντέλου έγινε στην «καρδιά» του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στις 30 Ιουλίου 2012. Ο βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος γνωρίζει πολύ καλά την 36χρονη Ρωξάνη Παναγούλια, αφού τους συνδέει κοινός τόπος καταγωγής, το χωριό Σπαρτιά Ταϋγέτου.

  Και η σύζυγος

  Πάντως, στο γραφείο του Λ. Γρηγοράκου είναι σχεδόν όλοι γνωστοί και συγγενείς, καθώς ο βουλευτής Λακωνίας έχει φροντίσει να διορίσει δίπλα του και τη σύζυγό του Σοφία Ανδριτσοπούλου. Η ίδια το 2010 πήρε μετάταξη από το νοσοκομείο «Η Σωτηρία» στον κλάδο επεξεργασίας κειμένων της Βουλής -όπως και η Ρωξάνη- ως μόνιμη υπάλληλος.
  Στο ίδιο γραφείο φαίνεται ότι βρίσκουν «καταφύγιο» και άλλοι στενοί συνεργάτες πολιτικών! Ειδικότερα, τον στενό του συνεργάτη και πρώην διευθυντή στο πολιτικό του γραφείο στη Βουλή, Κωνσταντίνο Γουβάλα, φρόντισε να εξασφαλίσει μετά την αυτοδίκαιη λήξη της υπηρεσίας του, τον Μάρτιο του 2012, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο Κ. Γουβάλας διορίστηκε ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Λ. Γρηγοράκου με το ίδιο ΦΕΚ που απέκτησε επαγγελματική στέγη και το προαναφερθέν πρώην μοντέλο.
  Την ίδια περίοδο, ο μόλις 24 ωρών πρόεδρος της Βουλής, Βύρωνας Πολύδωρας, πρόλαβε και διόρισε την κόρη του Μαργαρίτα στο γραφείο του, ενώ τη «σκυτάλη» πήρε στις αρχές Αυγούστου ο α’ αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Πειραιά της Ν.Δ. Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος διόρισε στη Βουλή την αδελφή του γαμπρού του, Καλλιόπη Λεοντή, ως μετακλητή υπάλληλο. Αφού είχε ήδη «τακτοποιήσει» στη Βουλή κόρη, γαμπρό και νύφη.
  Δυο ακόμα πολιτικά πρόσωπα είχαν καταφέρει να βολέψουν τις κόρες τους. Ο Στέλιος Παπαθεμελής διόρισε στη Βουλή την κόρη του Ελένη το 2004, ενώ έναν χρόνο μετά στη Βουλή διορίστηκε ως μετακλητή υπάλληλος και η κόρη του Δημήτρη Τσοβόλα, Λυδία. Υπάλληλος της Βουλής είναι επίσης η Βασιλική-Γεωργία Σεχιώτη, κόρη του πρώην υπουργού Αναστάσιου Σεχιώτη, ενώ στη Βουλή είχε τοποθετήσει τον γιο του Σωτήρη ως μετακλητό υπάλληλο το 2008 και ο πρώην βουλευτής, Αθανάσιος Λεβέντης.
  Και ο πρώην βουλευτής Αδάμ Ρεγκούζας είχε διορίσει σε θέση ειδικού συμβούλου στο πολιτικό του γραφείο το 2004 την κόρη του Νικολέτα, η οποία στη συνέχεια ανακλήθηκε. Παράλληλα, πήγε με απόσπαση στο πολιτικό του γραφείο η εκπαιδευτικός σύζυγός του, Αγγελική Λεούδη.

  Οι κόρες

  Μεταξύ άλλων, γνωστά ονόματα, όπως η κόρη του πρώην υπουργού Εξωτερικών Πέτρου Μολυβιάτη, Λώρα, και η κόρη του πρώην προέδρου της Βουλής Στεφανία Σιούφα, εργάζονταν στο γραφείο του από τις αρχές της σύστασής του και μονιμοποιήθηκαν το 2002. Από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή στη Βουλή πέρασε και ο πατέρας του βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα, Κώστας, ενώ το ίδιο ισχύει και με τη σύζυγο του βουλευτή, Αρτεμη Πάνου.
  Υπάλληλοι Βουλής είναι και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην πρωθυπουργού, Γιάννης Αγγέλου, και η γυναίκα του Αλεξάνδρα Μουρτζά, που έχει μονιμοποιηθεί από το 2002 στη Βουλή. Διορισμένη, επίσης, στο γραφείο του τέως προέδρου, και συγκεκριμένα στα γραφεία της κοινοβουλευτικής ομάδας, είναι και η πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μερόπη Καλδή. Στη Βουλή διορίστηκε το 2004 και η γραμματέας του πρώην υπουργού Επικρατείας, Θόδωρου Ρουσόπουλου, Αμαλία Κυπαρίσση. Την ίδια χρονιά στη Βουλή μονιμοποιήθηκε και ο Κωνσταντίνος Βυζοβίτης, αδελφός της Ντόρας Βυζοβίτου (στενής συνεργάτιδας του πρώην πρωθυπουργού και στενής φίλης της Νατάσας Καραμανλή) και γιος του Χρήστου Βυζοβίτη, του εκλιπόντος πρώην βουλευτή της Ν.Δ. στην Πέλλα. Η Ντ. Βυζοβίτου είναι επίσης υπάλληλος της Βουλής. Στην «οικογένεια» της Βουλής «μέλος» είναι από το 2007 και η σύζυγος του άλλου αδελφού Τάσου Βυζοβίτη, Αλεξάνδρα Κρυστάλλη, η οποία είχε διοριστεί ως μετακλητή στο γραφείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Στη Βουλή ξεκίνησε τη πορεία του ως μετακλητός υπάλληλος και ο πρώην βουλευτής της Β’ Πειραιώς και γόνος μίας εκ των μεγαλύτερων μανιάτικων οικογενειών, Γιάννης Κουράκος, ο οποίος μονιμοποιήθηκε το 2002. Παραιτήθηκε λόγω εκλογής του το 2004 και επανήλθε στην υπηρεσία του το 2007, όταν δεν επανεξελέγη. Με πολύ μικρή προϋπηρεσία στο γραφείο του κόμματος στη Βουλή μονιμοποιήθηκε μέσα σε ένα χρόνο και η σύζυγος του υφυπουργού Ανάπτυξης, Αθανάσιου Σκόρδα, Αθανασία Μπούτσικα. Ακριβώς η ίδια διαδικασία για τον πρώην ειδικό γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ., Στάθη Τριάντη, ο οποίος διορίστηκε στο γραφείο του μετά τις εκλογές του 2007 και μονιμοποιήθηκε έπειτα από έναν χρόνο.
  Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας στο προσωπικό του γραφείο στη Βουλή διόρισε τον κουνιάδο του Νίκο Χαλακατεβάκη, ο οποίος παλαιότερα ήταν και ειδικός σύμβουλός του στη θητεία του στο υπουργείο Ανάπτυξης, τον κουμπάρο και την κουμπάρα του, ενώ μόνιμοι «κάτοικοι» Βουλής έγιναν και οι δύο στενοί του συνεργάτες Δημήτρης Παπαγιάννης και Νίκος Στεφάνου.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ.
  ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ…ΔΙΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΧΟΧΟΛΩΝ…ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ.
  ΤΙΠΟΤΑ…Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.